Oyy maşallah yakışıklıya ya Rabbim esirgesinEki Görüntüle 2611105
İnsallah çok yoruldum hele 2 gündür hepten yoruldum. Bak bu yaramaz oglum
Canım ya dupduru kuzucuk Rabbim esirgesin melek onlar melekEki Görüntüle 2611106
Buda kızım
Bende varım 5 mayıs sat ama erken doğum riskim olduğu için nisan annelerine başladım muhtemelen de nisan ortasında gelecek meleğimBenim 7 mayıs canım, başta riskli başladığı için nisan annelerine katıldım, erken doğum olur diye.. Sonradan çok şükür risk bitti ama ben buraya alıştığım için ayrılamadım
Hadi bakalım sağlıkla gelsin kuzucuk
Rica ederim canım.Çok çok sağol kuzum
Ay çok akıllıcaAyy bunların demekki hepsi aynı ; biz aşk yaşayacağız kızımla sen izlersin falan modunda benimkide :))) hep baba kız mevzusu her akşamgerçi ben sorun çıkartmayı düşünmüyorum bir arkadaşım tembihledi taktik çok iyi ; babası bu sana çok düşkün ille de seni istiyorrr deyip her türlü desteği gönül rızasıyla yaptırıyomuş benimsedim bu stratejiyi
Olsun kız bişi olmaz dikkatli ye canın çekenden bi lokmacık hemen et yapmazOoo süpermis ozaman. Bende yerim öyle birsey olsa,ama bende o şans yok. Benim yerimede ye o zaman afiyet olsun löp löp et olsun. Genede kiskancliktan et duasi yaptım sana. Bende şuan zayıfım ama bir yememe bakar.
Gözün aydın canım maşallah Allah analı babalı büyütmek nasip etsinGüzel anneler selaaamm..Biz cumartesi doğduk teyzeleri.. Doktorum hastaneler dolmadan, sokağa çıkma yasağı gelmeden alalım dedi. Normalde bugün doğacaktı.. Ama iki gün önce doğdu.. Ve bu virüs olmasaydı 6 nisanda dünyaya gelecekti. 2800gr..48 cm. Spinal sezeryan.. İkimiz de iyiyiz.. Allah bekleyenlerin yardımcısı olsun.. Hepinizi öptük..
Gözün aydın baharcım inşallah yarın sağ salim alıcaksın kucagına
Ayy ne güzelmiş benim dağ gibi ütüm var gönderiyim sanaKızlar napıyosunuz evde yapmaya iş bulamıyorum artık yaayetişmiyodu önceden şimdi napsam acaba diye aranıyorum sıkıntıdan
Bak işte ütüden nefret ederim bendeAyy ne güzelmiş benim dağ gibi ütüm var gönderiyim sanahamile duası alırsın hem :)))))
Elimi sürmek istemiyorum yaa nefret ediyorum şu ütüden
Ayy hadi inşallahhDoğum belirtisi diye duydum bunları daha önce. Açılma falan olduğu zamanda bulantı oluyormuş. Onunla mı ilgili acaba
Amin teşekkür ederimAllah bagislasin guzel anne
kac haftalikken dogdu? benim doktorum da erken alalim diyor.
masAllah size
Sorsan da biz inatcıyız onlar hiç yapmazbu eşler neden bazen gereksizce inat eder hic anlamam
Al kuzum ondan da var, battı balık yan giderKız resim atsaydın ya keşke. Bi de canm ben çoklu olarak düşünüyorum bunlara bi tane resim oluyor böyle ip bağlamış gbi flan yapıyorlar
Kız atmasaydı keşke resim atsaydınbunlar tek resimlik ya ben bak söyle bisey gördüm hoşuma gitti
Benim eşim de öyle, beni daha çok sevecek görürsün diyor hepAyy bunların demekki hepsi aynı ; biz aşk yaşayacağız kızımla sen izlersin falan modunda benimkide :))) hep baba kız mevzusu her akşamgerçi ben sorun çıkartmayı düşünmüyorum bir arkadaşım tembihledi taktik çok iyi ; babası bu sana çok düşkün ille de seni istiyorrr deyip her türlü desteği gönül rızasıyla yaptırıyomuş benimsedim bu stratejiyi
Saglikla gelsin kolayca gelsin inşallah canm korkma guzel olur insallah
Hadi gözün aydin canim saglicakla büyüt bebeginiGüzel anneler selaaamm..Biz cumartesi doğduk teyzeleri.. Doktorum hastaneler dolmadan, sokağa çıkma yasağı gelmeden alalım dedi. Normalde bugün doğacaktı.. Ama iki gün önce doğdu.. Ve bu virüs olmasaydı 6 nisanda dünyaya gelecekti. 2800gr..48 cm. Spinal sezeryan.. İkimiz de iyiyiz.. Allah bekleyenlerin yardımcısı olsun.. Hepinizi öptük..
bana da 37 + 2 dedi bakalimAmin teşekkür ederim37+3 te aldık. Bir sıkıntı olmadı şükürler olsun..
Erken değilimi benim doktorum 38e bile zorda olmadıkça olmaz dedibana da 37 + 2 dedi bakalim
iyi olmaniza sevindim
Allah saglikla anali babali büyütsün
Erken değilimi benim doktorum 38e bile zorda olmadıkça olmaz dedigerçi ben sezeryan düşünmüyorum ama yinede sormuştum
Canim emdigini nasil anliyosunuz ben kizimda hic anlayamadim devamli emziriyordum megersem emmiyormus 1 haftada 3 kez sarilik gecirmisti bizde emiyor diye anlamiyorduk sonra sagmak zorunda kaldim gectiTikkabilla canım ben de sarılık olmaması için savaşıyorum sürekli emzirmen gerekiyor benim sütüm geldiği, bebek de emdiği halde korkumuzdan geceleri 30 cc mama verdik ilk 4 gün, 2 gecedir vermiyorum bebeğim uyanıyor gece diye. Uyanmasa bile tel alarmını kuruyorum zorla bebeği uyandırıp emziriyorum uyanması için de altını açıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?