- 4 Mayıs 2018
- 4.194
- 9.655
- 158
Ben emzirirken de boyatmicam güyaAy ben de boyatmasam diyorum ama yıllardır bu renge boyuyorum herkes kendi rengi sanıp bayiliyordu özledim valla o halinj![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben emzirirken de boyatmicam güyaAy ben de boyatmasam diyorum ama yıllardır bu renge boyuyorum herkes kendi rengi sanıp bayiliyordu özledim valla o halinj![]()
Sağol canım zaman okadar hızlı geçiyo ki sizin ayınızda bi bakmışsın gelivermişKızlar Nisan ayınız gelip çattı hepinize hayırlı doğumlar diliyorum
Allah razı olsun kuzumAh canım benim inşallah çektiğine değer de açılman olur valla aklımdasın hep dua ediyorum sanayarın ben doğurdum kızlar demeni bekliyorum ❣
İnşaAllah oluyodur kuzmNormal sancı şu an belimde ve kasiklarimda. Adet sancısının birkaç katı gibi acısı. Karnım da sertlestirdigi için aciyor biraz o sırada. Suni de aynı olacak sadece dozu fazla sanırımAllah hayırlısını versin ne diyeyim. Çekiyorum o kadar inşallah açılma oluyordur. Çekmeye razıyım yeter ki doğal ve sağlıkla olsun.
Ne güzel ben hiç üşenmem acıkıncaYataktan kalkmaya üşeniyorum![]()
Ay inş inş ben Serklajlı yım yatıyorum sürekli 28. Haftayı bekliyorum ilk hedef olarak inş sizler gibi sonlara gelirim sizlerde sağlıkla doğum yaparsınız inşSağol canım zaman okadar hızlı geçiyo ki sizin ayınızda bi bakmışsın gelivermiş![]()
Yeeaaahhh babyyyy
Ben onu coktan gömdüm kiisebzeli salcaliii
Ya dayanamazsam organik boyayla boyarim sanırım. Benimki de bakır yıllardır, kendi rengim bayağı siyaha yakın kahverengi. Aslında parlak falan ama işte bakır bana çok yakıştırıliyo nasıl vazgeçerim bilmiyoreBen emzirirken de boyatmicam güyaaslında aklımda uçları da dip renge yakın boyatıp tek renge düşürmeye çalışmak var
bende yıllardır aynı sarıyım aslında simdi diplerde gelende baya acık küllü güzel bi renk kendimde sarısındım küçükken
![]()
İnşaAllah canımAy inş inş ben Serklajlı yım yatıyorum sürekli 28. Haftayı bekliyorum ilk hedef olarak inş sizler gibi sonlara gelirim sizlerde sağlıkla doğum yaparsınız inş
Ayy bnde bakır istiyorumYa dayanamazsam organik boyayla boyarim sanırım. Benimki de bakır yıllardır, kendi rengim bayağı siyaha yakın kahverengi. Aslında parlak falan ama işte bakır bana çok yakıştırıliyo nasıl vazgeçerim bilmiyore![]()
Oyyy amin inşallah yerim onun minik elleriniAllah razı olsun kuzumben de tombik ellerini çekip buraya eklemek istiyorum Allah'ım sağlıkla nasip etsin inşallah
hepimize
![]()
Önceden bnde üşenmiyorum da şimdi yatmak kalkmak off agır vasıta gibi zorNe güzel ben hiç üşenmem acıkınca![]()
Ay bakır rengi çok seviyorum bi ara kullandım ama kullanımı zor ya akıyor baya ondan vazgeçtimYa dayanamazsam organik boyayla boyarim sanırım. Benimki de bakır yıllardır, kendi rengim bayağı siyaha yakın kahverengi. Aslında parlak falan ama işte bakır bana çok yakıştırıliyo nasıl vazgeçerim bilmiyore![]()
Ahh maşallah süslüüüü
Bugün bende bir tuhaftım bayaa ağrılarm oldu sürekli tuvaletteydim . Kabızlık bende hiç olmazdı bu son zamanlards fenayım ya. Oğlumun doğumundan sonra çok çektim hemoroid memelerinden valla doğum daha kolaydı. Aynı şeyleri yaşamamk için benm de bağırsaklarmı bian önce düzeltmem lazm ama naslBugün kaçıncıya tuvaleti ziyaret ediyorum, büyük tuvaletim var ama yapamıyorum. Ikınıyorum olmuyorÇok daha zorlamak da istemiyorum zaten hemoroid memesi var. Uyku yok bana yine bu gece.. Onca su içiyorum noluyor ben bilmem..
Burda serklajlı arkadaslarımız da var hiç korkma hepsi bu haftalara geldiler sende gelirsin. Bolca dinlen uzan stres yapma inşallah sağ salim tamamlarsınAy inş inş ben Serklajlı yım yatıyorum sürekli 28. Haftayı bekliyorum ilk hedef olarak inş sizler gibi sonlara gelirim sizlerde sağlıkla doğum yaparsınız inş
Ay hepimiz ayrı bir fenayızO 3 cocuk arasında en yaramaz cazgır sen değilsen bişi bilmiyorum bak![]()
Deneyeyim inşallah canım. Ay çok yoruldum ya.İnşaAllah oluyodur kuzmyürü sık sık çömel kalk hurma ye
Kaynanam ballı sütte açılmaya yarar dedi doğrumu bilmyorm zararı olmaz ballı süt iç
Çok umut verici oldu cnm yaa sağolasın inş bende o arkadaşlarım gibi sona ulaşırımBurda serklajlı arkadaslarımız da var hiç korkma hepsi bu haftalara geldiler sende gelirsin. Bolca dinlen uzan stres yapma inşallah sağ salim tamamlarsın![]()
Az kaldı inşaAllah annesiDeneyeyim inşallah canım. Ay çok yoruldum ya.
Ya ben biliyorum aldım o elektriği sendenAy hepimiz ayrı bir fenayızabim en zekimiz ama bir işe yaramıyor zekası pısırık biraz. Ablam çok çalışkan, tuttuğunu koparan, kendini asla ezdirmeyen bir tip.
Bende ablam gibiyim artı olarak çok çenebazım ve dik kafalıyım
he birde en inatları benim
![]()
Allah yardımcın olsun şu an sana nasıl özeniyorum bi bilsenNormal sancı şu an belimde ve kasiklarimda. Adet sancısının birkaç katı gibi acısı. Karnım da sertlestirdigi için aciyor biraz o sırada. Suni de aynı olacak sadece dozu fazla sanırımAllah hayırlısını versin ne diyeyim. Çekiyorum o kadar inşallah açılma oluyordur. Çekmeye razıyım yeter ki doğal ve sağlıkla olsun.
Ay @sürme gibi seni de beklemeyelim de doğur kız yarın doğurdun doğurdun diğer gün geçerim önüne haberin olsunUyumuycam bu gidişle canım
Merdiven in çık yapıyorum, squat yapıyorum. Sancı da var ama düzensiz. Öf suni almak istemiyorum ya ama bu doktor dayayacak bana suniyi kesin![]()