- 20 Nisan 2017
- 3.134
- 7.327
- 158

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol canim..elif hep boyle..abisi de 1.5 yasa kadar böyle gitmişti.alerjiden sebep bagırsakları hassas..bir tek geceleri yulaf verdigimde rahat uyuyor.ama sadece yulafda vitaminsizlik olmaz mıSağol canım yarın işim var, ama devam eder yada artarsa persembe giderim doktora, hatırlatırım Behçet olabiliiyim diye sorarım.
Desene yine golü ben yedim. Kadın annesine gitti, bütün kız kardeşler orada toplandı.1 ay kalacakmış 1 semt uzaklıkta. Aksam görüntülü aradı çok guzel zaman geçiriyorlar mış. Bende ağzımın içinde buzla oturuyorum. Denerim yeterki geçsin hic olmadık birsey duysam onu bile denerim.
Ya daha neler duycam hastalıklar hakkinda hiç bir fikrim yok. Fibromiyalci mi ne öyle birşey yazdın. Buda hastalık sanırım. Geçmiş olsun ne diyeyim. Nisan anneleri yavaş yavaş patlak vermeye başladık.
Elif ne yemistiki o kadar cok gaz yaptı. Üsütmekte yapar gerçi gazı. Yerler sogukmu cocuklar genelde hep yerlerde. Cok gecmiş olsun ikinizide
Canım eşim cok çektiği için denemedigimiz yontem kalmadi artık..aftlar kişinin bagisikligi guclu oldugunda çıkmıyor.yemene icmene dikkat et.yogurt ve meyve bol tüket.stresten uzak dur.benim Alim alerjiden dolayi taa 8. Ayda ilk tadımı yapmıştı.10 aylıkken ilk defa corba vermistim.2 yemek kasigi kadar corbayi icmisti.hic telaş yapmadım.olsun dedim.hic de geri kalmadi cok şükür..1 yaşındayken ilk defa yarım tabak makarna bitirmişti.sana bunlari neden anlatıyorum yani tek istahsiz bebek senin kızın degil ve bu dünyanın sonu degil.nolur artik kendini üzme.aldigi kadar ver zorlama.yutmayi öğrensin diye sevdigi seyleri yapmaya calis.minik ekmekleri pekmeze bandirip önüne koy bakalım.baklagil verme bir süre.rahatsiz edecek gıdalardan uzak durun.mesela fasulyeyi ezmeden verdim demistin.sanki Sena icin biraz erkenci davranmişsin.yutmayi yeni yeni kavriyoruz ya hic acele etme..gec olsun güç olmasınKalppare teşekkür ederim ben de deneyim . Ben canımın kıymetini pek bilmem , geçti geçecek diye diye çekerim öylece . Bahar dedi de öyle yazdım ben de . Ama öğrendiğim iyi oldu, inşallah yaparım bu dediklerini . Sana da geçmiş olsun bu arada .
Benim yattığımı nasıl hissediyorsa yatar yatmaz başlıyor mıkırdanmaya bu oğlan. Odasını ayırmıştım kızların bir yaşında. Bunun da zamanı geliyor sanırım hissediyor ve uyanıyor. Emdi uyuyamadı mama verdim yine uyuyamadı son çare sallıyorum gözlerim kapalı![]()
Ağrımadık yerim yok BaharımKalppare
Bizde uyumuyoruz son 4 gundur gece pert oluyorum gunduzde uyumuyor doğru düzgün disten mi yapiyor atak mi bilmiyorum. Zaten ne zaman baksam atak haftasindayiz cok yoruldum sezeryan yerim ağrıyordu az once. Artık uyumak istiyorum![]()
Teşekkür ederim doğurmaktan olduğunumu düşünüyorsun? Cevabı sende tatlım, sen nasıl doğurdun denizi o kadar tatlı. Denizin yakışıklılık sebebini bulursan, bizde oyleyizdir. Gerçi benim bir tahminim var. Aşkla yapılan cocuklar güzel oluyor.
Ne guzel aglamamis iste gunduz bir sekilde geciyor zaten kadin idare eder. hayirlisi olsun canim.Kızlar şu an iş yeri servisimdeyim. Sabah kızın da tam uyanmayacağı tuttu 7 ye doğru aldım emzirdim kucakladım uyandırdım. Biraz oynadık. 7.15 de evden çıktım. Ağlamadı arkamdanzaten gidenin arkasından ben de gideceğim diye ağlıyor, neden gidiyor diye değil. Çocuk bile sabahın köründe ne işim var dedi herhalde çıkmak bile istemedi
Bugün öyle böyle geçer de bakayım yarın öbür gün nasıl olacak..
canım şekerparecim ya beni düşündügün içn çok mutlu oldum Allah da seni ve bebeklerini mutlu etsinn
Pipetli derken onu nasl iciyo yaMaşallah Asya mıza canım
Gündüz okudum ama yazamadım şükür iyi demiş doktor da canım öyle geçmiş olsun. Biz önce alıştırma bağdağı kullandık ilk başta yabancıları falan ama bir süre onunla içti suyu üst kısmı gevişleye gevişleye kopardı pipetli olanlardan aldım. Önce içemiyordu geçen bir deneyim dedim baktım hüpp çekti. Güzel içiyor şimdi. Alışır zamanla sen sık sık teklif et.
