2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
N Nehir8077 canim dün okudum ama cevap yazamadım. ben üniversiteye giriş sınavına hazırlanırken çok aft oldu. c vitamini eksikliği şu bu bir sürü şey söylediler. ertesi sene hiç bir şeyim kalmadı. demem o ki bendeki sebebi stresti. ilacı da kara dut. yazin kendisi kışın ezmesi reçeli. felaket yakiyor ama ertesi güne birsey kalmıyordu.

Aynen şükürcüm sağol. Sabah yağmur vardı şimdi bişey yok yarın da kar görünüyor bakalım
hayırlı olsun canim is günün. ilk is günleri benim icin zor geçerdi ama sonrasi dans 🤣🤣

bakiciniz da iyi, gözün arkada degil. kuzum sakin sakin dursun seni hiiic üzmesin. Allah işlerini kolay etsin. 😊😊😊

Kalppare Kalppare gecmis olsun canim, yorgunluktan uykusuzluktan vücudun alarm veriyor olabilir. insallah düşündüğün şeyler değildir. 😘😘
Sagol canım💕💞💕.gecmeyince bir türlü artık insan baska bisey mi diye düşünüyor🙄 tam geçti diyorum gene bir yerlerim ağrımaya başlıyor 😕 yaz gelse de üşümesek 😄😄

merhabaaa ben de misafir ağırlayanlardan olacağım. memlekete gitmeyi hiiic gözüm almadı. annemler geliyor, şimdi yoldalar, yemekti ev temizliğiydi derken pestilim cikti. biraz da kizlara soylendim. S Sonsuzsukurler senin hesap ben de kizima teslim ettim sözde bakmamış çiçeğin toprağını altüst etmiş. ona bir kizdim, küçüğe 3 kere şu toklarini kaldır dedim kaldırmış ona ayrı kızdım derken. simdi de vicdan azabı duyuyorum.

hayırlı olsun canim is günün. ilk is günleri benim icin zor geçerdi ama sonrasi dans 🤣🤣

bakiciniz da iyi, gözün arkada degil. kuzum sakin sakin dursun seni hiiic üzmesin. Allah işlerini kolay etsin. 😊😊😊
Sağol canımm güzel duaların için. Valla ben de bugün bile zor geçmedi sohbet muhabbet hızlı geçti. Çok da dramatize etmek istemedim moduma yansız çocuk da hisseder diye. Onlar bizden daha güçlüler daha kolay adapte olabiliyorlar. İnşallah güzel günler bizi bekliyor. Özlem ve dinlenmişlikle akşam çok güzel vakit geçireceğimizi düşünüyorum. Bu beni rahatlatıyor şimdilik. Bakalım.. 😊😊

Canim sonsuzum sağolasın..insanin heryeri agriyinca is yapasi gelmiyor.kendimi depresyonda gibi hissediyorum..ben tembel miyim diye kendime kziiyorum..sirtlarim cok agriyor..dayanmayacagim kremleyecegim ama kizima kıyamıyorum 😔
Evet gülüm doğru diorsun. Depresyon gibi oluyor oturdukça agrin oldukça.
Hic oyle dusunme ama Allahij izniyle rabbim kalbini bedenini rahatlatsin insallah.
Yaki yapiisturabilirsin belki canim'
Yag ile masaj olabilir belki.
Sen hasta olunca hastaluktan cok cocukkara uzuluorsun dimi of off

Her degismen de yikior musun silior musun bahar.
Ben prima kullaniorum ama pahali ya degistirmek istiyorum aslinda.
4 numara ama sanki lastikleri sıkıyor.
Sleepy ya da molfix mi denesem yani
Kaka durumuna göre genelde yıkıyorum, ama taş gibi yaptıysa yikamiyorum. Gunde 3 veya 4 kez yıkıyorum. Islak mendil bizimkini kizartiyor. Bircok islak mendil denedim aynısı. Pamukta cok zor geliyor tembelim. Yeni doğan ıslak mendili açıyorum duru su ile yıkıyorum, cok sikmadan kavanozda tutuyorum. O şekil kullanıyorum.slepy bizde sızdırdı, Molfix daha iyiydi.

