2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kizlar kizimda normal dogum yaptim ama simdi faranjit oldum malesef nasil oldugunu anlamadim neredeyse 2 haftadir gecmedi doktora gittim antibiyotik verdi gunde 2 kere 1000 gr lik 3 gundur kullanmaya basladim yine ayniyim degisiklik yok doguma da az kaldi normal dogum istiyorum ama bu sekilde devam ederse cok zor gozukuyor

Ay evet yaaa 😍
Neyse biraz daha uykunun tadini cikartalimmv😎😀
Evet ya uyku demisken herkes gozuku korkutuyor uyu uyuyabildigin kadar diye iyice gozum korkuyor zaten şuan gece uykusu mumkun degil agri sizi gobekten pozisyon bulamiyorum tam daliyorum bu seferde tuvalet beni cagiriyor 10 defa sonrada bebek dogmadan uyu tabi canim nasil uyuruz😏

Kizlar kizimda normal dogum yaptim ama simdi faranjit oldum malesef nasil oldugunu anlamadim neredeyse 2 haftadir gecmedi doktora gittim antibiyotik verdi gunde 2 kere 1000 gr lik 3 gundur kullanmaya basladim yine ayniyim degisiklik yok doguma da az kaldi normal dogum istiyorum ama bu sekilde devam ederse cok zor gozukuyor
Çok geçmiş olsun canım, antibiyotik etki edecektir. İnşallah toparlayınca doğumun olur.

Bu akşam buralar pek sessiz. Naptınız hepiniz doğurmaya mı odaklandınız 😅
Benim dünden beri sağ tarafımda ağrım var. Oraya dayanmış galiba çocuk, hareket edince karnımın ortası oynuyor ama sağ tarafım daha dolu ve kaburgamın alt kısmında sanki kemik batması oluyor. Ve sert karnım bugün genel olarak.. Otursam rahat değilim, yatsam hiç rahat değilim off off..

Kız K Kuf hadi daha nazlanmasın oğluşun, gelsinde onu da sevek fotoğrafından 🥰🥰🥰
İnşallah teyzesi 😍
Önemli olan tabi ki sağlıkla kavuşabilmek, sezeryan normal zorluğu eş değerde, o kolay bu zor diye bir ayrım yapılmamalı,doktora güvenilmeli ama ülkemizde doktorlar daha çok sezeryan yanlısı, bana ısrarla kısa boylusun normal zor diyor, o kadar çok kısa boylusun vurgusu yaptı ki kendimi kısa boylu olarak kabullendim oysa 165im. Uzun boylu değilim ama kısa da değilim,başka bir bahane sunsaydı daha kolay anlardım. Sırf bu yüzden 40 teyken doktor değiştiricem, belki yine sezeryan olacak ama güven veren bir doktorla devam etmek istiyorum.
Bugün bana da boyumu sordu. Benimkinin derdi de he desem sezaryen ama baştan beri normal istediğimi biliyor. Kısa boylularda çatı sıkıntı olabiliyor dedi ama normal çıktı şükür. Sadece kasların çok sıkı dedi. Yirtigin olabilir dedi kader kısmet ne yapalım. Yeter ki bebek de ben de sağlıklı olalım dikilir elbet yırtık da😅 doğum jeli de var zaten. Ben suni istemiyorum işte inşallah muhtaç kalmam ona da. Kendi kendine gelir oğlan 😍

Kızlar hastaneye gidiyoruz. Çok moralsizim. Ağlamaktan gözlerim şişti. Çok kimsesiziz diye. Sahibimiz Allah.
Doğummu basladi neden kimsesiz hissediyorsun aglama lutfen hepimizin ruh hali iyi degil hepimiz ailemizi istiyoruz yanimizda ama iste hersey sansimiza sinii Allah yardimcimiz olsun uzulme sende lutfen bebegin butun uzuntulerini unutturucak🙏🤗

Benim dünden beri sağ tarafımda ağrım var. Oraya dayanmış galiba çocuk, hareket edince karnımın ortası oynuyor ama sağ tarafım daha dolu ve kaburgamın alt kısmında sanki kemik batması oluyor. Ve sert karnım bugün genel olarak.. Otursam rahat değilim, yatsam hiç rahat değilim off off..
Son zamanlarimiz artik aynisi bendede var uzansam olmuyor otursam olmuyor karnimin sagi solu dolu kasiklarimda bebek hareket ediyor gögsumun alti dolu sanki heryer dolu batiyor gibi..

Son zamanlarimiz artik aynisi bendede var uzansam olmuyor otursam olmuyor karnimin sagi solu dolu kasiklarimda bebek hareket ediyor gögsumun alti dolu sanki heryer dolu batiyor gibi..
Aynen aynen, batıyor resmen.. Her yerim dolu gibi.. Hareket kabiliyetim azaldı iyice..

Evet ya uyku demisken herkes gozuku korkutuyor uyu uyuyabildigin kadar diye iyice gozum korkuyor zaten şuan gece uykusu mumkun degil agri sizi gobekten pozisyon bulamiyorum tam daliyorum bu seferde tuvalet beni cagiriyor 10 defa sonrada bebek dogmadan uyu tabi canim nasil uyuruz😏
Aynn yaa. Sagdan sola donerken yaslilar gibi ay uy ediorm 😀 yataktan kalkmak da ayri olay zaten.
Bu akşam buralar pek sessiz. Naptınız hepiniz doğurmaya mı odaklandınız 😅
Sirami bekliyoreee 😎 saka maka bnm de bel agrim var biraz ama ayni dozda hep. Hazrlik asamsi galiba.

