Aşkla bakıyor, seni senden almadan önce, Göktuğ'a bakarken kendinden geçti.Allah seni napmasın e mi
Duru nun bakış ne o kız beni benden aldı yaa..sarıp bi yiyesim geldi guzel Durumu
Estagfirullah ne izni yaa..sende benden cok akil var bence amaKalppare iznin olursa ben sana birşey sormak istiyorum. Daha doğrusu akıl istiyorum.
Ben bile Goktuga bakarken kendimden gectumAşkla bakıyor, seni senden almadan önce, Göktuğ'a bakarken kendinden geçti.
Hani bahsetmiştim umut çok titiz davranıyor diye. Oyuncaklarını dahi sepetin içinden oynuyor demiştim. Ya artık biraz aşırıya kaçtı, benim şu an almam gereken bir önlem var mı. Ya da ne yapmam gerekiyor. Örneklemem gerekirse mesela.Estagfirullah ne izni yaa..sende benden cok akil var bence amabilgim dahilindeyse hay hay
Yatmadan tekrsr yikaym o zman rahatca yatsn oglmYasak değil canım, biz de yıkadık kuzuyu aşıdan gelince
Pek tecrübeli olduğumu söyleyemem ama benim kızım da pek öyle doyumluk yemiyor. Yemegini yapıyorum, mama sandalyesine oturtuyorum, yemesi için teklif ediyorum(2-3 defa) eğer yemezse önünden kaldırıyorum. Şu son bir haftadır biraz daha iyi. 4-5 çay kaşığı yiyor. Yemek istemediginde o öğün için ekstra farklı bir şey yapıp yedirmiyorum. Olan yemeği yerse yiyor yemezse aç kalıyorBu günü de yine ek gıda yemeden tamamladıkNe yapayım da ne yedireyim ben bu Kıza şaştım kaldım . Mama içiyor Allah tan . Emme + mama devam etsek şimdi biberonu da reddediyor olurdu . İyi ki biberonu reddetmiyor ne yapmam lazım tecrübeli anneler biraz hiç ek gıda teklif etmeden ara mı versem.
Hep meraklılar ve bu çok iyi tabi keşfediyorlar onlar için ne muhteşem. O heyecanlarına ortak olmak da tarifsiz.@Helinnnnn bizim ki de çekmece , dolap çok seviyor . Mutfakta iş yaparken bir dolap kapağı ya da çekmece açtığım anda nefes nefese dibimde bitiyornasıl merak ediyor ne var dolapta diye . Bir gün videosunu atayım o halinin
Kızlar bu arada yakın zamanda doktora gidenler baş çevreniz kaç çıktı ?
Oy Göktuğ um. Gülüşüne kurban. Maaşallah.
Zeyay ım yoğurt elma bebe bisküvili cennet meyvesi olabilir. İnşallah sorunsuz gidersiniz.Pek yorucu bir hafta ya dönemin sonu okul işleri bitti şükür bugün defterleri doldurup not dişlerimi imzaladım Bi Ohh dedim kazasız belasız bitti birinci dönem bir yandan yol hazırlıkları nasipse pazartesi deplasmana gidiyoruz ara tatilde kayınvalidenin yanındayız bakalım dönüşte onuda alıp gelicez. Bugün biraz alışveriş yaptım haftasonu da çamaşırları yıkarım valiz toplarım. Ayşe arabada hiç durmuyor kara kara onu düşünüyorum nasıl oyalarız diye 2 saat uyusa geriye 3-4 saat kalıyor nasıl geçicek bakalım.yolda pratik ne yedirebilirim uzun yol yapanlar Bi fikir verin. Sabah kahvaltısını yaptırıp çıkarım yola. avaakado ve yoğurt ile bir öğünü kurtarsam mama meme bide buharda sebze mi haşlassm yada tok tutacak ve yolda bozulmayacak ne olabilir
