2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar bu arada bez stoğumuz azaldı var mı indirimli kampanya lı Bi yerler aldığınız deyin hele
Ben sleepy kullanıyorum 4 numara . En son tanesini 66 kuruştan almıştım bu ay en uygun 73 kuruştan buldum . Benim de son paket kaldı almam lazım . Sen migrosunkini kullanıyordun sanırım onu fiyatı nasıldı ?

Kalppare Kalppare teşekkür ederim . Sabırsız davranıyorum Sena konusunda maalesef . Emzirmede yaşadıklarımdan dolayı sanırım bu da olmayacak gibi bir psikoloji benimki . Sabretmem lazım ama aceleci davranıyorum . Elbette alışır ama bakalım . Annemlere gitseydik bir en azından biraz nefes alırdım . Gece düzgün uyumadık sabah da erken kalktık . Gün içinde eşim gerginsin demeyi biliyor dedim . Attım kucağına çocuğu . 11 di kalktığımda 😁 nasıl iyi geldi uzun zamandır . Kalktığımda kahvaltı da hazırdı 🥰
Benim bağışıklık düşüktür tabi , akşamları eşim meyve koyar ortaya sen de ye diye , Sena dan vakit bulup da oturma odasına geçemem . Halbuki al eline mandalina ye işte sanki ikisi bir arada olmuyor gibi . Yok yok hiç bakmıyorum kendime. Dikkat etmem lazım. Özellikle doğumdan sonra saldım iyice . Söylediklerini dikkate alacağım , teşekkür ederim tekrar 😊

Ben sleepy kullanıyorum 4 numara . En son tanesini 66 kuruştan almıştım bu ay en uygun 73 kuruştan buldum . Benim de son paket kaldı almam lazım . Sen migrosunkini kullanıyordun sanırım onu fiyatı nasıldı ?
Minies de numara büyüdükçe adet azaldı 1liraya falan geliyor artık fiyatı. En son migrosta molfix kampanyasından almıştım tanesi elli kuruş civarına geldi. Bakalım bir haberleşelim indirimlerden 😁

Gunaydiin bu Haydo beni bitirdi ya mutfakta yemek hazırlığı bulaşık vs iş yaparken koala gibi bacağıma sarılıyo yürürken o da yuruyo asla o kollarını bacağımdan ayirmiyo delirtti beni sabah bacağımı azıcık havaya kaldırıp sarstim düşsün ki belki korkar yapmaz artık dedim bacaima nasıl yapismissa mümkün değil dusuremedim 🤣🤣 şey gibi oldu ayağına böcek konar da sallarsin ya aynı öyle 😜babam da ohhh aslı oh sen bize az mı ettin al şimdi çocuğunda yasiyosun diye takiliyo 😂 yine meşhur aslı atasözü ile yazıma son veriyorum:Allah'ım 2 yıl sonrasına ışınlanmak istiyorum🙏

Minies de numara büyüdükçe adet azaldı 1liraya falan geliyor artık fiyatı. En son migrosta molfix kampanyasından almıştım tanesi elli kuruş civarına geldi. Bakalım bir haberleşelim indirimlerden 😁
Bizde bez işini eşim takip ediyor bu sefer baya almış buradada bulamayız diye normalde carfursa da uygun oluyor orda alıyor ama bu sefer int baya baya ucuza aldım diyordu ki bizi baya götürür bş sorayım bakalım nerden almış sleppy kullanıyoruz biz de 4 num

baharım sürekli çıkıyor demissin ya behçet gibi bir hastalığın yok değil mi ? vitaminsizlikten de oluyor. bağışıklığın zayıf olmasından da aman dikkat et canim. senin umutun hastasiyim ve kesinlikle aşk çocuğu mutlu çocuk demek 😍

oy kiyamam sana çok geçmiş olsun canim. fibromiyalji kronik bir durum aman o olmasın öldürmez süründürür tarzı birşey. hem fiziksel hem ruhsal. senin neyin var de hele bana?

