2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Çorbada sıkıntı yoksa bir süre çorbayla git bakalım canım 😔 çok zor ve yıpratıcı yemeyen bebek senin yerinde kim olsa yıpranırdı. Allah kolaylık versin 🥺
Çorba dahil hepsine ağzı kapalı . Kandırarak vermeye çalışıyorum onu da ağzını açmadan içine çekiyor görmen lazım . Dişler çok mu rahatsız ediyor bilemiyorum ki . Çorbanın içindeki tavukları da içine çekti çekti , ağzında biriktirmiş hepsini diliyle itip attı . Çok moral bozucu . Bakalım inşallah düzelir .
Umudum- Umudum-
N Nehir8077 kızlar benim esimin kronik aft sıkıntısı var..hic gecmezdi.burda safya actim bir kisi arwell önerdi.onu kullanalai geçti.icinde c vitamini propolis cinko kurburnu ekstrati ve beta glukan varmis.yani eksi mayanın icinden bisey.esim aile hekimine danisip kullandi. Siz de gecmeyen sekilde oluyorsaniz danişin doktorunuza alın.bir cesit vitamin ilaci.
Gecmis olsun canlarim..🌷🌷
Teşekkür ederiz canım . Bir bakayım ben de .

Oo baya yoğunsun sen yat dinlen canım Allah rahatlık versin Atacığımada sana da huzurlu uykular bol dinlenmeler💕

Karadut şurubu ya dakaradıt pekmezi denedin mi canım aftlar için birebirdir benim artık hiç çıkmıyor Bi dene istersen
Denemedim anca yarın deniyebilirim. Evde yok şuan. Eşim evde yarın aksi gibi benimde, dışarı cikmam gerekiyor.insallah uzun sürmez, Gelirken alırım.

N Nehir8077 Neremiz ağrır ya da acırsa insanın canı orda oluyor . Ben de kullanayım diyorum takviye hep unutuyorum . Aft ın biri geçmeden diğeri başlıyor . Bir de üstüne damak , diş eti eklendi . Bendeki muhtemelen vitamin eksikliği . Kızların söylediklerini de denemek lazım .
Vallahi öyle benim canım ağzımda şuan. Saat 12 oldu bu cocuklarda azdı, oglum kızı uyandırdı gece gece oturuyoruz. Olabilir canım belki benimde vitamin eksikliğidir, b vitamini hayatta kurtarmıyor sonuçta.

Bugünü hasarsız atlattık canım biz eve çatı katı yaptırdık birazda onun hevesine geldik resmen biz görmeden uzaktan ev bitti eşyaları falan int alırdık gelince herşey hazırdı temizledik yerleştik oturduk öyle iyi oldu ki sabah direk hazır kahvaltıya indim ben ayşeye bişeyler hazırladım sonra uyku vakti aldım yukarı odaya çıktım uyurkende bizim yatakta uyanıp düşer diye bırakamadım bende dinlendim uyanınca beraber indik aşağıya oynadık oyalandık uyku vakti yine aldım çıktım yukarı ohhh misss💕

Bende merak etmiştim hiç sesin çıkmıyor diye yazacaktım oh iyi yapmışsın odaya çekilmek ne güzelmiş💕
Güle güle kullanın çok sirindir şimdi orası. Hep çatı katinda oturmak istemisimdir. Ama kismet olmadı, şöyle 2 katlı bahçeli birde çatı katım olsaydı ne güzel olurdu.

