- 27 Eylül 2018
- 1.619
- 3.474
- 133
- 32
Maşallah79 cm olmuş bu arada kızlar boyu 190 a ne kalmış şunun şurasında,
Kilo 11,5 olmuş yediğini inkar etmiyor kuzucuk
Sağlıklı olsunlar da varsın zayıf, kısa olsunlar gerçekten çok zor hastalık
Canım sen bilirsin ama eğer bütçeniz yeterliyse bir nem alıci cihaz alın.o duvardaki camdaki akan sular yok oluyor.tama koşeler de gene kararma olabiliyor ama eskisine göre daha az.hem nem alıcı cihazlar çamaşır serdigin odaya konuldugunda camasiri da hizli kurutuuormus.ev geniş diyorsun olmadi bir odaya camasir serersin makinayi da yanına acarsin.hem evde ki nemi hem camasirdaki nemi alir.ama o nem alma cihazini her odada banyoda dahil esit surelerde calistirman gerekir.yani butun gun camasirin yaninda durursa sana faydasi olmaz.yani gene mecbur dısari asacaksin ama hızlı kurumasini istediklerini de makina ile bir odada kurutursun.bi de tavan silmek yerine boyama yaparsınız sonrasinda.bizim de kararma oluyor hala ama biz boyuyoruz.cunku silme daha da costuruyor küfü.nerdeyse her hafta ya da iki hafta da bir koseleri boyadık biz bu sene.evimin duvarlarini da beyaz yaptim ben.koyu kıvamda tavan boyasi vuruyoruz kararan yere.o kokmuyor pek.seni cok iyi anliyorum.bu ev lanetli mi büyülü mi demissin ya..seni bu psikolojiye sokan o küfler maalesef canim.kokusu goruntusu bitmeyen çile yani.ben bu yaz kararma yapan bölgelere iceriden köpük yapmayi düşünüyorum madem soguk hava ile sicak hava karsilasinca oluyormus bu nem.o zaman iceriden bunu engellemeliyim.artik son çare bunu yapacagim.ama nem alma cihazini al canım.araştırsin eşin.çesitleri var.bütçenize uyanı alın.hic yok etmese de epey rahatlatıyor.Aynen benimki de
Sanki bir seykeri bilerek tiyorum cope3
Yemegidir bezidir yirtiklari kirdiklaridir doktukklerini sildiklerimizdir
Meyvesi sebzesi derken cop oo doluyor
Bezelyeyi biraz pisirip misiir unuyka kavuruyorum ben cips gibi yer misin bilmem bazen kup küp de patates ekliyorum
Veya bezelye havuc sogan pisiyor sogani bol
Yanina da pilav garniturlu pilav gibi oluyor
Bamyayi uzun zaman oldu yemeyeli umuta bebkken veriyordum aslinda
Sekerparem bilio musun evdeki nem tavandan sip sip su damliyor. Acaba pis du mu bacadan yavandan mi gelior yolsa bujarlasan su mu ona deliriyorum.
Aptal caticilar dogru yapamamis bacanin ortusuni dun gece menfezden su sizmisti kahverengi pis su yani o da simdi tavandakiler beyaz damlacik.