kolay gelsin canim. o yoğunluğu bile özledim gerçi biz bu akşam evde 10 kişiyiz 😎 yeğenlerle takildim. en küçüğü 20 yaşında gelenlerin. kısmet olursa yarın bi dışarı atalım diyoruz kendimizi ama hava da kapandı mersinde. deprem ler oluyormuş. hissettin mi hiç?

canim bu konuda destek mi alsan. yani bence asla baskı kurma. bi süre birşey de sunma. ara ver. ama uzman bi kişiden de destek alabilirsin. evcilik tarzı şeyler yapabilirsin. oyuncak bebeklér var ya suyunu veriyor felan ya da oyuncak meyve sebze oyunları. teşvik et merak etsin ama sen baskı kurma. ben dişe bağlamıyorum. ve sadece beslenme problemi mi yani misal oyuncagi agzina aliyor mu?

cati kati fikri iyi olmuş gule gule oturun csnim. anneni daha dun gibi hatırlıyorum. mekanı cennet olsun 🙏
Saol canım evet daha dün gibi koskoca 160 gün geçti hiç bukadar ayrı kalmamıştık😥

Kızlar şu an iş yeri servisimdeyim. Sabah kızın da tam uyanmayacağı tuttu 7 ye doğru aldım emzirdim kucakladım uyandırdım. Biraz oynadık. 7.15 de evden çıktım. Ağlamadı arkamdan 😊 zaten gidenin arkasından ben de gideceğim diye ağlıyor, neden gidiyor diye değil. Çocuk bile sabahın köründe ne işim var dedi herhalde çıkmak bile istemedi 🤣🤣

Bugün öyle böyle geçer de bakayım yarın öbür gün nasıl olacak..
Hadi bakalım hayırlı olsun iş hayatına kaldığın yerden devam aklın hep ipekte olucak ama çalışmak insan görmek sohbet etmek iyi gelecek sana ipek önce Allah a sonra bakıcı ablaya emanet güzel bir gün geçirir inş ben Zeynep 4.5 aylıkken başlamıştım işe çok zor geliyordu anlayabiliyorum seni herşey güzel olucak inş. 💕
Zeyay1420 Zeyay1420
Canım kv'yi hiç duyma. Bak iki kızın vsr birinde mamayla şişirme derken oburunde annen sana yedirmiyor mu diyen birini neden dikkate alasın?
Şu anneleri de bebekleri rahat bırakmıyolar ama bil ki yalnız değilsin hep aynı haldeyiz
Evinizi de yaptırmışsınız içinde huzurla güle güle oturun canimn🌷
Aynen öyle canım birazını duymuyorum birazına şaka yollu cevap veriyorum öyle böyle geçiyor🥴

Sagol canim..elif hep boyle..abisi de 1.5 yasa kadar böyle gitmişti.alerjiden sebep bagırsakları hassas..bir tek geceleri yulaf verdigimde rahat uyuyor.ama sadece yulafda vitaminsizlik olmaz mı🙄
Fibromiyalji bir cesit kas rahatsizligi..cok ağrılı bir durum diye biliyorum.migren gibi ama.vucut agrisi.genel.
Behcet ise vucutta anlamsiz olusan sivilce benzeri irinli yaralar..bunlar genelde kasıklarda özel bolgede veya bogazda agizda cikiyor.bulan kisinin adı behcet mis bu nedenle adini veriyor.esimde de doktor şüphelenmisti.ama en buyuk belirtilerinden biri kasık çevresi sivilce çıban gibi iltahabik lezyonlar.bunlar yoksa korkma.ama helinin dedigi gibi geçmezse bir doktora gorunebilirsin.behcet zor bir hastalik Allah korusun olmasın.. kafani hicbirseye takma 🌷 boşver sen de cocuklarınla eğlen 💕
Yulaf ta vitaminsizlik olmazki, keske hep yulaf yese. Yulafta bir cok vitamin var, hem karbonhidrat hem lif. Bircokta vitamin var keske benim kızda yese, hic sorun etmeden verirdim. Tabi alerji hakkında hiç fikrim yok. Oda biran evvel biter inşallah.
Anladım canım insallah sende yoktur o hastalık. Yorgunluktan oluyordur ağrın, insalalh biran evvel gecer.
Bende sivilce yada ciban o tarz sıkıntılarım hic olmadı. Bakalım daha yeni girdim eve, ac karnına dolaşıyorum. Esimde az once gitti, soyle yatsam 2 saat iyi gelirdi aslinda ama malesef. Cocuklar ben disardayken uyumus, yemek te yok. En iyisi ben işe koyulayim.