N Nehir8077 canim dün okudum ama cevap yazamadım. ben üniversiteye giriş sınavına hazırlanırken çok aft oldu. c vitamini eksikliği şu bu bir sürü şey söylediler. ertesi sene hiç bir şeyim kalmadı. demem o ki bendeki sebebi stresti. ilacı da kara dut. yazin kendisi kışın ezmesi reçeli. felaket yakiyor ama ertesi güne birsey kalmıyordu.
Anladım canım teşekkür ederim.
Benimde strestendir diye düşünüyorum. Stres olmamak mümkün değilki, 2 küçük çocuk bakımı zor. Birde telde akıl verenlerle, memnun olmayanlarla uğraşıyorum. Dün aksam oglunu da kizinida obez yaptın, hic laf dinlemiyorsun diyor kayinvalide. Kizim 11 ay bitti 8 buçuk, oglum 2 bucuk yaşında 15 kilo. Laf anlatmaya çalışırken insan giriyor strese malesef.

Aynen şükürcüm sağol. Sabah yağmur vardı şimdi bişey yok yarın da kar görünüyor bakalım
Burda basladi kar
Pek sevinemedim resmen cok fena yagiyor hem dr
Gecen karda cocuklar oynarken adamin teki koca kopegini arabanin tekerine isetti karlarin ustune aklim gutti orada oynayacak cocuklar diye ondan sevinemedim kara resmen her sey beni bulur 😅

Kalppare Kalppare N Nehir8077 Umudum- Umudum-
Kızlar hepinize geçmiş olsun. Saydıklarınızın hepsi yorgunluk, stres, üzüntü ve uykusuzluk kaynaklı gibi görünüyor. Öncelikle hepimiz biraz daha kafaları rahat tutabilirsek biraz da dinlenmek için kendimize zaman tanıyabilirsek daha iyi olacağız bence. Benim de ağzımda aft çıktı uzun zamandır çıkmazdı. Karadut özü var akşam ben de ondan içeceğim.
Aa senindemi çıktı geçmiş olsun canım. Şimdi grup ta 3 afli.

İnşallah biraz kafalarimiz rahatlar, ne diyim. Ben neysede bir sekilde idare ediyorum. umudum çok stresli, sena yemek yemedi ama, anasını yedi bitirdi.

Kaka durumuna göre genelde yıkıyorum, ama taş gibi yaptıysa yikamiyorum. Gunde 3 veya 4 kez yıkıyorum. Islak mendil bizimkini kizartiyor. Bircok islak mendil denedim aynısı. Pamukta cok zor geliyor tembelim. Yeni doğan ıslak mendili açıyorum duru su ile yıkıyorum, cok sikmadan kavanozda tutuyorum. O şekil kullanıyorum.slepy bizde sızdırdı, Molfix daha iyiydi.
Yok kiz ne tembeli
Yikiiorsun kac kez tembel olan yikar mi oyle
Ben de yikiorum islak mendil mafetti resmen

Benimde strestendir diye düşünüyorum. Stres olmamak mümkün değilki, 2 küçük çocuk bakımı zor. Birde telde akıl verenlerle, memnun olmayanlarla uğraşıyorum. Dün aksam oglunu da kizinida obez yaptın, hic laf dinlemiyorsun diyor kayinvalide. Kizim 11 ay bitti 8 buçuk, oglum 2 bucuk yaşında 15 kilo. Laf anlatmaya çalışırken insan giriyor strese malesef.
Ya bence o senle uğraşmayı hobi etmos kendine
Niye laf anlatoorsun
anlamaz ki
Benimki oyle dun yeni geldi mecbur gorustuk
Kukusu yara oldu cok kotu dedim niye dediysem yıkamazsındır sen ondan dedi.
Tey allahim ya nan dior bibdr bunu yani.
He dedim oyle 4 5 yikiorim günde

Gunes.uyudu kucagimdaydi boyle minuyucal yatir dedi uyumaz ama denicem dedim yatirdim mutfagabgittim geldim kiz uyanmis yaninda gormuor
Dio ki he cabuk uyandi cok bile uyudu dedim
2 saat kucaginda pispisla uyuttu kizi😅

