Bizimki cok kontrol sever doktor çıktıBana da öyle geliyor atak haftası mıdır canıma okudu dün sünnetten değil gibibize kontrol 20 gün sonra dedi sizi daha erken çağırmış sanki
Aynen büyüdüğünde hoş bi ani çocuk için olmayacak bizler için olacak sadece ama önemli olan oğlum yani ona kötü anı biriktirmek istemiyorum. Özelde ne kadara yapıldı canm peki.?63 günlükken sünnet ettirdik büyük oğlum 40 günlüktu virüsten geç kaldık aslında
İzmir de özel bi sünnet kliniğinde yaptırdık
Sünnet işi biraz da aileye bağlı esimin hic güzel anıları yok onun için bekletmem hicbirseyden haberleri olmadan olsun bitsin istedi ben de rahatladiklarini büyüyüp serpildiklerini düşünüyorum
Akılları erince de düğün gibi eğlence olur mevlit olur artik o gün nasıl istersek kıyafette giyilir fotoğrafta çekilir rahat rahat
1200 tl di pipiye sürmek için losyonu da oradan aldık o da 50 tl diAynen büyüdüğünde hoş bi ani çocuk için olmayacak bizler için olacak sadece ama önemli olan oğlum yani ona kötü anı biriktirmek istemiyorum. Özelde ne kadara yapıldı canm peki.?
Iyi ya demekki arada olabiliyo korktuğun şey olsa devam ederdi belki de allah korktugumuza uğratmasın canimm normale dönmüşse sıkıntı yoktursiyah iplikler görülmesi mide de kanama anlamina da gelebiliyor
ama tek bulgu bu degildir emjnim.dunden beri gözlüyorum ates vs bakiyorum.kakasi normale yakinladi.yani bizim normal bile bol mukuslu da.en azindan sari oldu şükür
Canım ilk kez duyuyorum bunu. Bizimkiler çatır çatır üçünü de vurdu vallakızlar bizim aşı için nisan ayinda 2 defa çağıracağız dedi ebe.bir normal zamaninda standart asilarini olacakmis bir de ay sonunda verem bcg aşısı. ben hic böyle sey duymadim dedim.ebe de bizde sistem böyle dedi...nisan sonu nerdeyse 3 aylık olacak.bcg asisi 3 aydan sonra yapılamıyor diye biliyorum..
Bu hafta ben ve C cecenn de ayni gecirdik gunduz uykusu bizde yok denecek kadar az ve vizirtili aksamdan geceye uyku ise yok ve aglak susmayacak catlicak diye ödüm kopuyorSelam kızlar ben bir kolik anası olarak 1 haftadır giremiyordum forumabebe çok zorladı bu hafta bizi. Bir türlü uyutamadık. Özellikle akşam olmaya başladı mı bi yeri kesiliyor gibi bir ağlama ki sormayın. Ayakta sallama, meme, emzik gezdirme hiçbirşey kar etmedi. 9 gibi babasının kucağında sızıyordu. Dün yine ağmaya başlayacaktı banyo yaptırdım kundakladım uyuyacak derken yine aynı tondan ağlamaya başladı. Aklıma geldi saç kurutma makinesini çalıştırdım ve şıppp mucize. Benim emziği alıp beşiğinde uyuyan bebeğim geri döndü. Eşim yatırdı 5 dk içinde gözler gitti. Uylu arkadaşı var ondan da açtık 1 saate ayarladık uyumuş kalmışız ikimiz de. Önceden de açıyordum uyku arkadaşından ama demek yeterli gelmiyormuş o ses. Saç kurutma makinesi daha güçlü sesli olunca sustu sanırım. Gün içinde çok gaz çıkartıyor zaten sürekli pırt pırt.
3 ayda biter yavaştan diyor nette ama benimki 6 hafta erken doğdu ya inşallah normal doğum tarihine göre değildir.şuan 3 ayın dolmasına 2 haftası kaldı inşallah biraz rahatlar gazı geçince
oglumda da aynısı 3 u bir vurulmustu.ne bileyim nedendir? bcg gunlu geliyor ya.bizim saglik ocagina ay sonu geliyor.bnm bebe ay basi.herhalde diger asilar gecikmesin diye.simdi nisan basi sonu mayis basi derken 1 ay asi ile gececek bizeCanım ilk kez duyuyorum bunu. Bizimkiler çatır çatır üçünü de vurdu valla ☹
Iyi ya demekki arada olabiliyo korktuğun şey olsa devam ederdi belki de allah korktugumuza uğratmasın canimm normale dönmüşse sıkıntı yoktur
Canım ama üzme kendiniAfiyet olsun kuzuya ama Her emisme saati mesajınızı gördüğümde içim cız ediyor gözlerim doluyor benim cocuklar beni emmedi kendimi anne degilmisim gibi hissediyorum bana neden bağlanmıyorlar diye
Ay bizimki de aynı. Dün gece canımıza okudu bugün devamını yapıyorGünaydın, sabah ağlama kriziyle uyandık. Gün çok eğlenceli geçecek.
