Aman aman maşallah vallaOh ne güzel bende güzel bir gece geçirdim bende şok. Aman nazar değmesin 28 günü inşallah 3 günde tuketmisizdir.
Aynen teyzesiDağınık kalsın Almila bırak anne toplar maşallah sana
Dgru soyluyorsunz canm bugun koymadm zaten. Basim çatlıyor nasil yoruluyorum bu kadar anlamiyrumCanım sorunu en başından cozmen lazım, burada şarkı işe yaramaz. Seni strese en başta yürüteç sokuyor. Önce ondan kurtulacaksin. Yürüteç zamanı çoktan geçti, Karya artık yürüyor. Yürüyen bir çocuk yurutecle, selbesten daha fazla kendine zarar verme ihtimali var. Serbest olsa tepe üstü dusemez yürürken. Onda sarktiginda direk o şekil düşülüyor.
Çocuk senin tepkini ölçemez o zaman da ama canım. Acaba anneme neler oluyor derZeyay1420 N Nehir8077 ya benimki şöyle oluyor dun hep bu sebepten bagirdim mesela. Yurutecte ya sarkiyor benimde elim dolu oluyor o sira aayyy karyaaa yapmaaa diye bagiriyorum sonra o halen ayni seyi yapiyr mecbur mudahale ediyorum akabinde neden yapiyorsun sarkma diye sesimi yükseltiyorum. Bu sira sarki soylesem durdurabilir miyim kendimi bir deneyeyim:)
Oyy kıyamam geçmiş olsun..Yok teyzesi bacağını tuttu bir dün mızmızlandı onu dedim
Oyy masAllah kuzusuu buyuduler de oynuyorlarSivas sabahından günaydın güzel teyzeler
Yaa kıyamam gelincağzımaaaBu durumda şarkı etki etmez tabiki@Nehir8077 bahar ne güzel demiş sorunun kaynağını ortadan kaldırmalısın artık yürüyebiliyor ve yürüteç onu kısıtladığı için çıkmak isteyecektir.
Uyudu kuzum ama hep mızır mızır üst dişin biri patladı diğerinin de ucu çıkmış yanlarda zorluyor sanırım vahh yavrum vay diş ağrısı her yaşta çok zor Zeynebimin de ilk dişi düşmek üzere oda onun telaşında diş perisi e liste hazırlıyor diş hediyesi isteyecekmiş
Geçmiş olsun tekrardan yavruma yazik kıyamamInsallh ya bu miniklere bsey olmasn hic birine. Illaki dusuyorlar dha da cok dusecekler ama buyk bsey olmaz insallh bndan snralari
Bugn byle oldu kabarms beyaz kısımdaki yeri su toplamis gbi degl ama. Agzina bseyleri cok götürüyodu bugn yapmiyo yavrm
Ne güzel düşünüyorsun baharim...bu tuvalet isinde destek.alacagim sendenBence yürüteç artık hayat kurtarmıyor, dahada zorlaştırıyor. He düştü düşecek derken daha çok kontrol etmek zorunda kalınıyor. Bence iyide yapmışsın kaldırmakla. Bak başka çareler bulmuşsun. Ben çok oldu Atalı 1 saat içinde 5 kere düşünce kapıya koymuştum. İyikide koymusum. Bir çok şeyde ben hep aceleci davranıyorum. Mesela beşik arkadaşıma verdim kaç ay oldu. Eşim beşiği verince nasıl olacak, uyabilcekmi diye telaş etmişti. Bir şeylerden vaz geçildiğinde sonrası zor olacak diye düşünülüyor. Ama insan oğlu herşeye alışıyor. Ben başka yere alıştırmadan vaz geçiyorum. Umuttada öyle olmuştu. Şimdi yatakta yatıyor. Tehlike gördüğüm anda, değiştirdim. Çocuklar bilmiyorki çoğu şeyi, biz hangi imkanları sunarsak ona alışıyor. Tuvalet olayında da öyle olmuştu. Ben direk klozete alistiridim umutu. Bez den vaz gectigimde birdaha takmadım. Ne yapması gerektiğinde kararlı oldum. Oda başka cagrenin olmadığını farkketti. Yani neyi doğru yapıyorum, neyi yanlış bilmiyorum ama bizde durumlar bunlar. Bu arada kız gece uyudu geçti inşallah. Bende bir uyumuşum hiç kalkmadan iyi geldi.