Günaydınn kızlar dışarıda fırtına var yine ortalık fena kar gelecekmiş yarın bakalım. Gecemiz pek güzel geçmedi uyandı uyandı salladım emzirdim sağ sol derken şükür sabah oldu😴 kahvaltısına biberli omlet yaptım yedi. Biraz ortalığı dağıttı banyo yaptırdım şimdi uyudu. Ben de evi bir toplayıp yemek yapıyım uyanınca belki abilere geçeriz. Kızlar ders çalışıyor. Eşim varmış anasıgile dedin uyumadı oğlan horultun olmayınca😛😛😛
Zeyay1420 Zeyay1420 tarif ettiğin ev herkesin hayali sanırım bir de yemek yapan birileri varsa offf süper ötesi🥳🥳tadını çıkar gerisini boşver
@bharkk arkk bunların hergün bir değişik huyu çıkıyor sorgulamayı bıraktım valla ben😑gece beslenmesini bırakmadan bu eziyet bitmeyecek o belli bakalım hayırlısı.
Kalppare Kalppare geçmiş olsun canım bence üşütmüşsündür bir ondan arıyordur. Bugün nasılsın?
Ee tatile dinlenmeye geldik yemek de yapsam ne anlamı var evde olmakla aynı oğlun yemeklerini özledi falan diye ver coşkuyu ben sadece ayşenin yemeklerini hazırlıyorum💕

Bilmem ki canım yav kokumu bilmem de sabrımı aldığı kesin😛😛yaşayıp görece bakalım nasıl olacak bu minnoş büyüdükçe

Kapağını kaydırınca pipet çıkıyor canım. Havaya dikmeden kolayca içiyor wee ninkini almıştım migrostan. Eşim de ne aldın bundan nasıl içsin dddi hatta 1-2 ay ara ara denedim beceremedi geçen hafta bir daha verdim hüüüüpp çekti şimdi çok güzel içiyor. Merak etme öyle bir sulukla bozulmaz artık damak yapısı. Emziği ben bırakırdım dişler çok çıkmadan bıraktırmakta fayda var bence

Ya benimki uyuyor mesela 9 da ben çıkıyorum çayımı içip biraz TV izleyip 11-12 gibi yatıyorum ya kaçta yatarsam yatayım ben gidince 5 dk içinde mıkırdanmaya başlıyor. Dün 12 buçuk gibiydi yine aynısı oldu kokumu alıyor sanırım 😁
Disler cikinca sorun olur dimi oyle. Benmki zaten pek düşkn degl gece işime cok yariyor sdece durmaynca agzina veriyorm onunla susuyor hrmen

Stres sıkıntı var mı bu haftalarda ondan da olur biraz🙄
Stres sıkıntı fazlasıyla var, uyku cok yok. Kiza her yemek saati stres. Umut'un duru'yu dovmesi stres. Stresten bol birşey yok. Dün duru'yu peteğe çaktım. Ortalıkta plates topu duruyordu, sürekli ayağıma dolaniyordu. Umut getiriyordu sürekli. Bir tekme attım topa, önümü açayım diye tabi kizarak vurdum. Ama vurdugum top yan gitti, koltuk kenarinda sıralayan kızı petege yapıştırdım. Kafası az şişti. Al sana stres.

