2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Helinnnnn Helinnnnn oyuncakları götürüyor ağzına . Hatta önüne yemek de koysam onu da götürüyor ağzına , orda sıkıntı yok . Acaba kendi mi yemek istiyor diyorum önüne koyuyorum sabahları pankek , ağzına alıyor , ezdikten sonra diliyle itip atıyor . Sıkıntı nerde bilemedim 😑 önceleri dişti , şimdi de benim stresim mi yoksa diş mi bilmiyorum ki . Diş olsa kendi de hiç götürmez herhalde ağzına 🤔

Sağol canım yarın işim var, ama devam eder yada artarsa persembe giderim doktora, hatırlatırım Behçet olabiliiyim diye sorarım.

Desene yine golü ben yedim. Kadın annesine gitti, bütün kız kardeşler orada toplandı.1 ay kalacakmış 1 semt uzaklıkta. Aksam görüntülü aradı çok guzel zaman geçiriyorlar mış. Bende ağzımın içinde buzla oturuyorum. Denerim yeterki geçsin hic olmadık birsey duysam onu bile denerim.

Ya daha neler duycam hastalıklar hakkinda hiç bir fikrim yok. Fibromiyalci mi ne öyle birşey yazdın. Buda hastalık sanırım. Geçmiş olsun ne diyeyim. Nisan anneleri yavaş yavaş patlak vermeye başladık.

Elif ne yemistiki o kadar cok gaz yaptı. Üsütmekte yapar gerçi gazı. Yerler sogukmu cocuklar genelde hep yerlerde. Cok gecmiş olsun ikinizide
Sagol canim..elif hep boyle..abisi de 1.5 yasa kadar böyle gitmişti.alerjiden sebep bagırsakları hassas..bir tek geceleri yulaf verdigimde rahat uyuyor.ama sadece yulafda vitaminsizlik olmaz mı🙄
Fibromiyalji bir cesit kas rahatsizligi..cok ağrılı bir durum diye biliyorum.migren gibi ama.vucut agrisi.genel.
Behcet ise vucutta anlamsiz olusan sivilce benzeri irinli yaralar..bunlar genelde kasıklarda özel bolgede veya bogazda agizda cikiyor.bulan kisinin adı behcet mis bu nedenle adini veriyor.esimde de doktor şüphelenmisti.ama en buyuk belirtilerinden biri kasık çevresi sivilce çıban gibi iltahabik lezyonlar.bunlar yoksa korkma.ama helinin dedigi gibi geçmezse bir doktora gorunebilirsin.behcet zor bir hastalik Allah korusun olmasın.. kafani hicbirseye takma 🌷 boşver sen de cocuklarınla eğlen 💕

Kalppare Kalppare teşekkür ederim ben de deneyim . Ben canımın kıymetini pek bilmem , geçti geçecek diye diye çekerim öylece . Bahar dedi de öyle yazdım ben de . Ama öğrendiğim iyi oldu, inşallah yaparım bu dediklerini . Sana da geçmiş olsun bu arada .
Canım eşim cok çektiği için denemedigimiz yontem kalmadi artık..aftlar kişinin bagisikligi guclu oldugunda çıkmıyor.yemene icmene dikkat et.yogurt ve meyve bol tüket.stresten uzak dur.benim Alim alerjiden dolayi taa 8. Ayda ilk tadımı yapmıştı.10 aylıkken ilk defa corba vermistim.2 yemek kasigi kadar corbayi icmisti.hic telaş yapmadım.olsun dedim.hic de geri kalmadi cok şükür..1 yaşındayken ilk defa yarım tabak makarna bitirmişti.sana bunlari neden anlatıyorum yani tek istahsiz bebek senin kızın degil ve bu dünyanın sonu degil.nolur artik kendini üzme.aldigi kadar ver zorlama.yutmayi öğrensin diye sevdigi seyleri yapmaya calis.minik ekmekleri pekmeze bandirip önüne koy bakalım.baklagil verme bir süre.rahatsiz edecek gıdalardan uzak durun.mesela fasulyeyi ezmeden verdim demistin.sanki Sena icin biraz erkenci davranmişsin.yutmayi yeni yeni kavriyoruz ya hic acele etme..gec olsun güç olmasın 🌱
Ve canının kıymetini de bil lütfen sen iyi ol ki Sena da iyi olsun..canim benim.💐 he bir de damaklarim iltihapli sanki demistin.paradontax kullanabilirsin.disetlerine birebir ✨

Benim yattığımı nasıl hissediyorsa yatar yatmaz başlıyor mıkırdanmaya bu oğlan. Odasını ayırmıştım kızların bir yaşında. Bunun da zamanı geliyor sanırım hissediyor ve uyanıyor. Emdi uyuyamadı mama verdim yine uyuyamadı son çare sallıyorum gözlerim kapalı😴😴
Kalppare Kalppare

Bizde uyumuyoruz son 4 gundur gece pert oluyorum gunduzde uyumuyor doğru düzgün disten mi yapiyor atak mi bilmiyorum. Zaten ne zaman baksam atak haftasindayiz cok yoruldum sezeryan yerim ağrıyordu az once. Artık uyumak istiyorum :(

