2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
bıngıldağı açık olan var nı kaç cm baş çevreleriniz takip ediyor musunuz?
Bizim bıngıldak kapanmadı hâlâ, oğlumun çok erken kapanmıştı. Bugün 1 yaş aşısında olctuler 45 dediler normal dedi o kadar. Kaç olması gerekiyor.oglum 2 buçuk yaşında onunda 1 hafta önce 49 çıktı.

Merhaba kızlar öyle bir videoya denk geldim ki izlemenizi tavsiye ederim🌺 bayağı etkilendim açıkçası... ben de mi yapsam acaba diye düşünüyorum 🤔 gec kalmisim biraz ama 🤣
Kv de öğret artık diye sıkıştırıyor 😑

Sana kolay gelsin ozaman, ben kıçıma dön giymeye fırsat bulamıyorum. Valla ben bunla uğraşamam. Ben denesem tuvalet hariç, heryere denk gelir. kafama bile yapar. Ben durdum durdum bir 5 ay daha bekliyeyim, hem havalar ısınır direk alistiririm diye düşünüyorum, Tabi inşallah. Hem tek parça giyinecek. Şuan kilotlu çorap giyor. İnşallah yanılmıyorumdur, durunun kakasının geldiğini 10 dk önceden anlıyorum çok belli ediyor Değişmezse. Birde hep aynı saat alarm kurmuş gibi günde 2 defa hiç şaşma di saati.

11 bucuga yaklsti suan sennki kac kilo boyu kac ? Bizm bngildk 1 cm kdr acik gibi suan 47.5
11.500 bizimde kuzum boyu yakında hiç ölçmedim ya ölçeyim yazayım sana olur mu . Ver bence zeytinyağlını ben veriyorum kurtlu yerinde durmuyor eritiyordur eminim bizim de 1 cm de bakalım kalan 6 ay da kapanır sanırım. Zaten d vitaminini devam ettireceğim kan ilacıyla hatta balık yağ alacağım şimdi araştırıyorum

11.500 bizimde kuzum boyu yakında hiç ölçmedim ya ölçeyim yazayım sana olur mu . Ver bence zeytinyağlını ben veriyorum kurtlu yerinde durmuyor eritiyordur eminim bizim de 1 cm de bakalım kalan 6 ay da kapanır sanırım. Zaten d vitaminini devam ettireceğim kan ilacıyla hatta balık yağ alacağım şimdi araştırıyorum
Ben oğlumda morlles kullandim çokta memnundum. Tadı kötü değil severek içiyordu. Sonra kizada verdim oda sevdi. En son eczacı occean tavsiye etti, morlerse bu kadar para verme, hem sadece kışın kullanıyorsun, occean al hem yaz kış kullan dedi aldım. Yaz kış kullanmak cazip geldi. Tadı o kadar berbatki. İkisinde ne zaman versem şakır şakır kustu.

Tam ben soracaktım sen benden önce davrandın. Benden çok yaşayacaksın☺️ öylede olması gerekir zaten, eğer sıraylaysa.
Hadi ya 🙂
Güzel güzel yaşıyalım önemli olan o tabi allah huzurlu uzun ömür de verir İnş cümlemize 🙂🙏🏻

nasıl oyaladı ablan pes mi etti kuzum sen gitmeyince. Civan,ida alsaydın ya yanına. Umut hastayken durunun uyku düzeni felam hiç kalmadı. İkisinde kucagimdaydi. Zaten senin çocuklar gibi aynı bardaktan su içmeler, birbirinin elindekini kapmalar ikiside hasta olmuştu. Biri huzursuzsa ister istemez diğeride onun sesine huzursuz oldu ağladı. Anliyacagin ben hasta ağlarken hasta olmayanı da ağlattım uyutmadim. Yorgun oldukları için gündüz ikisi aynı zamanda uyudu çoğu. Bir yondende iyi olmuş göğüsünun iyice dolması. Kısa sürede doymustur. Çocuklar hasta olunca çok zor oluyor. Arelin burnunu yikiyormusun yatmadan, hasta iken. ben çocukların tikanmadan yıkıyorum, tıkalı ise bı kaç defa yıkıyorum.
çığlık kıyamet temizliyoruz burnunu. ikisi de artik tepkili. ilacı bile zorla iciriyorum. ablam gezdirir evde sakinleşince sallayıp uyutmuş. arel uyku anında kardeşini hiç istemiyor daha da hircinlasiyor😔
Helinnnnn Helinnnnn gecmis olsun kuzuma ya kiyamam
misskokulumm misskokulumm cikolatanin tadi guzeldi vallahi tatbak orada yok mu ?
Helinnnnn Helinnnnn sagol cnm brn arada sz az veryrdum.ama.esim 2 gun ust uste baya yedirmis çocuğa ondan oldu sanirim ya bugun zeytinyagi icirdim tam 4 kez kaka yapti 😂
ooo 4 ha. e rahatlamıştır artık. civan 2 kez yaptı da çok dolu dolu 😫 koku fena🙄

