2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
79 cm olmuş bu arada kızlar boyu 190 a ne kalmış şunun şurasında ,
Kilo 11,5 olmuş yediğini inkar etmiyor kuzucuk
Sağlıklı olsunlar da varsın zayıf, kısa olsunlar gerçekten çok zor hastalık
Maşallah bez için beden sorduğumda 10.5tu sanki 1 kilo mu almış bu ay maşallah Allahım nazarlardan korusun

Canım sen bilirsin ama eğer bütçeniz yeterliyse bir nem alıci cihaz alın.o duvardaki camdaki akan sular yok oluyor.tama koşeler de gene kararma olabiliyor ama eskisine göre daha az.hem nem alıcı cihazlar çamaşır serdigin odaya konuldugunda camasiri da hizli kurutuuormus.ev geniş diyorsun olmadi bir odaya camasir serersin makinayi da yanına acarsin.hem evde ki nemi hem camasirdaki nemi alir.ama o nem alma cihazini her odada banyoda dahil esit surelerde calistirman gerekir.yani butun gun camasirin yaninda durursa sana faydasi olmaz.yani gene mecbur dısari asacaksin ama hızlı kurumasini istediklerini de makina ile bir odada kurutursun.bi de tavan silmek yerine boyama yaparsınız sonrasinda.bizim de kararma oluyor hala ama biz boyuyoruz.cunku silme daha da costuruyor küfü.nerdeyse her hafta ya da iki hafta da bir koseleri boyadık biz bu sene.evimin duvarlarini da beyaz yaptim ben.koyu kıvamda tavan boyasi vuruyoruz kararan yere.o kokmuyor pek.seni cok iyi anliyorum.bu ev lanetli mi büyülü mi demissin ya..seni bu psikolojiye sokan o küfler maalesef canim.kokusu goruntusu bitmeyen çile yani.ben bu yaz kararma yapan bölgelere iceriden köpük yapmayi düşünüyorum madem soguk hava ile sicak hava karsilasinca oluyormus bu nem.o zaman iceriden bunu engellemeliyim.artik son çare bunu yapacagim.ama nem alma cihazini al canım.araştırsin eşin.çesitleri var.bütçenize uyanı alın.hic yok etmese de epey rahatlatıyor.
Bizim burada çatı katlarda yaşayan nerdeyse herkesin böyle durum.böyle olmamasi için evin bir caminın düzenli açik durması lazım.ee o da mümkün degil❄ ama menfezden siyah su geldi demissin.menfez dedigin baca menfezi mi yoksa banyo menfezi mi? Ona baktirman lazim canim.su giriyor olabilir.ben de pes ettim bi ara senin gibi aglama krizlerine girdim.ben boyle ev görmedim diye agladim.ama sonra baktik aglamak fayda vermiyor ben de mucadele ettim.yipratici bir surec..hala tam verim alamadim.bu yaz da birkac tadilat yapacagiz galiba ev ısınmıyor demissin ayni sorun var
Mantolama da var ama gene de alt katlarin iki kati doğalgaz oduyoruz.bi de tavan arasina sari cam yunu serin yoksa.o da bizi rahatlatti isinma noktasinda en azindan artik 3 kati fatura degil de 2 kati ödüyoruz sukrettigimiz seye bak

Öyle derler bir de zor olmasa

Canım sütü kaynatip Granül kahve şeker ve suyu kopurtene kadar cirpip süte ekliyorum üstüne de çikolata sos bir gün sizlerle de içeriz belki belli mi olurrrrr
Hic belli olmaz cancağzım Allah Kerim
masAllah becerikli hatunsun vesselam Allah muhabbetinizi arttırsin canım..böyle güzel komşu bulmak zordur.Allah aranızi hep böyle güzel tutsun

Dün geceden beri donuyorum.ev 23.5 derece..ama ben buz gibiymiş gibi hissediyorum.çikolata falan yedim sicak cay da ictim gecenin 3ünde ama yok ısınamıyorum size buz gibi hissettigim birgünden günaydınlar diliyorum efenim

Ahh onların gözü ışıldasın yeterki kar başladı biraz önce çıkardım az bişey uyku saati çünkü balkondan gösterdim eli ile yakalamaya çalıştı tuhafıma gitti uyanınca devam ederse çıkarırım

Günaydın tatlim buralarda cok soğudu.Ah canım ya sukurle evlerinizi okudum Allah yardım etsin. Yorgunsun bebeğim insan az uyku uyudugundada üşüyor. Aman hasta olmada. Kendine bir kaşık bal bi kaşık zencefil ye. Hem isinirsin hem bağışıklığın güçlenir. Ben cocuklara bile veriyorum azıcık.