Helinnnnn Helinnnnn helinim ya benim arada oluyor böyle..sanki tum kaslarım ağrıyor avuc icim bile...diz kapaklarım belim..bir de gün icinde özellıkle cok yoruldugumda sırtımda karincalanma oluyor..bu hep oluyor..oglumun dogumuyla basladi..ama gecmisti..kizi dogurunca gene basladi. fibromiyalji dedim ama nedir cok bilmiyorum.arkadasimda vardi perisandi.internetten de bakamdim.korktum vesvese yaparim diye. Daha once fizik tedavi doktoruna gitmistim.sirtimda birkac yere hafifce parmak basarak beni iki büklüm etmisti karate kid gibi 😄 o zaman 23 yasindaydim.bana sen bu yasta bu kulunclari nerden aldin sirtin kulunc dolu dediydi.birkac ilac verdi ama bana kas gevsetici dokunuyor icemiyorum😑 bi de gecen hafta buz gibi havada ince cikip camasir astim.ama bundan ise avuc icim bile niye agiriyor 🙄
canim avuç içinin yanmasının başka bir sebebi olmalı. sirtin eve soğuktan kasların ağrımış olabilir. firomiyaljide vücutta belli noktalar var hassas olab ağrılı. uyku problemi. depresyon . ortak küme gibi düşün bunları. bence sen çok yoruldun bu ara dinlenmemek de bitiriyor vücudu. vitamin desteği alsan ve az yani 10 dk bile egzersiz yapsan özellikle sırt için iyi gelir.
Sağol canım yarın işim var, ama devam eder yada artarsa persembe giderim doktora, hatırlatırım Behçet olabiliiyim diye sorarım.

Desene yine golü ben yedim. Kadın annesine gitti, bütün kız kardeşler orada toplandı.1 ay kalacakmış 1 semt uzaklıkta. Aksam görüntülü aradı çok guzel zaman geçiriyorlar mış. Bende ağzımın içinde buzla oturuyorum. Denerim yeterki geçsin hic olmadık birsey duysam onu bile denerim.

Ya daha neler duycam hastalıklar hakkinda hiç bir fikrim yok. Fibromiyalci mi ne öyle birşey yazdın. Buda hastalık sanırım. Geçmiş olsun ne diyeyim. Nisan anneleri yavaş yavaş patlak vermeye başladık.

Elif ne yemistiki o kadar cok gaz yaptı. Üsütmekte yapar gerçi gazı. Yerler sogukmu cocuklar genelde hep yerlerde. Cok gecmiş olsun ikinizide
canim onun testi var. sadece aft olunca düşünmezler ama sen sürekli tekrar ediyor diyince bi acaba dedim. kuzenim behçet hastası ama başka behçet hastaları da bildiğim için herkesi farklı etkileyebiliyor. senden uzak olsun beyne vurabilir norobehcet deniyor. neyse bence biz nisan anneleri olarak yorgun düştük tek sebep bu.
Helinnnnn Helinnnnn oyuncakları götürüyor ağzına . Hatta önüne yemek de koysam onu da götürüyor ağzına , orda sıkıntı yok . Acaba kendi mi yemek istiyor diyorum önüne koyuyorum sabahları pankek , ağzına alıyor , ezdikten sonra diliyle itip atıyor . Sıkıntı nerde bilemedim 😑 önceleri dişti , şimdi de benim stresim mi yoksa diş mi bilmiyorum ki . Diş olsa kendi de hiç götürmez herhalde ağzına 🤔
canim sadece 1 hafta sabırlı olsan. zaten aç kalamayacak biliyorsun. kendi tabağını al önüne onunkini de ver. yavaş yavaş keyifle karşısında ye gül hiç ağzına verme birşey. acele etme ellesin dokunsun sıksın atsın hicccc deme . sonra oh afiyet olsun kızıma de al onu . sevdigi şeyleri biliyorsan onları sun. hatta yerinde olsam az kaçamak bile yaparım. yani tuz minnacık atarım. tatlandiririm. kitlensin ama ilk önce ağzına birşeyler almayı öğrensin. basitten başla. karışık sebze haşla zeytinyağlı felan ver. et tavuk haşla. yumuşak olsun yeter. zaten ogurerek atıyor diyorsun korkma. ama hiç te ustelem. 1 haftacik bi dene. olmadi başka şeyler düşünelim.
Kızlar şu an iş yeri servisimdeyim. Sabah kızın da tam uyanmayacağı tuttu 7 ye doğru aldım emzirdim kucakladım uyandırdım. Biraz oynadık. 7.15 de evden çıktım. Ağlamadı arkamdan 😊 zaten gidenin arkasından ben de gideceğim diye ağlıyor, neden gidiyor diye değil. Çocuk bile sabahın köründe ne işim var dedi herhalde çıkmak bile istemedi 🤣🤣