Insallah canim hayatimda ilk defa oldum nasil pis biseymis oksuruk hissi devamli olarak arada oksuruyorum berbat bisey umarim doguma kadar gecer hepimiz saglikli bir seklide dugum yapariz insallah
Evet çok kötü olur boğazın vs. İnşallah canım benim 🙏
Benim de öyle baş aşağı döndü ama sağ taraftan vazgeçemedi bizim kız. Artık son dönemler zaten canım, bu ağrılar vs çok normal tabi. Az kaldı, az daha sabır. Hepsi bitecek inşallah 🙏
İnşallah teyzesi 😍

Bugün bana da boyumu sordu. Benimkinin derdi de he desem sezaryen ama baştan beri normal istediğimi biliyor. Kısa boylularda çatı sıkıntı olabiliyor dedi ama normal çıktı şükür. Sadece kasların çok sıkı dedi. Yirtigin olabilir dedi kader kısmet ne yapalım. Yeter ki bebek de ben de sağlıklı olalım dikilir elbet yırtık da😅 doğum jeli de var zaten. Ben suni istemiyorum işte inşallah muhtaç kalmam ona da. Kendi kendine gelir oğlan 😍
Ya yürüsün gitsin bu boy soran doktorlar. Benim annem 149.😂 Kadın 3 çocuğuda normal çıkarmış. 😅
Kız ben canimla uğraşıyorum da gerisi nerede bilemem 😅
Gerisi de başka şeylerle uğraşıyor herhalde 😅
Kv aramış niye erken geliyo diyo🤣 lan daha ne kadar tutayım içimde 🤣
Sanki 32 haftalık. 😂 İlkokul çağına gelince çıkartıyım istersen deseydin 😂
agacsizkoalaa agacsizkoalaa buralardayiz canim bebekler karnimizda artik yerde kalmadi mucadele ediyorum sen napiyosun?
Bende öyle valla. 🤦‍♀️ Yatmak için ayrı, kalkmak için ayrı mücadele veriyorum 😂😂

Aynn yaa. Sagdan sola donerken yaslilar gibi ay uy ediorm 😀 yataktan kalkmak da ayri olay zaten.

Sirami bekliyoreee 😎 saka maka bnm de bel agrim var biraz ama ayni dozda hep. Hazrlik asamsi galiba.
Bende birşey yok. 🤷‍♀️ Hatta bebişim çok sakin bugün. Arada bir kımıldanıyor burdayım diyor duruyor. 😬 Herkes sıra bekliyor valla. Allah yardımcımız olsun 😅

Ben de aynı şeyleri düşünüyorum. Umarım süreç sağlıklı ilerler ve gönlümüze göre doğumlarımız olur. Dualarımı Rabbim doğum sürecinde hakkımızda en hayırlısını nasip et diye ediyorum. Tıbbi bir gereklilik durumunda asla diretecek değilim amacımız sağlıkla kavuşmak ama şu ana kadar bebeğim için çok çabaladım Allah nasip etti çok şükür, inşallah doğal doğum sürecini de yaşamak istiyorum şu durumda planlı-isteğe bağlı sezeryan kararı alırsam pişman olacağıma eminim.
Ben de aynı şeyleri düşünüyorum . Sonuçta rabbim fizyolojik olarak doğuma müsait yaratmış bedenlerimizi .Benim doktorum un sunduğu tek sebep tüp bebek olması. Herkesin amacı zaten sağlıkla kucağına almak.normal doğuma engel bir durum olsa seve seve kabul ederim süreci sezeryan diye kabullenip devam ederim . Ama dediğim gibi benimkinin sunduğu tek sebep tüp bebek olması .Hayırlısı bakalım , dediğin gibi herkesin doğumu gönlünce kolay ve güzel olsun inşallah 🤲🏻

Evet çok kötü olur boğazın vs. İnşallah canım benim 🙏

Benim de öyle baş aşağı döndü ama sağ taraftan vazgeçemedi bizim kız. Artık son dönemler zaten canım, bu ağrılar vs çok normal tabi. Az kaldı, az daha sabır. Hepsi bitecek inşallah 🙏

Ya yürüsün gitsin bu boy soran doktorlar. Benim annem 149.😂 Kadın 3 çocuğuda normal çıkarmış. 😅

Gerisi de başka şeylerle uğraşıyor herhalde 😅

Sanki 32 haftalık. 😂 İlkokul çağına gelince çıkartıyım istersen deseydin 😂

Bende öyle valla. 🤦‍♀️ Yatmak için ayrı, kalkmak için ayrı mücadele veriyorum 😂😂
Beklentisi o yönde herhalde 🤣 dedim zaten bi haftası kaldı hacı 😅

Ben de aynı şeyleri düşünüyorum . Sonuçta rabbim fizyolojik olarak doğuma müsait yaratmış bedenlerimizi .Benim doktorum un sunduğu tek sebep tüp bebek olması. Herkesin amacı zaten sağlıkla kucağına almak.normal doğuma engel bir durum olsa seve seve kabul ederim süreci sezeryan diye kabullenip devam ederim . Ama dediğim gibi benimkinin sunduğu tek sebep tüp bebek olması .Hayırlısı bakalım , dediğin gibi herkesin doğumu gönlünce kolay ve güzel olsun inşallah 🤲🏻
Hiç çatı muayenesi falan yapmadı mı ya?

Back
X