Gozun aydin canim allah anali babali buyutsunKızlar doğurdum
Sayfalar ve etiketler çok birikmiş okuyamadım ama hepinize teşekkür ederimÇok şükür iyiyiz ikimiz de. Ben biraz yoruldum sadece çünkü gece 12 den beri hiçbir şey yiyemedim icemedim, içtiğim suyu bile çıkardım. E aç ve susuz sancı çekip ıkınmak biraz zor oldu tabii Epidural yüzünden belimde ağrı var onun haricinde toparladim bayağı. Miniğimin selamı var size teyzeleri
Ayy günlerimiz de aynı benim daha hiç belirtim yok
Banada 1 Nisan şakası yaptı galibaKızlar ben hıçkırığını altta hissediyordum normalde şimdi yanda hissediyorumbaşını yanamı getirdi bu
Yaaaa K Kuf gözün aydın canım benimKızlar doğurdum
Sayfalar ve etiketler çok birikmiş okuyamadım ama hepinize teşekkür ederimÇok şükür iyiyiz ikimiz de. Ben biraz yoruldum sadece çünkü gece 12 den beri hiçbir şey yiyemedim icemedim, içtiğim suyu bile çıkardım. E aç ve susuz sancı çekip ıkınmak biraz zor oldu tabii Epidural yüzünden belimde ağrı var onun haricinde toparladim bayağı. Miniğimin selamı var size teyzeleri
Arkadaşlar endişe etmeyinBenimki de hep farklı yerden hıçkırıyor, elimle bakıyorum emin olmak için ama yanlış hissediyoruz belki de.
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün.Kızlar doğurdum
Yaptır canım miniğe de bir şey olmaz hem.Ay yazın en azından bi kaç yere yapyirayim ya bende ev hava almazsa da olmaz çünkü
Ah çok heyecanlıYarın doğumum olacak ve gerçekten korkuyorum... ilkinde heyecan vardı bunda korku var sadece...
Ya blup merakta bıraktın bizi hep.Kızlar doğurdum
Dualarımız seninle sakın stres yapma dua et sağlıkla çıkın inş.Kızlar ben sezeryan ile dün doğum yaptim ve dünden beri hiç uyumadım bebek emmiyor refleks yok bugün biraz mama verebildik zar zor dün migdeside yıkandı amniyon yutmuş moralim çok bozuk sürekli uyuyor kan şekerde iyi çıkıyordu bugün biraz toparladı sanki ama çok uyuması beni korkutuyor kakasini çişini yaptı çok sukur.. lütfen dua edin hemen toparladı çıkalım hastaneden
Kız sen bir tane doğurana kadar biz 9 doğurduk neyse ki iyi haberini aldık sağlıkla büyüsün hayırlı evlat olsun inş.dinlenince ayrıntıları yazarsınKızlar doğurdum
Bende valla ya hayırlıysa doğursaydıkBanada 1 Nisan şakası yaptı galibaNişan geldi başka bir şey yok. Bi ara hıçkırığı sağda hissediyordum bende ama dönmemiş doğum pozisyonundaydı. Artık doğuralım ya stres olmaya başladım ben
Valla bu konularda ben kimse atak yapmadan öncelik yapıp kendim konuşuyorum. Mesela virüsün yaygınlığı artmaya başlayınca hemen kayınvalideme yazdım.(doğuma 1 günlüğüne de olsa gelmek istediğini bildiğim için).Kızlar demin görümcem (böyle deyince de tuhaf oluyor) eşime mesaj yazmış. Bebek doğunca size geleyim, geceleri falan bebek uyumaz yardım ederim diye.. İyi niyetinden yüzde yüz eminim ona hiçbir şey diyemem ama keşke bana yazsaydı. Kaldı ki ben doğumdan sonra eve kimseyi sokmayı düşünmüyorum aileler dahil.. Hem biz hastane ortamından gelmiş olacağız hem de kimsenin izolasyonuna güvenemiyorum, dışarı çıkıyorlar çünkü.. Bu arada görümcem bekar, bebek bakma deneyimi de yok hani.. Birini alacak olsam zaten ya annemi ya kayınvalidemi alırdım eve kalmaya.. Ben ziyaret için bile istemiyorum. Eşime de dedim ben hastane sonrasında bir süre eve kimse gelsin istemiyorum diye.. Yorum yapmadı, ablasına ne dedi bilmiyorum.
