2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Eki Görüntüle 2611105
İnsallah çok yoruldum hele 2 gündür hepten yoruldum. Bak bu yaramaz oglum
Oyy maşallah yakışıklıya ya Rabbim esirgesin

Canım ya dupduru kuzucuk Rabbim esirgesin melek onlar melek
Benim 7 mayıs canım, başta riskli başladığı için nisan annelerine katıldım, erken doğum olur diye.. Sonradan çok şükür risk bitti ama ben buraya alıştığım için ayrılamadım
Bende varım 5 mayıs sat ama erken doğum riskim olduğu için nisan annelerine başladım muhtemelen de nisan ortasında gelecek meleğim
Hadi bakalım sağlıkla gelsin kuzucuk

Çok çok sağol kuzum
Rica ederim canım.
Ay çok akıllıca tuttum bunu

Ooo süpermis ozaman. Bende yerim öyle birsey olsa,ama bende o şans yok. Benim yerimede ye o zaman afiyet olsun löp löp et olsun. Genede kiskancliktan et duasi yaptım sana. Bende şuan zayıfım ama bir yememe bakar.
Olsun kız bişi olmaz dikkatli ye canın çekenden bi lokmacık hemen et yapmaz
Gözün aydın canım maşallah Allah analı babalı büyütmek nasip etsin
Gözün aydın baharcım inşallah yarın sağ salim alıcaksın kucagına

Ayy ne güzelmiş benim dağ gibi ütüm var gönderiyim sana hamile duası alırsın hem :)))))
Elimi sürmek istemiyorum yaa nefret ediyorum şu ütüden
Bak işte ütüden nefret ederim bende bebeğin kıyafetlerini bile zor ütüledim ikinciye ütülermiyim inan hiç kestiremiyorum sadece ağız mendillerini ütülerim herhalde baska bi işin varsa yolla onları yapim

Merhaba kızlar. Birinci hastanesi Beylikdüzü radyoloji uzmanı Ayşe aktaşa detaylı ultrason yaptıran var mı

Al kuzum ondan da var, battı balık yan gider

Benim eşim de öyle, beni daha çok sevecek görürsün diyor hep Ben de ay keşke öyle olsun, veririm kucağına bakarsın diyorum

Saglikla gelsin kolayca gelsin inşallah canm korkma guzel olur insallah

Hadi gözün aydin canim saglicakla büyüt bebegini

Allah hayirlisi ile saglikla kucaginiza almak nasip etsin insAllah

Erken değilimi benim doktorum 38e bile zorda olmadıkça olmaz dedigerçi ben sezeryan düşünmüyorum ama yinede sormuştum

erken canim ama sehirden sehire fark oluyor demekki.burada vaka sayisi yogun olmali ki doktorum boyle biseye yoneldi.nornalde 39 planlamistik.ama diyor ki o zaman en pik zamanmis.eger azalsin diye bekletebilsem seni 40 da alabilsem sorun olmazdi diyor.yani 1. dogum olsa.ama bu 2. sezaryen oldugu icin bekletmem de cok riskli dedi.en fazla 39 olurmus.o zaman da riskli zamanmis kisacasi.bundan dolayi boyle bir tarih verdi ama duruma gore 37 +4 e sarkitabiliriz dedi.

Canim emdigini nasil anliyosunuz ben kizimda hic anlayamadim devamli emziriyordum megersem emmiyormus 1 haftada 3 kez sarilik gecirmisti bizde emiyor diye anlamiyorduk sonra sagmak zorunda kaldim gecti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…