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun bizde aynı geçen hafta köyde idim geldim duş vs aldı uyudu kalktı ateşi yükseliyor 39 buldu hep uyumak emmek istiyor hiç bişey yemiyor salı günü aile hekimi ilaç yazdı olmadı sabahı zor ettik direk hastaneye damar yolu açıldı antibiyotik verdi tahlilleri temiz çıktı ama ara ara sebepsiz ateş yükseliyor 2 gün sabah akşam serum takıldı şimdi iyi Allah'a şükür . Bı çok bebek vardı aynı sorun ateş sadece sebebi belli degil

Ben baya baya kullandım dolaptakileri. Bamyayi nasıl bitirirsin bilmiyorum ama, bezelyeyi bitirsin. Kavursun, hemen hemen her yemeğin icine atiliyor. Borek yaparsın o kalmazda. Ben bu yaz birtane difriz alıcam dolabın ustu yetmiyor bana artık. Boğaz çoğaldı bizde.
Aç değildir biz anneler hep ac olduğunu dusunuyoruz. Aç olsalar al bizim kiž bir aydır sırf meme ile durdu. Aç insan bir ay yemeden durabilirmi. Bencede bir kurutma makinasi almalısın. En azindan bir isten kurtulursun. Camasir as kurut oda büyük bir iş

Çok geçmiş olsun. Ne tanısı ile yatıyorsunuz şimdi. Antibiyotik tedavisi mi alıyor. Tez zamanda çıkarsınız inşallah
Tanımız nötropenik ateş yazıyor dosyamızda canım. Boğazda yara var dedş ilk muayenede, geçmeyen ateş oldu 3 gün. Kan tahililinde de bağışıklık değeri düşük çıkınca yatırıp tedavi edelim dedi doktor. Bakaım genel durumu iyi şimdi serumlar işe yaradı bugün tekrar kan bakalım taburcu ederiz belki dedi doktor
Oyy oyy gezdirmeli değil canım yatapa sabit sopaları serumu alıp gezebiliyoruz. Aslıdna yemesi çok kötü değildi. Doktor bişey demedi ordan burdan olmuştur gibi bilemiyorum ki hiç canım
misskokulumm Göktuğ nasıl oldu daha iyimi. İnşallah iyisinizdir.
Daha iyi canım şükür yalnız hemşirelere yılışıyordu dün kucaktan inmiyordu bugün yanına yaklaşana çıldırıyor. Sabah uykusunu uyuyor şimdi yanındayım ben de keyfincd emip emip uyuyor bakalım
misskokulumm canim ben de seni soracaktım bahar gibi, nasıl geçti geceniz?
Gece çok kötü değildi canım şükür bir kere ağlayarak uyandı diğer uyanmalarında emerek tekrar uyudu.
Size de geçmiş olsun acaba korona mı dedik bir ara ama bizlerde yok hiçbir belirti bilemiyorum sürekli yeni hastalıklar çıkıyor

İnşallah dahada iyi olur. Çocuklar hiç hastalanmasin ama, malesef hastalaniyorlar. Bağışıklığını güçlendirdiği ile kalsın. Benim oglumdada olmuştu hatta daha once söylemiştim 4 gün yattı. Herşeyi ağzına soktuğu için, diş cikarama aşamasında mikrop kaptığı söylenmişti. Çok çok geçmiş olsun Allah birdaha hastalık göstermesin.

Ay iyiye gitmiş demek ki taburcu düşünüyorlarsa daha iyi olsun kuzum inşallah hemencecik toparlar boğaz enfeksiyonları direk yüksek ateş sebebi zaten geçmiş gitmiş olsun

İnşallah en kısa zamanda iyileşir de çıkarsınız canım. Bebekler çocuklar hastayken gerçekten çok çaresiz oluyorlar anneleri olarak bizler sadece yanlarında olabiliyoruz ama zaten onların da ihtiyacı olan sadece bu, gerisini zaten doktorlar hallediyor

Kizlar başıma ne geldi bir bilsenizzz.. Eşim sabah geldi görevden uyuyordu Kızım da babasının yanında Haydo da uyumustu hepsi yatak odasında ve kapıları kapali.. ben de iş yapiyimm dedim..Balkon kapım dün bozuldu hemen bişey sirkeleyip içeri gircem diye kısa kolla falan çıkıp sirkeledim (tesettürlüyüm ama önümüz bomboş tarla o yüzden bu şekil çıktım) o sırada kapı arkamdan kapanmasin mi o an aha s.çtım diye bı kaç saniyelik kapıyla bakismam oldu öyle bı çaresiz kapinin kolu bile yok ugrasabilecegim evde herkes uyuyo ve en arka odada kapıları kapalı hava buz yağmur yağmış ayağımdaki terlik yaş üstüm zaten kısa kol kapıya vuruyorum sesleniyorum komşulara sesleniyorum duyan yok kapıyı yumruklamaktan elim morardı dondum dondum off bı yandan da gülüyorum halime yarım saat geçti ben hala kapıya vuruyorum şükür ki Göktürk uyanmış ağlamış eşim de ona uyanmis balkon kapisini bir acmasi var güle güle yerlere yattı az daha donarak can veriyordum ay hala da gülüyoruz uzun yazdım ama paylaşmak istedim bu safozluğumu

Hahaha ayy yarım saat bile çok
Geçen buna benzer haber görmüştüm 3 yaşında çocuk balkona kilitlemişti kadını kadın bağırıyor çağırıyor yok itfaiye gelip kurtarmış
Bu sefer ucuz atlatmışsın cano daha dikkatli ol

Gerçekten çok talihsiz olmuş bir yandan da komik ama sonu kötü bitmesin hasta falan olma da sıcak bişeyler iç bari

Diger turlu de cok kotu surwkli yataktan besige oyle yakn yataga ama surekli aglamasi cok kotu mis gbi yatsa keske ya. Biri bana oyle secenek sunsa saatlerce yatarm ya valla gunduz de oyle orumcekte uerde oyuncaklarla oynar vs hami kucagmda durdurmam pek hasta olmazsa zaten o da kucak aramio oyle

Oyle kapilar da tedbirli olmak lazm ya. O degl Allahtan eşin evdeyms yani tek olsan Allah korusun dusunmek istemiyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…