Kalppare Kalppare

Bizde uyumuyoruz son 4 gundur gece pert oluyorum gunduzde uyumuyor doğru düzgün disten mi yapiyor atak mi bilmiyorum. Zaten ne zaman baksam atak haftasindayiz cok yoruldum sezeryan yerim ağrıyordu az once. Artık uyumak istiyorum :KK43:
Ağrımadık yerim yok Baharım :( derdi ne anlamadım boyuna uyanıyor bir de ağlıyor.. bazen hem dalıyor bazen de 1 saati buluyor 😕
Bizim de bu hafta böyle..diştir diycem ama belirti de yok😑

Kızlar şu an iş yeri servisimdeyim. Sabah kızın da tam uyanmayacağı tuttu 7 ye doğru aldım emzirdim kucakladım uyandırdım. Biraz oynadık. 7.15 de evden çıktım. Ağlamadı arkamdan 😊 zaten gidenin arkasından ben de gideceğim diye ağlıyor, neden gidiyor diye değil. Çocuk bile sabahın köründe ne işim var dedi herhalde çıkmak bile istemedi 🤣🤣

Bugün öyle böyle geçer de bakayım yarın öbür gün nasıl olacak..

Teşekkür ederim doğurmaktan olduğunumu düşünüyorsun? Cevabı sende tatlım, sen nasıl doğurdun denizi o kadar tatlı. Denizin yakışıklılık sebebini bulursan, bizde oyleyizdir. Gerçi benim bir tahminim var. Aşkla yapılan cocuklar güzel oluyor.
😄😄 Bak bu doğru olabilir grubumuzdaki herkesinki aşkla yapılmış demekki hepsi çok çok güzelll🥰

Kızlar şu an iş yeri servisimdeyim. Sabah kızın da tam uyanmayacağı tuttu 7 ye doğru aldım emzirdim kucakladım uyandırdım. Biraz oynadık. 7.15 de evden çıktım. Ağlamadı arkamdan 😊 zaten gidenin arkasından ben de gideceğim diye ağlıyor, neden gidiyor diye değil. Çocuk bile sabahın köründe ne işim var dedi herhalde çıkmak bile istemedi 🤣🤣

Bugün öyle böyle geçer de bakayım yarın öbür gün nasıl olacak..
Ne guzel aglamamis iste gunduz bir sekilde geciyor zaten kadin idare eder. hayirlisi olsun canim.

hayalinizle hayalinizle hayal nerelerdesin kuzum 😌🥰
canım şekerparecim ya beni düşündügün içn çok mutlu oldum Allah da seni ve bebeklerini mutlu etsinn 🤲🏻😘
Evdeyiz devamlı bi koşuşturma içindeyiz annem bize geldi on gündür 75yasinda ve hasta olduğundan onunla ilgileniyorum
foruma bakacak vaktim kalmıyor
Siz nasılsınız.
Neler yapıyor Bebişler

Zeyay1420 Zeyay1420
Canım kv'yi hiç duyma. Bak iki kızın vsr birinde mamayla şişirme derken oburunde annen sana yedirmiyor mu diyen birini neden dikkate alasın?
Şu anneleri de bebekleri rahat bırakmıyolar ama bil ki yalnız değilsin hep aynı haldeyiz
Evinizi de yaptırmışsınız içinde huzurla güle güle oturun canimn🌷

Maşallah Asya mıza canım 💞💞

Gündüz okudum ama yazamadım şükür iyi demiş doktor da canım öyle geçmiş olsun. Biz önce alıştırma bağdağı kullandık ilk başta yabancıları falan ama bir süre onunla içti suyu üst kısmı gevişleye gevişleye kopardı pipetli olanlardan aldım. Önce içemiyordu geçen bir deneyim dedim baktım hüpp çekti. Güzel içiyor şimdi. Alışır zamanla sen sık sık teklif et.

Geçmiş olsun canım ya çocuklardan biraz uzak dur aft virüs kaynaklıymış ya bulaşıcı olabiliyormuş. Benim oğlanı mahvetti o aftlar. Bizde kimsede yoktu gerçi.
Senin o kuzular çok tatlılar maşşallah 41 kere canım🧿🧿🧿limonla pek araları yok ama belli🤣🤣
Benim de misafirim vardı bugün abimler geldi öğleden sonra yap ye topla kaldır derken öyle geçti gün. Eşim de gitti memleketine bakalım inşallah sağsağlim gider gelir bir hava alması onun için de iyi olur belki. Betüş elmalı turta yaptı yengesiyle tepsinin yarısını kutuya koydu babaanneye gönderdi babasıyla sıpa🤣
Pipetli derken onu nasl iciyo ya😁 bizimki de cigniyo resmen. Benim aldigm genis agizli byle uzun cizgisi var ters cevirince dokulmuyo isirdikca bi nevi iciliyo. Agiz yapisi bozulursa diye korktum ben bi an damakli sevdigi icin hep

