2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kankam sen hala doğurmamışsın beya çocuk içinde 5 kilo olcak bu gidişle
Bence olmuş bile olabilir kanka Çarşamba kontrolüm var bakalım gorucez. İki hafta önce 3100 du bakalım kaç oldu tospik
20 kilo olmadan doğuraydm iyiydi
İlk Kızımda da 27 kilo almştn bu yine iyi
Ben 20 aldım sanırım şimdiden, en son 18.5 falandı kesin 20 olmuştur
Benimde kızım dünyaya geldi
Gözün aydın
Slm herkese bebeğim bugün dünyaya geldi 2700 gr gayet sağlıklıyız çok şükür sadece sütüm gelmedi daha ama emme refleksi iyi darısı sizlere inşalalh depend çok işe yarıyor
Gözün aydın

Allah şifa versin, bende de kan uyuşmazlığı var ama hiç bunu duymamıştım. İlk çocuktan sonra iğne vurunca koruyucu olduğunu biliyordum, 28. Haftada vurulan da tedbir için sanıyordum, inşallah bi umut vardır.

Allah yardimcin olsun, insallah guzel bir dogum olur, bebegini saglikla alirsin kucagina, guzel haberlerini bekliyoruz korkma sakın icini ferah tut hepimizde ayni korkular var o deli sorular hepimizin kafasinda ama kucuk mucizelerimiz herseyi unutturucak insallah bize

Canım biraz sana oyle geliyor. Karbonidrat agirlikli beslenmen sutte cokta etki yapmaz. Cok açlik hissettiginde Salata agirlikli yada ekmek yerine daha hafif seyler yesen, inan sütün daha çok olur. Öyle bianda azalip bianda çogalmaz, sen relax ol sutun bol olur. Ama tabi miden kazınirkende yapacak bisi yok, ama daha cok tok tutan şeylere yönel. Mesela haslama 2 tane yumurta ye sonra biraz kuruyemis, üstune su iç, bak sütün olur şelale. Sütüm azaliyoru unut bundan sonra,sütüm çok fazla ziyan oluyor demeni istiyorum. Evrene pozitif enerji yollayalim, fazla sütleri bırakalım aksın gitsin.

Slm herkese bebeğim bugün dünyaya geldi 2700 gr gayet sağlıklıyız çok şükür sadece sütüm gelmedi daha ama emme refleksi iyi darısı sizlere inşalalh depend çok işe yarıyor
Gözün aydın canım, güle güle büyüt sağlıkla inşallah
O yüzden bol bol yatayım dimi
Yat yat bugünler geri gelmeyecek
Doktorum sağolsun sen merak etme ben çekerim dedi ebeler falan çeker herhalde ya bi iki tane ne yapalım bu dönemlerde insan sağlıkla kucağına alıp eve dönmek için dua ediyor sadece
Aynen öyle canım

Bizde de var kan uyuşmazlığı siz yaptırdınız mı 28. Haftada test.
Bundan önce düşük yapmıştım o zaman vuruldu iğne. Birde 15. Haftalarda sanırım o zaman test yapıldı temiz çıktı. 28. Haftada birşey yaptırmadık aklıma takıldı şimdi.

Ben sadece doğumlardan sonra bir iğne yapılıyorum, 28. Haftadaki iğneleri de testleri de yaptırmadım.devlette yapılması vurgulanıyor ama özeldski doktorların yaptırsan da olur yaptırmasan da dedi, çok şükür bir sıkıntı olmadı bende.39 a kadar gelmişsiniz sizde de olmamış, ama doğum sonrası yapılması şart

Canm senin kaçıncı çocuk olacak peki sen böyle birşey duydun mu .?hamilelikten önce snra hamileyken neler yaptilar sana

Benim doktorum da hiç hatırlatmadı. Doğumdan sonra bebek babanın kanındansa iğne vuruluyor , annenin kanından ise gerek yok diye biliyorum.

Ben sadece doğumlardan sonra bir iğne yapılıyorum, 28. Haftadaki iğneleri de testleri de yaptırmadım.
İlk çocukta birşey olmuyor ama ilk doğum sonrası iğne yapılınca ikinci çocuğa da birşey olmuyor. Doğumdan sonra iğne yapıldım sadece ama benim çocukların arası iki yaş arası kısa olduğu için koruyucu olmuştur. Ablanızın iki doğum arası uzun mu

Yeğenim 4.buçuk yaşında. Doğum sonrası aynı iğneden mi vurulmuştu canm

Benim doktorum da hiç hatırlatmadı. Doğumdan sonra bebek babanın kanındansa iğne vuruluyor , annenin kanından ise gerek yok diye biliyorum.
Kan uyuşmazlığı annenin negatif olması sonucu oluyor, bebek pozitif doğarsa iğne vuruluyor. Benimkiler hep pozitif doğdu iğne yapılıyorum doğum sonrası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…