2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Biz yine bir düşme vakasiyla kapattık geceyi. TV sehpasinin sipsivri yerine bir düştü ki yürürken arkaya doğru kafasına saplandı resmen delindi ya şişti kanadı eşim de gececiydi calisiyodu aradım içimiz rahat etmedi Haydo da çok ağlayınca hemen acile götürdük doktorun da içi rahat etmedi tomografi çekildi uyutmamaya çalıştıkça uyumak istedi iki saat konu komsu Haydo beyi uyutmamak icin bir savaş verdik sonuçlar temiz çıktı çok şükür ufak bir pansumanla atlattık bunu da.. Yani söylenmez ama tam dün eşim bı yoksul ailemiz var her ay yardım yaptığımız onun mutfak alışverişini yapmıştı sadaka niyetine dedim sadaka vermemiş olsak kim bilir ne olurdu

Oyyy kuuzzzumm geçmiş gitmiş olsun canım ya şükür birşey olmamış o sivri yerlere sünger faln bişeyler yapıştır köşe korumalığı tak yada en tehlikeli zamanları Allah korumuş çok şükür

Benim vertigodan çok kötüyüm bu aralar almila hiç durmuyor zaten inşallah herkes iyidir bende ihmal ediyorum gibi kusuruma bakmayın
Aa geçmiş olsun ebrum ya onun da atak dönemleri var değil mi babam da vertigo var atak gibi bı ara çok zorlayıp geçiyo zor ya hele bebeyle

Oglum iyi olsun baska birsey istemiyorum. O kadar med eden olduki onu.

Insallah canim su satten sonra yapacak birseyde yok, sabirla iylesmesini konusmasini bekliyorum.

Sagol canim.Hemde ne korku hayatinda böyle korku yasamadi.

Cok kisi tavsiye etti sunnet oncesi çocugun piskolejisi adina o kadar cok soylediki, sanki birtek orası oglumun haberi olmadan yapacak gibi geldi o guveni verdi. Meger ucreti alana, baska hasta cikana kadarmis.

Sağolun kızlar 20 dakika beklemedi hersey bittiginde anladik, hemen pesimizden baska sunnet aldı acelesi onaymış. Birde kuantum fizigine göre, sen şuan anne olarak silahlarını çektin, çocuğunu koruma ic güdüsü ile bakıyorsun cocugunun canının yandığını düşünüyorsun dedi. Ben soyluyorum sadece bakmiyorum bu cocugun canı yaniyor dedim inanmadı. Kuantumla ilgilen biraz dedi. Ateztezici geldiğinde ortaya çıktı oğlumun uyuşması için igneyi olmadığı. O zamanda iş işten geçti. Ayriyeten atestezi için ücret aldı. Ateztesiz olursa piskolaji si bozulur demisti.Uyuması şart demisti, ne dediyse tersi oldu. Oğlum hiç konusmuyor sesini sadece agkarken duyuyorum. Tek bir sey soyledi Allah beni dövdü dedi birdahada ağzından birsey çıkmadı. Cok korkak her sesten, herkesten korkuyor, suan bile kucağımda. Babasına dahi gitmiyor, duru dan bile korkuyor. 2 saatte bir novalgin agrı kesici veriyorum. Biran evvel gecer insallah.
[/QUOTE]

Tüylerim diken diken olduuuu ya boncuk gozlumun kesip attığı tırnağa kurban olsun o pislik adam bas bağrına annesi senin desteginle atlatacak bu korkuyu insallah pansumanini yaparken çok yumuşak bı ses tonuyla yapmaya çalış psikolojisi alt üst olmuştur şimdi inşallah daha iyi olur bugun

Silikon koseliklerden alayım diyorum ihmal ettim ya bilsin alışsın neresi tehlikeli diye ama yanlış yaptım aynen Allah korudu şu an delik ve yara yani sanki kemiği delinmiş gibi bu ne başımızdaki kara bulutlar Allah'ım beterinden korusun

Ben aldım onlardan söktü attı göktuğ çift taraflı bantla yapıştırmak lazım ekstra

Kalppare elifimiz e de çok geçmiş olsun canım
ebru_can_ebru sana da geçmiş olsun vertigo nasıl kötü bir hastalık hele küçük bebekle Allah yardımcın olsun zaten uykusuzluk hastalığı tetikliyor bu dönem biraz eşinden mi destek alsan geceleri o baksa en azından atak geçene kadar

Güüüünayyyydınnnn kızlar kasazı belasız sağlıklı bir hafta sonumuz olsun
Kız kardeşim geldi annemlere dün akşam oradaydık yine gidecek ama nasıl yassak varyürüyerek giderim belki markete çıktım ayağına
Sabah yine şaşırttı beni kuşum gece boyu aynı tarafa yatmaktan belim ağrıyor malum ben de sabah göktuğ u yataktan inidirp biraz odada dolansın diye bırakıyorum çekmece falan döküyor. Arkamı döndüm sesini dinliyorum sürgülü iki kapı var odada biri giyinme odasına biri banyoya açılıyor. Kapı açıldı ben de giyinme odasını tercih etmiştir diye düşünüyorum orda oyuncakları da var çünkü. Neyse bu Bi sessizleşti 1 dk sonra geldi ben döndüm sırıtarak eeeeee ehhh eggghhhhkkk diyor baktım banyoyu açmış oranın girilmemesi gereken yer olduğunu biliyormuş meğer yine de girmiş gelmiş yanıma ellerini yıkadım yine de