Bizde sağlık ocağından geliyoruz kilo ve boy ölçümü biraz şaibeli olmakla birlikte 9750 ve 70.5 falan🤣🤣asla durmadı çünkü kan değeri iyi şükür 🤲 bıbgıldak az kalmış mızmız hanımda öyle geldik şimdi
Jadecim Asya'ya maşaallahh.🧿
Supersiniz ana-kız neşeli ve yerinde durmayangiller...😀
Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun. Yıllar var memlekete gitmeyeli, inşallah bir gün gideriz. Gerçi bizimde memkekette kimse kalmadı,en azından benim tanıdığım biri kalmadı. Severim ama köy evlerini havasini, suyunu yesilligini.
Bahar, sen nereliydin çocukla köye gitme fikrim var ama benim de köyümde kimse yok acaba senle birlikte mi gitsek😛

Benim yattığımı nasıl hissediyorsa yatar yatmaz başlıyor mıkırdanmaya bu oğlan. Odasını ayırmıştım kızların bir yaşında. Bunun da zamanı geliyor sanırım hissediyor ve uyanıyor. Emdi uyuyamadı mama verdim yine uyuyamadı son çare sallıyorum gözlerim kapalı😴😴
3 ayliktan beri odası ve yatağı ayrı miss ama gel gör ki tam derin dalmadıysa dk.lık uzaklaşmayı hissediyor odasından çıkmam için iyice horul horul dalması gereken bi' bebeğim var

Günaydınn kızlar dışarıda fırtına var yine ortalık fena kar gelecekmiş yarın bakalım. Gecemiz pek güzel geçmedi uyandı uyandı salladım emzirdim sağ sol derken şükür sabah oldu😴 kahvaltısına biberli omlet yaptım yedi. Biraz ortalığı dağıttı banyo yaptırdım şimdi uyudu. Ben de evi bir toplayıp yemek yapıyım uyanınca belki abilere geçeriz. Kızlar ders çalışıyor. Eşim varmış anasıgile dedin uyumadı oğlan horultun olmayınca😛😛😛
Zeyay1420 Zeyay1420 tarif ettiğin ev herkesin hayali sanırım bir de yemek yapan birileri varsa offf süper ötesi🥳🥳tadını çıkar gerisini boşver
BKGK BKGK arkk bunların hergün bir değişik huyu çıkıyor sorgulamayı bıraktım valla ben😑gece beslenmesini bırakmadan bu eziyet bitmeyecek o belli bakalım hayırlısı.
Kalppare Kalppare geçmiş olsun canım bence üşütmüşsündür bir ondan arıyordur. Bugün nasılsın?

Jadecim Asya'ya maşaallahh.🧿
Supersiniz ana-kız neşeli ve yerinde durmayangiller...😀

Bahar, sen nereliydin çocukla köye gitme fikrim var ama benim de köyümde kimse yok acaba senle birlikte mi gitsek😛
Eşim Sakaryalı ben Kastamonu araç.
İyi fikir tek cekilmez oralar. Sen nerelisin peki.

Seni korkutmiyim ama biraz zorlanacaksın. Erkek çocukları anneye daha düşkün oluyor. Kızla bazen yatmaya kalkıyorum, ittiriyorda ittiriyor. Haspam tek yatacak. Ama oğluma gel beraber yatalım diyorum, sarılarak uyuyor nefesi ağzımda. 2 bucuk oldu bir kere bile yatmadı baba ile. Bence o senin kokunu alıyor.
Bilmem ki canım yav kokumu bilmem de sabrımı aldığı kesin😛😛yaşayıp görece bakalım nasıl olacak bu minnoş büyüdükçe
Pipetli derken onu nasl iciyo ya😁 bizimki de cigniyo resmen. Benim aldigm genis agizli byle uzun cizgisi var ters cevirince dokulmuyo isirdikca bi nevi iciliyo. Agiz yapisi bozulursa diye korktum ben bi an damakli sevdigi icin hep
Kapağını kaydırınca pipet çıkıyor canım. Havaya dikmeden kolayca içiyor wee ninkini almıştım migrostan. Eşim de ne aldın bundan nasıl içsin dddi hatta 1-2 ay ara ara denedim beceremedi geçen hafta bir daha verdim hüüüüpp çekti şimdi çok güzel içiyor. Merak etme öyle bir sulukla bozulmaz artık damak yapısı. Emziği ben bırakırdım dişler çok çıkmadan bıraktırmakta fayda var bence
3 ayliktan beri odası ve yatağı ayrı miss ama gel gör ki tam derin dalmadıysa dk.lık uzaklaşmayı hissediyor odasından çıkmam için iyice horul horul dalması gereken bi' bebeğim var
Ya benimki uyuyor mesela 9 da ben çıkıyorum çayımı içip biraz TV izleyip 11-12 gibi yatıyorum ya kaçta yatarsam yatayım ben gidince 5 dk içinde mıkırdanmaya başlıyor. Dün 12 buçuk gibiydi yine aynısı oldu kokumu alıyor sanırım 😁

Back
X