Ohh babanla olmanin keyfine bak tadını çıkar canım 🥰😍🥰😍🥰😍 Allah muhabbetinizi arttırsin 💕💕💕
Yaaa ben bu pembis yanakları ne edem..ahh seni alam sarmalayam tatlım benim ciicciiimm yavruum 😍😍😍😍
😁😁😁 dayan Rocky yapabilirsin 😁😁🤜🤛🤺🤼‍♀️🤼‍♀️ yara almadan yaralamadan biter maç insAllah 🥰🥰
Ne hediye aldı kız :KK25: tava degil di mi 😅😅😅
Duzeltme yazıyorum hediyeyi gördüm telefon almis enistemin hakkını yemişin jadecan 😅
Ilk evlendigimizde eve gelirken bana çikolata alsa ya da sevdigim herhangi bisey alsa mutluluktan uçardim..ee haliyle adam pahali hediyeleri cicekleri almayi kesti 😁 simdi de bak sana ne aldim diyor bu bazen degisik bir kahve bazen çikolatalar bazen tatli bişibisiler..kıyamıyorum da düşünmüş almiş sonucta 🥰 bunları haftalık alıyor ozel güne degil tabi..onemli olan agiz tadı..🥰
Evet ya ben kendim tüketiyorum 🤦‍♀️🙇‍♀️ ama mesela cips kola gazoz marsmellow vs tuketmeyiz.sadece biskuvi ve gofret zaafimiz var ailecek 😒 keske de o da olmasa ama iste alışkanlık 😑
Benim de bir gofret makinam olsa ne guzel olurdu 🤣🤣🤣🤣 herkese benden gofret derdim herhalde 😄😄😄 caylar senden olsun Jadeeem 😉😉😉
Hımm enfesss 🤗🤗 peki seklini klasik mi yapıyorsun? Binbir cesit kapatma sekli yapiyorlar.ben cocuklarla ancak turta versiyon yapabiliyorum.benin de esim cok sever.uzun zamandir yapmadim.yapayim bari sevinsin garibim 🤣🥰
Yaa jadeem yaa ne tatlısin sen 🥰😍
Icimden geldi seviyorum kiz seni guljadebaljade😍
He ay adam aldı da satmayı bilmiyor bide pazarlamacılıkta yapmıştı onu süsle hediye paketi yap falan unutmayım işte 🤣🤣🤣 ben bende değilim ki uykusuzluktan😝😝 hele ilk 3 ayda donumu alsan haberim olmazdı🙄🙄🙄
O zaman herkese gofret yapacaksan aramızda para toplayalım danaya girer gibi makinaya girek🤣🤣 ooo çay Köpeğiniz olsun bayanlar misafir olup gelin bana neler yaparım💃💃💃
Valla tatlım şekli elma canavarı gibi oluyor ben önemli olan tadı deyip gömüyorum🤣🤣🤣 hiç özenmedim daha şekline
Adı gibi dili şekerparem bende seni çok çok seviyorum 🥰🥰🥰🥰 iyiki varsın neşesi bolum

Güle güle kullanın çok sirindir şimdi orası. Hep çatı katinda oturmak istemisimdir. Ama kismet olmadı, şöyle 2 katlı bahçeli birde çatı katım olsaydı ne güzel olurdu.
Evet çok şirin oldu iyi ki de oldu 2 kat artı çatı katı ve bahçeli inş kısmet olur da gelirsin senin memleket nasıl olsa.
Aslında çatının onarılması gerekiyordu usta çağırdık yazın (hatta çatı işine başlandı diye 1 hafta geç döndük 5 gün sonrada anne mi kaybettim😥)

Denemedim anca yarın deniyebilirim. Evde yok şuan. Eşim evde yarın aksi gibi benimde, dışarı cikmam gerekiyor.insallah uzun sürmez, Gelirken alırım.
İnş şifası Allah tan ben çok faydasını gördüm zeynebe de kullandım. Umudum- Umudum- inş sanada şifası olur çok acır anlayabiliyorum sizi inş düzelir bir an önce

Zeyay1420 Zeyay1420 ne güzel olmuş çatı katı çıkmanız da . Daha rahat edersin.
Kesinlikle çok rahat oldu sadece çatı onarılacaktı hiç akıldı yoktu ben istedim gelince Bi odada sıkışıp kalıyordu ayşede olunca eşim zeynebi alıp salonda yattı yazın şimdi öyle rahat ki akşam bile teşekkür etti eşim iyi ki istedin sen istemesen ben cesaret edemezdim diye. Şimdi mis gibi ayşeyi alıyorum sessizlikte öyle güzel uyudu ki 2 saatten 2 uyku yaptı benim de kafam rahat kitap bile getirdim yanımda inş okumaya vaktim olucak ayşeyi beklerken💕

Evet çok şirin oldu iyi ki de oldu 2 kat artı çatı katı ve bahçeli inş kısmet olur da gelirsin senin memleket nasıl olsa.
Aslında çatının onarılması gerekiyordu usta çağırdık yazın (hatta çatı işine başlandı diye 1 hafta geç döndük 5 gün sonrada anne mi kaybettim😥)
Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun. Yıllar var memlekete gitmeyeli, inşallah bir gün gideriz. Gerçi bizimde memkekette kimse kalmadı,en azından benim tanıdığım biri kalmadı. Severim ama köy evlerini havasini, suyunu yesilligini.

