Ben sezaryen oldum ama kanamam çok oldu. Hatta kanamam 50 gün sürdü. Ama açılmam 7yi bulmuştu belki ondan da olabilir. Yapısal galibaMerhaba benim 2. Sezaryanim soylenen gibi hic kanamam olmadı. Birde hastanede kanamani kntrol ediyorlar. Zaten çok kanaman olması anormal bir durum eger kanaman cok gelirse bize haber ver dediler. Hatta taburcu olduğumdada ilk uyardikları sey kanama oldu cok gelirse hemen gel deďiler. Hastanedede evdede orkidin gece olanini kullandim. Oda pek ıslanmadı hatta cok islanmadığı için tahris ediyor diye toplaniyor diye biraz sık değıstirdim. Ama dediğim gibi belki benim sezaryan diye az geliyordur. Normal dogum yapanlarin farkli oluyordur belki onu bilmiyorum.
Doğummu basladi neden kimsesiz hissediyorsun aglama lutfen hepimizin ruh hali iyi degil hepimiz ailemizi istiyoruz yanimizda ama iste hersey sansimiza sinii Allah yardimcimiz olsun uzulme sende lutfen bebegin butun uzuntulerini unutturucak
[/QUOTE. Saol canım benim. Sağlıkla geçsin şu gümlerimiz. Allah ım bizlere ülkemize dünyamıza yardım etsin şu virüs illetinden kurtulalım inşallah.
Amin canm kaşıntıyı 1 hafta cektim cok kötü birsey guzel seyler soyler insallah doktorSaol kuzum. Tansiyon ilacı günde 4 kez alıyorum. Tahlillerin sonucuna yarin bakacak krem verdi ovadril diye. . Ama hala kaşıntı çok. Biraz sızmışım uykusuzluktan. Hepimize sağlıklı günler olsun. Bakalım yarin ne diyecek doktorumuz. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Ikinmayi ben tek dogum aninda yaptim cnm.valla korkarim ben cikar diyeKızlar sancı gelince ıkınmak iyi fikir mi cidden? Sürmeli demişti komşum da dedi aynı şeyi bugün.
Onu bilemedim ben canmKızlar sancı gelince ıkınmak iyi fikir mi cidden? Sürmeli demişti komşum da dedi aynı şeyi bugün.
İşin komik tarafı beceremiyorum daIkinmayi ben tek dogum aninda yaptim cnm.valla korkarim ben cikar diye
Komşum iki çocuk doğurmus. Direkt bunu dedi acilman hızlanır dedi bilemedim hiç.Onu bilemedim ben canm
Ya bebek gelir yaİşin komik tarafı beceremiyorum da
Komşum iki çocuk doğurmus. Direkt bunu dedi acilman hızlanır dedi bilemedim hiç.
Bilmem ki o kadar kolay geliyo mu acepYa bebek gelir ya
Geçmiş olsun kuzum yaOyy ömrümden ömür gitti buğün.
Minnoşu emzirirken genzine kaçtı sonra nefesi kesildi ondan sonra bi attırarak kustu nasıl korktum yaa.. Allahım esirgesin hepsini
Uyumuycam bu gidişle canım
Merdiven nerde inip çıkıyorsun acabaUyumuycam bu gidişle canım
Merdiven in çık yapıyorum, squat yapıyorum. Sancı da var ama düzensiz. Öf suni almak istemiyorum ya ama bu doktor dayayacak bana suniyi kesin
Canım senin için biraz erken değil mi 38 olsun bi ondan sonra başlarsınMerdiven nerde inip çıkıyorsun acababende apartmanın içinde mi yapsam diye düşünüyorum da birine yakalanırsam uydururum artık bişey
Kuvvetli bir ıkınma değil de,hafifçe ben de ıkınuyorum kasıKızlar sancı gelince ıkınmak iyi fikir mi cidden? Sürmeli demişti komşum da dedi aynı şeyi bugün.
Kuvvetli bir ıkınma değil de hafifçe ben de ıkınıyorum kasılma olunca. Bebeğin kanala girmesine yardımcı oluyormuş.İşin komik tarafı beceremiyorum da
Komşum iki çocuk doğurmus. Direkt bunu dedi acilman hızlanır dedi bilemedim hiç.
Ya acaba bu suni sancı çok mu kötü bişiUyumuycam bu gidişle canım
Merdiven in çık yapıyorum, squat yapıyorum. Sancı da var ama düzensiz. Öf suni almak istemiyorum ya ama bu doktor dayayacak bana suniyi kesin
Gerilmektendir kuzum. Bir birşeye sinirlenince onlarda hissediyor tabi. Sakinleşmeye çalış, bebeğinle konuş. İyi gelecektir.Bugün gerilmekten mi nedir karnım taş gibi birde kasıklarım baya ağrıdı o yüzden fazla giremedim. Çok ağır hissediyorum kendimi ya.
Yaaa masallah Asya kuzuma
Sanırım bu kegel egzersizi denilen şey olabilirKuvvetli bir ıkınma değil de,hafifçe ben de ıkınuyorum kası
Kuvvetli bir ıkınma değil de hafifçe ben de ıkınıyorum kasılma olunca. Bebeğin kanala girmesine yardımcı oluyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?