3. Çocuğum 28-30-33 yaş aralığıylaAyyya valla özeniyorum ne güzel maşallah bu kaçıncı cocugunuz
Ye kız yarasın senin oğlan vejeteryan geliyo sanırımye tatlıyı doğur hakkıyı tezini çürüttün
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3. Çocuğum 28-30-33 yaş aralığıylaAyyya valla özeniyorum ne güzel maşallah bu kaçıncı cocugunuz
Ye kız yarasın senin oğlan vejeteryan geliyo sanırımye tatlıyı doğur hakkıyı tezini çürüttün
![]()
Hayır 2 sezeryan sonrası vajinal deniycez.normal doğumum yok.2. ssvd mi daha önce bir kez yaptınız mı?
Canım aynı sayılır günlerimiz. Erken değil mi nişan gelmiş . Bende gelirse anlarım inşallahKızlar doktorum gün verdi bana 37de gelicek inşallah bebişim. Bu sefer o dedi çünkü dikiş ağrılarım yüzünden. Hafif sancılanmam oldu ama geçti. Bu arada nişanım geldi. İlk kızımdada gelmişti 1 hafta sonra doğumum olmuştu. Haftaya perşembe doğumum olucak Allah nasip ederse. Tedbir amaçlı ciğer geliştirici iğne vuruldum. Dualarınızı bekliyorum
Ben hamilelikten önce kırk yılda bir tatlı yerdim. Sevmem tatlı. Hamilelikte tatlı çok aşerdim. Nutella lar kekler çikolatalar falan yedim çok fazla (bana göre fazla tabi)Ayyya valla özeniyorum ne güzel maşallah bu kaçıncı cocugunuz
![]()
Şu soldaki mavi etekli kim acep? Doğurdu doğuracak gibi, kaçıyor
Sık sık gidiyorsan az az yapıyorsundur canım. Ama hem az gidip hem az yapıyorsan suyu artırman lazım. İdrarın rengine bakarak da anlarsın. Belli belirsiz rengi olmalı. Koyu renkse az geliyordur su.Vucudumuzun ne cok su ihtiyaci varmis
Küçük canm
Ben daha 37+3 deyim yaaa puff38+1 deyim ☺
Bunlar ıkınıyo gibi eğilmişler bi zorluyorlar kendilerini
23 yaşındasın ilk cocuk dimi anlamadım benBu temmuz 23![]()
Aslında şanslısın en azından hastane seçme sansın var pandemi olmayan hastanede doğum yaparsın zaten bi gece kalıcaz mutlaka idare ederiz. Bende de bi kere 70 cıktı geçende sancı ama benim doktor da fazla üstünde durmadı düzensiz çünkü. Olabilir sanırım arttık bu haftalarda.Bugün anca yazabildim. Dün doktorla görüştüm. Muhtemelen iki haftaya doğumun gerçekleşir, bu iki hafta da çok sıkıntı olacağını sanmıyorum dedi ama yüzü aynı şeyi söylüyormuydu dersen bilemedim. Doktorum muayenehaneden çalıştığı için bir hastaneye bağlı değil. Eğer düşündüğümüz hastanede sıkıntı olursa pandemi hastanesi olmayan başka bir hastane önerdi orası olur dedi. Yani doğum başladığında nereye derseniz oraya gelicem sanırım dedim. Evet dedi. Sonuçta nerede ve nasıl doğum yapacağımı zaman gösterecek. Bir de nst de bir kez kasılma görüldü 70 çıktı. Ne ifade eder bilemiyorum ama umutlandım açıkçası. Hakkımızda hayırlısı.
Hiç yasağı düşünmedim benKız yasak masak gelir kocamı da gönderemem tedarikli olmam lazım
Benim de öyle canım. Az çıkmaya başladım küçük tuvalete.
Yaaaa çok tatlılar
Bence gayet ideal olmus3. Çocuğum 28-30-33 yaş aralığıyla
Bende hiç tatlıı olmadım sevmem normalde. Başlarda da yemedim tatlı hiç ben sona doğru çok yedim tatlı hala da devam ediyorumBen hamilelikten önce kırk yılda bir tatlı yerdim. Sevmem tatlı. Hamilelikte tatlı çok aşerdim. Nutella lar kekler çikolatalar falan yedim çok fazla (bana göre fazla tabi)Ayda yılda bir tatlı yiyen bir insanken arada tatlı yemek bile başarı
![]()
Benle yaşıtsındır falan diye düşünüyordum, aramızda on yaş varBu temmuz 23![]()
Benim38 de 90a vuran bi kere oldu, bugün 60-70 lere vuran bi kaç sancı oldu ama doktor hiç önemsemedi. Bi kaç kere olması normal artık hazırlık sürecindeyiz zaten. Gerçek sancılarda o zigzag sürekli olacak bütün nst boyuncaMerhaba dün doktor kontrolüm vardı. Nst de bir kere kasılma 70 çıktı. Bu yavaş yavaş başlamış mı demek oluyor. Ebe çok önemliymiş gibi davranmadı ama doktor akşam kasılmaların oluyor mu dedi. Akşamları kasılma değilde aşağıya baskı çok oluyor dedim. Bu baskıları hissettiğinde pilates topuna otur veya hareket et dedi.
Aa su ic canm vucudumuz icin fazlasiyla gerekliEllerine sağlık canım. Şuan mutfaktayım onuda aradan çıkaracağım inşallah
Ben hiç su içemediğim için bir şey diyemiyorum.![]()
Yok kuzum rengi iyi . Bak sık çıktığımı unuttum ama tazyikle yapma hamilelikten beridir hic olmuyorSık sık gidiyorsan az az yapıyorsundur canım. Ama hem az gidip hem az yapıyorsan suyu artırman lazım. İdrarın rengine bakarak da anlarsın. Belli belirsiz rengi olmalı. Koyu renkse az geliyordur su.
2.ci23 yaşındasın ilk cocuk dimi anlamadım ben![]()
10 muBenle yaşıtsındır falan diye düşünüyordum, aramızda on yaş var![]()
Ben düşündüm işte o yüzden23 yaşındasın ilk cocuk dimi anlamadım ben
Aslında şanslısın en azından hastane seçme sansın var pandemi olmayan hastanede doğum yaparsın zaten bi gece kalıcaz mutlaka idare ederiz. Bende de bi kere 70 cıktı geçende sancı ama benim doktor da fazla üstünde durmadı düzensiz çünkü. Olabilir sanırım arttık bu haftalarda.
Hiç yasağı düşünmedim ben
Yaaaa çok tatlılar
Bence gayet ideal olmus
Bende hiç tatlıı olmadım sevmem normalde. Başlarda da yemedim tatlı hiç ben sona doğru çok yedim tatlı hala da devam ediyorum![]()