- 18 Temmuz 2019
- 2.083
- 3.939
- 83
Ben dayanamıycam gidip yiyim boşu boşuna kendimle savaşmanın anlamı yokAyy bende acıktım sus hiç hatırlatma hazır yattım uykuya vericem açlığı artık![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben dayanamıycam gidip yiyim boşu boşuna kendimle savaşmanın anlamı yokAyy bende acıktım sus hiç hatırlatma hazır yattım uykuya vericem açlığı artık![]()
Kurbanlık kuzu gibi beklemek çok zormuşAyyyyyy çok heyecanlıallahım sağ salim kavuşmayı nasip etsin canım
bize de yaz müsait olunca
![]()
Yoğurt turşu bunlar bağırsağı çalıştırıyor aslında, ev yoğurdu çok etkiliBen de acıktım çok.. Dolapta makarna var, aklıma girme
Yoğurt yesem benim içim betona döner heralde![]()
Bende de 5 cocugun en kolay doğumunu gerçekleştirmişHahahhaha klasik annebenim annemde bana hep şey der. '3 çocuğumsun ama en zor seni doğurdum. Hastane inledi sesimden.'
![]()
Ayy canım sağ salim kavuşsun inşallah yarın güzel haberlerini bekliyoruzHeyecandan uyuyamıyorum 7.30 da doğumum var bana dua edin Kızlar
50 kez lavaboya gittim yürü yürü evin içinde pufffff
Ay sen yemeye başla ozaman keske bende de işe yarar bişey olsa direk yapardım.Yoğurt en doğal probiyotik her gün yiyordum çok işe yarıyordu bırakınca olanlar oldu demek ki şimdi konuşunca farkettim
Kız deme öyle. Yavruna kavuşucan işteKurbanlık kuzu gibi beklemek çok zormuş ☺
Ben sütle mısır gevreği yedim. Makarnadan daha hallice ama yine yedim sonuçtaBen mutfağa gidiyom![]()
Yataktan kalkmaya üşeniyorumBen dayanamıycam gidip yiyim boşu boşuna kendimle savaşmanın anlamı yok![]()
Benim annem de en kolay seni doğurdum sabun gibi kaydın geldin der hiç anlamamış bile doğduğumu, 3750 doğmuşum hem de :)Hahahhaha klasik annebenim annemde bana hep şey der. '3 çocuğumsun ama en zor seni doğurdum. Hastane inledi sesimden.'
![]()
Yeeaaahhh babyyyyVeeee tarih 1 NisanArtık bizim ayımız geldi anneler
Patır patır dökülmeye, günde 3-5 tane doğum haberleri almaya hazır mıyız?
O zaman ar yu rediiiiiiiiiii?
![]()
Ben onu coktan gömdüm kiiMakarna mı ımmmh en sevdiğim![]()
Ben anneme çekersem yandım. 12 saatte doğurmuş beni. Ters gelmişim ve kanala girmek yerine yukarı çıkmışımBende de 5 cocugun en kolay doğumunu gerçekleştirmişgitmeden camları silmiş de öyle gitmiş doğuma hemen 4 saate mi ne pırtlatmış
hiç zorlanmadım demişti 3.300 doğmuşum öle cok zayıfta değilmişim
ay bende öle doğursam keske
Ayy canım sağ salim kavuşsun inşallah yarın güzel haberlerini bekliyoruz ❣
Ay sen yemeye başla ozaman keske bende de işe yarar bişey olsa direk yapardım.
Oy ne güzelBenim annem de en kolay seni doğurdum sabun gibi kaydın geldin der hiç anlamamış bile doğduğumu, 3750 doğmuşum hem de :)
Senin gelişinden belliymiş nası oldugunBen anneme çekersem yandım. 12 saatte doğurmuş beni. Ters gelmişim ve kanala girmek yerine yukarı çıkmışımo zaman ultrason yok bu kadar tabi. Doktorlar kalp atışımı bulamadığı için ölmüş falan demişler
anneme diyorum mesajı çok net vermişim doğmak istemiyorum diye yukarı kaçmışım daha ne zorluyorsun
![]()
Annemde hep der senin tersliğin doğumundan belli zaten diyeSenin gelişinden belliymiş nası olduguntanımıyorum ama az çok kafamda bişi oluştu
![]()
Normal sancı şu an belimde ve kasiklarimda. Adet sancısının birkaç katı gibi acısı. Karnım da sertlestirdigi için aciyor biraz o sırada. Suni de aynı olacak sadece dozu fazla sanırımO kütürdetmeyi hiç yapamadım ama bende böyle tüm kaslarım gevşesin istiyorum. Organlarım yerine geçse tekrar sıkıştılar iyiceeşlere de daha uzun geliyo nedense
Yaa o sancı peki ne kadar sürüyor bi de nerede hissediyorsun tam olarak onu da çok merak ediyorum![]()
O 3 cocuk arasında en yaramaz cazgır sen değilsen bişi bilmiyorum bakAnnemde hep der senin tersliğin doğumundan belli zaten diye![]()
Ay ben de boyatmasam diyorum ama yıllardır bu renge boyuyorum herkes kendi rengi sanıp bayiliyordu özledim valla o halinjŞu hamileliğin en güzel yanı 9 aydır saçımı boyamadım dipten gelen renge suan bayıldımbi de nasıl parlıyor kendi saçım yaa unutmuşum valla
inşallah dayanırım da daha boyatmam
![]()
Ah canım benim inşallah çektiğine değer de açılman olur valla aklımdasın hep dua ediyorum sanaNormal sancı şu an belimde ve kasiklarimda. Adet sancısının birkaç katı gibi acısı. Karnım da sertlestirdigi için aciyor biraz o sırada. Suni de aynı olacak sadece dozu fazla sanırımAllah hayırlısını versin ne diyeyim. Çekiyorum o kadar inşallah açılma oluyordur. Çekmeye razıyım yeter ki doğal ve sağlıkla olsun.
Sağlıkla sıhhatle kavuşursunz inşaAllahHeyecandan uyuyamıyorum 7.30 da doğumum var bana dua edin Kızlar ❤50 kez lavaboya gittim yürü yürü evin içinde pufffff