2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Hahahhaha klasik anne 😂😂 benim annemde bana hep şey der. '3 çocuğumsun ama en zor seni doğurdum. Hastane inledi sesimden.' 😂😂
Bende de 5 cocugun en kolay doğumunu gerçekleştirmiş 😂 gitmeden camları silmiş de öyle gitmiş doğuma hemen 4 saate mi ne pırtlatmış 😂😂hiç zorlanmadım demişti 3.300 doğmuşum öle cok zayıfta değilmişim 😂 ay bende öle doğursam keske😂
:KK22:Heyecandan uyuyamıyorum 7.30 da doğumum var bana dua edin Kızlar ❤️50 kez lavaboya gittim yürü yürü evin içinde pufffff
Ayy canım sağ salim kavuşsun inşallah yarın güzel haberlerini bekliyoruz ❣️
Yoğurt en doğal probiyotik her gün yiyordum çok işe yarıyordu bırakınca olanlar oldu demek ki şimdi konuşunca farkettim
Ay sen yemeye başla ozaman keske bende de işe yarar bişey olsa direk yapardım.

Bende de 5 cocugun en kolay doğumunu gerçekleştirmiş 😂 gitmeden camları silmiş de öyle gitmiş doğuma hemen 4 saate mi ne pırtlatmış 😂😂hiç zorlanmadım demişti 3.300 doğmuşum öle cok zayıfta değilmişim 😂 ay bende öle doğursam keske😂

Ayy canım sağ salim kavuşsun inşallah yarın güzel haberlerini bekliyoruz ❣

Ay sen yemeye başla ozaman keske bende de işe yarar bişey olsa direk yapardım.
Ben anneme çekersem yandım. 12 saatte doğurmuş beni. Ters gelmişim ve kanala girmek yerine yukarı çıkmışım 😂😂😂 o zaman ultrason yok bu kadar tabi. Doktorlar kalp atışımı bulamadığı için ölmüş falan demişler 😂 anneme diyorum mesajı çok net vermişim doğmak istemiyorum diye yukarı kaçmışım daha ne zorluyorsun 😂😂😂

Ben anneme çekersem yandım. 12 saatte doğurmuş beni. Ters gelmişim ve kanala girmek yerine yukarı çıkmışım 😂😂😂 o zaman ultrason yok bu kadar tabi. Doktorlar kalp atışımı bulamadığı için ölmüş falan demişler 😂 anneme diyorum mesajı çok net vermişim doğmak istemiyorum diye yukarı kaçmışım daha ne zorluyorsun 😂😂😂
Senin gelişinden belliymiş nası oldugun 😂😂😂 tanımıyorum ama az çok kafamda bişi oluştu 😂😂😂

O kütürdetmeyi hiç yapamadım ama bende böyle tüm kaslarım gevşesin istiyorum. Organlarım yerine geçse tekrar sıkıştılar iyice😂😂 eşlere de daha uzun geliyo nedense 😂

Yaa o sancı peki ne kadar sürüyor bi de nerede hissediyorsun tam olarak onu da çok merak ediyorum 🙄
Normal sancı şu an belimde ve kasiklarimda. Adet sancısının birkaç katı gibi acısı. Karnım da sertlestirdigi için aciyor biraz o sırada. Suni de aynı olacak sadece dozu fazla sanırım 🤦🏻‍♀️ Allah hayırlısını versin ne diyeyim. Çekiyorum o kadar inşallah açılma oluyordur. Çekmeye razıyım yeter ki doğal ve sağlıkla olsun.

Şu hamileliğin en güzel yanı 9 aydır saçımı boyamadım dipten gelen renge suan bayıldım😂 bi de nasıl parlıyor kendi saçım yaa unutmuşum valla 😂😂 inşallah dayanırım da daha boyatmam 😂😂😂
Ay ben de boyatmasam diyorum ama yıllardır bu renge boyuyorum herkes kendi rengi sanıp bayiliyordu özledim valla o halinj 😅

Normal sancı şu an belimde ve kasiklarimda. Adet sancısının birkaç katı gibi acısı. Karnım da sertlestirdigi için aciyor biraz o sırada. Suni de aynı olacak sadece dozu fazla sanırım 🤦🏻‍♀️ Allah hayırlısını versin ne diyeyim. Çekiyorum o kadar inşallah açılma oluyordur. Çekmeye razıyım yeter ki doğal ve sağlıkla olsun.
Ah canım benim inşallah çektiğine değer de açılman olur valla aklımdasın hep dua ediyorum sana 🙏 yarın ben doğurdum kızlar demeni bekliyorum ❣️

Back
X