Camlari da mantolamacilar nasil yaptıysa salakkar cama yagmur yaginca hep.su sızıyor ve iki kutu silikon olmasina ragmen
Ya her sey mi beni buluyor biktim bu evden laneto büyülü mu acaba
Dikkat ettigim.icin mi biomiorum ust kat olması catinin yeniden yapilior olmaso aptal ustalarin hata yapmasindan tamam dabi de ev buyuk isinmiyor yatak odasinda peteğin olmadigi cam sabah siirilsiklam mesela
O gerizekali mutehahit bu evi yaparken beyni nerdeydi acaba
Cok doldum sen de bazi benzer seyler yasadin ya yazmak istedim
Tamam bir evimiz var cok sukur ama huzur bulamiorum isinden akmasindan pisliğinden sogugundan kis gelmedi zagen ama hemen bitse keske col yagdi sogudu yarin kar gelecekmiş
Size gelmiştir aslinda
Hic belli olmaz cancağzımÖyle derler bir de zor olmasa
Canım sütü kaynatip Granül kahve şeker ve suyu kopurtene kadar cirpip süte ekliyorum üstüne de çikolata sosbir gün sizlerle de içeriz belki belli mi olurrrrr
Ahh onların gözü ışıldasın yeterki kar başladı biraz önce çıkardım az bişey uyku saati çünkü balkondan gösterdim eli ile yakalamaya çalıştı tuhafıma gitti uyanınca devam ederse çıkarırımŞükür kuzum çok sevindim Umutumuza. Duruya da sevdiklerini vereceksin ne yapacaksın en azından yesin zamanla daha da düzene girer inşallah. Ata da şu sıralar uyku konusunda saçmalama evresinde zor dalıyor az uyuyor gece uykusuna da zor geçiyor. Bu da bir süreç herkes yaşıyor. Canları sağolsun düzene girecektir inşalah. Teyzem evinde hergün uğruyoruz. Yemek bırakıyorum bişeylwr yapıp geliyorum. Emar sonuçları çıktı. Doktoru beyin cerrahı görsün fakülteye götür hayati önem taşıyor dedi. Bir hocadan randevu de aldım ama kesinlikle gitmeyi reddediyor. Benim beynimde birşey yok diyor. İçime öküz oturdu İnan. Annemin emaneti. Sabi bir insan. Karga tulumba da götüremiyorum. Çaresizim dua ediyorum sadece.
Missim canım bacım çok geçmiş olsun. Göktuğ um savaşçı sabaha değerleri yükselmiş olacak inşallah. Allahım yardım etsin sana da onu sakin tutabilmek serumla ne zor. Sabaha evinize çıkın inşallah
Bizde de diş yok çıkar elbet salya kaşınma tavan.Aslihaydo maaşallah haydomuza sağlıkla büyüsünler inşallah.
Ata iyi hamdolsun ama uyku geçişleri biraz zor oluyor sakin güleç bir bebek normalde ama şu sıralar herşeye ağlayası geliyor. Mama sandalyesine oyunla oturtuyoruz. Daha sokak kapısını görünce heyecanlanıyor. Babasının arkasına ağlıyor. Oyun arkadaşı nede olsa..sokaktan da hiç gelmese çok mutlu tepinerek giriyoruz ama Allahtan uzatmıyor girince dalıyor başka şeylere.
İşler yoğun kuzum. Okullar kapalıyken bizim işler daha da yoğun oluyor. Bürodan 2 memurum ayrıldı. Yeni gelenlere iş öğretmem gerekiyor daha sık gidiyorum. Evdeyken de bilgisayar açık gelen yazıları havale ediyorum . Ata nın iştahı fena değil. İnstagram ayarlarını yapsam size video atacağım normalde ben hikaye paylaşmıyorum çünkü. Genelde herşeyi veriyorum. Sağolsun D dilzar fikir vermişti bugün çılbır yaptım. Yoğurduna da sarımsak koydum yedi. Sarma veriyorum eline, sıkma yiyor tabi ben de tıkıştırıyorum yanı sıra.
İyiyiz kuzum. Sağlıkla gidin gelin Asya kuşum kar görsün. Ne ilginç deneyim onlar için. Dün biz dolu seyrettik anlattım Ata ya . Herşeyi anlatıyorum anası çeneci. Kendi de susmuyor. Öperim iyi tatiller.
