Oyyy kuuzzzumm geçmiş gitmiş olsun canım ya şükür birşey olmamışBiz yine bir düşme vakasiyla kapattık geceyi. TV sehpasinin sipsivri yerine bir düştü ki yürürken arkaya doğru kafasına saplandı resmen delindi yaşişti kanadı eşim de gececiydi calisiyodu aradım içimiz rahat etmedi Haydo da çok ağlayınca hemen acile götürdük doktorun da içi rahat etmedi tomografi çekildi uyutmamaya çalıştıkça uyumak istedi iki saat konu komsu Haydo beyi uyutmamak icin bir savaş verdik sonuçlar temiz çıktı çok şükür ufak bir pansumanla atlattık bunu da.. Yani söylenmez ama tam dün eşim bı yoksul ailemiz var her ay yardım yaptığımız onun mutfak alışverişini yapmıştı sadaka niyetine dedim sadaka vermemiş olsak kim bilir ne olurdu
Aa geçmiş olsun ebrum ya onun da atak dönemleri var değil mi babam da vertigo var atak gibi bı ara çok zorlayıp geçiyoBenim vertigodan çok kötüyüm bu aralar almila hiç durmuyor zaten inşallah herkes iyidir bende ihmal ediyorum gibi kusuruma bakmayın
Oglum iyi olsun baska birsey istemiyorum. O kadar med eden olduki onu.Insallah canim benim 2 saat de bir ağrı kesici veriyorum. Uyku uyumuyor surekli yanımda. Bakalım insallah yarina daha iyi olur.
Cekiyoruz demekki canım suan cok korkak. Hic konusmuyor.
Saglik sorunu yoksa bence kesinlikle bekle. Biz cok ters bir yasta yaptırdık.
ay nasıl tempolar kolay gelsin diyecem ama yok anam bunun neresi kolay olacak. eş kişisi daha yardımcı olsa keşke
canim yakiyi önermem. içeriği isotama korse tak dinlendir biraz doktora gidene kadar.
ay nasıl vicdansiik ya. hem çok üzüldüm hem dr çok sinirlendim. keşke o doktor musvettesi bu kadar vicdan yoksunu olmasaymış. dava bile açılır bu olaya. ki açılması da lazım. yazık kuzum nasıl korkmuş
Silikon koseliklerden alayım diyorum ihmal ettim ya bilsin alışsın neresi tehlikeli diye ama yanlış yaptımOyyy kuuzzzumm geçmiş gitmiş olsun canım ya şükür birşey olmamışo sivri yerlere sünger faln bişeyler yapıştır köşe korumalığı tak yada en tehlikeli zamanları Allah korumuş çok şükür
Ben aldım onlardan söktü attı göktuğSilikon koseliklerden alayım diyorum ihmal ettim ya bilsin alışsın neresi tehlikeli diye ama yanlış yaptımaynen Allah korudu şu an delik ve yara yani sanki kemiği delinmiş gibi bu ne başımızdaki kara bulutlar Allah'ım beterinden korusun
İkinci çok uzaklarda o zamanTeşekkür ederim canım..bu akşam gene düştük gene kafamiz sisti
.bu kez fındık kadarsanki deri altina bir findik yerlesmis gibi.emeklerken oldu ya
Dis sadece alt iiki tanesi var... bilmiyorum neden ya..kac defa ciglikla uyandi..e her sefer direndi uyumak icin.bu gece de daha yeni uyutuyorum..hala dalamadıuyku reddi had safhada..
Ya güler söyler ayni Karya gibi bazen..ama dun gece cigliklar atınca korktum birazaci acı sesi titriyordu
Ya benim oglanda kullanmsitim..bana cok zor gelmiştisleeppy idi..ama tasiriyordu cogu zaman.ama belki teknoloji gelismistir
Kıyamam sana geçmiş olsun cancagzim..Jadesi jadem ile sen nazara geldiniz galiba .birden oldu diyorsun..resmen nazar degmis..guzelim oku kendini..Allah korumuş..amma kem gözmüs.
Bu mesaji okuyunca ben
Daha duuuuuuurrr...ikinci gelince deniz kiskandigi icin hepsini koltugun altina sürsün de sen gör
Benim oglan ilk dogdugunda aglarken morariyordu..doktor sinirden dedi..kalp doktoruna bile goturduk..hala aglayinca dudaklari morariyor..kansizliktan mi? Kansizligi var..ilaci veriyorum ama genelde ustune yemek yiyor..ise yaramiyornmu acaba
S Susam_tanesi nin meshur sözü hatırladım...sabir motoru devrede
Oglum iyi olsun baska birsey istemiyorum. O kadar med eden olduki onu.
Insallah canim su satten sonra yapacak birseyde yok, sabirla iylesmesini konusmasini bekliyorum.
Sagol canim.Hemde ne korku hayatinda böyle korku yasamadi.
Cok kisi tavsiye etti sunnet oncesi çocugun piskolejisi adina o kadar cok soylediki, sanki birtek orası oglumun haberi olmadan yapacak gibi geldi o guveni verdi. Meger ucreti alana, baska hasta cikana kadarmis.
