2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ya belki evde dursa da olur bilmiyorum ben de net araştırma yapmadım Hatta duaları var demişti kayınvalidem..
Evet ben bir kere denedim suya koydum kocaman açıldı, çıkarınca yine kupkuru bir ot oldu kapandı.
Ya bi yandan inanasım geliyor bi yanım da saçma da gelmiyor değil hani

Minigini de seni de öpüyorum canim hadi gözün aydin dinlenince yaz bize ayrintilari
Saglikli guzel kolay dogumlar bizlere olsun insallah

Kızlar saglık bakanı özel hastanelerle ılgılı bişey dedı bu akşam,kaçırdım,duyan var mı?

Hele sukur gozunuz aydin cnm hayrli olsn. Darisi bize insllhhh

Reactions: Kuf
Kuzum kanala girse yine Aşağda hissetmezmiydm
Benimkide baş aşağıda ama ben hep yukarda hissediyorum bence yanılıyoruz ,bir gün sağdan tık tık ediyor bir gün soldan bir gün aşağıdan. Hareketleri de öyle,stres yapma dönmemiştir inşallah.

Ayyyyyy şükürler olsun yaa gözün aydın kavuştun bebeğine çok sevindim sağlıkla büyüt inşallah anlatsana kız nasıl geçti doğum kaç saat sürdü?

Benimkide baş aşağıda ama ben hep yukarda hissediyorum bence yanılıyoruz ,bir gün sağdan tık tık ediyor bir gün soldan bir gün aşağıdan. Hareketleri de öyle,stres yapma dönmemiştir inşallah.
İnşaAllah kuzm yarın gidecem kontrole Bakalım
İnşaAllah boşa evham yapmışımdır

Gözün aydin canım. Hayırlı olsun... Sağlıkla büyüsün minigin...

Allah anali babali buyutsun canim gozun aydin olsun saglicakla buyut bebegini agrilarinda en kisa surede gecer insallah

Gözünüz aydiinn sağlıkla büyütün insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…