Gerçekten yiyesim de yoktu kahvaltımı daha biraz önce yaptım. Eşim halimi görünce konuştu benmle , o biraz rahatlattı sağolsun. Artık ağrılar da baya fazlalaşınca İyice sıkıldım sanırım. Şimdi iyim çok şükürCanım dün ben de aynı senin moddaydım. Hiçbir şey yapasım yoktu. Ağlayasım geliyordu. Yemek yiyesim bile yoktu. Arada oluyor sanırım. Takma kafana. Dün o modadan çıkabilmek için kalktım ıslak kek yaptım. İyi geldi gerçekten. Sonra bir de duş aldım. İyice kendime geldim. Düşünüp kötüyüm dedikçe daha kötü oluyor insan.
Aynı odada kaldığın kadınla da doğum için mi oradaydı ? Gece bebeğin ağladığında falan onların tepkisi nasl oldu acaba . Ben çok utanırım birilerine rahatsızlık vermekten . Keşke özel oda olsa devlette de .Biraz Allah'a emanet ettim açıkça aynı odada birlikte kaldigimiz kadınlar ile de çok temas kurmaktan kaçındım ama herhangi bir sorun olmadı yani mesela içeriye hemşireler filan girdiğinde yemek veya temizlik saatinde daha cok lavobo.yu kullandım ama bizim yanımıza kimsenin refekat etmemesinin getirdiği tedirginlik salgın riskinin karsısında bence daha iyii..
Ay hadi inşallah bu sefer olcak sanırım . Sen ne hissediyorsun peki sancın oluyor mu ?Ben de aynı durumdayım, hava kapalı ve soğuk biraz onun etkisi biraz da belirsizlik...3 de kontrolüm var bu kez de tık yoksa
Modum çok düşük bugün aşırı duygusalım . Evde eşim ve oğlum olmasına rağmen Çok yanlız hissediyorum. Nedn böyle oldu ki
Kızlar bacaklarım çok ağrıyor benim, herhangi bir yürüyüş, herhangi bir spor yaptığım da yok. Hani adet sancısı bacaklara vurur ya, yaşayanlar bilir nasıl olduğunu, öyle bir ağrı.. Her gün başka bir yerim ağrıyor artık ya..
Hadi ya.. Demin de marketten gelenleri temizlerken birkaç kez eğildim tam hani şu genital bölgenin üstü kısmında çizgi var ya he oranın alt kısmındaki üçgen yere felaket sancı saplandı. Şimdi her eğildiğimde sancı giriyor oraya.. Anlamadım onu da..Bana da oluyor arada. Doktora sormuştum bebek sinire baskı yapıyor demişti. O da normalmiş, gebelikteki her ağrı gibi
Evet Canım haftalardır evdeyiz insan patlıyorBazen oluyor canım naparsan yap yanında kim olursa olsun yaşıyorsun o duyguları.
Benimde iki gündür enerjim düştü. Beklemek ve sürekli evde olmak yoruyor artık.
doğumdan sonra da antibiyotik veriyorlar canim. zararinin olacağını sanmıyorum.doktor bana enfeksiyon için antibiyotik verdi. şimdi hemen doğum olsa bu antibiyotik benim sütümü etkiler mi , bebeğe zararı olur mu yani doğumdan hemen önce içilen antibiyotiğin ?
Günlerimiz yakın olduğu için mi bilmem aynı belirtiler oluyor hep sabah dedim eşime bildiğin bacaklarım ağrıyor sanki çok yürüyüş yapıpta gelmişım gibi sonlara doğru yaklaşınca vucütta taşımakta zorlanıyor galiba bulantımda devam ediyor bugün hala...eşim dalga geçiyor bi an önce doğursan iyi olur hergün psikolojim olarak bir yerin ağrıyor diye..bu sefer ona da kızıyorum anlamıyorsun beni diye duygulanıyorum ruh halimde karmakarışıkKızlar bacaklarım çok ağrıyor benim, herhangi bir yürüyüş, herhangi bir spor yaptığım da yok. Hani adet sancısı bacaklara vurur ya, yaşayanlar bilir nasıl olduğunu, öyle bir ağrı.. Her gün başka bir yerim ağrıyor artık ya..
1 haftadır gelip giden ağrılar var ama başlayıp bitiyor şiddeti de azGerçekten yiyesim de yoktu kahvaltımı daha biraz önce yaptım. Eşim halimi görünce konuştu benmle , o biraz rahatlattı sağolsun. Artık ağrılar da baya fazlalaşınca İyice sıkıldım sanırım. Şimdi iyim çok şükür
Aynı odada kaldığın kadınla da doğum için mi oradaydı ? Gece bebeğin ağladığında falan onların tepkisi nasl oldu acaba . Ben çok utanırım birilerine rahatsızlık vermekten . Keşke özel oda olsa devlette de .
Ay hadi inşallah bu sefer olcak sanırım . Sen ne hissediyorsun peki sancın oluyor mu ?
Aynen çok yürümüşüm gibi bir ağrı.. Aslında kilo da çok almadım ama niye taşıyamıyor bu bacaklarGünlerimiz yakın olduğu için mi bilmem aynı belirtiler oluyor hep sabah dedim eşime bildiğin bacaklarım ağrıyor sanki çok yürüyüş yapıpta gelmişım gibi sonlara doğru yaklaşınca vucütta taşımakta zorlanıyor galiba bulantımda devam ediyor bugün hala...eşim dalga geçiyor bi an önce doğursan iyi olur hergün psikolojim olarak bir yerin ağrıyor diye..bu sefer ona da kızıyorum anlamıyorsun beni diye duygulanıyorum ruh halimde karmakarışık
Doğuran gelmiyor :/ Ben en sona kalacağım için muhtemelen kimse olmayacak buradaBuralarda baya durgun iki gündür..
Belki ağrısız açılman oluyodur1 haftadır gelip giden ağrılar var ama başlayıp bitiyor şiddeti de az
Bir kısım doğurdu bir kısım bunaldıı bi süre böyle durgun olur sanırımBuralarda baya durgun iki gündür..
Bilemedim bu 3.cocugum hic uyuyan bebem olmadi hepsi cildirmis gibi aglardiYenidoğanların sürekli uyuması normal değil mi? Güzel besleniyorsa, sarılığı yoksa normal diye biliyorum ben canım.
Benim iki oglumda uyurdu.bakalim kizim nasil olcak anne karninda cok hareketliBilemedim bu 3.cocugum hic uyuyan bebem olmadi hepsi cildirmis gibi aglardi
Uyuyan bebek tuhaf geldi
Peki oğlanlar anne karnında da uslu muydu? :)Benim iki oglumda uyurdu.bakalim kizim nasil olcak anne karninda cok hareketli
Uslulardi cnm hemde cokPeki oğlanlar anne karnında da uslu muydu? :)
Kızım da 40 ı geçmişti bu da erkek 40 dolmak üzereNisan annelerinde 40 haftayi gecenler erkekmi acaba merak ettimkizlar cabuk doguyor diyorlar sizde tutuyormu
Masallah nazlilar ozaman benimkiler erkek olmasina ragmen biri 37 biri 38 de geldiKızım da 40 ı geçmişti bu da erkek 40 dolmak üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?