Sağolun kızlar 20 dakika beklemedi hersey bittiginde anladik, hemen pesimizden baska sunnet aldı acelesi onaymış. Birde kuantum fizigine göre, sen şuan anne olarak silahlarını çektin, çocuğunu koruma ic güdüsü ile bakıyorsun cocugunun canının yandığını düşünüyorsun dedi. Ben soyluyorum sadece bakmiyorum bu cocugun canı yaniyor dedim inanmadı. Kuantumla ilgilen biraz dedi. Ateztezici geldiğinde ortaya çıktı oğlumun uyuşması için igneyi olmadığı. O zamanda iş işten geçti. Ayriyeten atestezi için ücret aldı. Ateztesiz olursa piskolaji si bozulur demisti.Uyuması şart demisti, ne dediyse tersi oldu. Oğlum hiç konusmuyor sesini sadece agkarken duyuyorum. Tek bir sey soyledi Allah beni dövdü dedi birdahada ağzından birsey çıkmadı. Cok korkak her sesten, herkesten korkuyor, suan bile kucağımda. Babasına dahi gitmiyor, duru dan bile korkuyor. 2 saatte bir novalgin agrı kesici veriyorum. Biran evvel gecer insallah.
Oyy gecmis olsun. Allahim korusun yaBiz yine bir düşme vakasiyla kapattık geceyi. TV sehpasinin sipsivri yerine bir düştü ki yürürken arkaya doğru kafasına saplandı resmen delindi yaşişti kanadı eşim de gececiydi calisiyodu aradım içimiz rahat etmedi Haydo da çok ağlayınca hemen acile götürdük doktorun da içi rahat etmedi tomografi çekildi uyutmamaya çalıştıkça uyumak istedi iki saat konu komsu Haydo beyi uyutmamak icin bir savaş verdik sonuçlar temiz çıktı çok şükür ufak bir pansumanla atlattık bunu da.. Yani söylenmez ama tam dün eşim bı yoksul ailemiz var her ay yardım yaptığımız onun mutfak alışverişini yapmıştı sadaka niyetine dedim sadaka vermemiş olsak kim bilir ne olurdu
Tüylerim diken diken olduuuuya boncuk gozlumun kesip attığı tırnağa kurban olsun o pislik adam bas bağrına annesi senin desteginle atlatacak bu korkuyu insallah pansumanini yaparken çok yumuşak bı ses tonuyla yapmaya çalış psikolojisi alt üst olmuştur şimdi inşallah daha iyi olur bugunSagol canım gece 4 de kadar hic uyumadı, ama suan daha iyi konusmaya başladı, biraz nazlı hep ilgi istiyor.Aglaması cok .korkusuda gecer insallah Eki Görüntüle 2791335
Aman neyimize değecek nazarTeşekkür ederim canım..bu akşam gene düştük gene kafamiz sisti
.bu kez fındık kadarsanki deri altina bir findik yerlesmis gibi.emeklerken oldu ya
Dis sadece alt iiki tanesi var... bilmiyorum neden ya..kac defa ciglikla uyandi..e her sefer direndi uyumak icin.bu gece de daha yeni uyutuyorum..hala dalamadıuyku reddi had safhada..
Ya güler söyler ayni Karya gibi bazen..ama dun gece cigliklar atınca korktum birazaci acı sesi titriyordu
Ya benim oglanda kullanmsitim..bana cok zor gelmiştisleeppy idi..ama tasiriyordu cogu zaman.ama belki teknoloji gelismistir
Kıyamam sana geçmiş olsun cancagzim..Jadesi jadem ile sen nazara geldiniz galiba .birden oldu diyorsun..resmen nazar degmis..guzelim oku kendini..Allah korumuş..amma kem gözmüs.
Bu mesaji okuyunca ben
Daha duuuuuuurrr...ikinci gelince deniz kiskandigi icin hepsini koltugun altina sürsün de sen gör
Benim oglan ilk dogdugunda aglarken morariyordu..doktor sinirden dedi..kalp doktoruna bile goturduk..hala aglayinca dudaklari morariyor..kansizliktan mi? Kansizligi var..ilaci veriyorum ama genelde ustune yemek yiyor..ise yaramiyornmu acaba
S Susam_tanesi nin meshur sözü hatırladım...sabir motoru devrede
Bilmiyom ben S Susam_tanesi biliyormuşAman neyimize değecek nazarşaka bi yana binlerce şükür tabi hayatıma Allahım iyiki ailemi verdi bana
Sabır motoru nerde kız hemen açalımben otomatik açılsın diye bekliyorum
Sagol canım gece 4 de kadar hic uyumadı, ama suan daha iyi konusmaya başladı, biraz nazlı hep ilgi istiyor.Aglaması cok .korkusuda gecer insallah Eki Görüntüle 2791335Tüylerim diken diken olduuuuya boncuk gozlumun kesip attığı tırnağa kurban olsun o pislik adam bas bağrına annesi senin desteginle atlatacak bu korkuyu insallah pansumanini yaparken çok yumuşak bı ses tonuyla yapmaya çalış psikolojisi alt üst olmuştur şimdi inşallah daha iyi olur bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?