39+3Senin kaç haftalık
Yani anladigim otu da yanımızda tutuyoruz suyun içinde galiba dimi sudan çıkınca geri kapaniyomus diye duydum da. Hem su duracak bizde belli miktar içeceğiz. Anladım mi bilmiyorumNormalde benim bildiğim hastanede tas içinde suya koyuyorsun. Suyundan içiyorsun, o açıldıkça senin de açılman artıyor. Ama evde içerim ya da suyu yanıma alırım ben heralde..
Evet canım umudum azalıyo benim gelmeyecek bu kız sezaryen yaptırcak annesiniCanım bende sürekli farklı yerlerde hissediyorum. Hatta genele yayılmış gibi elimi nereye koysam orda sanki. Endişe etme dönmemiştir inşallah.
Vay be günler dolmuş daha tık yok he.
Belki eli kulağındadır bugün yarın gelir bebiş.
İnşaAllah kuzm yaCanım bende sürekli farklı yerlerde hissediyorum. Hatta genele yayılmış gibi elimi nereye koysam orda sanki. Endişe etme dönmemiştir inşallah.
Yarın gitcem kuzm inşaAllahSen içini ferah tut canm. Kontrole ne zman gideceksin canm
Kanala girmiştir belkiİnşaAllah kuzm ya
Yani yoğunluğu biyerde oluyo hissediliyor normalde aşağdaydı işte yanda oldu
Gözün aydın Bahar cım. Tez zamanda hem emsin, hem toparlasın inşallah. İyi olun evinizde daha iyi olacaktır inşallahKızlar ben sezeryan ile dün doğum yaptim ve dünden beri hiç uyumadım bebek emmiyor refleks yok bugün biraz mama verebildik zar zor dün migdeside yıkandı amniyon yutmuş moralim çok bozuk sürekli uyuyor kan şekerde iyi çıkıyordu bugün biraz toparladı sanki ama çok uyuması beni korkutuyor kakasini çişini yaptı çok sukur.. lütfen dua edin hemen toparladı çıkalım hastaneden
Şükür canımmm anneli babalı büyüsün gözün aydın darısı hepimize inşallahKızlar doğurdum
Sayfalar ve etiketler çok birikmiş okuyamadım ama hepinize teşekkür ederimÇok şükür iyiyiz ikimiz de. Ben biraz yoruldum sadece çünkü gece 12 den beri hiçbir şey yiyemedim icemedim, içtiğim suyu bile çıkardım. E aç ve susuz sancı çekip ıkınmak biraz zor oldu tabii Epidural yüzünden belimde ağrı var onun haricinde toparladim bayağı. Miniğimin selamı var size teyzeleri
Gözün aydın canım Allah anali babali büyütsün. Bizdende oğluna maşallah maşallahKızlar doğurdum
Sayfalar ve etiketler çok birikmiş okuyamadım ama hepinize teşekkür ederimÇok şükür iyiyiz ikimiz de. Ben biraz yoruldum sadece çünkü gece 12 den beri hiçbir şey yiyemedim icemedim, içtiğim suyu bile çıkardım. E aç ve susuz sancı çekip ıkınmak biraz zor oldu tabii Epidural yüzünden belimde ağrı var onun haricinde toparladim bayağı. Miniğimin selamı var size teyzeleri
Sor bakalım canm. Ya birde ben kontrole gitmem gerekiyor mu acaba. Yoksa sancım olursa yada baktm doğum sancısı öyle ki gitsem kiYarın gitcem kuzm inşaAllah
Kuzum kanala girse yine Aşağda hissetmezmiydmKanala girmiştir belki
Kuzum oncelikle hayırlı olsun bebegin anali babalı büyüsün insallahKızlar ben sezeryan ile dün doğum yaptim ve dünden beri hiç uyumadım bebek emmiyor refleks yok bugün biraz mama verebildik zar zor dün migdeside yıkandı amniyon yutmuş moralim çok bozuk sürekli uyuyor kan şekerde iyi çıkıyordu bugün biraz toparladı sanki ama çok uyuması beni korkutuyor kakasini çişini yaptı çok sukur.. lütfen dua edin hemen toparladı çıkalım hastaneden
Iyi canm gözün aydın olsun yazmadın merakta bıraktın bizi. Sağlıcakla büyüsün inşallah minnoşKızlar doğurdum
Ya belki evde dursa da olur bilmiyorum ben de net araştırma yapmadımYani anladigim otu da yanımızda tutuyoruz suyun içinde galiba dimi sudan çıkınca geri kapaniyomus diye duydum da. Hem su duracak bizde belli miktar içeceğiz. Anladım mi bilmiyorum
Kuzm ben normalde gitmicektm ama dönüp dönmediğini çok merak ediyorum o yüzden gidecemSor bakalım canm. Ya birde ben kontrole gitmem gerekiyor mu acaba. Yoksa sancım olursa yada baktm doğum sancısı öyle ki gitsem ki
Yaa çok sevindimKızlar doğurdum
Ayy gözün aydın canım, biz de sayende burada dokuz doğurdukKızlar doğurdum
Sen 1, buradakiler 9 doğurduk :)Kızlar doğurdum
Ayy maşallahKızlar doğurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?