- 22 Kasım 2019
- 3.169
- 4.553
- 63
Ya bi yandan inanasım geliyor bi yanım da saçma da gelmiyor değil haniYa belki evde dursa da olur bilmiyorum ben de net araştırma yapmadımHatta duaları var demişti kayınvalidem..
Evet ben bir kere denedim suya koydum kocaman açıldı, çıkarınca yine kupkuru bir ot oldu kapandı.
Minigini de seni de öpüyorum canimKızlar doğurdum
Sayfalar ve etiketler çok birikmiş okuyamadım ama hepinize teşekkür ederimÇok şükür iyiyiz ikimiz de. Ben biraz yoruldum sadece çünkü gece 12 den beri hiçbir şey yiyemedim icemedim, içtiğim suyu bile çıkardım. E aç ve susuz sancı çekip ıkınmak biraz zor oldu tabii Epidural yüzünden belimde ağrı var onun haricinde toparladim bayağı. Miniğimin selamı var size teyzeleri
Bana göre yok gibi canmKuzm ben normalde gitmicektm ama dönüp dönmediğini çok merak ediyorum o yüzden gidecem
Eğer bi anormallik yoksa gitme bence
Özel hastaneleri de hastalikla ilgili sürece aktif olarak katma planlaniyormus anladığım buydu .Kızlar saglık bakanı özel hastanelerle ılgılı bişey dedı bu akşam,kaçırdım,duyan var mı?
Aynen canım, çok da bel bağlamamak lazımYa bi yandan inanasım geliyor bi yanım da saçma da gelmiyor değil hani
İstanbulda yatakların yüzde 58i dolmuş. Bundan sonra özelleri de daha aktif katacağız dediKızlar saglık bakanı özel hastanelerle ılgılı bişey dedı bu akşam,kaçırdım,duyan var mı?
Allahım bi doğursaydıkİstanbulda yatakların yüzde 58i dolmuş. Bundan sonra özelleri de daha aktif katacağız dedi
Offf offffÖzel hastaneleri de hastalikla ilgili sürece aktif olarak katma planlaniyormus anladığım buydu .
Ammaan ben hurma yiyem ha onun da açılmaya faydası yoksa bile yararlı bisey sonuçtaAynen canım, çok da bel bağlamamak lazım
Hele sukurKızlar doğurdum
Sayfalar ve etiketler çok birikmiş okuyamadım ama hepinize teşekkür ederimÇok şükür iyiyiz ikimiz de. Ben biraz yoruldum sadece çünkü gece 12 den beri hiçbir şey yiyemedim icemedim, içtiğim suyu bile çıkardım. E aç ve susuz sancı çekip ıkınmak biraz zor oldu tabii Epidural yüzünden belimde ağrı var onun haricinde toparladim bayağı. Miniğimin selamı var size teyzeleri
Benimkide baş aşağıda ama ben hep yukarda hissediyorum bence yanılıyoruz ,bir gün sağdan tık tık ediyor bir gün soldan bir gün aşağıdan. Hareketleri de öyle,stres yapma dönmemiştir inşallah.Kuzum kanala girse yine Aşağda hissetmezmiydm
Ayyyyyy şükürler olsun yaaKızlar doğurdum
İnşaAllah kuzm yarın gidecem kontrole BakalımBenimkide baş aşağıda ama ben hep yukarda hissediyorum bence yanılıyoruz ,bir gün sağdan tık tık ediyor bir gün soldan bir gün aşağıdan. Hareketleri de öyle,stres yapma dönmemiştir inşallah.
Hayırlısı inşallah canım hiç belli olmaz birden geliverirler, ne kaldı şunun şurasındaAyyy bu gece bizim gecemiz olsa gelse bebişler
Gözün aydin canım. Hayırlı olsun... Sağlıkla büyüsün minigin...Kızlar doğurdum
Allah anali babali buyutsun canim gozun aydin olsun saglicakla buyut bebegini agrilarinda en kisa surede gecer insallahKızlar doğurdum
Gözünüz aydiinn sağlıkla büyütün insallahKızlar doğurdum
Aynn hadi inşHayırlısı inşallah canım hiç belli olmaz birden geliverirler, ne kaldı şunun şurasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?