- 2 Eylül 2019
- 5.390
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.348
- 248
Bize de ucan evde çıldırmadan yasamaya çalışmak mutlu olmak düşüyorAynen öyle ev uçuyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bize de ucan evde çıldırmadan yasamaya çalışmak mutlu olmak düşüyorAynen öyle ev uçuyor![]()
Gerçekten geçen akşam aldım çok değil ha 300 gr fındık 300 gr fıstık bi kaç birsey yanına 88 tl dedi Allah yardımcımız olsun gidişat çok kötüAynen yaa..insanlar da ne yapsin.hersey ates pahasıbiz esimle yilbasında yapilacak kuruyemis indirimini bekliyoruz desem inanir misin? Biz kuruyemis tuketen bir aileyiz.oyle cips mips girmez eve.ama kuruyemis de pahali.fakirin cekirdegi fistigi bile pahali.eskiden her evde olan yer fistigi luks oldu.yilbasinda biraz fazla alalim da azicik kar ederiz diyoruz
![]()
oh bak begendim bnu,Benim.menu taze fasulye pilav ve sarımsaklı yaş naneli yoğurttaze fasulyem de kavanozdan
![]()
Seninkinin maşallahı var o nasıl sürünmek öyle maşallah...Evet benimki an itibari ile dolap kapağı açmaya başladı gelsin parmak sıkıştırmalar![]()
Ahahha değil mi ya Maşallah çok komiktiSeninkinin maşallahı var o nasıl sürünmek öyle maşallah...
Afiyet olsun kuzucuklara ...Hahahhahakayseri burasi adam unutma de
isin esprisi insAllah cok guzel cikarlar da verilen paraya deger canim.minnoslar da afiyetle yerler inşAllah
Ankara da bulunan kuzenimden dert yandim birkac sefer ben.korona cok orada ve kuzenim hamile.ondan aklinda kalmistir belki
Yaa ben bu nazlı pasayi yerimminik savasçı o annesi
basarır inşAllah.benim ki de ayni modda.anca yuvarlaniyor bunlar
hayal ettim de halinin iki ucuna koysak yuvarlana yuvarlana toslarlar bunlar
17.5 da iyiymis fiyat olarak canim.biz bir defa da sok marketten almistik.iyiydi.bu sene komşudan aldik.bakalim.insAllah iyi çıkarlar.22.5 tan aldık.
Biz bence disarda burcumuzu gizleyelim bebeler buyuyene kadarbasak olduğumuzu duyan şaşırmasin
ya temizlik cok guzel de
Keyfi yapacaksin.temizlik bitince de bi kek bi kahve cakacaksin miss gibi..ama oyle mi oluyor..oglum tamam az bekle sen.
Kizim tamam aglama geldim.
Hay Allah su bardagi suraya koysam dur su kaseyi burdan cikarirsam hih oldu..bulasik makinasi mi diziyoruz tetris mi oynuyoruz
Ben diyorum ki biz de temizlik gruplari gibi birbirimize yaptigimiz temizligi mi yazalim napalim
Ama zorunlu olmasin. Mesela gecen gunmisskokulumm miss pencere onlerini silmekten bahsetti diye gidip pencere önlerini sildim.aklimdan ckkip duruyordu. Sagol miss
![]()
Bebek menülerini yazarım ama günlük menu yazmayi tercih etmem canım.herkesin evinde baska birsey pişer.cani çeken olur.o anda alamayan olur.ama sana bir uygulama önerebilirimKalppare
Jadesi
misskokulumm
asysss
Aslihaydo
SonsuzUmut
nzh99
BKGK
S Susam_tanesi
minikbebegim9640
Kizlar benim şyle bir fikrim var bilmem sizlwrde kabul eder misinz. Hergun menülerimizi de yazsak hep etiketlerle tabi yksa görmeye biliyoruz hani hem herkes bi fikir edinir ne pişirsem diye belki dusuncelerimiz de ortadan kalkar bi fikir olur diye düşündüm. Eksik etiket yaptiysam kusura bakmayin artik
Afiyet olsun kuzularaAfiyet olsun kuzucuklara ...
Bizim cevizler anneanne dededen ...
Agaçlarımız var annem babam topluyor kırıp bize poşet poşet veriyorlar allah razı olsun onlardan
Bilemedim babasima sormam.lazimKalppare sana da sonsuz kalp.
. Bacım sizce uygunsa Elif kıza talibiz. Birtanecik gelinciğim olur. Anneciğimin hemşerisi beya. Benim minik kızanım olur.
sağolasın canimm. hatırladın minnak Asimi.
maşallah kuzuma. nasıl da güler anneye. kırmızılar da ne yakışmışBugün yazdan kalma birgündü yine. Sahilde bir yere gittik . Ata cık balık yedi ilk kez ve sevdi. Denize giriyordu insanlar. Benim minik kuş heryeri inceledi uyumadı ona da bize de iyi geldi.
Ohh yaa nefis vallaa..bizim burda dun kar attiBugün yazdan kalma birgündü yine. Sahilde bir yere gittik . Ata cık balık yedi ilk kez ve sevdi. Denize giriyordu insanlar. Benim minik kuş heryeri inceledi uyumadı ona da bize de iyi geldi.