Bugün öyle böyle geçer de bakayım yarın öbür gün nasıl olacak..
haydi hayırlı olsun. akşam eve bedenen yorgun bile gidecek olsanpsikolojikmen enerjik olacaksın. eminim ipek de mutlu bir gün geçirecektir. içini ferah tut ❤
misskokulumm misskokulumm Umudum- Umudum-
eşime sordum trendyoldan 240 tanesini 150 liraya almış slepyy 4 num.
ya biz külot bez kullanıyoruz ama 6 numara ve uçtu fiyatlar 😕
Bende baby turco denemek istiyorum. Prima 5 kullanıyoruz bizde günlük 6-8 bez değişiyoruz baya maliyetli oluyor ama sızıntı olmuyor koku olmuyor çok memnunum
oyyy bizde arel öyle ama civan 3 bazeeeen 4. hatta 2 bile oldu bi ara. ama arel 5-6 kesin. ikisi dr 6 numara kullanıyor. bez yetişmiyor bizim eve.

İlk 3 ayına çok güldüm bir zamanlar isyan ettimiz zamanların, şimdi esprisini yapabiliyoruz. Ne gunlerdi kız o zamanlar, hiç bitmiyecekmis gibi. Şeklinin önemi yokki önemli olan lezzeti.
Valla öyleydi sonra 2 ay rahat ettim şimdi de yine uyumuyor 🤣🤣 Ama ilk 3 ay hepsini döver 😝
O zaman herkese benden elma canavarı şeklinde kurabiye 🥰🥰

