2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Gozun aydin canim allah anali babali buyutsun sureci toparlaninca anlatirsin artik

Reactions: Kuf
Ayy günlerimiz de aynı benim daha hiç belirtim yok
Kızlar ben hıçkırığını altta hissediyordum normalde şimdi yanda hissediyorum başını yanamı getirdi bu
Banada 1 Nisan şakası yaptı galiba Nişan geldi başka bir şey yok. Bi ara hıçkırığı sağda hissediyordum bende ama dönmemiş doğum pozisyonundaydı. Artık doğuralım ya stres olmaya başladım ben

Yaaaa K Kuf gözün aydın canım benim
Yerim ben o miniği

Benimki de hep farklı yerden hıçkırıyor, elimle bakıyorum emin olmak için ama yanlış hissediyoruz belki de.
Arkadaşlar endişe etmeyin Begonya2 bir video izlemiştim bebk hıçkırırken tüm vucüdu titriyordu hatta bizde bile öyle hıçkırırken sırtından bile şiddetini hissedebilirsin. O yüzden sırtı olduğunu düşünüyorum ben. Bende de hep farklı yerlerden geliyor titreşim. Daha cmts doktora gittim bebek uygun pozisyondaydı.

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün.

Reactions: Kuf
Ay yazın en azından bi kaç yere yapyirayim ya bende ev hava almazsa da olmaz çünkü
Yaptır canım miniğe de bir şey olmaz hem.
Yarın doğumum olacak ve gerçekten korkuyorum... ilkinde heyecan vardı bunda korku var sadece...
Ah çok heyecanlı umarım herşey yolunda gider
Ya blup merakta bıraktın bizi hep. Neyse siz sağlıklı olun da önemli olan o. Allah analı babalı büyütsün, sağlıkla huzurla büyüt bebeğini

Dualarımız seninle sakın stres yapma dua et sağlıkla çıkın inş.
Kız sen bir tane doğurana kadar biz 9 doğurduk neyse ki iyi haberini aldık sağlıkla büyüsün hayırlı evlat olsun inş.dinlenince ayrıntıları yazarsın

Bende valla ya hayırlıysa doğursaydık

Valla bu konularda ben kimse atak yapmadan öncelik yapıp kendim konuşuyorum. Mesela virüsün yaygınlığı artmaya başlayınca hemen kayınvalideme yazdım.(doğuma 1 günlüğüne de olsa gelmek istediğini bildiğim için).
Tatlı bir dille anlattım. Ki zatn kayınvalidem de anlayışlı. Anne sen çalışıyorsun kayınpederm de çalışıyor hem sizin için hemde bizim için gelmeniz çok riskli olur . Benmde çok heves edip yapamadığım şeyler oldu Virüs yüzünden biliyorsun dedm . Haklısın kızım ben zatn çok kararsız kalmıştım dedi ve gelmeyecek Uzun olmasın dye böyle kısaca yazdm ama konuşarak herşey hallolur canm sıkma canını.
Ve gerekiyorsa bebeğin ve kendin için karşındakini kırmaktan çekinme. Anlamayana anlatacaksın demişler

kız açma tabi müsade iste. Emzireceğim müsade eder misiniz annelerim de :)
Bende oğlumu doğurduktan snra çok çekinmiştm göğsümğ eşimden başkası görmemişti çnkü o bile karanlkta görmüştür o zamanlar
Tabi şmdi farklı herşey 5 senelik evliym görmediği yer kalmadı
Bir de emzirdikçe normalleşiyor senn için de göstermek zamanla annene kayınvalidene gösterebilirsin. Ama sen yine de kimsenin yannda emzirmemeye çalış. Süte çok nazar değiyor

Yaaa ne güzeellgözün aydın kuzum hoşgelmiş miniğinsağlıklA büyüsün size mutluluk huzur getrsin

Canım benim gözünüz aydın tebrik ederim Allah analı babalı büyütmek nasip etsin öperim o miniği ama zamanın olunca em ince ayrıntısına kadar anlat bak çok merak ediyoz

Ayyy sonunda güzel bir haber daha sirayi bana kaptirmamak için doğurdun demi kuzum müsait olunca anlat bakalım sen nasilsin bebegin nasil

İnşaAllah benimde öyledir kuzm yarın gidecem inşaAllah bakalım ne durumda

Ayyy gözün aydın canımcım.
Ne güzel mis kokulu yavruna kavuştun.
Herkes gibi bende merak ediyorum ayrıntıları.
İnşallah güzel geçmiştir süreç.
Şimdi de güzel güzel emiyordur minik.

Aynen canım dediğin gibi belki zamanla normalleşir. Gerçi ben yine tek başımayken emzirmek isterim gibi. Bakalım tek derdimiz o olsun

Kızlar benim de dogumum yarın ama benim sabahtan beri bel agrisi ve ara ara yoklayan sancilarim var takip edioz gecmezse gidicez bakalim☺ ya tarihi bile.bize birakmiycak benim kız sanırım zorluyor beni bana da dua edin lütfen kolay geçsin dogumum insallah yani en fazla 10 saate kucagimda insallah ölecem heyecandan

Kızlar herbirinize çok çok teşekkür ederim mama veriyorum evde denemelere devam edeceğim. Sadece uykusu ağır dünyaya alışamadı bebegim uyandirıyorum 2 - 2,5 saatte bir.

Burada bir arkadaş sormuştu eşimle gitsem idare edebilir miyiz diye. Ben eşimleydim ve gerçekten çok zor oldu yengesi geldi en son yapamadık. Hem ağrın oluyor hem tecrübesizsin hemde bebekten adam hiç anlamıyor korkuyor hemşirelerde her dakika yanında olmuyor malesef. Bence eli is turanbir bayan olması şart.

Şunları yazarken bile gözüm kapanıyor kapatamıyorum son uykularınızı guzelce alın kızlar :) öpüyorum sizleri görüşmek uzere

Rabbim sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.
Bende inşallah 7 Nisan Salı sezeryan olucam. Bir oğlum vardı 3 yaşında bir de kızım olacak Allahın izniyle. Spinal sezeryan olucak. Çok korkuyorum. Spinal olanların yorumlarını merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…