2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Screenshot_20200402-124013.webp

Ayy kızlar sizi hayalliyorum karşımda 😂😂😂😂bebeleri dizmişiz yanyana biz elimizde çay içiyormuşuz falann

Kız ben zamanında yapıp buzluğa atmıştım mozaiği ama canım şöyle akışkanlı bir şey çekti. Napsam diye düşündüm en basiti hemen çikolata sosuyla petibör yaptım. Sütle ıslattım petibörleri, bir kat bisküvi bir kat çikolata sos. Dayanamadım sıcak sıcak tırtıkladım bile. 😂
Petibörlüyü de mozaiği de geçen günlerde güplettik biz 😂 Az önce de cuplarda meyveli bisküvili muhallebi yaptık eşimle.. Ya soğumasını beklemek olmasa bir de 🤦🏻‍♀️

Kız bize yazıklar olsun 30 yaşında ilk cocugu anca yapabildik 😂😂 onda da ağla sızla 😂😂😂 maşallah sana nazar değdirmiyim🧿
Ben 24 yaşında büyük kızımı kucağıma aldım.
Oğlumu 26, küçük kızımı 27, şimdiki minnoşumda 32.
Ha bire çocuk doğurmuşum bende. 😂

Petibörlüyü de mozaiği de geçen günlerde güplettik biz 😂 Az önce de cuplarda meyveli bisküvili muhallebi yaptık eşimle.. Ya soğumasını beklemek olmasa bir de 🤦🏻‍♀️
Ben de akşam için meşhur salatamdan yaptım ama yarısını götürdüm hemen ya yemek yemeden😂
Bak bu kadar tatlı üzerine ben yine salata götürüyorum. Bende mi gariplik var acep ya😁 iki üç çatal aldım bebişi hemen hıçkırık tuttu delirdi bence bu salata yiyişlerimin sorumlusu karnımdaki vatandaş 😂😂

Maşallah seni anneme benzettim o da 5 cocuk yapmıs 34te finish vermiş 😂😂 en son erkeği bulunca kapatmış defteri😂😂 Bi de sey diyo hiç bana benzememişsiniz🙊 ben özeniyorum aslında çok cocuk hosuma gidiyo da yapacak kadın değilim iş yok bende😂😂😂
Ben de akşam için meşhur salatamdan yaptım ama yarısını götürdüm hemen ya yemek yemeden😂
Bak bu kadar tatlı üzerine ben yine salata götürüyorum. Bende mi gariplik var acep ya😁 iki üç çatal aldım bebişi hemen hıçkırık tuttu delirdi bence bu salata yiyişlerimin sorumlusu karnımdaki vatandaş 😂😂
Ama seni kınıyorum artık😂😂 bu kadar da sağlıklı atıştırmalık olmaz isyeaaannnn😂😂😂

Aslında o mozaiğin üstüne çikolatalı sos döksen de olur sankim😂 bu senin anlattığını benim ki evde yapıyo tatlı krizine girince saniyede gömüyoz😂😂😂
Onu zor zamanlar için saklıyorum. Lohusalıkta tatlı krizine girersem diye 😂😂
Ayy insan sabırsızlanıyor demii 😍😍
Bi tek ben değilmişim bak herkes doğurma derdinde😂😂💃🏻💃🏻💃🏻
Tabi ki öyle 😅 doğsun artık sıkıldık yeter gelsin koklaşalım 😍😍
Eki Görüntüle 2613805
Ayy kızlar sizi hayalliyorum karşımda 😂😂😂😂bebeleri dizmişiz yanyana biz elimizde çay içiyormuşuz falann
Muhabbetin dibiiii 😅 tabi bebeler rahat bırakırsa 😂
En nefret ettiğim şey tatlının soğumasını beklemek 😂 krize girmişsem özellikle 😂😂
Kız senin hamile olmadığın sene var mı 😂😂😂 şaka bir yana allah bağışlasın hepsini,kalabalık aile 🥰

Onu zor zamanlar için saklıyorum. Lohusalıkta tatlı krizine girersem diye 😂😂

Tabi ki öyle 😅 doğsun artık sıkıldık yeter gelsin koklaşalım 😍😍

Muhabbetin dibiiii 😅 tabi bebeler rahat bırakırsa 😂

En nefret ettiğim şey tatlının soğumasını beklemek 😂 krize girmişsem özellikle 😂😂

Kız senin hamile olmadığın sene var mı 😂😂😂 şaka bir yana allah bağışlasın hepsini,kalabalık aile 🥰
Anam bacım elin kızı tedarikli 😂😂 ben yarını düşünerek yaşamıyorum ki ağustos böceği gibi bugun yiyip bitiriyorum 😂😂😂😂 tatlı krizinde gönderirim kocamı koş bana şunu al diye napim baska 🤷🏼‍♀️😂

Kızzz nasıl başa çıkıyorsun vallahi alkışlıyorum seni. Hepsini planlı mı yaptın kız vallahi cesaret ister 😳😳

Back
X