Helinnnnn Helinnnnn oyuncakları götürüyor ağzına . Hatta önüne yemek de koysam onu da götürüyor ağzına , orda sıkıntı yok . Acaba kendi mi yemek istiyor diyorum önüne koyuyorum sabahları pankek , ağzına alıyor , ezdikten sonra diliyle itip atıyor . Sıkıntı nerde bilemedim 😑 önceleri dişti , şimdi de benim stresim mi yoksa diş mi bilmiyorum ki . Diş olsa kendi de hiç götürmez herhalde ağzına 🤔
Canım kendi alıyor diyorsun bence bırak kendi yesin. Yemiyor çıkarıyor diye düşünme bir çıkarır iki çıkarır sonra alışır. Heline katılıyorum hiç odaklanma sen de aynı şeyi ye. Senden görsün. Yemeyince kaldır üsteleme. Öğürse de öksürse de korkma çok büyüdüler artık kendileri idare edebilirler. Yediği sevdiği şeyleri ver ver dur. Alışsın sonra sonra değiştirirsin. İlk yaptığımız şeyleri bizimkiler de hiç yemiyor. Akşam yemiyor ertesi gün öğlen yiyor. Bugün yemiyor yarın yiyor belli olmuyor bebişlere. Çok zor biliyorum ama biraz sabır. Senden etkileniyordur. Sürekli gülümse. Ben bi de nefis demeyi öğrettim elimle nefis işareti yapıyorum o da yumruk yapıp sallıyor. Makarnayı çok seviyorlar ev yapımı yumuşak erişte pişir eline ver. Mıncırsın ezsin baksın incelesin belki ağzına da atar bir iki. Üzme canını sonuçta aç kalacak değil. Yemek yemeyi de illa ki öğrenecek 😊😊
Gunaydiin bu Haydo beni bitirdi ya mutfakta yemek hazırlığı bulaşık vs iş yaparken koala gibi bacağıma sarılıyo yürürken o da yuruyo asla o kollarını bacağımdan ayirmiyo delirtti beni sabah bacağımı azıcık havaya kaldırıp sarstim düşsün ki belki korkar yapmaz artık dedim bacaima nasıl yapismissa mümkün değil dusuremedim 🤣🤣 şey gibi oldu ayağına böcek konar da sallarsin ya aynı öyle 😜babam da ohhh aslı oh sen bize az mı ettin al şimdi çocuğunda yasiyosun diye takiliyo 😂 yine meşhur aslı atasözü ile yazıma son veriyorum:Allah'ım 2 yıl sonrasına ışınlanmak istiyorum🙏
Yaa allahım haydoo gözümün önüne geldi çok tatlı. İpek de yapıyor ama ayağımı çekince çıkıyor yavrum. Haydo nasıl yapışıyorsa artık düşmüyor bacaktan 🤣🤣
Hadi bakalım hayırlı olsun iş hayatına kaldığın yerden devam aklın hep ipekte olucak ama çalışmak insan görmek sohbet etmek iyi gelecek sana ipek önce Allah a sonra bakıcı ablaya emanet güzel bir gün geçirir inş ben Zeynep 4.5 aylıkken başlamıştım işe çok zor geliyordu anlayabiliyorum seni herşey güzel olucak inş. 💕

Aynen öyle canım birazını duymuyorum birazına şaka yollu cevap veriyorum öyle böyle geçiyor🥴
Valla ilk gün çok güzel geçti özledim aklım kaldı ama içim rahat emin ellerde. Akşam kavuşup çok güzel vakit geçireceğiz 😍😍🤩🤩🤩
Bende baby turco denemek istiyorum. Prima 5 kullanıyoruz bizde günlük 6-8 bez değişiyoruz baya maliyetli oluyor ama sızıntı olmuyor koku olmuyor çok memnunum
Yaa biz çok az değiştiriyoruz kaka olmazsa çoğu zaman bez tam dolu olmuyor. Su içiyor mama içiyor ama en dolu bezi akşamdan sabaha oluyor. Gün içinde ben değiştirmesem 2 bez ancak dolar. Normal mi bu bir problem olmasın??
canim avuç içinin yanmasının başka bir sebebi olmalı. sirtin eve soğuktan kasların ağrımış olabilir. firomiyaljide vücutta belli noktalar var hassas olab ağrılı. uyku problemi. depresyon . ortak küme gibi düşün bunları. bence sen çok yoruldun bu ara dinlenmemek de bitiriyor vücudu. vitamin desteği alsan ve az yani 10 dk bile egzersiz yapsan özellikle sırt için iyi gelir.

canim onun testi var. sadece aft olunca düşünmezler ama sen sürekli tekrar ediyor diyince bi acaba dedim. kuzenim behçet hastası ama başka behçet hastaları da bildiğim için herkesi farklı etkileyebiliyor. senden uzak olsun beyne vurabilir norobehcet deniyor. neyse bence biz nisan anneleri olarak yorgun düştük tek sebep bu.