Günaydın tatlim buralarda cok soğudu.Ah canım ya sukurle evlerinizi okudum Allah yardım etsin. Yorgunsun bebeğim insan az uyku uyudugundada üşüyor. Aman hasta olmada. Kendine bir kaşık bal bi kaşık zencefil ye. Hem isinirsin hem bağışıklığın güçlenir. Ben cocuklara bile veriyorum azıcık.Dün geceden beri donuyorum.ev 23.5 derece..ama ben buz gibiymiş gibi hissediyorum.çikolata falan yedim sicak cay da ictim gecenin 3ündeama yok ısınamıyorum size buz gibi hissettigim birgünden günaydınlar diliyorum efenim ❄
Çok geçmiş olsun bizde aynı geçen hafta köyde idim geldim duş vs aldı uyudu kalktı ateşi yükseliyor 39 buldu hep uyumak emmek istiyor hiç bişey yemiyor salı günü aile hekimi ilaç yazdı olmadı sabahı zor ettik direk hastaneye damar yolu açıldı antibiyotik verdi tahlilleri temiz çıktı ama ara ara sebepsiz ateş yükseliyor 2 gün sabah akşam serum takıldı şimdi iyi Allah'a şükür . Bı çok bebek vardı aynı sorun ateş sadece sebebi belli degilGünaydın kızlar bol ağlamalı, sürekli emmeli ve sallanmalı bir geceydi şükür sabah oldugece de ateşlendi verdim yine 1 mama kaşığı calpol. Sabah da uykusunu alamadığı için çok ağladı ayağımda sallaya sallaya uyuttum biraz. Kızların dersleri vardı baktım saat 9 olmuş. Göktuğ da kendine gelmişti şükür. Aldım koştum kaldırayım diye. Elifim toplamış yataklarını kardeşini uyandırmış kahvaltı sofrasını hazırlamış şimdi de Göktuğ a bakıyor kuzum.
Bu oğlanın ateşi diş mi ki dediğiniz gibi38 i pek geçmedi ama çok huzursuzlandı. Burun tıkanıklığı vs yok şimdilik bakalım bekleyelim çıkar kokusu yakında
Ben baya baya kullandım dolaptakileri. Bamyayi nasıl bitirirsin bilmiyorum ama, bezelyeyi bitirsin. Kavursun, hemen hemen her yemeğin icine atiliyor. Borek yaparsın o kalmazda. Ben bu yaz birtane difriz alıcam dolabın ustu yetmiyor bana artık. Boğaz çoğaldı bizde.Sen al be canım nolacakzaten zayıfsın çocuklar hamur işi seviyor da yaparken de fırsat verseler.heryer batıyor..elim hamurda oluyor bazen sen marifetli kadınsın valla ne sarmalar ne dolmalar ne karnıyarıklar yaptın..hatta biz kafamizi kasıyamazken sen tepsi tepsi karnıyarık hazirlamistin ben de kızımı kangruya takip anca domates rendeledim ne maceraydı ama senden özenip 3 4 poset patlican da attiydim.yedikce seni aniyorum iyi ki yapmisim diye buzluktan bahsetmişken kizin herseye alerjisi vardi sadece bamya ve bezelye dokunmuyordy diye asiri bamya bezelye atmisim.zamaninda hergun yedigim icin cok tiksindim bitirmem lazim ama nasıl
Çöp olayını ben de eşime yıktım.ben iki çocukla nasıl halledeyim.ve tabi o da söyleniyor..çöp vermesen olmaz zate diye
Aç değildir biz anneler hep ac olduğunu dusunuyoruz. Aç olsalar al bizim kiž bir aydır sırf meme ile durdu. Aç insan bir ay yemeden durabilirmi. Bencede bir kurutma makinasi almalısın. En azindan bir isten kurtulursun. Camasir as kurut oda büyük bir işSadece camasir astim o da petegkn yanina
Esimm sabah kudurur gorunce
Kurumuyor nefret ettim alicam altus gordum hepsiburadada yorumlar iyi
Diger isler sabaha insallah yaticam simdi bahar
Sen nasilsinn
Evet yogurt vercektim yicek gibi degildi emdi uyudu insallah ac degildir
Tanımız nötropenik ateş yazıyor dosyamızda canım. Boğazda yara var dedş ilk muayenede, geçmeyen ateş oldu 3 gün. Kan tahililinde de bağışıklık değeri düşük çıkınca yatırıp tedavi edelim dedi doktor. Bakaım genel durumu iyi şimdi serumlar işe yaradı bugün tekrar kan bakalım taburcu ederiz belki dedi doktorÇok geçmiş olsun. Ne tanısı ile yatıyorsunuz şimdi. Antibiyotik tedavisi mi alıyor. Tez zamanda çıkarsınız inşallah
Oyy oyy gezdirmeli değil canım yatapa sabit sopaları serumu alıp gezebiliyoruz. Aslıdna yemesi çok kötü değildi. Doktor bişey demedi ordan burdan olmuştur gibi bilemiyorum ki hiç canımSerum takilan o sopa tekerlekli oluyor ya canim onu kucagimiza alip gezdirirdik biz ama izin vermeleri sıkıntılı olabiliyor.
