gerçekten eskiden ne cisler ne kakalari boca etti üstüme bu oglan. daha yapmıyor mesala. gerçi bu durumdan memnunum doğrusu.Ben bunu hamileyken yazmıştım gruba. O zaman düşünüyordum da sonradan gerçek dışı oldu sabahları evde kaos oluyor zaten bir de wc ye tut falan hiç uğraşamam dedimface de bezsiz bebek grubu var doğduğundan beri hiç bezlemeyenler mi ararsın neler neler var. Bu kadın demiş ya Türkçede nasıl deniyor işte yok Türkiye bilmem ne diye. Gayet de var adı da tuvalet iletişimi. Üzerine kitaplar da var yazılmış özellikle kabızlığı olan bebeklere tavsiye ediliyor zaten. Grupta okuduklarım göre bebekleri biz beze alıştırıp sonra da bıraktırma için çaba harcıyoruz. Zaten bebek reflex olarak çıplak olunca çiş kaka yapmak ister. İlk zamanlar altını açtığımızda yapardı mesela benim oğlan sonra sonra unuttu artık yapmıyor. Yavaştan otursak belki olur da yüreğim yok şuan bir de o işle uğraşmaya.
Kv çok istiyorsa öğretmek gelsin 1 hafta gündüz sürekli açsın oturtsun çıkarsın giydirsin.Herşeye de karışmasınlar yav. Ben kızlara yazı geçirmemek için 2 yaşı bitirmeden 20 aylıkken öğrettim. Göktuğ 2 yaşını geçmiş olacak diğer yasa inşallah gidip babannesinde öğretem
![]()

iki yas sonrasi uğraşırım. simdi kafam kaldırmaz herhalde. eski usul devam