- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Benimkide aynı ya. Dediğin gibi ben yüz tane şey düşünürüm yatağa girince. Benden önce uyumasını hep kıskanırım.
Bence erkekler bu konuda genel olarak rahat yaEvet dereotu çok faydalıymış süt yapımında doğumdan sonra daha bol tüketicem
Yaa cok güldüm yaaa terlik bile olmadı deseneseni merdivende biri görseydi öyle koşa koşa inip çıktığını karnın burnunda temiz delirdik
+1 benim eşimi de koyalım bu gruba
Kızlar canım bir meyve çekti, çok klasik hemen aklınıza gelecek olanlardan. Henüz her yerde yok ama.Tee Pendik'te bir yer bulduk şimdi onu almaya geldik eşimle. Bana diyor ki bunu ye de doğur artık bu zamana kadar birşey istemedin doğru düzgün zirvede bırak
Valla harekete geçmeyi yanlış anladı sanırım. Şu an içerde o kadar hareketliki mahvetti beni. Demin kaburgama tekme falan vurdu sanırım sertçe. Yerimden sıçradımOoh yarasın inşallah; senin kız tadını alınca harekete geçsin de bir an önce kavuşun inşallahh
Bir de abuk subuk ev halimle çıktım, o depresyon hırkası falan üstümdeEvet dereotu çok faydalıymış süt yapımında doğumdan sonra daha bol tüketicem
Yaa cok güldüm yaaa terlik bile olmadı deseneseni merdivende biri görseydi öyle koşa koşa inip çıktığını karnın burnunda temiz delirdik
+1 benim eşimi de koyalım bu gruba
Oyy canım gözün aydın, darısı başımıza inşallahKızlar benim dün sancilarim var yazmıştım benim kız sezeryan saatini bile bize bırakmadı sabah yapacağım doğumu gece 1 de yaptim.inatçı mi inatçı babası kılıklı bir kuzum oldu ama iyiyiz çok şükür darisi bekleyen herkesin başına artık bende emisme saati yazabilirim hadi gelin sizde yanımıza sağ salim güzel grubun güzel anneleri
Masallah canimmm saglicakla buyut kuzunuKızlar benim dün sancilarim var yazmıştım benim kız sezeryan saatini bile bize bırakmadı sabah yapacağım doğumu gece 1 de yaptim.inatçı mi inatçı babası kılıklı bir kuzum oldu ama iyiyiz çok şükür darisi bekleyen herkesin başına artık bende emisme saati yazabilirim hadi gelin sizde yanımıza sağ salim güzel grubun güzel anneleri
Gözün aydın maşallah çok tatlı bebişKızlar benim dün sancilarim var yazmıştım benim kız sezeryan saatini bile bize bırakmadı sabah yapacağım doğumu gece 1 de yaptim.inatçı mi inatçı babası kılıklı bir kuzum oldu ama iyiyiz çok şükür darisi bekleyen herkesin başına artık bende emisme saati yazabilirim hadi gelin sizde yanımıza sağ salim güzel grubun güzel anneleri
Kızlar benim dün sancilarim var yazmıştım benim kız sezeryan saatini bile bize bırakmadı sabah yapacağım doğumu gece 1 de yaptim.inatçı mi inatçı babası kılıklı bir kuzum oldu ama iyiyiz çok şükür darisi bekleyen herkesin başına artık bende emisme saati yazabilirim hadi gelin sizde yanımıza sağ salim güzel grubun güzel anneleri
Kızlar benim dün sancilarim var yazmıştım benim kız sezeryan saatini bile bize bırakmadı sabah yapacağım doğumu gece 1 de yaptim.inatçı mi inatçı babası kılıklı bir kuzum oldu ama iyiyiz çok şükür darisi bekleyen herkesin başına artık bende emisme saati yazabilirim hadi gelin sizde yanımıza sağ salim güzel grubun güzel anneleri
Oyyy kuzucuk ya maşallah güzelliğe bak sen hoş gelmiş melek..sağlıkla huzurla büyüsün inşKızlar benim dün sancilarim var yazmıştım benim kız sezeryan saatini bile bize bırakmadı sabah yapacağım doğumu gece 1 de yaptim.inatçı mi inatçı babası kılıklı bir kuzum oldu ama iyiyiz çok şükür darisi bekleyen herkesin başına artık bende emisme saati yazabilirim hadi gelin sizde yanımıza sağ salim güzel grubun güzel anneleri
e nabızda nasıl görebiliyorsun bu ölçüleri ben bilmiyorum daKızlar size aklıma takılan bir şey sorucam.
Ben 2 hafta önce kontrole gittiğimde 3 kiloya yakın demişti doktor bebek için. Son kontrolde 3.100 gr dedi. Yani her hafta 300gr alır diyorlar ya normalde benim bebiş almamış buna ek olarak şimdi baktım e nabızdan. 2 hafta önce girilen değerden daha düşük değer girilmiş karın çevresi için çok kafama takıldı bu durum.
Yaa MaşaAllah gözün aydın canım sağlıkla büyüt bebeğini İnşaAllah darısı bizlereKızlar benim dün sancilarim var yazmıştım benim kız sezeryan saatini bile bize bırakmadı sabah yapacağım doğumu gece 1 de yaptim.inatçı mi inatçı babası kılıklı bir kuzum oldu ama iyiyiz çok şükür darisi bekleyen herkesin başına artık bende emisme saati yazabilirim hadi gelin sizde yanımıza sağ salim güzel grubun güzel anneleri
İlk doğumunuz muydu. Çok uzun sürmemiş sanki. Size uzun gelmiştir tabide☺ Allah kurtarmış. Gözünüz Aydın darısı bizlere
Çok SağolunHayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün sağlıklı sıhhatli olsun inşallahçok ıkındın mı acaba
Merhaba doktor bana önce emzir günde dört beş kez de 30 ml mama ver dediKızlar iyigeceler biz eve ciktik çok sukur. Yalnız benim süt hiç yok olanda gelmiyor artık stres mi yaptim yorgunluktan mi anlamıyorum. Emzirmeye calisiyorum ama mecbur mama veriyorum. 2 saatte 1 30 ml veriyorum ama az geliyor sanirim sürekli aranıyor ve agliyor bugün 50 ve 60 ml verdiğim oldu eşim yanlış yapıyorsun 30 'dan fazla verme diyor. Lütfen yardım edin çok strese giriyorum. Doktorda emzirmekten başka birşey söylemedi ne yapmam lazım?
Ben biraz arttiricam ya.. Sağol cnmMerhaba doktor bana önce emzir günde dört beş kez de 30 ml mama ver dedi
Ama kwnislikle öncesinde emzir canım direk mama verme yoksa sütün geç gelir ve biberona alışmasn diye önce memeBen biraz arttiricam ya.. Sağol cnm
Gözün aydın canımArkadaşlar günaydın,
Benim Ada Gece’m de doğdu 1 Nisan’da şaka bebeği gibisağlığımız iyi, belden uyuşturularak sezeryan olduk. Süt sorununuz var. Bakalım.
Son kontrolde 3600 demişlerdi 3.450 doğdu ve gayet bal gibi maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?