Rabbim yardimciniz olsun cok iyi anliyorum seni.
Yeni okuyabildim cok zor bir akşam olmuş.
Ayağında olmasi çok iyi olmuş rahatlar simdi.
Meyve yiyebildi mi düzeliyor o zaman yavas yavaş insallah.
Bogaz enfeksiyonu cok beter oluyor tonsilit olsun faranjit olsun
Soğuk bir sey mi yiyip içmişti veya elini veya agzina soktuğu seykerden mikrop mu kapti veya hasta birindrn mi bulasti ne diyor doktorunuz canim.
ah yavrum ya cidden cok Uzuldum insakkah 3 gun sürmez tedbiren yazmistir belki de
Daha iyi canım şükür yalnız hemşirelere yılışıyordu dün kucaktan inmiyordu bugün yanına yaklaşana çıldırıyor. Sabah uykusunu uyuyor şimdi yanındayım ben de keyfincd emip emip uyuyor bakalımmisskokulumm Göktuğ nasıl oldu daha iyimi. İnşallah iyisinizdir.
Gece çok kötü değildi canım şükür bir kere ağlayarak uyandı diğer uyanmalarında emerek tekrar uyudu.misskokulumm canim ben de seni soracaktım bahar gibi, nasıl geçti geceniz?
Size de geçmiş olsun acaba korona mı dedik bir ara ama bizlerde yok hiçbir belirti bilemiyorum sürekli yeni hastalıklar çıkıyorÇok geçmiş olsun bizde aynı geçen hafta köyde idim geldim duş vs aldı uyudu kalktı ateşi yükseliyor 39 buldu hep uyumak emmek istiyor hiç bişey yemiyor salı günü aile hekimi ilaç yazdı olmadı sabahı zor ettik direk hastaneye damar yolu açıldı antibiyotik verdi tahlilleri temiz çıktı ama ara ara sebepsiz ateş yükseliyor 2 gün sabah akşam serum takıldı şimdi iyi Allah'a şükür . Bı çok bebek vardı aynı sorun ateş sadece sebebi belli degil
İnşallah dahada iyi olur. Çocuklar hiç hastalanmasin ama, malesef hastalaniyorlar. Bağışıklığını güçlendirdiği ile kalsın. Benim oglumdada olmuştu hatta daha once söylemiştim 4 gün yattı. Herşeyi ağzına soktuğu için, diş cikarama aşamasında mikrop kaptığı söylenmişti. Çok çok geçmiş olsun Allah birdaha hastalık göstermesin.Tanımız nötropenik ateş yazıyor dosyamızda canım. Boğazda yara var dedş ilk muayenede, geçmeyen ateş oldu 3 gün. Kan tahililinde de bağışıklık değeri düşük çıkınca yatırıp tedavi edelim dedi doktor. Bakaım genel durumu iyi şimdi serumlar işe yaradı bugün tekrar kan bakalım taburcu ederiz belki dedi doktor
Oyy oyy gezdirmeli değil canım yatapa sabit sopaları serumu alıp gezebiliyoruz. Aslıdna yemesi çok kötü değildi. Doktor bişey demedi ordan burdan olmuştur gibi bilemiyorum ki hiç canım
Daha iyi canım şükür yalnız hemşirelere yılışıyordu dün kucaktan inmiyordu bugün yanına yaklaşana çıldırıyor. Sabah uykusunu uyuyor şimdi yanındayım ben de keyfincd emip emip uyuyor bakalım
Gece çok kötü değildi canım şükür bir kere ağlayarak uyandı diğer uyanmalarında emerek tekrar uyudu.
