2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Hepimiz yorgunuz kuzum emzirmeye devam et sütun de normale döner

Biz gidemedik henüz ya o yüzden bir şey diyemiyorum ama umarım gecicidir ciddi bir şey degildir

Danismanligi netten mi aldin canim nasil bir yöntem izledi

Zinco bizde ise yaramadi . Metsil verdi doktor bakalim verecem ben çünkü böyle kendide bizde cok kötü oluyoruz o ağladıkça.

Lepistesb Helinnnnn Allah yardımcımız olsun valla zor 1 çocuk hiç çocuk diye boşuna demiyorlarmış
İkisi bir ağlayınca bende ne kafa kalıyor ne hal kalıyor
valla bende bitik haldeyim. babamlara geldim 2 cocuk 2 kediyle baayramdan beri burdayız. evimi de özledim düzenimi kurayim istiyorum ama yurek mi yedim acaba diyr de sorguluyorum kendimi cunku cooook zor oluyor. burda yardim eden cok ve hic is de yaptirmiyorlar bilemedkm ya

Sorma ensesi ter içinde kalıyor küçük toka alacağım bakalım bende bandana denemedim hiç teyzesi sipariş verdi gelemedi bi türlü ama kesin tutmaz benimkide saçında şapkaya bile deli oluyor
Benimkinin de sürekli alnına düşüyor saçları bende küçük ince lastik var ya onlarla tuttursam mı diye düşündüm. Haftaya doktora gidince sorucam.

Aynen ben de napcamı şaşırdım doymuyor mu acaba dedim buzluktan süt çıkardım içti hah dedim tamam şimdi uyur yok yine gözler faltaşı Çözebilene aşk olsun
Ahh Ahh hepsi aynı inanki beni de sürekli muallakta bırakıyor doydu mu açta mı uyumuyor diye bazen hiç bişi bulamıyorum yapacak delirecek gibi oluyorum
Ya aynısı bende de var. Bu gece tam uyutuyorum yatıyorum, hiç uyumamış gibi açıyor gözleri.. 3 saat uğraştık
Bitik durumdayız hepimiz
Günaydın herkese. Biz dün açılışı yaptık
Hiç korktuğum gibi olmadı.
Ben boşuna her şeyi stres ediyorum kendime ya.
Yaaa gerçek mi acı falan olmadı dimi? Bende dün evde ağda falan yapıyorum eşimde hayırdır hazırlıklar başladı mı diyo üstüne alınma boşuna dedim Ay yok libido sıfır
Canım benim de gece emzirmekten sanırım sırtım cok kötü ağrıyor ya üstüne bir de uykusuzluk eklenince şöyle bi gece sabaha kadar deliksiz uyusam sanki yeniden doğacakmışım gibi hissediyorum
Süt yetersiz değil canım fazla emmeye başladılar psikolojik olarak da süt yetmiyor mu diye düşünmeye başladık. Bende seninle aynı duyguları yaşıyorum o yüzden gün içinde bazı öğünler sadece mama veriyorum ki sütüm biriksin diye. Bi de acaba silikon değil de kendi mememizden emse daha mı çok çeker sütü diye hep bi düşünce var aklımda. Bu arada maden suyu iç sabahları helva ye bana çok iyi geliyor.
Canımcım o testi ilk seferde geçemeyen çok bebek vvar hiç endişelenme. Sese tepki veriyor mu sen kendinde kontrol et ve sürekli konusu bebekle sesler çıkar sana nasıl tepki verecek gözlemle.bir de kilo almaması normal senin bebeğinde kolikmiş anlamıştım ben. Kolik bebekler diğer bebeklere göre daha yavaş kilo alırmış. Normal bi durum canım zayıflamamamış ki. Hem aylık kontoorlde belli olur o sen emzirmeye devam et canını sıkıp sütünü azaltma
Canım bazı bebekler diğerlerine göre daha iştahlı oluyormuş. Arkadaşım da senin gibi ne verse doyuramıyor. Belki sütün azalmamıştır da bebişin iştahı çok diye yetmiyordur.
Ay sanki benim bebeğim de öyle ya dünyaları versem içer sürekli emse mama yese doymuyor gibi
Canım bende sap simplex işe yaradı günde bi defa veriyorum ben artık şu bi iki gündür pıtır pıtır çıkarıyor eskiye göre daha huzurlu. Hangi damlayı önerdi?
Uykuyla yumruk yumruğa bir savaş halindeyiz
Eki Görüntüle 2644873
Kız benim kıza böyle şapka taksam dünyayı dar eder bana iyi duruyor öyledudaklara bak oyy fındık burun