Neyi obezmis durunun umutun ya hayir laf söyleyecek bari mantikli laf söylesin.
Neyi dinlemiormussun da obez yapmissin merak ettim cidden allah allah
Hic takilma.bosver laf da anlatma sanki o Mu bakiyor bebelerine bosver

merhabaaa ben de misafir ağırlayanlardan olacağım. memlekete gitmeyi hiiic gözüm almadı. annemler geliyor, şimdi yoldalar, yemekti ev temizliğiydi derken pestilim cikti. biraz da kizlara soylendim. S Sonsuzsukurler senin hesap ben de kizima teslim ettim sözde bakmamış çiçeğin toprağını altüst etmiş. ona bir kizdim, küçüğe 3 kere şu toklarini kaldır dedim kaldırmış ona ayrı kızdım derken. simdi de vicdan azabı duyuyorum. 🙄

merhabaaa ben de misafir ağırlayanlardan olacağım. memlekete gitmeyi hiiic gözüm almadı. annemler geliyor, şimdi yoldalar, yemekti ev temizliğiydi derken pestilim cikti. biraz da kizlara soylendim. S Sonsuzsukurler senin hesap ben de kizima teslim ettim sözde bakmamış çiçeğin toprağını altüst etmiş. ona bir kizdim, küçüğe 3 kere şu toklarini kaldır dedim kaldırmış ona ayrı kızdım derken. simdi de vicdan azabı duyuyorum. 🙄
Cocuga cocuk emnaet edilmez diye bosuna demiyorlar denek ki dilzarcim ya.
8 yasinda aslinda ama yine de cocuk bi heyecanla kosuyor gidopr bakiorum bebek koltukta tek.
Olsun alirsin gönüllerini kizlarin.
Kizmayayim diorum ben de hic ama kizmaynca da hic sallamiyorlar beni bilio musun.

Annenler needen gelior dilzaecim memleket demissin ya

@misskokulumm Umudum- Umudum-
eşime sordum trendyoldan 240 tanesini 150 liraya almış slepyy 4 num.
Külot bez sanırım . Ya da kalmamış artık 150 lik😁
Aa senindemi çıktı geçmiş olsun canım. Şimdi grup ta 3 afli.

İnşallah biraz kafalarimiz rahatlar, ne diyim. Ben neysede bir sekilde idare ediyorum. umudum çok stresli, sena yemek yemedi ama, anasını yedi bitirdi.
Sağlığı yerinde olsun da tek . Dün geceden beri mız mız. Mama da içmiyor iyi mi . Biberonun ağzını ısırıyor yan taraflarıyla . Üst iki diş iyice patlamış herhalde yanlar zorluyor bu sefer . Çocuğu iyice yordu dişler .

cok kızdım kayinvalidene..kolaylaştıramiyorsaniz bari zorlastirmayin. yardıma gelince yok, akil vermeye yok.

kiloları da gayet yerinde, diyelim ki kilolu diyet yapılacak zamanda değiller ki bizimkiler. Asim 11 kilo ben bir iki takıldım, kilosu cok mu diye, doktor yürüyünce verir dedi, umursamadı bile. kilo isi de yapısal onu anladım. ayni ana babanın çocuğu kucuk kizim 7 yaşında 18 kilo..

S Susam_tanesi Helinnnnn Helinnnnn sağolun kızlar bakalım önüne koyacak şeyler yapayım şu bir hafta . Kendi kendine debelensin napayım . Ben katıyı çıkarıyor geri diye çorbalarla devam etmeye çalıştım . Ağzını da zor açıyor ya kendi önüne de koyamıyorum tabi çorbayı . Önüne koyam da uğraşsın kendi . Neler yapabilirim önüne koymalık sebze dışında ?
S Sonsuzsukurler yok canım tablet , tv işine hiç girmek istemem . Yemezse mama içer deyip kaldırıyoruz yapacak bir şey yok . Alışırsa bir daha zor bırakır en iyisi hiç açmamak

Back
X