Ben yemeyince gerçekten çok üzülüyorum ve teklif ediyorum kandırıp vermeye çalışıyorum bu da çok daha fazla yorucu ve yıpratıcı oluyor . Hatta bazen sinirleniyorum bilePek tecrübeli olduğumu söyleyemem ama benim kızım da pek öyle doyumluk yemiyor. Yemegini yapıyorum, mama sandalyesine oturtuyorum, yemesi için teklif ediyorum(2-3 defa) eğer yemezse önünden kaldırıyorum. Şu son bir haftadır biraz daha iyi. 4-5 çay kaşığı yiyor. Yemek istemediginde o öğün için ekstra farklı bir şey yapıp yedirmiyorum. Olan yemeği yerse yiyor yemezse aç kalıyorBir de yemediginde bozuldugumu, üzüldüğümü ona belli etmemeye çalışıyorum. Genel olarak karnını doyuran temel gidasi anne sütü oluyor. Yalnız değilsin demeye geldim. Bazi bebeklerin ek gıda ile arası iyi olmayabiliyor. Misal bizimkiler
Bu şey değil mi ya BENBir ara eğitim vermeyi denedim beni doğduğuna pişman etti
Canım yol çok uzun değilmiş aslında. Geçen ankaraya giderken biz muz aldım ben. Bir de sebze pişirmiştim onunla kahvaltısında yaptığım sebzeli pankek aldım yanıma. Uyku saatinde çıktık toplam 2 saat uyanık kaldı biraz da mola verdik orda hava alıp yoruldu binince uyudu tekrar sıkıntı olmadı. Çubuk kraker aldım bir de yanımıza bıdırdadıkça verdi annem iyi oyaladı onuPek yorucu bir hafta ya dönemin sonu okul işleri bitti şükür bugün defterleri doldurup not dişlerimi imzaladım Bi Ohh dedim kazasız belasız bitti birinci dönem bir yandan yol hazırlıkları nasipse pazartesi deplasmana gidiyoruz ara tatilde kayınvalidenin yanındayız bakalım dönüşte onuda alıp gelicez. Bugün biraz alışveriş yaptım haftasonu da çamaşırları yıkarım valiz toplarım. Ayşe arabada hiç durmuyor kara kara onu düşünüyorum nasıl oyalarız diye 2 saat uyusa geriye 3-4 saat kalıyor nasıl geçicek bakalım.yolda pratik ne yedirebilirim uzun yol yapanlar Bi fikir verin. Sabah kahvaltısını yaptırıp çıkarım yola. avaakado ve yoğurt ile bir öğünü kurtarsam mama meme bide buharda sebze mi haşlassm yada tok tutacak ve yolda bozulmayacak ne olabilir
Oyyy gelinimmmm güzel gelinimmm ne seversen söyle de yapıp yollayıım canımm gelinimmAğzını burnunu yediğim maşallah benim damadıma.
Seve seve bak mutlu olduk hayran hayran bakıyoruz.
Eki Görüntüle 2766163
Boyutunu değiştirdin şeker olayın diğer çocuklara da hazır bulayım şurdan diyorsun ha akıllıcaHerkeslerin dünürü varee benim kızımı da isteyen olduydu bir ara ama baktı bu kız geceleri uyumuyor oğluşuma bakamaz bu kız dedi herhal
nzh99 yeşimcan ne o dunürlukten vaz mi caydın
Dur once abisini evermem lazımbu yüzdeeen gelin olaraktan zeynebi gözume kestirdim Zeyay1420 zeyay kizına talibim..tamam küçük bir ogluşum var ama büyüyecek..hem boylu da bak hem zengin olurlar
Bence Senaya özel hiçbirşey yapma bir süre canım. Her sofranızda otursun o da. Sizin yemeklerden tuzsuz ver hatta ben artık az tuz da atıyorum damak tadı oluştu artık. Siz yemek yerken izlesin isterse heves ederse ver. Göktuğ anlıyor mesela ona ayrı yemek yaptığımı bizimkilerden istiyor. Gerilmeden güle oynaya oturun kalkın sofradan.Bu günü de yine ek gıda yemeden tamamladıkNe yapayım da ne yedireyim ben bu Kıza şaştım kaldım . Mama içiyor Allah tan . Emme + mama devam etsek şimdi biberonu da reddediyor olurdu . İyi ki biberonu reddetmiyor ne yapmam lazım tecrübeli anneler biraz hiç ek gıda teklif etmeden ara mı versem.