He ay adam aldı da satmayı bilmiyor bide pazarlamacılıkta yapmıştı onu süsle hediye paketi yap falan unutmayım işte 🤣🤣🤣 ben bende değilim ki uykusuzluktan😝😝 hele ilk 3 ayda donumu alsan haberim olmazdı🙄🙄🙄
O zaman herkese gofret yapacaksan aramızda para toplayalım danaya girer gibi makinaya girek🤣🤣 ooo çay Köpeğiniz olsun bayanlar misafir olup gelin bana neler yaparım💃💃💃
Valla tatlım şekli elma canavarı gibi oluyor ben önemli olan tadı deyip gömüyorum🤣🤣🤣 hiç özenmedim daha şekline
Adı gibi dili şekerparem bende seni çok çok seviyorum 🥰🥰🥰🥰 iyiki varsın neşesi bolum
İlk 3 ayına çok güldüm bir zamanlar isyan ettimiz zamanların, şimdi esprisini yapabiliyoruz. Ne gunlerdi kız o zamanlar, hiç bitmiyecekmis gibi. Şeklinin önemi yokki önemli olan lezzeti.

Bir gecede ağzımın içinde 3 tane af çıktı. Bu gün hiç birşey yiyemiyorum. Nasıl bir acı yahu bu. Konuşurken bile acıyor, 1 hafta yandık yani. Sizler nasılsınız kizlar, sizlerindemi misafiri geldi. Ben birtek aslının geldi sanıyordum.
baharım sürekli çıkıyor demissin ya behçet gibi bir hastalığın yok değil mi ? vitaminsizlikten de oluyor. bağışıklığın zayıf olmasından da aman dikkat et canim. senin umutun hastasiyim ve kesinlikle aşk çocuğu mutlu çocuk demek 😍
Kızlar her yanım ağrıyor ya 😑 artık fibromiyalji mi diye dusunmeye başladım.sankj avuc icim bile ağrıyor 🙇‍♀️
oy kiyamam sana çok geçmiş olsun canim. fibromiyalji kronik bir durum aman o olmasın öldürmez süründürür tarzı birşey. hem fiziksel hem ruhsal. senin neyin var de hele bana?
Kızlar çok yorgunum Ata da sözlüsü gibi Kalppare Kalppare gece mesailerine başladı. İşler yoğun. Hergün daireye uğruyorum. Evde de hep online ekranbaşı. Yatılı misafir yemek kahvaltı tatlı pasta bitkinim. Oğlan uyurken uyumayı deneyeceğim. Allah rahatlık versin
kolay gelsin canim. o yoğunluğu bile özledim gerçi biz bu akşam evde 10 kişiyiz 😎 yeğenlerle takildim. en küçüğü 20 yaşında gelenlerin. kısmet olursa yarın bi dışarı atalım diyoruz kendimizi ama hava da kapandı mersinde. deprem ler oluyormuş. hissettin mi hiç?
Çorba dahil hepsine ağzı kapalı . Kandırarak vermeye çalışıyorum onu da ağzını açmadan içine çekiyor görmen lazım . Dişler çok mu rahatsız ediyor bilemiyorum ki . Çorbanın içindeki tavukları da içine çekti çekti , ağzında biriktirmiş hepsini diliyle itip attı . Çok moral bozucu . Bakalım inşallah düzelir .

Teşekkür ederiz canım . Bir bakayım ben de .
canim bu konuda destek mi alsan. yani bence asla baskı kurma. bi süre birşey de sunma. ara ver. ama uzman bi kişiden de destek alabilirsin. evcilik tarzı şeyler yapabilirsin. oyuncak bebeklér var ya suyunu veriyor felan ya da oyuncak meyve sebze oyunları. teşvik et merak etsin ama sen baskı kurma. ben dişe bağlamıyorum. ve sadece beslenme problemi mi yani misal oyuncagi agzina aliyor mu?
cati kati fikri iyi olmuş gule gule oturun csnim. anneni daha dun gibi hatırlıyorum. mekanı cennet olsun 🙏

Benim yattığımı nasıl hissediyorsa yatar yatmaz başlıyor mıkırdanmaya bu oğlan. Odasını ayırmıştım kızların bir yaşında. Bunun da zamanı geliyor sanırım hissediyor ve uyanıyor. Emdi uyuyamadı mama verdim yine uyuyamadı son çare sallıyorum gözlerim kapalı😴😴

baharım sürekli çıkıyor demissin ya behçet gibi bir hastalığın yok değil mi ? vitaminsizlikten de oluyor. bağışıklığın zayıf olmasından da aman dikkat et canim. senin umutun hastasiyim ve kesinlikle aşk çocuğu mutlu çocuk demek 😍
Behçet hastalığının ne olduğunu dahi bilmiyorum. Bu sebepten doktora gittim daha önce, ama birsey denmedi. Oje gibi ilaç ve antibiyotik verdi yolladı. İlerler se tekrar gidicem, çekemiyorum çünkü.

