- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Ah hepimiz de oluyor o valla eşinde insan bunaldı demek ki çok sevindim tatlıya bağladık somunuEşimle atıştık bugün uzun süredir olmamıştı böyle ben kahvaltı öğününü çok severim ve özenirim sadece kahvaltılık la kalkmam illa bişeyler hazırlarım hele Bi de haftasonuysa. Bügün de öyle güzel bir kahvaltı hazırladım çağırdım yemeğe tam oturmadan da dedim ki önceden ben kahvaltı hazırlarken sende ortalığı toplardın hayırdır bu ara isyanlardadın diye şaka yollu söyledim aman bu zaten pek doluymuş başladı söylenmeye ben bir mutfaktan çıkamıyormuşum mutfak işinde ne varmış iki dakikalık işmiş bütün evi o yapıyormuş bide ona hala ona söyleniyormuşum falan filan haa dedim peki tadımız kaçtı kahvaltıda doğru dürüst yemeden topladım o sinirle zeynebin balkona girmiştim Ayşe uyurken orayı topladım çıktım baktım evin yarısını düpürüp silmiş gelmiş yanıma canım şöyle böyle oldu canım dedim heöende barışırım. Bugün için alışveriş yapmıştım dün güzel bir akşam yemeği yapayım diye ondanda vazgeçtim Bi çay demlerim kahvaltılık yesin diyordum bu kez de ebeveyn banyosunun dolabına giriştim gıcıklık değil mi baya orada uğraştım beyfendide heryeri yapmış tek yatak odasıyla banyolar kaldı sen yaparsın dedi o sırada da abim aradı maç izlemeye gelecekmiş çocukları alıp öyle olunca da ben mutfağa yemeğe girdim kalan yerleri de yapmış Bi güzel. Madem yapacan be adam niye sinir ediyorsun beni boşu boşuna güzel güzel el birlikte yapıyorduk ne oldu yani. Şimdi maç izliyorlar inş yenilirler
Ay çok uzun olmuş helal edin ama şiştim bugün yazımda rahatladım![]()