Ben de oyle sanıyordum ama oyle olmadi.. bence en zor animda hep annem.vardi yanimda diye dusuneceklerEvet büyüdükçe aşı yaptırmak zorlaştı. Cokmu huysuz oldu ipek, bakalım bizleri neler bekliyor.
Umut aşı olurken 3 kişi tutuyoruz, umut sen nasıl bir annesin der gibi bakıyor bana. Hatta en son eşime, burun temizleme bende, sevmediği ilacı vermek bende,iğneye doktora aşıya getirmek bende. Nerede kötü şey var benle oluyor. Sen kahraman olarak kalıyorsun, çocuk benden nefret edecek dedim. Ama öyle birşeyki, durumu atlatır atlatmaz gene anneci oluyor. Ama korkmuyor değilim çocuklarım onlara zarar verdiğimi düşünecek diye.
Ee yuuhhhBen ne yapayım kız yaş 40 bı ayağım çukurda. Bebeler yolun başında
Yyaaa kıyamam ben onaaaBuda küçük şeker bir pareöldürüyor beni dişleri gülünce sağ alt ve üst var hala
Ya sen demistin ya Asya sarkilarimsin sarkisinda uyuyor diye.zor zamanlarda deniyorum ise yariyorŞarkı benim anlık kurtarıcım altını değiştirirken çok kullanıyorum dene muhakkakbu arada nasıl güzel geziyor maşallah
Amin Elif kuzum da çıkarsın hadi kanka takip et biziOyy kıyamam geçmiş olsun..
Oyy masAllah kuzusuu buyuduler de oynuyorlar
Yaa kıyamam gelincağzımaaademek dis perisi bekliyor kolayca ve saglikla cikarsın insAllah
Geçmiş olsun tekrardan yavruma yazik kıyamam
Ne güzel düşünüyorsun baharim...bu tuvalet isinde destek.alacagim senden
. Herseyi bilmek bi halta yaramadi bendedirek klozate koyarsak cocuk tuvaletini kaybetti sanar cok aglarmis diye okudum.2 yasi bekle dediler inat evresimde ters tepti..oyuna cevir dediler bittim.. en iyisi senin cozum
Ben de oyle sanıyordum ama oyle olmadi.. bence en zor animda hep annem.vardi yanimda diye dusunecekler
Ee yuuhhhkiz kimin ayagi nerde nerden bilecegiz Allah uzun hayirli sağlıklı ömür versin ki yavrularimizi yetistirelim insAllah
Yyaaa kıyamam ben onaaadarisi Elife
Ya sen demistin ya Asya sarkilarimsin sarkisinda uyuyor diye.zor zamanlarda deniyorum ise yariyorsarkinin nenni etkisi var tişikkirr idirim
Yaa yerimAmin Elif kuzum da çıkarsın hadi kanka takip et bizi
Ay evet bu sıra favorisi lovely şarkısıasla ninni den hoşlanmıyor 3 şarkısı var onları dinlemekten kusacam
Amin canım inş huy kalmasındaGeçmiş olsun kuzuma, hastalık mslesef huysuzlastiriyor. İylessin geçer o sınırı, tekrar gülücükler saçar.
