2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Aynen büyüdüğünde hoş bi ani çocuk için olmayacak bizler için olacak sadece ama önemli olan oğlum yani ona kötü anı biriktirmek istemiyorum. Özelde ne kadara yapıldı canm peki.?

Aynen büyüdüğünde hoş bi ani çocuk için olmayacak bizler için olacak sadece ama önemli olan oğlum yani ona kötü anı biriktirmek istemiyorum. Özelde ne kadara yapıldı canm peki.?
1200 tl di pipiye sürmek için losyonu da oradan aldık o da 50 tl di
Doğum yaptığım hastane 2000 tl dedi ama buyuk oglumu oraya yaptirdim doktordan memnun kalmamıştım

siyah iplikler görülmesi mide de kanama anlamina da gelebiliyor
ama tek bulgu bu degildir emjnim.dunden beri gözlüyorum ates vs bakiyorum.kakasi normale yakinladi.yani bizim normal bile bol mukuslu da.en azindan sari oldu şükür
Iyi ya demekki arada olabiliyo korktuğun şey olsa devam ederdi belki de allah korktugumuza uğratmasın canimm normale dönmüşse sıkıntı yoktur

Canım ilk kez duyuyorum bunu. Bizimkiler çatır çatır üçünü de vurdu valla

Bu hafta ben ve C cecenn de ayni gecirdik gunduz uykusu bizde yok denecek kadar az ve vizirtili aksamdan geceye uyku ise yok ve aglak susmayacak catlicak diye ödüm kopuyor ne guzel 3 ay olacaksiniz biz daha 2 ye yeni basladik sac kurutma da bize etki etmiyor duvardan duvara cingene salincagi kurduk dün demirciyi getirdik duvara aparat takti simdilik bugun yeni denicez bakalim halbuki ilk oglumda hic böyle degil aglamaz uslu bir cocuktu 1 ay olmadan ne guzel oyunlar oynamisiz konusmusuz hep onla videolara bakinca icim gidiyor bu bebenin kıçı ağır cıktı

Canım ilk kez duyuyorum bunu. Bizimkiler çatır çatır üçünü de vurdu valla ☹
oglumda da aynısı 3 u bir vurulmustu.ne bileyim nedendir? bcg gunlu geliyor ya.bizim saglik ocagina ay sonu geliyor.bnm bebe ay basi.herhalde diger asilar gecikmesin diye.simdi nisan basi sonu mayis basi derken 1 ay asi ile gececek bize

Afiyet olsun kuzuya ama Her emisme saati mesajınızı gördüğümde içim cız ediyor gözlerim doluyor benim cocuklar beni emmedi kendimi anne degilmisim gibi hissediyorum bana neden bağlanmıyorlar diye
Canım ama üzme kendini hep olumlu düşünmeye çalış. Emzirmemek sana asla anne olmadığını düşündürmesin. Sen dünyaya bir mucize getirdin ve şükürler olsun ki sağlıklı. Önemli olan bu.
Günaydın, sabah ağlama kriziyle uyandık. Gün çok eğlenceli geçecek.
Ay bizimki de aynı. Dün gece canımıza okudu bugün devamını yapıyor
Günaydın herkese. Biz dün açılışı yaptık
Hiç korktuğum gibi olmadı.
Ben boşuna her şeyi stres ediyorum kendime ya.
Günaydın Ay ben ne halt edeceğim bilmiyorum. Libidom yerlerde. Eşim isyan bayrağını çekecek. Adnanın Bihtere yaptığını yapıp atacak beni yatağa en sonunda

Sallamak hiç işe yaramadı bizde bu kriz saatlerinde.elimizde battaniyeyle de salladık umrunda olmadı. Sabah uyandı emdi altını açtım biraz öyle kaldı keyiflendi konuştum güldü etti derken ağlamaya başladı yine kucağımda gezdirerek sakinleştirip ayağıma aldım bu sefer uyudu gibi beşiğe koyacam tırsıyorum yarın yine sokağa çıkma yasağı var kızlar da bunaldı akşam haftasonu için annemlerde kalmaya gidecez bakalım orda nasıl maceralar bekliyor bizi

Kız dediğin saçlı olur elleme benim oğlan azıcık saçlı doğdu döküldü hepsi dalga geçiyoruz bizde Göktürk demiyoruz artık keltürk diye konuşuyoruz kendisiyle
Hahaha ay çok iyiymiş.
Valla bizim gece sıkıntısız geçtide sabahtan beri kucakta ve ayakta olmak istiyor

Afiyet olsun kuzuya ama Her emisme saati mesajınızı gördüğümde içim cız ediyor gözlerim doluyor benim cocuklar beni emmedi kendimi anne degilmisim gibi hissediyorum bana neden bağlanmıyorlar diye
Canim sakin böyle düşünme emziren bi anneyle emzirmeyen arasında hiç bir fark yok emzirenler nasıl evladı için canını verirse emzirmeyenler de ayni sekilde bisey olsa canını verir aradaki bağı kurmak sadece memeyi ağzına almakla olmaz bi yerde okumuştum mamayla besliyorsanız emzirme pozisyonunda kucağa alıp gozlerine bakarak verin biberonu onunla konuşun okşayın diyordu aynı etki aynı bağlanma saglanirmis bunun için nolur üzme kendini herkesin anneliği kendince mükemmel ve eminim sende mükemmel bi annesin

Selam kızlar bir süredir giremiyordum kızla uğraşmaktan. Ben 50.günde adet oldum başka adet gören var mı merak ettim.
Bir de meme reddi ardından 10 gündür hiç biberon kullanmadık ama kayınvalidem çocuğun kilo alamadığını hatta zayıfladığını iddia ediyor kafama takılıyor benim de acaba biberon vermediğim için doymuyor mu diye halbuki biberonla verdiğim de kendi sütümdü. 55 günlüğüz bugün 5 kilo olmuş. 15 mayısta 4300 tartılmıştı. Normal mi değil mi benim bebeğin boyu biraz uzun ondan toplu görünmüyor acaba ondan mı bilemiyorum aslında bana normal geliyor kilosu ama o öyle deyince acaba mı diyorum.

63 günlükken 5 kiloydu oğlum ama doğduğu kilo önemli aylık ortalama aldığı kilo önemli

Uykusuz bir sabahtan merhaba.. Her yerim dökülüyor. Sabahları parmaklarım uyuşuk kalkıyorum. Boyun ve omuz arasında çok ağrım oluyor sanırım fıtık gibi bir şey.. Gece beşiği sallamak ve emziği tutmaķtan kollarım tutulmuş. Bir kolumun ağrısı mememe de saplanıyor hareket ettirince.. Bakalım bu gün bize neler getirecek..

Kızlar benim sütüm çok azaldı. Önceden günde 3 kere mama veriyorum yazmıltım ya dün 4-5 defa vermek durumunda kaldım, doymuyor. Vermeden direniyorum. Tekrar tekrar bir sağ meme bir sol memeyi emziriyorum. Ama süt gelmediği için kızıyor. Böyle giderse süt tamamen gider heralde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…