Geldiniz mi evinize sağsağlim canımBu şey değil mi ya BEN
Kahvaltısinda ve akşam yemeginde babasıyla karşılıklı yiyorlar. Ben tabi ona yedirdigim için sona kalıyorum. Biri ona eşlik ederse daha iyi yiyor. Bir süre teklif et istemezse zorlama. Ananem annemi ve teyzemleri 2 yıl sadece emzirmis. Su bile vermemiş. Gayet sağlıklilar. Uzuldugumde aklıma bunu getiriyorum. Biraz büyüdüğünde elbet yiyecek. Benim kız da brokoli ve balkabağı düşmanı. Bunlara ağzını açmıyor. Bir ara yoğurt da yemiyordu ayran gibi ama biraz daha yoğun bardakla verdim. Bardakla içmenin hatrına alıştı.Ben yemeyince gerçekten çok üzülüyorum ve teklif ediyorum kandırıp vermeye çalışıyorum bu da çok daha fazla yorucu ve yıpratıcı oluyor . Hatta bazen sinirleniyorum bileSanırım doğru olan senin yaptığın . Tadına bile bakmıyor yaptığımın . Bir süre senin yaptığını deneyebilirim en azından
Ahahahha şakacı seniYa kızlar aranızda tekrar gebelik düşünen var mı
Maşallah duru güzellikAğzını burnunu yediğim maşallah benim damadıma.
Seve seve bak mutlu olduk hayran hayran bakıyoruz.
Eki Görüntüle 2766163
Erkeğin soyleneni de hiç çekilmiyo sen biliyosundur elbet neyin aklını veriyor ki bari annen varken yapmasaIyi aksamlar kizlae bebislerin resimlerini gördüm hepsi birbirinden güzeller Masallah !
Ben evdeyim annem yarin aksam gidecek Karya 2 gundur cok huysuz yine hic durmuyor ve cok yoruyor bizi sanirim yine dis patliyor bu ust disler cok yordu biziEsimlede surekli tartışıyoruz bana surekli sunu yaptin mı bunu yaptin mi sanki tum gun annemle keyif yapiyormusum gibi aksamda onun dırdırı, kac gündür sus diyorum susmuyor bugun yine ayni kiz bir yerden agliyor durmuyor annem oyalamaya çalışıyor ben kiza yemek hazırlıyorum esim susmuyor akil veriyor hep bende tutamadim bagirdim en sonunda simdi konusmuyoruz. Beni cok yoruyor. Bizde durumlar bu sekilde Allah akil fikir versin ona da ne diyeyim. Iyi geceler herkese
Şekerparem sen verimkar olmayınca ben de konuyu açmadım. Çocuğum “ya benimsin ya toprağım” dedi. Nerdeyse kanka olacaklardı. Hayırlı olsun.Allah tamamına erdirsin.Herkeslerin dünürü varee benim kızımı da isteyen olduydu bir ara ama baktı bu kız geceleri uyumuyor oğluşuma bakamaz bu kız dedi herhal
nzh99 yeşimcan ne o dunürlukten vaz mi caydın
Dur once abisini evermem lazımbu yüzdeeen gelin olaraktan zeynebi gözume kestirdim Zeyay1420 zeyay kizına talibim..tamam küçük bir ogluşum var ama büyüyecek..hem boylu da bak hem zengin olurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?