2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Dgru soyluyorsunz canm bugun koymadm zaten. Basim çatlıyor nasil yoruluyorum bu kadar anlamiyrum

Çocuk senin tepkini ölçemez o zaman da ama canım. Acaba anneme neler oluyor der arkadaslarin kast ettiği muhtemelen genel öfkeni dindirmek için. Yani uyarman gereken yerde uyar.her annenin bir yöntemi vardır..zamanla kendi yöntemini bulacaksın. Mesela tehlikeli bir yere gittiği zaman gidip onu ordan baska yere bırakıyorum.israrla gelirse ıııii hayir diyorum...gözüne bakiyorum...ama çok öfkelendiysem disimi sıkıp kendimi cimciriyorum.yuzumu yikiyorum ensemi falan. Gerci bizim evde beni sinirlendiren genelde Ali oluyor kızmak yerine kızabilecegin yani kendine zarar verebilecegi potansiyel esyalari kaldirmayi dene. Boylece o kendine zarar vermez sen de kizmamis olursun.senin bunalma sebebin aslinda Karyakus degil bence..ev hayatına adapte olma cabasi.. calısan hanimlar zorlanıyor basta boyle..seni cok iyi anlıyorum kendine yüklenme.. birlikte oyunlar oynadiginiz gibi kendi basina oynamasina imkan tani.mesela eline oyuncak ver hemen kafanı çevir baska yöne..eger oynamaz da sana gelirse birlikte oynayin birkac dakika.sonra biraz uzamlaş mesela koltuğa gec.kendi kurcalasin.. onceleri 1 dk durur sonralar artar bu süre. Gün gelir 10 15 dk kendi oynar.sana ihtiyac duymaz.dinlenirsin biraz. Sanirim evde yalniz ikiniz olduğunuz icin iyice sana düşmüş minikkuş..elif de oyle biraz.ali böyle degildi her cocuk baska bi de miss in dedigi dogru yapma yerine yapmasini istedigin eylemi söyle.. olumsuzu anlayamıyorlar..mesela yavaş hareket etmesini istedigim zaman ben yavaaaaaassss diyorym ama sesim kisiga yakin ve yavas soyluyorum.yani kelmeyi uzatarak ki yavasi anlasın.mesela nasil kos kos kos deriz heyecanla.bu da tam tersi.sarki soylerken de cocuk sarkisi soylersen daha mutlu oluyorlar.arada gozunu gozune degdir arada isini yap.bebekelr sık göz temasi isterler.buyuyene kadar böyle

Yok teyzesi bacağını tuttu bir dün mızmızlandı onu dedim
Oyy kıyamam geçmiş olsun..
Sivas sabahından günaydın güzel teyzeler
Oyy masAllah kuzusuu buyuduler de oynuyorlar
Yaa kıyamam gelincağzımaaa demek dis perisi bekliyor kolayca ve saglikla cikarsın insAllah
Geçmiş olsun tekrardan yavruma yazik kıyamam
Ne güzel düşünüyorsun baharim...bu tuvalet isinde destek.alacagim senden
. Herseyi bilmek bi halta yaramadi bende direk klozate koyarsak cocuk tuvaletini kaybetti sanar cok aglarmis diye okudum.2 yasi bekle dediler inat evresimde ters tepti..oyuna cevir dediler bittim.. en iyisi senin cozum
Ben de oyle sanıyordum ama oyle olmadi.. bence en zor animda hep annem.vardi yanimda diye dusunecekler
Ben ne yapayım kız yaş 40 bı ayağım çukurda. Bebeler yolun başında
Ee yuuhhh kiz kimin ayagi nerde nerden bilecegiz Allah uzun hayirli sağlıklı ömür versin ki yavrularimizi yetistirelim insAllah
Buda küçük şeker bir pare öldürüyor beni dişleri gülünce sağ alt ve üst var hala
Yyaaa kıyamam ben onaaa darisi Elife
Şarkı benim anlık kurtarıcım altını değiştirirken çok kullanıyorum dene muhakkak bu arada nasıl güzel geziyor maşallah
Ya sen demistin ya Asya sarkilarimsin sarkisinda uyuyor diye.zor zamanlarda deniyorum ise yariyor sarkinin nenni etkisi var tişikkirr idirim

