- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
- 108
Ayy hiç aklıma gelmedi bunlar şimdi bende düşününce korktum bende hep emzirmekten korkuyorumKızlar çorap giydirmeye nedense korkuyorum ben ya. Lastikli kısmı sıkıyormuş bide ipleri parmaklarına dolanabiliyormuş.
Patikli altı giydirip üstüne çorap giydirsek olmaz mı ? Yada panikli altın üstüne bir patik daha giydirsek
YeessssVeeee tarih 1 NisanArtık bizim ayımız geldi anneler Patır patır dökülmeye, günde 3-5 tane doğum haberleri almaya hazır mıyız? O zaman ar yu rediiiiiiiiiii?
Bana da bi arkadaşım söylemişti. Birşey olacağını sanmam ama önlem almak lazım.Ayy hiç aklıma gelmedi bunlar şimdi bende düşününce korktum bende hep emzirmekten korkuyorum
Ar yu rediii sonrası kendi Kendime arkasından gelen müziği vermemVeeee tarih 1 NisanArtık bizim ayımız geldi anneler Patır patır dökülmeye, günde 3-5 tane doğum haberleri almaya hazır mıyız? O zaman ar yu rediiiiiiiiiii?
Hazır ve nazırızBen hazırım
İnşallahhhhhhSağlıcakla insallah bekliyoruz
Loading...Yeessss
İşte aradığım enerji, sinerjiAr yu rediii sonrası kendi Kendime arkasından gelen müziği vermem
Acaba doğuma da yardımcı oluyor muAynen zamanında çok yaptımçiş tutar gibi tut bırak Şeklinde bu egzersiz . Çiş tutamama konusunda da işe yarayan bir egzersiz
Ayyy cok heyecanlıııııVeeee tarih 1 NisanArtık bizim ayımız geldi anneler Patır patır dökülmeye, günde 3-5 tane doğum haberleri almaya hazır mıyız? O zaman ar yu rediiiiiiiiiii?
Yeni doğanda cok kalın olmaz ama patik üstüne giydir için rahat ederÇok sıkı değil ama ben yine kontrol eder üzerine giydiririm. Bu bahsettiğim olay yeni doğduğunda sıkıntı oluyormuş. O zamanda bilekleri çok kalın olmaz herhalde
Ablamdan biliyorum emzirirken genelde çok çekiyo sonra yutamıyo o zaman annem alnını çek diyodu bi de dik yap o zaman yutuyormuş boğazına kaçmadan. O öyle yapıyordu henüz genzine kaçmadı.Bana da bi arkadaşım söylemişti. Birşey olacağını sanmam ama önlem almak lazım.
emzirirken tıkanırsa diye korkuyorum bende ilkyardım videoları izledim tavsiye ederim. İnsan acil bi durumda napıcanı öğrenince biraz rahatlıyor
Eşim mecbur işe gitti evde yalnızım arayıp doğuruyorum çabuk gel demek istiyorumHazır ve nazırız
İnşallahhhhhh
Loading...
Aaa evet görmüştüm alnını çekiyorlar arada emzirirkenAcaba doğuma da yardımcı oluyor mu
Ayyy cok heyecanlıııııhadi bakalım yavaştan ben doğurdum diye yazmaya başlarız şaka maka sonuna geldik iyimi ben bi ara süreci tamamlayamicam sanmıştım klozet önlerinde sürünürken
Yeni doğanda cok kalın olmaz ama patik üstüne giydir için rahat eder
Ablamdan biliyorum emzirirken genelde çok çekiyo sonra yutamıyo o zaman annem alnını çek diyodu bi de dik yap o zaman yutuyormuş boğazına kaçmadan. O öyle yapıyordu henüz genzine kaçmadı.
Valla bende bir an hiç bitmicek sandımAcaba doğuma da yardımcı oluyor mu
Ayyy cok heyecanlıııııhadi bakalım yavaştan ben doğurdum diye yazmaya başlarız şaka maka sonuna geldik iyimi ben bi ara süreci tamamlayamicam sanmıştım klozet önlerinde sürünürken
Yeni doğanda cok kalın olmaz ama patik üstüne giydir için rahat eder
Ablamdan biliyorum emzirirken genelde çok çekiyo sonra yutamıyo o zaman annem alnını çek diyodu bi de dik yap o zaman yutuyormuş boğazına kaçmadan. O öyle yapıyordu henüz genzine kaçmadı.
Kız sakın adama öyle 1 nisan kandırıkçılığından yapmaEşim mecbur işe gitti evde yalnızım arayıp doğuruyorum çabuk gel demek istiyorum
Veeee tarih 1 NisanArtık bizim ayımız geldi anneler Patır patır dökülmeye, günde 3-5 tane doğum haberleri almaya hazır mıyız? O zaman ar yu rediiiiiiiiiii?
Valla tecrübe ede ede öğrenicez canımAaa evet görmüştüm alnını çekiyorlar arada emzirirkenEvet dik konuma getirmekte mantıklı teşekkür ederim. Bi şu emzirmenin ilk zamanları bide ek gıdaya geçiş bi atlatsak o günleri
Ayy ben sanki bi yıldır hamileyimValla bende bir an hiç bitmicek sandımçok uzun geldi bana ya
Kız sakın adama öyle 1 nisan kandırıkçılığından yapmaadamın eli ayağına dolaşır
Gerçekten doğursam keşke diye dedimValla bende bir an hiç bitmicek sandımçok uzun geldi bana ya
Kız sakın adama öyle 1 nisan kandırıkçılığından yapmaadamın eli ayağına dolaşır
Bende de durumlar aynı , millet ishal oluyor ben hala kabızBugün kaçıncıya tuvaleti ziyaret ediyorum, büyük tuvaletim var ama yapamıyorum. Ikınıyorum olmuyorÇok daha zorlamak da istemiyorum zaten hemoroid memesi var. Uyku yok bana yine bu gece.. Onca su içiyorum noluyor ben bilmem..
Baya faydalıymış yaaa bilsem baştan beri yapardım yine iyi kötü aklıma geldikçeCherrygum sen sorunca merak ettim ben de . Ne kadar işe yarar bilemiyorum ama denemekten zarar gelmez bence bu egzersizi
Aynen vücudumu kütürdetmek istiyorum artık gerneşe gerneşeValla tecrübe ede ede öğrenicez canımbiraz basta acemi oluruzda alışınca değme keyfimize
Ayy ben sanki bi yıldır hamileyimya aslında bitecek diye seviniyorum ama bu ara bi üzülüyorum da karnımı seviyordum falan ama genede bitsin ya houuufff vucudum da rahatlasın
Adam inanmıcak bir daha sanaGerçekten doğursam keşke diye dedim
Hiç aklıma gelmemişti iyi fikir aslında çok kızarsa yanlış alarm derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?