2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Sezeryan öncesi lavman uygulayan varmı acaba ?gerekli bişey mi
İlk oğlumda sezeryan günüm belliydi bi gece önceden başladım aç durmaya ertesi gün öğlene doğru spinal sezeryan olmuştm.lavman flan olmadı. Ancak aniden sancı olup gidersem karnm da tok olursa lavman yapabilirler heralde.

geçmiş olsun simdiden.

biz de hem sağlık ocağına hem sarılık takibi için hastaneye gideceğiz . insallah düşmüştür kuzumun sarılığı. yoksa yine alacak fototerapi. ben de ondan çok stres oluyorum.
Cnm ya sütün mü gelmediydi niye sarılık oldu. İnş düşmüştür. 💕 Benimde iki gün gelmedi mama verdim. İki saate bir 40 cc içti.

hemsire ile gorusup oglen arasi 5 dk da halledemez miydiniz? hem iciniz rahat ederdi.hemsire oglen arasindan 5 dk feragat etse nolur ki 🤔
Savah kanlar laboratuara gidiyormuş canım.

İyi o zaman 2 nisanda eşimi göndereyim alsın gelsin 😬

Yardım etsin tabi, aferin ona. Bu anneler öyle yetiştiriyor ki erkek çocuğunu bazıları 2 yumurta kıramaz, çamaşır makinesi çalıştıramaz. Kız olsa canlarına okurlar ama herşeyi öğrensin diye. Birde marifetmiş gibi yaptıkları şey övünürler. Sen alıştır yavaştan, doğumdan sonrada desteklesin seni.
Bakma evde iste ondan bide artik son gunlerim egilip kalkamiyorum zorlaniyorum onuda evde kalinca gördu yoksa bizimki paşa keyfine duskun iki yumurta kiramaz ama valla alisicak artik bebek gelince o paşa gunleri kalmaz😄 mecbur hep destek ful destek paketini kendisinden bekliyorum😉

Güzel anneler selaaamm.. 🙋‍♀️ Biz cumartesi doğduk teyzeleri.. Doktorum hastaneler dolmadan, sokağa çıkma yasağı gelmeden alalım dedi. Normalde bugün doğacaktı.. Ama iki gün önce doğdu.. Ve bu virüs olmasaydı 6 nisanda dünyaya gelecekti. 2800gr..48 cm. Spinal sezeryan.. İkimiz de iyiyiz.. Allah bekleyenlerin yardımcısı olsun.. Hepinizi öptük.. 💕

Cnm ya sütün mü gelmediydi niye sarılık oldu. İnş düşmüştür. 💕 Benimde iki gün gelmedi mama verdim. İki saate bir 40 cc içti.

Savah kanlar laboratuara gidiyormuş canım.
sütüm geldi aslında hemen, kizimdan talimli olduğum için mamaya da basladim hemen ama oldu yine de. çiş kaka da gırla gitsin ama genetik galiba.

şükür düşmüş şimdi. 10 çıktı bugün. geri dönüyoruz simdi. Şifayı veren Rabbime şükür. 🤲🤲🤲

Güzel anneler selaaamm.. 🙋‍♀️ Biz cumartesi doğduk teyzeleri.. Doktorum hastaneler dolmadan, sokağa çıkma yasağı gelmeden alalım dedi. Normalde bugün doğacaktı.. Ama iki gün önce doğdu.. Ve bu virüs olmasaydı 6 nisanda dünyaya gelecekti. 2800gr..48 cm. Spinal sezeryan.. İkimiz de iyiyiz.. Allah bekleyenlerin yardımcısı olsun.. Hepinizi öptük.. 💕
Gözun aydin,Allah Anali Babali buyutsun darisi bizim başimiza🤗

Allah bağışlasın canım benim geçmiş olsun tekrardan 🥰

sütüm geldi aslında hemen, kizimdan talimli olduğum için mamaya da basladim hemen ama oldu yine de. çiş kaka da gırla gitsin ama genetik galiba.

şükür düşmüş ama. 10 çıktı bugün geri dönüyoruz simdi. Şifayı veren Rabbime şükür. 🤲🤲🤲
Sevindim canım çok şükür.👐🏼

Hoşgelmiş kuzucuk. Gözün aydın canım💕

gözün aydın canim... sağlıkla büyüt kuzucugunu💕💗💕💗💕

Senin bulantın nasıl oldu canım?
Arada yokluyor hala canım ama o günkü gibi sürekli değil çok şükür.
Bilmiyorm ki hiç dinlenmiş uyanamıyorum son günlerin verdiği ağırlıktan herlde 😢
Olabilir artık yatakta dönmek bile eziyet zaten uyanıyorum sürekli 🙄 öyle olunca insan dinlenemiyor.
Her hafta randevuya çağırıyor beni devlette ki doktorum sizde mi öylesiniz? 3100 gram olmuşuz bi tane 100e vuran sancım çıktı. Normal dedi. Daha kanala girmemiş. 39 40 haftaları bulacak sanırım bizim oğlan🙄
Benim ki özel ama benimki de her hafta çağırıyor. 1 hafta nst, 1 hafta ultrason şeklinde gidiyoruz.
Bakma evde iste ondan bide artik son gunlerim egilip kalkamiyorum zorlaniyorum onuda evde kalinca gördu yoksa bizimki paşa keyfine duskun iki yumurta kiramaz ama valla alisicak artik bebek gelince o paşa gunleri kalmaz😄 mecbur hep destek ful destek paketini kendisinden bekliyorum😉
Öyle artık eski paşalıkları kalmadı 🤭
Gözün aydın canım, güle güle büyüt bebeğini. Sağlıklı, huzurlu bir ömrü olsun inşallah 🙏💚

Kızlaaaar tek tek alıntılayamadım.. Affedin beniii🙂 omzumda bir melek var şu an.. O yüzden çok elimde teleofn tutmak istemiyorum.. Hepinize sonsuz teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinnn... 💕 Allah tez zamanda sağlıkla bebeğine kavuşmak isteyeni kavuştursun sağlıkla.. Doğan bebişlerimizi de doğacak olan bebişlerimizi de Allah ailelerine bağışlasın. Özlemişim be bebek kokusunu bırakmasın gelmiyor valla.. 💕 Hepinize kocaman sarıldım annişleeeerrr💕🤗🤗🤗

Back
X