2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ben sezaryen oldum ama kanamam çok oldu. Hatta kanamam 50 gün sürdü. Ama açılmam 7yi bulmuştu belki ondan da olabilir. Yapısal galiba

Kızlar sancı gelince ıkınmak iyi fikir mi cidden? Sürmeli demişti komşum da dedi aynı şeyi bugün.

Amin canm kaşıntıyı 1 hafta cektim cok kötü birsey guzel seyler soyler insallah doktor

K Kuf bir şeyler yapıyor musun canım? Çok heyecanlı zamanlar ya gece nasıl uyuyacaksın heyecandan?

K Kuf bir şeyler yapıyor musun canım? Çok heyecanlı zamanlar ya gece nasıl uyuyacaksın heyecandan?
Uyumuycam bu gidişle canım
Merdiven in çık yapıyorum, squat yapıyorum. Sancı da var ama düzensiz. Öf suni almak istemiyorum ya ama bu doktor dayayacak bana suniyi kesin

Uyumuycam bu gidişle canım
Merdiven in çık yapıyorum, squat yapıyorum. Sancı da var ama düzensiz. Öf suni almak istemiyorum ya ama bu doktor dayayacak bana suniyi kesin
Merdiven nerde inip çıkıyorsun acaba bende apartmanın içinde mi yapsam diye düşünüyorum da birine yakalanırsam uydururum artık bişey

Kızlar sancı gelince ıkınmak iyi fikir mi cidden? Sürmeli demişti komşum da dedi aynı şeyi bugün.
Kuvvetli bir ıkınma değil de,hafifçe ben de ıkınuyorum kası
İşin komik tarafı beceremiyorum da

Komşum iki çocuk doğurmus. Direkt bunu dedi acilman hızlanır dedi bilemedim hiç.
Kuvvetli bir ıkınma değil de hafifçe ben de ıkınıyorum kasılma olunca. Bebeğin kanala girmesine yardımcı oluyormuş.

Bugün gerilmekten mi nedir karnım taş gibi birde kasıklarım baya ağrıdı o yüzden fazla giremedim. Çok ağır hissediyorum kendimi ya.
Gerilmektendir kuzum. Bir birşeye sinirlenince onlarda hissediyor tabi. Sakinleşmeye çalış, bebeğinle konuş. İyi gelecektir.

Kızlar karnımdan hep çıt sesi duyuyorum. Bebişten geliyo hareket edince ama çok arttı bu dönem. Bir fikri olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…