Benimki gündüz şapkasız uyumuyor, karanlık istiyor. Anası kılıklı bende öyleyim uyku gözlüğü takarım gündüz uyurken

3.400 doğum kilosuydu. 10 Nisan da doğdu. Aylık ortalama ne kadar kilo alması gerekir en az?
Canım benim oğlum 37+1 de 2845 gr dogdu doktorumuz bize normalde 600 gr alsa yeter ama biz küçük olduğumuz arkadaşlarına yetişmesi için 1000 gr diyor 2 aydır da alıyoruz şükür günde 4 defa 60 cc mama veriyorum

çok geçmiş olsun canim. ❤

burada birisi daha yaşamıştı canim yanlis hatırlamıyorsam miskokulumdu galiba. sonradan geçmişti. banyo yaptırmamıştın değil mi? kulağında su varsa kir varsa geçemiyormuş. bir dahakine geçer inşallah.

Danismanligi netten mi aldin canim nasil bir yöntem izledi
Doğum yaptığım hastaneye gittim oradaki doğum koçu yardımcı oldu. Ben bebeği düzgün tutamıyormuşum onu öğrendim o yüzden kafasını sürekli çekiyormuş haliyle sinirleniyor. Bir de futbol tutuşu diye bir pozisyon var tersten koltuk altından emziriyorsun bizimki o pozisyonu çok sevdi onunla başladı memeyi almaya şimdi normalde emiyor. Birinin yardımı da şart başlarda çünkü ağlama krizine girince sakinleşmesi gerekiyor ve o stresle sen yapamıyorsun. Çok ağlayınca eşim aldı bizimki kucakta gezmeyi seviyor öyle kucağında pış pış yaparak gezdirdi ağlaması kesilince tekrar tekrar denedik. Karnı çok aç olmamalıymış bir de memeyi denerken azıcık beslemek gerekiyor. Bizimki memeyi ilk alışta çook zorlandığı için biberonla kandırıp verdirtti hep şimdi bazen yine almak istemiyor emzikle kandırıyorum artık. Yavaş yavaş silikonu bıraktırmayı deniycem şimdi. Silikonsuz hala ememiyor.

Uykuyla yumruk yumruğa bir savaş halindeyiz
Eki Görüntüle 2644873

Maşallah ya. Yeminle aynı moddayız şuan ayağımda sallıyorum uykuya direniyor.

Yok kuzum acı çok hafif oldu ama tabii istekli olmakta önemli diğer türlüsü daha zor olur.
Ya aslında ben konuştukça dinliyor tepkide veriyor seslere o yüzden bende pek endişe etmemeye karar verdim. Bana damlada söylemedi istersen verebilirsin dedi. Napsam denesem mi bilmiyorum Kiloyuda kafama takmıcam ya yoksa olan bana oluyor. İnşallah aylık kontrolde ortaya çıkar.

Kızlar ya benim bebe burnunu temizlerken çok
bnm olmadi olmadi simdi oldu
canım benim bebeğimin dilinde de vardı beyazlık. Ben pamukçuk sandım. Doktora gittiğimizde dr sordum meğer posalık mış. Doktora götürdün mü? Ayrıca mikostatin yerine aftoral diye bitkisel sprey var onu kulln bence. Araştır istrrsen daha başarılıymış.

Çok teşekkür ederim dilzarcım. Banyoyu gelince yaptırdım. İçim şuan daha rahat çok kişinin başına geliyormuş. 2. Sefere inşallah geçer kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…