2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar bende kontrol için gittim doktora kızımda biraz sarılık var geceleri uyumuyor dedim gaz için çok erken 2. Hafta başlar gaz değil doymıyordur mama takviyesi be devam et dedi burda iki hastane ortak birini tamamen pandemi hastanesi yapmışlar diğer hastanede doğum ve bebek olayını taşımışlar

Canım inşallah geçer gazı da, sarılık için yatırmıyorlar mı? Yani sarılık olan her bebek yatmıyor mu hastanede? Hiçbir bilgim yok bu konuda
Benim hastaneden de sabah sms geldi, tüm birimlerimiz ve doğumhanemizşe hizmet vermeye devam ediyoruz diye, covid19 tanısı ve tedavisi izole bir alanda gerçekleşiyor diyor.

Yok canım vücuduna inince yatırıyor benim doktorum kızımjn sadece yüzünde var emdşkçe geçecek dedi vucyda inerse götüreceğim

F Fulyaa82
D dilzar
@SuRMeLi
Tahlilleri verdik bir aksilik olmaz ise yarın sabahtan sezeryanla gireceğim.

Dua edin kızlar çok korkuyorum ve heyecanliyim umarım herşey ıyi gecer ve sağlıkla alırız kucağımiza. Acaba nasıl birşey çıkacak sağlıklı olsunda off aklımda deli sorular

Gözün aydın olsun canım. Allah analı babalı büyütsün

Allahı yardımcın olsun. Heyecan çok normal ya. İnşallah her şey çok iyi geçer.

Sağlıkla kavuşun inşallah canım

Kuzum sağlıkla alacaksın inşallah kuzunu , Rabbim kolay getirsin Allah a emanetsin.

@baharumutduru2018 Bahar cım, Allah ım Umutunu da Durunu da sana bağışlasın. Senin hayatın, benim hayatım gibi hiç bir zaman çok kolay olmamış, ama üstesinden geleceğine inanıyorum. Sadece bebeği koru, Umut da bebek bilmez zarar verir kıza. Allah ım gücünü arttırsın inşallah.

Canım tebrikler gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah
Canım inşallah herşey yolunda gidecek merak etme Sağlıkla kucağına al inşallah

Maşallah ne güzel toparlanmışsınız bile
Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

ayy ben bile heycanlandım :))
Rabbim sağ salim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canm. Hiç korkma herşey çok güzel olacak Umarm çabuk toparlanırsın

Biliyorum canım işiyorlar ve içip içip hıçkırıyorlar Çişin sıcaklığını hissetmek komik olurdu diye düşündüm ondan güldüm

Sınır 15 , değeri 15 ve üstü çıkanları yatırıyorlar,bizi 14 le yatırmamışlardı evde kendimiz atlattık.

Allah bagislasin guzel anne
kac haftalikken dogdu? benim doktorum da erken alalim diyor.
masAllah size

bana bisiler oluyor.ev sıkıntısından olsa gerek dogum videolari izledim.sezaryen tabi.cunku ben de sezaryen..agliyorum izledikce..
Duygusala bağladığından mı korkudan mı ağlıyorsun?

Kızlar geçen kim yazmıştı buraya bir doktorun videoları varmış doğumdan sonra bebek bakımıyla ilgili, Osman mıydı adı neydi hatırlayamadım. Kimdi o?

duygusallastim iyice canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…