2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ay bende geçen öyle bulgur pilavı verdim babası yapmıştı tadına bakmadan nasıl acıymış bizimkide ağladı biraz hemen yoğurt falan verdim

Ah benim miniğim ya dayanması zor Allah yardımcınız olsun şifalar versin

Biz normal tatlıda bi biz çıktık bi Asya ile 9 küsür çıkmıştı ama o yanıltıcı olur diye biliyorum

Ayyy kıyamam sana kız ne aksilik ama haydom süper kahramanım kurtarmış seni ahahah güldüm valla kusura bakma bende

misskokulumm canim nasılsınız? hep aklimdasiniz ya. dua ediyorum tez zamanda iyilessin çıkın hastaneden balyanagim. iyi haberlerinizi bekliyoruz
Aman ne bileyim helinim sonuç iyi çıkmadı Nötrofil daha da düşmüş bu şekilde çıkarmam mümkün değil dedi doktor. Vucudunda döküntü de var bugün 6.hastalık da geçiriyor bir yandan dedi. Boğaz, 6.hastalık ikisi birden düşürmüş olabilir değeri dedi. Damar yolu tıkanmış çıkardılar şimdi tekrar nasıl takacaklar diye kara kara düşünüyorum şimdi eşim gündüz geliyor beraber bakıyoruz yoksa mümkün değil durmuyor. Yavrum da haklı kimi görse canını acıtıyor

bugün aklıma geldikçe insallah bugün çıkar diye dua ettim. ama böylesi daha hayırlıdır belki miss. hastanede çabucak toparlar insallah. altıncı hastalığın ateşiydi belki de. Rabbim yardımcıniz olsun.

Aa hepsi de üst üste gelmiş ya bı düzelsin de kuzum inşallah tek seferde açılır damar yolu da

oy kiyamam ya valla sozkonusu çocuk olunca insanı ici yanıyor. Allahım sana da eşine de güç versin enerji versin. siz balyanaga derman olacaksınız bırakmak yok. inşallah iyi haberleri alacaz yakında. üstesinden geleceksiniz ailecek

Off yavrum yaa gerçekten çok zor özellikle damar yolu açma işi.. bugün kontrolümüz vardı. 1,5 yaşında bir bebişin ateşi düşmemiş kan alıyorlardı tetkik için ay ne ağladı yavrucak ne ağladı. Aklıma Göktuğ geldi. İnşallah tez zamanda şifa bulur oğluşun

Kızlar biz bugün kontrole gittik. Yarın 9.ayımız doluyor bugün kkk aşısını yaptılar. Kilosu 7650 boyu 73 cm olmuş. Kiloda bir üst percentile çıkmışız inanamadım herhalde gece geri uyutmak için yedirdiğim mamaların faydası olmuş kan istemedi kilosu iyi artmış, demiri de kullanıyormuşsunuz, nasılsa rengi de iyi (ne demekse ) yaşında bakalım dedi.

Ahhh kalbim sızladı benşm güzel evladıma toplayacak annesi hemen dualarımız onunla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…