Benim yattığımı nasıl hissediyorsa yatar yatmaz başlıyor mıkırdanmaya bu oğlan. Odasını ayırmıştım kızların bir yaşında. Bunun da zamanı geliyor sanırım hissediyor ve uyanıyor. Emdi uyuyamadı mama verdim yine uyuyamadı son çare sallıyorum gözlerim kapalı😴😴
Seni korkutmiyim ama biraz zorlanacaksın. Erkek çocukları anneye daha düşkün oluyor. Kızla bazen yatmaya kalkıyorum, ittiriyorda ittiriyor. Haspam tek yatacak. Ama oğluma gel beraber yatalım diyorum, sarılarak uyuyor nefesi ağzımda. 2 bucuk oldu bir kere bile yatmadı baba ile. Bence o senin kokunu alıyor.

Behçet hastalığının ne olduğunu dahi bilmiyorum. Bu sebepten doktora gittim daha önce, ama birsey denmedi. Oje gibi ilaç ve antibiyotik verdi yolladı. İlerler se tekrar gidicem, çekemiyorum çünkü.
behçet sistemik bi rahatsızlık ama tutulumu farkli olabiliyor. yaş ilerledikçe de etkisi azalıyor diye biliyorum. bi araştır istersen. tr de dr larin aklına gelmez zaten hemen bu hastalık. genetik de olabiliyor.

Bir gecede ağzımın içinde 3 tane af çıktı. Bu gün hiç birşey yiyemiyorum. Nasıl bir acı yahu bu. Konuşurken bile acıyor, 1 hafta yandık yani. Sizler nasılsınız kizlar, sizlerindemi misafiri geldi. Ben birtek aslının geldi sanıyordum.
Burada biraz kv anlattın ya sinirlerin depreşti herhalde canım..çünkü ben de de üzülünce çıkıyor 🙄 nar suyu öneririm epey rahatlatıyor.narların tanelerini robottan gecir suzgecten suz veya haziri da var alabilirsin.gecmis olsun 💕
Umudum- Umudum- sen de nar dene bi canım 🧉
Bugünü hasarsız atlattık canım biz eve çatı katı yaptırdık birazda onun hevesine geldik resmen biz görmeden uzaktan ev bitti eşyaları falan int alırdık gelince herşey hazırdı temizledik yerleştik oturduk öyle iyi oldu ki sabah direk hazır kahvaltıya indim ben ayşeye bişeyler hazırladım sonra uyku vakti aldım yukarı odaya çıktım uyurkende bizim yatakta uyanıp düşer diye bırakamadım bende dinlendim uyanınca beraber indik aşağıya oynadık oyalandık uyku vakti yine aldım çıktım yukarı ohhh misss💕

Bende merak etmiştim hiç sesin çıkmıyor diye yazacaktım oh iyi yapmışsın odaya çekilmek ne güzelmiş💕
Yaa muhtesem olmuş canım..güle gule oturun bahcesinde koşussun iki kuzucuk 🥰 özendik valla hepimiz 😍😍🧿
O ne ki dünürcanım eee kolay mı iki çocukla akşama kadar eee elifcik gece mesaisi de yaptırıyor vucüt bir yerden sonra eror veriyor
Acaba üşüttüm mu diyorum 🙄 balkomda çamaşır asarken 😬 o hafta epey soğuktu hatta topladigim camasirlar buzluydu ve ben ince çıkmıştım 😑 elif canımı yedi valla bu aksam gene.uyuttum saatinde ne güzel.biraktiigm gibi bi basladi hem agliyor hem gaz atiyor..bu saat oldu hala salliyorum artik calpol verdim.21.30dan beri sanci cekiyor dayanamadim artık 😕
Kızlar çok yorgunum Ata da sözlüsü gibi Kalppare Kalppare gece mesailerine başladı. İşler yoğun. Hergün daireye uğruyorum. Evde de hep online ekranbaşı. Yatılı misafir yemek kahvaltı tatlı pasta bitkinim. Oğlan uyurken uyumayı deneyeceğim. Allah rahatlık versin
Allah yardımcın olsun canim.misafir iyidir eve bereket getirir...Ata da mi basladi gece mesaisine🙈 üzüm üzüme baka baka kararır derler dünür istersen yol yakınken kaç 😆😅🍇🍇🍇🍇