Ve bu arada aritmi problemim var benim çocukluğumdan beri, zaten burada da konuşmuştuk, holter vs taktırdım hamilelikte zorladığı için.. Dün bir doktor tvde virüsün aritmi problemi olanlarda da riskli olduğunu söylediDünden beri canım sıkkın zaten bu konuda, öyle olunca daha bir temkinli olmam gerekiyor. Ne yapacağım, kimseyi de kırmak istemiyorum. Kendi anne babama gelmeyin derim, kırılsalar bile unutulur gider ama eş ailesine nasıl denir bilemedim.
kız açma tabi müsade iste. Emzireceğim müsade eder misiniz annelerim de :)Ya kızlar bu diyeceğim garip mi gelir bilmiyorum. Şimdi bebeği bol bol emzireceğiz inşallah tabi, ben yanımda biri varken emzirme fikrine sıcak bakamıyorum yaözel yerleri gösterememe durumumu bilir bir kısmınız eşimin bile görmediği yerlerden Yani ben hiç hoşlanmıyorum böyle şeylerden. Eşim sorun değil de kv mesela ben hep mesafemi korudum onlara karşı. Şimdi açıp mememi onların yanında istemiyorum böyle şeyler. Ay bilemedim ya düşündükçe daralma geliyor. Kendi annem de yanımda olacak hadi o da neyse annem sonuçta zamanında her tarafımı gördü. Ama başkası varken açamam sağımı solumu gerilirim gibi geliyor
Yaaa ne güzeellKızlar doğurdum
Benimki erkek biraz genç irisi o yuzdenAy daha bebek seninki, beraber büyürler artıkBenim zilli 5 yaşında, 5 yıldır el bebek gül bebek büyüdü, tahtı sallanacak
İnşallah canım inşallah kolay geçmiştir,bu saate kadar sancı çektiğini düşünmüyorum,en son ihtimal sezeryan olmuştur belki.ama inşallah gönlüne göre olmuşturyazarsa beni de etiketler misin muck
Canım benim gözünüz aydınKızlar doğurdum
Ayyy sonunda güzel bir haber daha sirayi bana kaptirmamak için doğurdun demiKızlar doğurdum
İnşaAllah benimde öyledir kuzm yarın gidecem inşaAllah bakalım ne durumdaArkadaşlar endişe etmeyinBegonya2 bir video izlemiştim bebk hıçkırırken tüm vucüdu titriyordu hatta bizde bile öyle hıçkırırken sırtından bile şiddetini hissedebilirsin. O yüzden sırtı olduğunu düşünüyorum ben. Bende de hep farklı yerlerden geliyor titreşim. Daha cmts doktora gittim bebek uygun pozisyondaydı.
Kızlar doğurdum
Aynen canım dediğin gibi belki zamanla normalleşir. Gerçi ben yine tek başımayken emzirmek isterim gibi. Bakalım tek derdimiz o olsunValla bu konularda ben kimse atak yapmadan öncelik yapıp kendim konuşuyorum. Mesela virüsün yaygınlığı artmaya başlayınca hemen kayınvalideme yazdım.(doğuma 1 günlüğüne de olsa gelmek istediğini bildiğim için).
Tatlı bir dille anlattım. Ki zatn kayınvalidem de anlayışlı. Anne sen çalışıyorsun kayınpederm de çalışıyor hem sizin için hemde bizim için gelmeniz çok riskli olur . Benmde çok heves edip yapamadığım şeyler oldu Virüs yüzünden biliyorsun dedm . Haklısın kızım ben zatn çok kararsız kalmıştım dedi ve gelmeyecekUzun olmasın dye böyle kısaca yazdm ama konuşarak herşey hallolur canm sıkma canını.
Ve gerekiyorsa bebeğin ve kendin için karşındakini kırmaktan çekinme. Anlamayana anlatacaksın demişler
kız açma tabi müsade iste. Emzireceğim müsade eder misiniz annelerim de :)
Bende oğlumu doğurduktan snra çok çekinmiştm göğsümğ eşimden başkası görmemişti çnkü o bile karanlkta görmüştür o zamanlar
Tabi şmdi farklı herşey 5 senelik evliym görmediği yer kalmadı
Bir de emzirdikçe normalleşiyor senn için de göstermek zamanla annene kayınvalidene gösterebilirsin. Ama sen yine de kimsenin yannda emzirmemeye çalış. Süte çok nazar değiyor
Rabbim sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.Kızlar doğurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?