Geçmiş olsun Ayşeciğe gülücükleri tekrar gelsin inşallah. Gördüm fotosunu beşiği kemirirken bile çok tatlı sincap
Susaöcım Karadeniz turuna batı Karadeniz den başla doğu karadenizin yeşilini tutmasa da Bolu nun da dört mevsim harikadır doğası hem sana da yakın havalar ısınsın Bi haftasonu kaçamak yapın misafir edeyim siziBen karadenize hiç gitmedim sayılır. Bir kere erzuruma giderken ordan geçmiştik yol üzeri gördüm çoğu yeri bir tek trabzonda içeri girdiğimiz için hamsiköyü gördüm çook güzeldi. Bi de sinop boyabat a bir köy okulu projesi için gitmiştim orası da harika bir yerdio zaman ilk fırsatta karadeniz turuna giresundan başlayacağım
Sen nerelisin dünürüm?
Haklısın bi de bebekken anlamıyordu vık ediyor bitiyordu şimdi bacaklarını tutarken başlıyor ağlamaya. Biz de atlattık çok şükür diye bakıyorum olaya. bir kaç aşı kaldı ondan sonra 4 yaşa kadar rahat. Yalnız bexero nun 2.dozunu unutmam mümkün değil hiç bir aşı öyle bir ağrı huzursuzluk yapmamıştı ipek e
Merhaba iyiyim teşekkür ederim bu kadar zaman sonra beni hatırlaman mutlu ettiKalppare kiz bir seni göremedik su forumda bir foto paylaş yahu sonra kaldirirsin :)
Birde diger arkdslari merak ediyordumda saglik olsun
Bu vesileyle @BlupBlupBlup @Tikkabilla diger kizlari bulamadim. Cecen egg agacsizkoala ve cherrygum nasilsinz bebisler nasil ?
Jadecim selamını aldım geleyim bir canlı canlı selam vereyim dedimAnne kucağına ötesi var mıpek mi zayıf sıpam çıbık kraker gibi mi tek atımlık cherry napıyor özledim onu da selam söyler misin benden
Çok geçmiş olsun bitti gitti kurtuldunuz. Demek her anne hemen hemen aynı hissediyor.Haklısın yaa travma yaratacak şeyleri yapmaktan ben de hiç hoşnut değilim. Burnuna sprey sıkmayı bıraktım mesela çok kızıyor ağlıyordu zaten burnuna dokundurmaz oldu. İlaçları da kandırarak veriyorum pek gerek de olmadı çok şükür.
Huysuzluk değil de çok ağladı ne kdar canı yandıysa artık bilmiyorum. Aşı olurken bile bazen ağlamaz yani canı tatlı değildir sadece bacakları tuttuğumuz için sinirlenir ağlar veya da ilaç yakıyorsa azıcık vıyk yapar hemen kucağa alınca susardı ama o bexero 2.dozda eve geldik bir kaç saat sonra bir ağladı bir ağladı sarılıyorum kucaklıyorum olmuyor en son emerken sustu uyudu ağrı kecisi etkisi geldi herhalde ya da meme iyi geldi bilmiyorum. İnşallah sizinkiler öyle olmaz.
Sağol canım benimRAaa hiç göstermiyorsunn maşallahayrıca ne çukuru aa 40 yaş genç daha yani
İnşallah bitmişir.Aman aman maşallah valla3 gecede 28 günlük eziyet ettiler bitmiştir beşji
Hep aynı ve canım yorgunluktan bazen her yerim ayrı ağrıyor. Bazen neremin ağrıdini anlamıyorum.Dgru soyluyorsunz canm bugun koymadm zaten. Basim çatlıyor nasil yoruluyorum bu kadar anlamiyrum
Estağfurullah canım elimden gelen birşey olursa seve seve yardımcı olurum. klozete alıştırma sebebim arkadaşım oldu. Onun kızı lazimliga yapıyordu, yapar yapmaz temizlemeyi unuttuğunda, kız onu alıp eve döküyordu. Küçükte değildi kapı kilidi felam fayda etmiyordu. Klozettende hala korkuyor şuan 6 yaşında hala lazimliga yapıyor. Birde bana hiç hijyen gelmedi, hava soğuk deyip odalara taşıması, benim onu hiç denememem gerektiğini hissettirdi. Misafirliğe bize geldiğinde tuvaletle gelmesi, bence çok yorucu.Oyy kıyamam geçmiş olsun..