Size de geçmiş olsun acaba korona mı dedik bir ara ama bizlerde yok hiçbir belirti bilemiyorum sürekli yeni hastalıklar çıkıyor
Ay iyiye gitmiş demek ki taburcu düşünüyorlarsa daha iyi olsun kuzumTanımız nötropenik ateş yazıyor dosyamızda canım. Boğazda yara var dedş ilk muayenede, geçmeyen ateş oldu 3 gün. Kan tahililinde de bağışıklık değeri düşük çıkınca yatırıp tedavi edelim dedi doktor. Bakaım genel durumu iyi şimdi serumlar işe yaradı bugün tekrar kan bakalım taburcu ederiz belki dedi doktor
Oyy oyy gezdirmeli değil canım yatapa sabit sopaları serumu alıp gezebiliyoruz. Aslıdna yemesi çok kötü değildi. Doktor bişey demedi ordan burdan olmuştur gibi bilemiyorum ki hiç canım
Daha iyi canım şükür yalnız hemşirelere yılışıyordu dün kucaktan inmiyordu bugün yanına yaklaşana çıldırıyor. Sabah uykusunu uyuyor şimdi yanındayım ben de keyfincd emip emip uyuyor bakalım
Gece çok kötü değildi canım şükür bir kere ağlayarak uyandı diğer uyanmalarında emerek tekrar uyudu.
Size de geçmiş olsun acaba korona mı dedik bir ara ama bizlerde yok hiçbir belirti bilemiyorum sürekli yeni hastalıklar çıkıyor
İnşallah en kısa zamanda iyileşir de çıkarsınız canım. Bebekler çocuklar hastayken gerçekten çok çaresiz oluyorlar anneleri olarak bizler sadece yanlarında olabiliyoruz ama zaten onların da ihtiyacı olan sadece bu, gerisini zaten doktorlar hallediyorTanımız nötropenik ateş yazıyor dosyamızda canım. Boğazda yara var dedş ilk muayenede, geçmeyen ateş oldu 3 gün. Kan tahililinde de bağışıklık değeri düşük çıkınca yatırıp tedavi edelim dedi doktor. Bakaım genel durumu iyi şimdi serumlar işe yaradı bugün tekrar kan bakalım taburcu ederiz belki dedi doktor
Hahaha ayy yarım saat bile çokKizlar başıma ne geldi bir bilsenizzz.. Eşim sabah geldi görevden uyuyordu Kızım da babasının yanında Haydo da uyumustu hepsi yatak odasında ve kapıları kapali.. ben de iş yapiyimm dedim..Balkon kapım dün bozuldu hemen bişey sirkeleyip içeri gircem diye kısa kolla falan çıkıp sirkeledim (tesettürlüyüm ama önümüz bomboş tarla o yüzden bu şekil çıktım) o sırada kapı arkamdan kapanmasin mi o an aha s.çtım diye bı kaç saniyelik kapıyla bakismam oldu öyle bı çaresiz kapinin kolu bile yok ugrasabilecegim evde herkes uyuyo ve en arka odada kapıları kapalı hava buz yağmur yağmış ayağımdaki terlik yaş üstüm zaten kısa kol kapıya vuruyorum sesleniyorum komşulara sesleniyorum duyan yok kapıyı yumruklamaktan elim morardı dondum dondum off bı yandan da gülüyorum halime yarım saat geçti ben hala kapıya vuruyorum şükür ki Göktürk uyanmış ağlamış eşim de ona uyanmis balkon kapisini bir acmasi var güle güle yerlere yattı az daha donarak can veriyordum ay hala da gülüyoruz uzun yazdım ama paylaşmak istedim bu safozluğumu