Amin Elif kuzum da çıkarsın hadi kanka takip et bizi
Ay evet bu sıra favorisi lovely şarkısı asla ninni den hoşlanmıyor 3 şarkısı var onları dinlemekten kusacam

Geçmiş olsun kuzuma, hastalık mslesef huysuzlastiriyor. İylessin geçer o sınırı, tekrar gülücükler saçar.
Amin canım inş huy kalmasında
Geçmiş olsun Ayşeciğe gülücükleri tekrar gelsin inşallah. Gördüm fotosunu beşiği kemirirken bile çok tatlı sincap
Evde Ayşenin lakabı sincap yani onun Lazca versiyonu sen de sincap deyince hoşuma gitti

Karadeniz gezini Susaöcım Karadeniz turuna batı Karadeniz den başla doğu karadenizin yeşilini tutmasa da Bolu nun da dört mevsim harikadır doğası hem sana da yakın havalar ısınsın Bi haftasonu kaçamak yapın misafir edeyim sizi

Merhaba iyiyim teşekkür ederim bu kadar zaman sonra beni hatırlaman mutlu etti bebişde çok iyi yaramazlıklara devam 9.aylıkken başladı yürümeye erkenci yalnız ben seni çıkaramadım nickin mi değişti
Anne kucağına ötesi var mı pek mi zayıf sıpam çıbık kraker gibi mi tek atımlık cherry napıyor özledim onu da selam söyler misin benden
Jadecim selamını aldım geleyim bir canlı canlı selam vereyim dedim iyiyim sen nasılsın bebiş nasıl yaramazlıklara başladı mı

Çok geçmiş olsun bitti gitti kurtuldunuz. Demek her anne hemen hemen aynı hissediyor.
RAaa hiç göstermiyorsunn maşallah ayrıca ne çukuru aa 40 yaş genç daha yani
Sağol canım benim
Aman aman maşallah valla 3 gecede 28 günlük eziyet ettiler bitmiştir beşji
İnşallah bitmişir.
Dgru soyluyorsunz canm bugun koymadm zaten. Basim çatlıyor nasil yoruluyorum bu kadar anlamiyrum
Hep aynı ve canım yorgunluktan bazen her yerim ayrı ağrıyor. Bazen neremin ağrıdini anlamıyorum.
Estağfurullah canım elimden gelen birşey olursa seve seve yardımcı olurum. klozete alıştırma sebebim arkadaşım oldu. Onun kızı lazimliga yapıyordu, yapar yapmaz temizlemeyi unuttuğunda, kız onu alıp eve döküyordu. Küçükte değildi kapı kilidi felam fayda etmiyordu. Klozettende hala korkuyor şuan 6 yaşında hala lazimliga yapıyor. Birde bana hiç hijyen gelmedi, hava soğuk deyip odalara taşıması, benim onu hiç denememem gerektiğini hissettirdi. Misafirliğe bize geldiğinde tuvaletle gelmesi, bence çok yorucu.

Hoş geldin valla İnan unutmadık sizleri ama siz istemiyorsunuz diye ben pek yazmadım çok sevindim gelmenize

Klozete direk nasıl alıştırdın Ya ben kaçırdım onu Başlıkla mı yaptın çocuklar için oluyor ya

Ya sevindim o zaman almila teyzesi iyi şu an kuduruyor saçımı çekiyor telefonu çekiyor zor şartlar altı da yazıyorum Senin bebeğin nasıl her şey yolunda sanırım
Ohh sizde de başladı demek yaramazlıklara bende elime telefon alınca aynılarını yaşıyoruz Duru ayaklandı yürüyor koşuyor bile her türlü çekmece dolap karıştırma işleri var banyoya girip tuvalet kağıdını mutfaga kadar getiriyor bu gibi yaramazlıklar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…