Kalpler karsilikli canim Yesimim..sarilalim sıkı sıkı :KK19::21::KK36:
Bu aksam Ankara da ki kuzimle konsutuk.kv gelmiş.tam bebek uyumusken gelmis.bizimki de kv pek sevmiyor.abla uyuyan cocugu kucakladı diyor.yapma demis ama yapmiş.dedim kiz yapma deyince yapmayan kv icat edildi mi 😅 takılma bosver dedim.abla keske beni kucağima alsaydi da bebegimi almasaydi dedi ben yerlere yattim gülmekten :D :D kv sevmiyor ya.. bebegi icin onun kucagina bile binermis 🤣 dedim ne güzel bir kafa 🥴🤣 abla lohusa kafasi bu diyor 😅 ilk 3 ayda yasadigin duruma simdi gülüyorsun ya cok degil 3 ay sonra da bugunlere gulecegiz 🥰😍 hatta bir bakmişsin gelin olmuş 🥺😳
Gofret makinasi fikri iyiymis 😄 ben de ozenmiyorum valla turtaya ama ozenenlere hayranım 😄
Geçmiş olsun canım neden ki acaba gitsen mi doktora 😔
Hastalik cok burada.korkuyorum inan ki..sürekli selalar ambulans sesleri 😔 bana bisey olmasi umrumda degil de cocuklarima bisi olurasa diye korkuyorum.kaldi ki bu virus b ve ab gruplari cok olumsuz etkiliyormus.elif ve benim gruplarimiz bunlar 🙄

Helinnnnn Helinnnnn helinim ya benim arada oluyor böyle..sanki tum kaslarım ağrıyor avuc icim bile...diz kapaklarım belim..bir de gün icinde özellıkle cok yoruldugumda sırtımda karincalanma oluyor..bu hep oluyor..oglumun dogumuyla basladi..ama gecmisti..kizi dogurunca gene basladi. fibromiyalji dedim ama nedir cok bilmiyorum.arkadasimda vardi perisandi.internetten de bakamdim.korktum vesvese yaparim diye. Daha once fizik tedavi doktoruna gitmistim.sirtimda birkac yere hafifce parmak basarak beni iki büklüm etmisti karate kid gibi 😄 o zaman 23 yasindaydim.bana sen bu yasta bu kulunclari nerden aldin sirtin kulunc dolu dediydi.birkac ilac verdi ama bana kas gevsetici dokunuyor icemiyorum😑 bi de gecen hafta buz gibi havada ince cikip camasir astim.ama bundan ise avuc icim bile niye agiriyor 🙄

behçet sistemik bi rahatsızlık ama tutulumu farkli olabiliyor. yaş ilerledikçe de etkisi azalıyor diye biliyorum. bi araştır istersen. tr de dr larin aklına gelmez zaten hemen bu hastalık. genetik de olabiliyor.
Sağol canım yarın işim var, ama devam eder yada artarsa persembe giderim doktora, hatırlatırım Behçet olabiliiyim diye sorarım.
Burada biraz kv anlattın ya sinirlerin depreşti herhalde canım..çünkü ben de de üzülünce çıkıyor 🙄 nar suyu öneririm epey rahatlatıyor.narların tanelerini robottan gecir suzgecten suz veya haziri da var alabilirsin.gecmis olsun 💕
Umudum- Umudum- Umudum- Umudum- sen de nar dene bi canım 🧉
Desene yine golü ben yedim. Kadın annesine gitti, bütün kız kardeşler orada toplandı.1 ay kalacakmış 1 semt uzaklıkta. Aksam görüntülü aradı çok guzel zaman geçiriyorlar mış. Bende ağzımın içinde buzla oturuyorum. Denerim yeterki geçsin hic olmadık birsey duysam onu bile denerim.
Acaba üşüttüm mu diyorum 🙄 balkomda çamaşır asarken 😬 o hafta epey soğuktu hatta topladigim camasirlar buzluydu ve ben ince çıkmıştım 😑 elif canımı yedi valla bu aksam gene.uyuttum saatinde ne güzel.biraktiigm gibi bi basladi hem agliyor hem gaz atiyor..bu saat oldu hala salliyorum artik calpol verdim.21.30dan beri sanci cekiyor dayanamadim artık 😕
Ya daha neler duycam hastalıklar hakkinda hiç bir fikrim yok. Fibromiyalci mi ne öyle birşey yazdın. Buda hastalık sanırım. Geçmiş olsun ne diyeyim. Nisan anneleri yavaş yavaş patlak vermeye başladık.

Elif ne yemistiki o kadar cok gaz yaptı. Üsütmekte yapar gerçi gazı. Yerler sogukmu cocuklar genelde hep yerlerde. Cok gecmiş olsun ikinizide

Back
X