2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ay ben de boyatmasam diyorum ama yıllardır bu renge boyuyorum herkes kendi rengi sanıp bayiliyordu özledim valla o halinj 😅
Ben emzirirken de boyatmicam güya 😂😂 aslında aklımda uçları da dip renge yakın boyatıp tek renge düşürmeye çalışmak var😂😂 bende yıllardır aynı sarıyım aslında simdi diplerde gelende baya acık küllü güzel bi renk kendimde sarısındım küçükken😂😂😂

Ah canım benim inşallah çektiğine değer de açılman olur valla aklımdasın hep dua ediyorum sana 🙏 yarın ben doğurdum kızlar demeni bekliyorum ❣
Allah razı olsun kuzum 😍 ben de tombik ellerini çekip buraya eklemek istiyorum Allah'ım sağlıkla nasip etsin inşallah 😍 hepimize😍

Normal sancı şu an belimde ve kasiklarimda. Adet sancısının birkaç katı gibi acısı. Karnım da sertlestirdigi için aciyor biraz o sırada. Suni de aynı olacak sadece dozu fazla sanırım 🤦🏻‍♀️ Allah hayırlısını versin ne diyeyim. Çekiyorum o kadar inşallah açılma oluyordur. Çekmeye razıyım yeter ki doğal ve sağlıkla olsun.
İnşaAllah oluyodur kuzm 🤲🤲🤲 yürü sık sık çömel kalk hurma ye
Kaynanam ballı sütte açılmaya yarar dedi doğrumu bilmyorm zararı olmaz ballı süt iç

Sağol canım zaman okadar hızlı geçiyo ki sizin ayınızda bi bakmışsın gelivermiş😍
Ay inş inş ben Serklajlı yım yatıyorum sürekli 28. Haftayı bekliyorum ilk hedef olarak inş sizler gibi sonlara gelirim sizlerde sağlıkla doğum yaparsınız inş

Ben emzirirken de boyatmicam güya 😂😂 aslında aklımda uçları da dip renge yakın boyatıp tek renge düşürmeye çalışmak var😂😂 bende yıllardır aynı sarıyım aslında simdi diplerde gelende baya acık küllü güzel bi renk kendimde sarısındım küçükken😂😂😂
Ya dayanamazsam organik boyayla boyarim sanırım. Benimki de bakır yıllardır, kendi rengim bayağı siyaha yakın kahverengi. Aslında parlak falan ama işte bakır bana çok yakıştırıliyo nasıl vazgeçerim bilmiyore 😅

Ya dayanamazsam organik boyayla boyarim sanırım. Benimki de bakır yıllardır, kendi rengim bayağı siyaha yakın kahverengi. Aslında parlak falan ama işte bakır bana çok yakıştırıliyo nasıl vazgeçerim bilmiyore 😅
Ayy bnde bakır istiyorum :süslü: anca 2 sene sonra boyarım herlde:110:

Allah razı olsun kuzum 😍 ben de tombik ellerini çekip buraya eklemek istiyorum Allah'ım sağlıkla nasip etsin inşallah 😍 hepimize😍
Oyyy amin inşallah yerim onun minik ellerini 😍
Ne güzel ben hiç üşenmem acıkınca🤣
Önceden bnde üşenmiyorum da şimdi yatmak kalkmak off agır vasıta gibi zor 😂😂😂
Ay bakır rengi çok seviyorum bi ara kullandım ama kullanımı zor ya akıyor baya ondan vazgeçtim😂 ama zaman zaman aklıma geliyo bakıra boyama isteği 😂

Biz 8 günlük olduk bileee 😍💃🏻💕 Maşaallahınızı alırız teyzoşlar🌸💞Eki Görüntüle 2611929
Ahh maşallah süslüüüü 🤩 ne ara geçti 8 gün ya :)

Bugün kaçıncıya tuvaleti ziyaret ediyorum, büyük tuvaletim var ama yapamıyorum. Ikınıyorum olmuyor 🤦🏻‍♀️ Çok daha zorlamak da istemiyorum zaten hemoroid memesi var. Uyku yok bana yine bu gece.. Onca su içiyorum noluyor ben bilmem..
Bugün bende bir tuhaftım bayaa ağrılarm oldu sürekli tuvaletteydim . Kabızlık bende hiç olmazdı bu son zamanlards fenayım ya. Oğlumun doğumundan sonra çok çektim hemoroid memelerinden valla doğum daha kolaydı. Aynı şeyleri yaşamamk için benm de bağırsaklarmı bian önce düzeltmem lazm ama nasl 🙄

Ay inş inş ben Serklajlı yım yatıyorum sürekli 28. Haftayı bekliyorum ilk hedef olarak inş sizler gibi sonlara gelirim sizlerde sağlıkla doğum yaparsınız inş
Burda serklajlı arkadaslarımız da var hiç korkma hepsi bu haftalara geldiler sende gelirsin. Bolca dinlen uzan stres yapma inşallah sağ salim tamamlarsın🌸

O 3 cocuk arasında en yaramaz cazgır sen değilsen bişi bilmiyorum bak 😂😂😂😂
Ay hepimiz ayrı bir fenayız 😂 abim en zekimiz ama bir işe yaramıyor zekası pısırık biraz. Ablam çok çalışkan, tuttuğunu koparan, kendini asla ezdirmeyen bir tip. 😬 Bende ablam gibiyim artı olarak çok çenebazım ve dik kafalıyım 😂 he birde en inatları benim 😬

Burda serklajlı arkadaslarımız da var hiç korkma hepsi bu haftalara geldiler sende gelirsin. Bolca dinlen uzan stres yapma inşallah sağ salim tamamlarsın🌸
Çok umut verici oldu cnm yaa sağolasın inş bende o arkadaşlarım gibi sona ulaşırım
Belki gören olur diye yazıyorum 17+1 Ken 28.5 du servis boyum boyu böyle kısalıpda sona gelen oldumu acaba arkadaşlarım

Ay hepimiz ayrı bir fenayız 😂 abim en zekimiz ama bir işe yaramıyor zekası pısırık biraz. Ablam çok çalışkan, tuttuğunu koparan, kendini asla ezdirmeyen bir tip. 😬 Bende ablam gibiyim artı olarak çok çenebazım ve dik kafalıyım 😂 he birde en inatları benim 😬
Ya ben biliyorum aldım o elektriği senden 😂😂😂 seni kendime benzetiyorum biraz🙊😂😂 biz de de herkes ayrı cins ama annem en fenaları sensin diyo 😂 en önemli özelliğim hiç bişi gözümden kaçmaz ama hiçbişi 😂😂😂

Normal sancı şu an belimde ve kasiklarimda. Adet sancısının birkaç katı gibi acısı. Karnım da sertlestirdigi için aciyor biraz o sırada. Suni de aynı olacak sadece dozu fazla sanırım 🤦🏻‍♀️ Allah hayırlısını versin ne diyeyim. Çekiyorum o kadar inşallah açılma oluyordur. Çekmeye razıyım yeter ki doğal ve sağlıkla olsun.
Allah yardımcın olsun şu an sana nasıl özeniyorum bi bilsen 🤓😊

Back
X