canim sadece 1 hafta sabırlı olsan. zaten aç kalamayacak biliyorsun. kendi tabağını al önüne onunkini de ver. yavaş yavaş keyifle karşısında ye gül hiç ağzına verme birşey. acele etme ellesin dokunsun sıksın atsın hicccc deme . sonra oh afiyet olsun kızıma de al onu . sevdigi şeyleri biliyorsan onları sun. hatta yerinde olsam az kaçamak bile yaparım. yani tuz minnacık atarım. tatlandiririm. kitlensin ama ilk önce ağzına birşeyler almayı öğrensin. basitten başla. karışık sebze haşla zeytinyağlı felan ver. et tavuk haşla. yumuşak olsun yeter. zaten ogurerek atıyor diyorsun korkma. ama hiç te ustelem. 1 haftacik bi dene. olmadi başka şeyler düşünelim.

haydi hayırlı olsun. akşam eve bedenen yorgun bile gidecek olsanpsikolojikmen enerjik olacaksın. eminim ipek de mutlu bir gün geçirecektir. içini ferah tut ❤

ya biz külot bez kullanıyoruz ama 6 numara ve uçtu fiyatlar 😕

oyyy bizde arel öyle ama civan 3 bazeeeen 4. hatta 2 bile oldu bi ara. ama arel 5-6 kesin. ikisi dr 6 numara kullanıyor. bez yetişmiyor bizim eve.
Kesinlikle öyle. Uykusuzluk kötü etti beni en çok ama iyi geldi insanlar ortam özlemişim. 😊😊

Canım kendi alıyor diyorsun bence bırak kendi yesin. Yemiyor çıkarıyor diye düşünme bir çıkarır iki çıkarır sonra alışır. Heline katılıyorum hiç odaklanma sen de aynı şeyi ye. Senden görsün. Yemeyince kaldır üsteleme. Öğürse de öksürse de korkma çok büyüdüler artık kendileri idare edebilirler. Yediği sevdiği şeyleri ver ver dur. Alışsın sonra sonra değiştirirsin. İlk yaptığımız şeyleri bizimkiler de hiç yemiyor. Akşam yemiyor ertesi gün öğlen yiyor. Bugün yemiyor yarın yiyor belli olmuyor bebişlere. Çok zor biliyorum ama biraz sabır. Senden etkileniyordur. Sürekli gülümse. Ben bi de nefis demeyi öğrettim elimle nefis işareti yapıyorum o da yumruk yapıp sallıyor. Makarnayı çok seviyorlar ev yapımı yumuşak erişte pişir eline ver. Mıncırsın ezsin baksın incelesin belki ağzına da atar bir iki. Üzme canını sonuçta aç kalacak değil. Yemek yemeyi de illa ki öğrenecek 😊😊

Yaa allahım haydoo gözümün önüne geldi çok tatlı. İpek de yapıyor ama ayağımı çekince çıkıyor yavrum. Haydo nasıl yapışıyorsa artık düşmüyor bacaktan 🤣🤣

Valla ilk gün çok güzel geçti özledim aklım kaldı ama içim rahat emin ellerde. Akşam kavuşup çok güzel vakit geçireceğiz 😍😍🤩🤩🤩

Yaa biz çok az değiştiriyoruz kaka olmazsa çoğu zaman bez tam dolu olmuyor. Su içiyor mama içiyor ama en dolu bezi akşamdan sabaha oluyor. Gün içinde ben değiştirmesem 2 bez ancak dolar. Normal mi bu bir problem olmasın??

Kesinlikle öyle. Uykusuzluk kötü etti beni en çok ama iyi geldi insanlar ortam özlemişim. 😊😊
Alıntı yaptın doldurmayimi unuttun yoksa benmi okuyamıyorum ☺️

Ben baby turco denedim hem 5 hemde 4 numarasını. Beden olarak küçük, baska bezde 4 kullaniyordum bunda küçük geldi. Bez fena değil, sızdırma yapmıyor ama kokuya birsey diyemem. Koku oluyor hatta cisli bezde, kızı enfeksiyonmu oldu, niye kokuyor diye düşündüm. Sonra Molfix taktım koku olmadı. Koku olmasın diyorsan bence alma. Benim icin farketmiyor, çok sık değiştiriyorum nasilsa, hangi bez olursa olsun.

Back
X