2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar doktorum gün verdi bana 37de gelicek inşallah bebişim. Bu sefer o dedi çünkü dikiş ağrılarım yüzünden. Hafif sancılanmam oldu ama geçti. Bu arada nişanım geldi. İlk kızımdada gelmişti 1 hafta sonra doğumum olmuştu. Haftaya perşembe doğumum olucak Allah nasip ederse. Tedbir amaçlı ciğer geliştirici iğne vuruldum. Dualarınızı bekliyorum

Kızlar doktorum gün verdi bana 37de gelicek inşallah bebişim. Bu sefer o dedi çünkü dikiş ağrılarım yüzünden. Hafif sancılanmam oldu ama geçti. Bu arada nişanım geldi. İlk kızımdada gelmişti 1 hafta sonra doğumum olmuştu. Haftaya perşembe doğumum olucak Allah nasip ederse. Tedbir amaçlı ciğer geliştirici iğne vuruldum. Dualarınızı bekliyorum
Canım aynı sayılır günlerimiz. Erken değil mi nişan gelmiş . Bende gelirse anlarım inşallah 🙏

Ayy 😂😂 ya valla özeniyorum ne güzel maşallah bu kaçıncı cocugunuz🙊

Ye kız yarasın senin oğlan vejeteryan geliyo sanırım 😂 ye tatlıyı doğur hakkıyı tezini çürüttün😂
Ben hamilelikten önce kırk yılda bir tatlı yerdim. Sevmem tatlı. Hamilelikte tatlı çok aşerdim. Nutella lar kekler çikolatalar falan yedim çok fazla (bana göre fazla tabi) 😁😁 Ayda yılda bir tatlı yiyen bir insanken arada tatlı yemek bile başarı😂

Vucudumuzun ne cok su ihtiyaci varmis

Küçük canm
Sık sık gidiyorsan az az yapıyorsundur canım. Ama hem az gidip hem az yapıyorsan suyu artırman lazım. İdrarın rengine bakarak da anlarsın. Belli belirsiz rengi olmalı. Koyu renkse az geliyordur su.

23 yaşındasın ilk cocuk dimi anlamadım ben😂
Bugün anca yazabildim. Dün doktorla görüştüm. Muhtemelen iki haftaya doğumun gerçekleşir, bu iki hafta da çok sıkıntı olacağını sanmıyorum dedi ama yüzü aynı şeyi söylüyormuydu dersen bilemedim. Doktorum muayenehaneden çalıştığı için bir hastaneye bağlı değil. Eğer düşündüğümüz hastanede sıkıntı olursa pandemi hastanesi olmayan başka bir hastane önerdi orası olur dedi. Yani doğum başladığında nereye derseniz oraya gelicem sanırım dedim. Evet dedi. Sonuçta nerede ve nasıl doğum yapacağımı zaman gösterecek. Bir de nst de bir kez kasılma görüldü 70 çıktı. Ne ifade eder bilemiyorum ama umutlandım açıkçası. Hakkımızda hayırlısı.
Aslında şanslısın en azından hastane seçme sansın var pandemi olmayan hastanede doğum yaparsın zaten bi gece kalıcaz mutlaka idare ederiz. Bende de bi kere 70 cıktı geçende sancı ama benim doktor da fazla üstünde durmadı düzensiz çünkü. Olabilir sanırım arttık bu haftalarda.
Kız yasak masak gelir kocamı da gönderemem tedarikli olmam lazım 😂😂😂

Benim de öyle canım. Az çıkmaya başladım küçük tuvalete.
Hiç yasağı düşünmedim ben🙊😂
Doğuranlardan sonra geride kalan biz.. 🤣

Eki Görüntüle 2613842
Yaaaa çok tatlılar 🤩🤩
3. Çocuğum 28-30-33 yaş aralığıyla
Bence gayet ideal olmus 👏🏻
Ben hamilelikten önce kırk yılda bir tatlı yerdim. Sevmem tatlı. Hamilelikte tatlı çok aşerdim. Nutella lar kekler çikolatalar falan yedim çok fazla (bana göre fazla tabi) 😁😁 Ayda yılda bir tatlı yiyen bir insanken arada tatlı yemek bile başarı😂
Bende hiç tatlıı olmadım sevmem normalde. Başlarda da yemedim tatlı hiç ben sona doğru çok yedim tatlı hala da devam ediyorum 🙊

Kızlar valla her geçen gün bu illet başımızda kaldı hergün vaka artıyor evde herkes sıkılıyor panik yapuyor hayır ben hamileyim doğuma 4 gün kalmış sesimi çıkarmıyorum bizimkiler çoş muş durumda 😒 yarın son kontrolümüz var hoca detaylı bilgiyi verir herhalde hakkımızda hayırlısı olsun inşallah . Son günlerde geçse bitse yeter 🙏

Merhaba dün doktor kontrolüm vardı. Nst de bir kere kasılma 70 çıktı. Bu yavaş yavaş başlamış mı demek oluyor. Ebe çok önemliymiş gibi davranmadı ama doktor akşam kasılmaların oluyor mu dedi. Akşamları kasılma değilde aşağıya baskı çok oluyor dedim. Bu baskıları hissettiğinde pilates topuna otur veya hareket et dedi.
Benim38 de 90a vuran bi kere oldu, bugün 60-70 lere vuran bi kaç sancı oldu ama doktor hiç önemsemedi. Bi kaç kere olması normal artık hazırlık sürecindeyiz zaten. Gerçek sancılarda o zigzag sürekli olacak bütün nst boyunca

Sık sık gidiyorsan az az yapıyorsundur canım. Ama hem az gidip hem az yapıyorsan suyu artırman lazım. İdrarın rengine bakarak da anlarsın. Belli belirsiz rengi olmalı. Koyu renkse az geliyordur su.
Yok kuzum rengi iyi . Bak sık çıktığımı unuttum ama tazyikle yapma hamilelikten beridir hic olmuyor 😏

Yaa kızlar oksapar kullananlardan normal doğum yapan yada için bekleyen var mı ben her sabah vuruyorum sancın olursa vurma dedi bana hastaneye gel dedi sizin doktorlar ne dedi bu Konuda

23 yaşındasın ilk cocuk dimi anlamadım ben😂

Aslında şanslısın en azından hastane seçme sansın var pandemi olmayan hastanede doğum yaparsın zaten bi gece kalıcaz mutlaka idare ederiz. Bende de bi kere 70 cıktı geçende sancı ama benim doktor da fazla üstünde durmadı düzensiz çünkü. Olabilir sanırım arttık bu haftalarda.

Hiç yasağı düşünmedim ben🙊😂

Yaaaa çok tatlılar 🤩🤩

Bence gayet ideal olmus 👏🏻

Bende hiç tatlıı olmadım sevmem normalde. Başlarda da yemedim tatlı hiç ben sona doğru çok yedim tatlı hala da devam ediyorum 🙊
Ben düşündüm işte o yüzden 😂 gerçek bir tatlı sever olduğumu burdan anla 😂

Back
X