Geçmiş olsun canım ya çocuklardan biraz uzak dur aft virüs kaynaklıymış ya bulaşıcı olabiliyormuş. Benim oğlanı mahvetti o aftlar. Bizde kimsede yoktu gerçi.
Senin o kuzular çok tatlılar maşşallah 41 kere canımlimonla pek araları yok ama belli
Benim de misafirim vardı bugün abimler geldi öğleden sonra yap ye topla kaldır derken öyle geçti gün. Eşim de gitti memleketine bakalım inşallah sağsağlim gider gelir bir hava alması onun için de iyi olur belki. Betüş elmalı turta yaptı yengesiyle tepsinin yarısını kutuya koydu babaanneye gönderdi babasıyla sıpa![]()
Jadecim Asya'ya maşaallahh.Bizde sağlık ocağından geliyoruz kilo ve boy ölçümü biraz şaibeli olmakla birlikte 9750 ve 70.5 falanasla durmadı çünkü kan değeri iyi şükür
bıbgıldak az kalmış mızmız hanımda öyle geldik şimdi
Bahar, sen nereliydin çocukla köye gitme fikrim var ama benim de köyümde kimse yok acaba senle birlikte mi gitsekAllah rahmet eylesin mekani cennet olsun. Yıllar var memlekete gitmeyeli, inşallah bir gün gideriz. Gerçi bizimde memkekette kimse kalmadı,en azından benim tanıdığım biri kalmadı. Severim ama köy evlerini havasini, suyunu yesilligini.
3 ayliktan beri odası ve yatağı ayrı miss ama gel gör ki tam derin dalmadıysa dk.lık uzaklaşmayı hissediyor odasından çıkmam için iyice horul horul dalması gereken bi' bebeğim varBenim yattığımı nasıl hissediyorsa yatar yatmaz başlıyor mıkırdanmaya bu oğlan. Odasını ayırmıştım kızların bir yaşında. Bunun da zamanı geliyor sanırım hissediyor ve uyanıyor. Emdi uyuyamadı mama verdim yine uyuyamadı son çare sallıyorum gözlerim kapalı![]()
Eşim Sakaryalı ben Kastamonu araç.Jadecim Asya'ya maşaallahh.
Supersiniz ana-kız neşeli ve yerinde durmayangiller...
Bahar, sen nereliydin çocukla köye gitme fikrim var ama benim de köyümde kimse yok acaba senle birlikte mi gitsek![]()
Bilmem ki canım yav kokumu bilmem de sabrımı aldığı kesinSeni korkutmiyim ama biraz zorlanacaksın. Erkek çocukları anneye daha düşkün oluyor. Kızla bazen yatmaya kalkıyorum, ittiriyorda ittiriyor. Haspam tek yatacak. Ama oğluma gel beraber yatalım diyorum, sarılarak uyuyor nefesi ağzımda. 2 bucuk oldu bir kere bile yatmadı baba ile. Bence o senin kokunu alıyor.
Kapağını kaydırınca pipet çıkıyor canım. Havaya dikmeden kolayca içiyor wee ninkini almıştım migrostan. Eşim de ne aldın bundan nasıl içsin dddi hatta 1-2 ay ara ara denedim beceremedi geçen hafta bir daha verdim hüüüüpp çekti şimdi çok güzel içiyor. Merak etme öyle bir sulukla bozulmaz artık damak yapısı. Emziği ben bırakırdım dişler çok çıkmadan bıraktırmakta fayda var bencePipetli derken onu nasl iciyo yabizimki de cigniyo resmen. Benim aldigm genis agizli byle uzun cizgisi var ters cevirince dokulmuyo isirdikca bi nevi iciliyo. Agiz yapisi bozulursa diye korktum ben bi an damakli sevdigi icin hep
Ya benimki uyuyor mesela 9 da ben çıkıyorum çayımı içip biraz TV izleyip 11-12 gibi yatıyorum ya kaçta yatarsam yatayım ben gidince 5 dk içinde mıkırdanmaya başlıyor. Dün 12 buçuk gibiydi yine aynısı oldu kokumu alıyor sanırım3 ayliktan beri odası ve yatağı ayrı miss ama gel gör ki tam derin dalmadıysa dk.lık uzaklaşmayı hissediyor odasından çıkmam için iyice horul horul dalması gereken bi' bebeğim var