Maşallah canım gözün aydınArkadaşlar günaydın,
Benim Ada Gece’m de doğdu 1 Nisan’da şaka bebeği gibisağlığımız iyi, belden uyuşturularak sezeryan olduk. Süt sorununuz var. Bakalım.
Son kontrolde 3600 demişlerdi 3.450 doğdu ve gayet bal gibi maşallah
e nabızda nasıl görebiliyorsun bu ölçüleri ben bilmiyorum da
Arkadaşlar günaydın,
Benim Ada Gece’m de doğdu 1 Nisan’da şaka bebeği gibisağlığımız iyi, belden uyuşturularak sezeryan olduk. Süt sorununuz var. Bakalım.
Canım stres ve yorgunluk sütün gelmemesi için en büyük etken.bol bol memeyi tut ağzına kuzucuk çektikçe süt akışı sağlanacak çekmiyorsa sağda ver ki akış olunca yeni süt üretsin vücüt bol bol su iç ve bebiş uyudukça sende uyu dinlen şu ve dinlenme çok süt yapar.mama veriyorsan bile memedeyken ucuyla beraber ver ki memeyi unutmasın bırakmasınKızlar iyigeceler biz eve ciktik çok sukur. Yalnız benim süt hiç yok olanda gelmiyor artık stres mi yaptim yorgunluktan mi anlamıyorum. Emzirmeye calisiyorum ama mecbur mama veriyorum. 2 saatte 1 30 ml veriyorum ama az geliyor sanirim sürekli aranıyor ve agliyor bugün 50 ve 60 ml verdiğim oldu eşim yanlış yapıyorsun 30 'dan fazla verme diyor. Lütfen yardım edin çok strese giriyorum. Doktorda emzirmekten başka birşey söylemedi ne yapmam lazım?
Kızlar benim dün sancilarim var yazmıştım benim kız sezeryan saatini bile bize bırakmadı sabah yapacağım doğumu gece 1 de yaptim.inatçı mi inatçı babası kılıklı bir kuzum oldu ama iyiyiz çok şükür darisi bekleyen herkesin başına artık bende emisme saati yazabilirim hadi gelin sizde yanımıza sağ salim güzel grubun güzel anneleri
Kızlar gözünüz aydın çok sevindimArkadaşlar günaydın,
Yenidoğanların sürekli uyuması normal değil mi? Güzel besleniyorsa, sarılığı yoksa normal diye biliyorum ben canım.Dogum yapan anneler biz 1 haftalik olduk cok uyuyor benim bebis sizinkiler nasil normal de diyolar ama kafama taktim ben uyandirip emziriyorum o uyumaya devam ediyor 5 dk bakiniyo hooop hemen uykuya
Hadi hayırlısıyla inşaAllah kuzmHerkese günaydın
Benim sancılar artınca hastanede ranrevu aradım baktm Ay sonuna kadr hiçbi doktor yok gibi görünüyordu. Bende sürekli gittiğim doktorun instagramını buldum yazdım ordan . Pazartesi Benm çağırdığımı söyleyerek doğumhaneye gel dedi. Bakalm bize de pazartesi sezeryan günü verir büyük ihtimal. Tabi benm fındık karnımda o zamana kadar durursa
Canım dün ben de aynı senin moddaydım. Hiçbir şey yapasım yoktu. Ağlayasım geliyordu. Yemek yiyesim bile yoktu. Arada oluyor sanırım. Takma kafana. Dün o modadan çıkabilmek için kalktım ıslak kek yaptım. İyi geldi gerçekten. Sonra bir de duş aldım. İyice kendime geldim. Düşünüp kötüyüm dedikçe daha kötü oluyor insan.Modum çok düşük bugün aşırı duygusalım . Evde eşim ve oğlum olmasına rağmen Çok yanlız hissediyorum. Nedn böyle oldu ki
Biraz Allah'a emanet ettim açıkça aynı odada birlikte kaldigimiz kadınlar ile de çok temas kurmaktan kaçındım ama herhangi bir sorun olmadı yani mesela içeriye hemşireler filan girdiğinde yemek veya temizlik saatinde daha cok lavobo.yu kullandım ama bizim yanımıza kimsenin refekat etmemesinin getirdiği tedirginlik salgın riskinin karsısında bence daha iyii..Aleyküm selam canım
Maşallah tek başına herşeyin üstesinden geldin bana da umut oldun darısı benm başıma inşallah
Kolay doğum oldu sanırım maşallah eve de dönmüşsünüz insan daha ne ister
refakatci kabl etmedim dedin acaba gece tuvalete flan kalkarken bebeğini naptın
Benm tek korkum bu
Ben lavobaya gidince bebeğimi alırlarsa flan
Yenidoğanların sürekli uyuması normal değil mi? Güzel besleniyorsa, sarılığı yoksa normal diye biliyorum ben canım.
Aynen@agacsizkoalaa, yenidoğan bebeklerde sarılık hastalığı nedeniyle aşırı uyku fazlalığı oluyor. Dikkatli olun ve sarılık tedavisinde o küçücük ellerden hergun kan alınıyo. İleri derecede bir sorun varsa ışın terapisi yapılabiliyor. İnş. herşey yolunda gider bizler içinYenidoğanların sürekli uyuması normal değil mi? Güzel besleniyorsa, sarılığı yoksa normal diye biliyorum ben canım.
Sagol canim gayret buyuk sonuc sıfırr ayaklarim tutmuyo artikHey maşallah sana
Onceligimiz alt ondan bu kadar zorluyorum yuruyus ve merdiveni saymiyorum bileSirf hareket olsun diye dun 20 tane yapayjm dedim yaparken öldüm sabah uyandik bacaklarimin ic kısmı agriyor bir daha yok anacim dedim mahvetmissin kendjni ayol 150 neazim mi güç mu cok yorma kendini gelir elbet annesi alttan gelemzse üstten gelir
Bana da oluyor arada. Doktora sormuştum bebek sinire baskı yapıyor demişti. O da normalmiş, gebelikteki her ağrı gibiKızlar bacaklarım çok ağrıyor benim, herhangi bir yürüyüş, herhangi bir spor yaptığım da yok. Hani adet sancısı bacaklara vurur ya, yaşayanlar bilir nasıl olduğunu, öyle bir ağrı.. Her gün başka bir yerim ağrıyor artık ya..
Ben de aynı durumdayım, hava kapalı ve soğuk biraz onun etkisi biraz da belirsizlik...3 de kontrolüm var bu kez de tık yoksaModum çok düşük bugün aşırı duygusalım . Evde eşim ve oğlum olmasına rağmen Çok yanlız hissediyorum. Nedn böyle oldu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?