Oyy masAllah kuzusuu buyuduler de oynuyorlar
Yaa kıyamam gelincağzımaaademek dis perisi bekliyor kolayca ve saglikla cikarsın insAllah
Geçmiş olsun tekrardan yavruma yazik kıyamam
Ne güzel düşünüyorsun baharim...bu tuvalet isinde destek.alacagim senden
. Herseyi bilmek bi halta yaramadi bendedirek klozate koyarsak cocuk tuvaletini kaybetti sanar cok aglarmis diye okudum.2 yasi bekle dediler inat evresimde ters tepti..oyuna cevir dediler bittim.. en iyisi senin cozum
Ben de oyle sanıyordum ama oyle olmadi.. bence en zor animda hep annem.vardi yanimda diye dusunecekler
Ee yuuhhhkiz kimin ayagi nerde nerden bilecegiz Allah uzun hayirli sağlıklı ömür versin ki yavrularimizi yetistirelim insAllah
Yyaaa kıyamam ben onaaadarisi Elife
Ya sen demistin ya Asya sarkilarimsin sarkisinda uyuyor diye.zor zamanlarda deniyorum ise yariyorsarkinin nenni etkisi var tişikkirr idirim
Hoş geldinMerhaba iyiyim teşekkür ederim bu kadar zaman sonra beni hatırlaman mutlu ettibebişde çok iyi yaramazlıklara devam 9.aylıkken başladı yürümeye erkenci yalnız ben seni çıkaramadım nickin mi değişti
Jadecim selamını aldım geleyim bir canlı canlı selam vereyim dedimiyiyim sen nasılsın bebiş nasıl yaramazlıklara başladı mı
Hoşbulduk nasılsın ebru? Bebeğin nasılHoş geldinvalla İnan unutmadık sizleri ama siz istemiyorsunuz diye ben pek yazmadım çok sevindim gelmenize
Klozete direk nasıl alıştırdın Ya ben kaçırdım onuÇok geçmiş olsun bitti gitti kurtuldunuz. Demek her anne hemen hemen aynı hissediyor.
Sağol canım benim
İnşallah bitmişir.
Hep aynı ve canım yorgunluktan bazen her yerim ayrı ağrıyor. Bazen neremin ağrıdini anlamıyorum.
Estağfurullah canım elimden gelen birşey olursa seve seve yardımcı olurum. klozete alıştırma sebebim arkadaşım oldu. Onun kızı lazimliga yapıyordu, yapar yapmaz temizlemeyi unuttuğunda, kız onu alıp eve döküyordu. Küçükte değildi kapı kilidi felam fayda etmiyordu. Klozettende hala korkuyor şuan 6 yaşında hala lazimliga yapıyor. Birde bana hiç hijyen gelmedi, hava soğuk deyip odalara taşıması, benim onu hiç denememem gerektiğini hissettirdi. Misafirliğe bize geldiğinde tuvaletle gelmesi, bence çok yorucu.
Ya sevindim o zaman almila teyzesi iyi şu an kuduruyor saçımı çekiyor telefonu çekiyor zor şartlar altı da yazıyorumHoşbulduk nasılsın ebru? Bebeğin nasılyooo istememek gibi bir durum hiç olmadı
Hoşbulduk nasılsın ebru? Bebeğin nasılyooo istememek gibi bir durum hiç olmadı
Ohh sizde de başladı demek yaramazlıklaraYa sevindim o zaman almila teyzesi iyi şu an kuduruyor saçımı çekiyor telefonu çekiyor zor şartlar altı da yazıyorumSenin bebeğin nasıl her şey yolunda sanırım
Sağol canım seninki de maşallah minik polisYa O güzellik ne öyle allaaaaahhhh maşallah Ya çok tatlı çok
Isırıyoruz bol bolO yanakları yememek için bir sebep bulamıyorumCherrygum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?