GünaydınGünaydın herkese. Biz dün açılışı yaptık
Hiç korktuğum gibi olmadı.
Ben boşuna her şeyi stres ediyorum kendime ya.
Sallamak hiç işe yaramadı bizde bu kriz saatlerinde.elimizde battaniyeyle de salladık umrunda olmadı. Sabah uyandı emdi altını açtım biraz öyle kaldı keyiflendi konuştum güldü etti derken ağlamaya başladı yine kucağımda gezdirerek sakinleştirip ayağıma aldım bu sefer uyudu gibi beşiğe koyacam tırsıyorumBu hafta ben ve C cecenn de ayni gecirdik gunduz uykusu bizde yok denecek kadar az ve vizirtili aksamdan geceye uyku ise yok ve aglak susmayacak catlicak diye ödüm kopuyorne guzel 3 ay olacaksiniz biz daha 2 ye yeni basladik sac kurutma da bize etki etmiyor duvardan duvara cingene salincagi kurduk dün demirciyi getirdik duvara aparat takti simdilik bugun yeni denicez bakalim halbuki ilk oglumda hic böyle degil aglamaz uslu bir cocuktu 1 ay olmadan ne guzel oyunlar oynamisiz konusmusuz hep onla videolara bakinca icim gidiyor bu bebenin kıçı ağır cıktı
Kakada siyah damarlanmalar muz yediğimde oluyor canım benim. Sen yemiş miydin muz? Kivi yeyince de kakası yeşeriyorinsAllah toparlariz ya..asilarda yaklasti..sagol cnm destegin icin
aaa evet yemiştimKakada siyah damarlanmalar muz yediğimde oluyor canım benim. Sen yemiş miydin muz? Kivi yeyince de kakası yeşeriyor
Hahaha ay çok iyiymiş.Kız dediğin saçlı olur ellemebenim oğlan azıcık saçlı doğdu döküldü hepsi dalga geçiyoruz bizde Göktürk demiyoruz artık keltürk diye konuşuyoruz kendisiyle
Valla bizim gece sıkıntısız geçtide sabahtan beri kucakta ve ayakta olmak istiyorCanım ama üzme kendinihep olumlu düşünmeye çalış. Emzirmemek sana asla anne olmadığını düşündürmesin. Sen dünyaya bir mucize getirdin ve şükürler olsun ki sağlıklı. Önemli olan bu.
Ay bizimki de aynı. Dün gece canımıza okudu bugün devamını yapıyor
Günaydın ☺ Ay ben ne halt edeceğim bilmiyorum. Libidom yerlerde. Eşim isyan bayrağını çekecek. Adnanın Bihtere yaptığını yapıp atacak beni yatağa en sonunda
Canim sakin böyle düşünme emziren bi anneyle emzirmeyen arasında hiç bir fark yok emzirenler nasıl evladı için canını verirse emzirmeyenler de ayni sekilde bisey olsa canını verir aradaki bağı kurmak sadece memeyi ağzına almakla olmaz bi yerde okumuştum mamayla besliyorsanız emzirme pozisyonunda kucağa alıp gozlerine bakarak verin biberonu onunla konuşun okşayın diyordu aynı etki aynı bağlanma saglanirmis bunun için nolur üzme kendini herkesin anneliği kendince mükemmel ve eminim sende mükemmel bi annesinAfiyet olsun kuzuya ama Her emisme saati mesajınızı gördüğümde içim cız ediyor gözlerim doluyor benim cocuklar beni emmedi kendimi anne degilmisim gibi hissediyorum bana neden bağlanmıyorlar diye
63 günlükken 5 kiloydu oğlum ama doğduğu kilo önemli aylık ortalama aldığı kilo önemliSelam kızlar bir süredir giremiyordum kızla uğraşmaktan. Ben 50.günde adet oldum başka adet gören var mı merak ettim.
Bir de meme reddi ardından 10 gündür hiç biberon kullanmadık ama kayınvalidem çocuğun kilo alamadığını hatta zayıfladığını iddia ediyor kafama takılıyor benim de acaba biberon vermediğim için doymuyor mu diyehalbuki biberonla verdiğim de kendi sütümdü. 55 günlüğüz bugün 5 kilo olmuş. 15 mayısta 4300 tartılmıştı. Normal mi değil mi benim bebeğin boyu biraz uzun ondan toplu görünmüyor acaba ondan mı bilemiyorum aslında bana normal geliyor kilosu ama o öyle deyince acaba mı diyorum.
Alerji değil canım muzun lifleri bebekte siyah lif olarak çıkıyor normal yaniaaa evet yemiştim
bu alerji mi demek.normal mi?
Aa izmirdeymişsiniz siz de1200 tl di pipiye sürmek için losyonu da oradan aldık o da 50 tl di
Doğum yaptığım hastane 2000 tl dedi ama buyuk oglumu oraya yaptirdim doktordan memnun kalmamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?