Umut bugün benim sabrımı zorluyor bı yanını sıkmamak için, yüzüne bakmıyorum. Aylardır bıktım ya sürekli sıvı şeyler istiyor, vermezsem ortalığı yıkıyor. Verincede koltuğa döker oradan içerdi bı dünya iş çıkarırdı. Aştı kendini köpek gibi parkelere döküyor oradan içiyor. İyice pislik oldu, sabah sabah hem koltuğa hem parkeye ayran dökmüş oraları yalıyor. Üstleri battı ev battı iki dk yalnız kalamiyir. Kızın altını degisiyordum dolaptan koca şişeyi almış. En son doktor kontrolünde senin oğlun çok şımarık demişti. Evet bencede çok şımarık üstelik adi. Haha haha diye gülüyor ben kizdikca.

Umut bugün benim sabrımı zorluyor bı yanını sıkmamak için, yüzüne bakmıyorum. Aylardır bıktım ya sürekli sıvı şeyler istiyor, vermezsem ortalığı yıkıyor. Verincede koltuğa döker oradan içerdi bı dünya iş çıkarırdı. Aştı kendini köpek gibi parkelere döküyor oradan içiyor. İyice pislik oldu, sabah sabah hem koltuğa hem parkeye ayran dökmüş oraları yalıyor. Üstleri battı ev battı iki dk yalnız kalamiyir. Kızın altını degisiyordum dolaptan koca şişeyi almış. En son doktor kontrolünde senin oğlun çok şımarık demişti. Evet bencede çok şımarık üstelik adi. Haha haha diye gülüyor ben kizdikca.
Off bahar yaa gerçekten sabır testiymiş. Ayran nasıl temizlenir koltuktan falan 🥴😖 sendromdan mı oluyor bunlar. Gerçekten böyle bir durumda nasıl yaklaşılır çocuğa 😕😕

Off bahar yaa gerçekten sabır testiymiş. Ayran nasıl temizlenir koltuktan falan 🥴😖 sendromdan mı oluyor bunlar. Gerçekten böyle bir durumda nasıl yaklaşılır çocuğa 😕😕
Vallahi bilmiyorum belki aranızda akıl veren olur diye yazdım. Ben bir iki neden yaptın, konusmucam seninle git dedim gülüyor. Kızda ayranlı yerlere oturdu. Vallahi bayadir böyle sıvı şeyleri döküp oynaması coktu. Ama parkeye döküp koltuğa döküp yalamasi benim canımı sıktı. İnat bildiğin bıraksan izin vermiyorum diye o beni dövecek o derece. Heryer çocuk kilidi ama faydası yok buz dolabınada asma kilit takmam lazım heralde. Sendrommu degilmi bilmiyorum da gerçekten çok şımarık, 15 dk vakit geçir anlarsın.

çok zor onca iş arasında bi de bu tarz şeyler. yeğenim de böyle sabahtan akşama kadar oynar bırakırsan. bi lavabo oyuncak var ya su akıyor bulaşıkları felan da var. o ilgisini çeker mi acaba baharcim?

çok zor onca iş arasında bi de bu tarz şeyler. yeğenim de böyle sabahtan akşama kadar oynar bırakırsan. bi lavabo oyuncak var ya su akıyor bulaşıkları felan da var. o ilgisini çeker mi acaba baharcim?
Su olan herşey ilgisini çeker ama onunla da heryeri ıslatır. Şu vermedigimde susadım diyor ben tutuyorum ictiriyirum. Son yudumu ağzında tutarak taşıyor yeterki biyere döksün. Lavobadan akan suyu taşır, ters çevirir. BiZ gene hafta sonu çocuk odası ile yatak odasına tıkıldık. Yıkadım koltukları ne zaman kurur Allah bilir. Akşama yemeğini parkeye dokeyim ordan yesin bari.

Back
X