İkinci çok uzaklarda o zaman

Tüylerim diken diken olduuuu ya boncuk gozlumun kesip attığı tırnağa kurban olsun o pislik adam bas bağrına annesi senin desteginle atlatacak bu korkuyu insallah pansumanini yaparken çok yumuşak bı ses tonuyla yapmaya çalış psikolojisi alt üst olmuştur şimdi inşallah daha iyi olur bugun
[/QUOTE]
Sagol canım gece 4 de kadar hic uyumadı, ama suan daha iyi konusmaya başladı, biraz nazlı hep ilgi istiyor.Aglaması cok .korkusuda gecer insallah

Oyy gecmis olsun. Allahim korusun ya

Günaydın canlarım...sözde bugün oruc tutacaktım.. ama dün gece bir rahatsızlandım...öyle bir halsizlik hali..her yanim tutuk...mutfagi zor güç topladım..bu hafta cok yorucu geçiyor..tv miz 7 gun oldu yok.serviste.bozuldu. ali tv izlemeyince bana sarıyor..surekli ilgi..yemek pisirirken yanimda..lavaboya gitsem kapıda..sıkılıyormuş ee ali boyle olunca erva da pesinde biri pacamda biri yakamda yemek pisirmeye calisiyorum,ev toplamaya çalışıyorum...Ali sıkıntıdan elife sardı güreşirken sürekli yaralanma hali..bazen de oyuncaklarınj paylaşmıyor..elinde ne görse alıyor..elif de basiyor çığlığı..cocugun gunduz uykularini bitirdi..uyuturken oda kapısında bekliyor..oglum sen odanda oyuncaklarinla oyna diyorum..olmaz sıkılıyorum diyor..kapıda durup her 2 dk da bir uyudu mu diye soruyor..çocuk onun sesine uyanıyor..gunde 1 kere bari uyutabildim..o da artik elif bayildi yorgunluktan duymadi onun sesini..bi yandan elif mama sandalyesinden kalkmayi huy edindi..kemer takincsla yemeyi reddediyor..kisacasi mama sandalyesi yerine bazen halıda kedi gibi bazen de dizimde besliyorum..kısacası biz perisaniz ikisi de istahsiz..hele elif ne versem tukuruyor...ben de cok gucsuz hissediyorum kendimi artik..

[/QUOTE]
Kıyamam kuzucummm düzelir annesi zamanla unutur inşallah pansuman da sen yapsan dokto götürmesin iyi olur aslında artık yaptırmaz zaten orda da. Biz kendimiz yapmıştık doktor tarif etmişti

Aman neyimize değecek nazar şaka bi yana binlerce şükür tabi hayatıma Allahım iyiki ailemi verdi bana
Sabır motoru nerde kız hemen açalım ben otomatik açılsın diye bekliyorum

Kalppare yine geçmiş olsun .
Aslihaydo içim bir tuhaf oldu okurken . Onunla geçmiş olsun . Nasıl tehlikeli bir dönemmiş bu dönem . Allah korusun tüm yavrularımızı .
BKGK valla yine atak mı diye bakmaya korkuyorum internetten . Yarım saat uyku zorluyor . Hiç bir şey yapamıyorsun , dinlenemiyorsun . Ama en azından geçici olduğunu düşünmek iyi hissettiriyor

Sagol canım gece 4 de kadar hic uyumadı, ama suan daha iyi konusmaya başladı, biraz nazlı hep ilgi istiyor.Aglaması cok .korkusuda gecer insallah Eki Görüntüle 2791335
[/QUOTE]
Yahuu bı insan acı çekerken de yakışıklı olmamalı ama yaaa maşallah kuzuma neyse daha iyi olacak baharım Allah'ım acısını dindirsin tez vakitte o buğulu gözlerinden öperim bal çocuk

herkese çok geçmiş olsun. N Nehir8077 buğulu gözlerinde bittim bende. nasıl canim acıdi. burdan hissettim korkusunu. iyi ki senin gibi güçlü bir annesi var toparlayacaktır en kısa.zamanda.
Aslihaydo canim ya çok tehlikeliler ve çok korkutucu olay yaşamışsınız. bizde de var bir sehpa sivri köşeli. kaçırıyorum hep ama nereye kadar. çok geçmiş olsun haydomuza.
Kalppare kuzum size de hem gecmi s olsun hem kolay gelsin. iki çocuk tv.yok hareket çok iş çok.enerji yok oyyy ki ne oyyy. Allah yardımcın olsun.
ebru_can_ebru canim sana da çok geçmiş olsun. bende migren ağrısı cekiyorum geceleri takatim kalmıyor bazen. yine öyle bir geceydi bu gece de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…