2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ya ben biliyorum aldım o elektriği senden 😂😂😂 seni kendime benzetiyorum biraz🙊😂😂 biz de de herkes ayrı cins ama annem en fenaları sensin diyo 😂 en önemli özelliğim hiç bişi gözümden kaçmaz ama hiçbişi 😂😂😂
Bence de karakter oladak benziyoruz 😬İnşallah kızlarımızda bizim gibi dişli olurlar 😂

Çok umut verici oldu cnm yaa sağolasın inş bende o arkadaşlarım gibi sona ulaşırım
Belki gören olur diye yazıyorum 17+1 Ken 28.5 du servis boyum boyu böyle kısalıpda sona gelen oldumu acaba arkadaşlarım
Canım bilmiyorum arkadaslar görünce dönüş yaparlar sanırım. 25den altı riskli canım uzayabilir rahim boyun. Dediğim gibi iş yapma mümkün oldugunca yat uzan kendini zorlama hiçbişey olmaz Allahın izniyle🙏

Ayy bnde bakır istiyorum :süslü: anca 2 sene sonra boyarım herlde:110:
Bakır süper oluyor ya on yıldır kullanıyorum kendilerini neredeyse😍
Oyyy amin inşallah yerim onun minik ellerini 😍

Önceden bnde üşenmiyorum da şimdi yatmak kalkmak off agır vasıta gibi zor 😂😂😂

Ay bakır rengi çok seviyorum bi ara kullandım ama kullanımı zor ya akıyor baya ondan vazgeçtim😂 ama zaman zaman aklıma geliyo bakıra boyama isteği 😂
Evet akıyor ama işte o kadar güzel ki ve o kadar kendi saçım gibi duruyor ki vazgeçemiyorum😍

Çömel kalk yapıyordum bian yoğun akıntı geldi devamı gelecek suyum geliyo sandım ama kesilince hüsran 🥴 bari azck lekeli falan geleydi bi belirti vereydi ona bile razıydım 🥴

Neyse 38+6 olduk
Perşembe günü 39+0ız çok ümitliyim o günden kızm annesinin sözünü dinlicek inşaAllah :rolleyes:

Az kaldı inşaAllah annesi 😍😍 miniğine kavuşcaksın 😍😍😍
Ay inşallah kuzum ya. Ben idmanliyim adetim çok ağrılı geçtiği için ama işte dokuz aydır çekmeye çekmeye unutmuşum 🤣
Allah yardımcın olsun şu an sana nasıl özeniyorum bi bilsen 🤓😊
Kız sürmeli sancı cekerken ben de ona ozenmistim cidden 😅 anlatıyorum ama inşallah kötü etkilenen olmuyordur.
Ay @sürme gibi seni de beklemeyelim de doğur kız yarın doğurdun doğurdun diğer gün geçerim önüne haberin olsun😂
Yok vermem sıramı, troll oğlum tam 1 Nisan'da gelecek 🤣
Kıyamam ya Allah yardımcın olsun canım çektiğine değer inşallah açılmaların olmuştur
İnşallah kuzum ya 😍 sağlam giriyor ağrı umarım açılma oluyordur. Sabah 9'da gidicez bakalım.

Ay inşallah kuzum ya. Ben idmanliyim adetim çok ağrılı geçtiği için ama işte dokuz aydır çekmeye çekmeye unutmuşum 🤣

Kız sürmeli sancı cekerken ben de ona ozenmistim cidden 😅 anlatıyorum ama inşallah kötü etkilenen olmuyordur.

Yok vermem sıramı, troll oğlum tam 1 Nisan'da gelecek 🤣

İnşallah kuzum ya 😍 sağlam giriyor ağrı umarım açılma oluyordur. Sabah 9'da gidicez bakalım.
Ben şahsen iyi yönde etkileniyorum. Tecrübe gibi😂

Çömel kalk yapıyordum bian yoğun akıntı geldi devamı gelecek suyum geliyo sandım ama kesilince hüsran 🥴 bari azck lekeli falan geleydi bi belirti vereydi ona bile razıydım 🥴

Neyse 38+6 olduk
Perşembe günü 39+0ız çok ümitliyim o günden kızm annesinin sözünü dinlicek inşaAllah :rolleyes:
Benim 38+6 da başlamış oldu hadi darısı başına 😍

Neyse 38+6 olduk
Kız gece gece bu saatte mi çömel kalk yapıyodun😂😂ben çişe gitmeye üşenir oldum😂😂😂

Ne yapmam lazım ya bu hamilelikte ne denersem işe yaramadı. Aslında kabızlıktan cok çekmiş biriyim tecrübeliyim ama demir ilacı sanırım beni mahvediyor 🤦🏼‍♀️
Demir ilacı bana o kadar iyi geldi ki bu konuda günde 1 kere zor çıkan ben 3 kere bile çıktım tuvalete

Neyse 38+6 olduk
Ben o kadar umutsuz vakayım ki bugün yüzümde sivilce çıkmış onu bile google a yazdım doğum belirtisi olabilir mi diye:oops:

Back
X