Gerçekten çok talihsiz olmuş bir yandan da komik ama sonu kötü bitmesin hasta falan olma da sıcak bişeyler iç bariKizlar başıma ne geldi bir bilsenizzz.. Eşim sabah geldi görevden uyuyordu Kızım da babasının yanında Haydo da uyumustu hepsi yatak odasında ve kapıları kapali.. ben de iş yapiyimm dedim..Balkon kapım dün bozuldu hemen bişey sirkeleyip içeri gircem diye kısa kolla falan çıkıp sirkeledim (tesettürlüyüm ama önümüz bomboş tarla o yüzden bu şekil çıktım) o sırada kapı arkamdan kapanmasin mi o an aha s.çtım diye bı kaç saniyelik kapıyla bakismam oldu öyle bı çaresiz kapinin kolu bile yok ugrasabilecegim evde herkes uyuyo ve en arka odada kapıları kapalı hava buz yağmur yağmış ayağımdaki terlik yaş üstüm zaten kısa kol kapıya vuruyorum sesleniyorum komşulara sesleniyorum duyan yok kapıyı yumruklamaktan elim morardı dondum dondum off bı yandan da gülüyorum halime yarım saat geçti ben hala kapıya vuruyorum şükür ki Göktürk uyanmış ağlamış eşim de ona uyanmis balkon kapisini bir acmasi var güle güle yerlere yattı az daha donarak can veriyordum ay hala da gülüyoruz uzun yazdım ama paylaşmak istedim bu safozluğumu
Diger turlu de cok kotu surwkli yataktan besige oyle yakn yataga ama surekli aglamasi cok kotu mis gbi yatsa keske ya. Biri bana oyle secenek sunsa saatlerce yatarm ya vallaCanim kucağa alışmış sanırımuyur uyumaz bırak yerine.mizirdayinca al yine.uyuyunca bırak.gerekirse 5 defa yap.illa pes edecek.sen de yorulursun kucakta uyuyunca.
hatta uçakta bebek arabasıyla ilgili durumla olmuştu karyanin eli kirli bir yere degmisti de sen çok korkmuştun.baksana hepsini de hatirliyorum..beyin bedava attım.hafızaya
Acı yiyorlar sonra da yanıyorlar.ben de yaşadım.o tecrubeyi.kv köfte yollamiştı.yedirdim meğer acıliymış koca gece inledi.bir kere pırasa acı gelmiş..ıhhh ıhhh diye diye suyunu emdi.ver diyorum vermiyor da.gözleri kizardı ama yine vermedi.herhalde dişini rahatlattı
Burdaki arkadasların nazar edecegini sanmam ya.hepimizin yavruları var çünkü.hepimiz anneyizbenim.kız da dis çikaracagi hafta antibiyotik kullandı hakikaten..oglum desen hic sorma.onda çogu diste acillik olduk. galiba haklısın dis ile ilgili olabilir. InsAllah geçecek..dua ediyorum oğrendigimden beri size..Allah tez zaman da iyilestirsin paşamızı.bu arada kilo boy masAllah
Oyle kapilar da tedbirli olmak lazm ya. O degl Allahtan eşin evdeyms yani tek olsan Allah korusun dusunmek istemiyormKizlar başıma ne geldi bir bilsenizzz.. Eşim sabah geldi görevden uyuyordu Kızım da babasının yanında Haydo da uyumustu hepsi yatak odasında ve kapıları kapali.. ben de iş yapiyimm dedim..Balkon kapım dün bozuldu hemen bişey sirkeleyip içeri gircem diye kısa kolla falan çıkıp sirkeledim (tesettürlüyüm ama önümüz bomboş tarla o yüzden bu şekil çıktım) o sırada kapı arkamdan kapanmasin mi o an aha s.çtım diye bı kaç saniyelik kapıyla bakismam oldu öyle bı çaresiz kapinin kolu bile yok ugrasabilecegim evde herkes uyuyo ve en arka odada kapıları kapalı hava buz yağmur yağmış ayağımdaki terlik yaş üstüm zaten kısa kol kapıya vuruyorum sesleniyorum komşulara sesleniyorum duyan yok kapıyı yumruklamaktan elim morardı dondum dondum off bı yandan da gülüyorum halime yarım saat geçti ben hala kapıya vuruyorum şükür ki Göktürk uyanmış ağlamış eşim de ona uyanmis balkon kapisini bir acmasi var güle güle yerlere yattı az daha donarak can veriyordum ay hala da gülüyoruz uzun yazdım ama paylaşmak istedim bu safozluğumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?