2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Şselam canım. Maaşallah Duru kıza bebeler büyüdüler . Sizleri özledik valla. Sevgiler gönderir Ata Duruya
Çok hareketliler bir saniye gözden ayırmamalı gerekiyor tehlikeye tam gaz dört nala gidiyorlar
Kızlar forum erkek bebek ağırlıklı mı kız bebek ağırlıklı mı Dünür olunmuş bakıyorum bu arada
Hep başlarını bağladık kuzum bebelerin. Sen de Duru ya talip oldun hadi hayırlısı.
Çok geçmiş olsun dilzarım. Aman çok dikkat hastaneler de fena. Virüs tavan yapmış oralarda. Terme de felaket durumda. Bitip gideydi şu virüs.Asım paşama musmutlu yaşlar dilerim anneli babalı ablalarıyla.

İyi akşamlar herkese
Uzun zaman önce aklımdaydı ama talep geri çevrilir diye girişimde bulunmadım.
Baharın mesajı vesile oldu geldim.
Daha önce kırdığım biri varsa özür dilerim kızlar birebir tartıştığımız bir arkadaş vardı oda şuan burda yok bebeğine şifalar diliyorum onunda inşallah iyilerdir
Sizlerde iyisinizdir umarım.

Şekerparem ben de her seferinde senden çok güzel şeyler öğreniyorum. Sen hep yaz böyle her dara düştüğümüzde her ne yapacağımızı şaşırdığımızda sen yaz biz okuyalım

Bugün gönderdiğim o postun etkisi ile burda yazılanların etkisi ile tam 1,5 saat sabırla ipektoşu uyuttum Şimdi girdim içeri artık kendime ayırdığım saatler başladı
Ya sen demistin ya Asya sarkilarimsin sarkisinda uyuyor diye.zor zamanlarda deniyorum ise yariyor sarkinin nenni etkisi var tişikkirr idirim
Hangi şarkı ya o ben duymadım ben de dinleteyim.
Amin canım inş huy kalmasında

Evde Ayşenin lakabı sincap yani onun Lazca versiyonu sen de sincap deyince hoşuma gitti
Yaa çok sevindim ben de kemiriyor deyince aklıma geldi bence sevimli bir hayvan
Yaa neler gelmiş başınıza böyle dilzarım sana da Asım kuzuma da geçmiş olsun
Bolu abanta gitmiştik bir ara da yedigöller e niyetlendik ama gidemedik hatta kamp yapacaktık. Keşke yapsaymışız çook güzel yerler ben de çok seviyorum. İstanbula giderken bile oralardan geçerken ayrı bir alemde gibi hissediyorum.
ben Amasyaliyim dünürüm yine karadeniz ama icerden. iklimi bitki örtüsü ve dahi kültüru de daha çok iç Anadoluya benziyor.

Karadeniz turuna niyetlenirseniz, mutlaka beklerim.

Samsun a beklerim Susamım bizim misafirimiz olun
Sağolun canlar ne güzel bir dostluk oldu bizimkiler böyle karadeniz dedim hepiniz davet ettiniz keşke hepinize ayrı ayrı gelebilsem

Ben ankaraya davet etmiyorum hiç bişey yok. sıkıcı şehir pandemide iyice sıkıcı oldu. Bi odtü müz vardı orayı da kapadılar bize. yeşilimiz kalmadı..

Bizim kız bekar teyzesi sanırım dünürüm yok o dönem kayıplardaydom evde kaldı kızım yaramaz zaten
Yerim ben onun yaramazlığını benim cıbık da çok hareketli. Bir oraya koşuyor bir buraya. Ben de peşinde helak oldum zavallı ben

Ooooo hoş geldin Ya nasılsın napıyorsun canım umarım her şey yolundadır

Yerim ben onun yaramazlığını benim cıbık da çok hareketli. Bir oraya koşuyor bir buraya. Ben de peşinde helak oldum zavallı ben
Ah canım benim Ya canları sağ olsun tam ısırmalık zamanları Ya tek heceli bir şeyler söylüyor bitiyoruz benim adım da memem

Ankara’nın neresindesin

Ah canım benim Ya canları sağ olsun tam ısırmalık zamanları Ya tek heceli bir şeyler söylüyor bitiyoruz benim adım da memem
Ay çınar da memem kelimesini ağzından düşürmüyor. Emziği bulamıyor gece karanlıkta bazen. Beşiğinde ayağa kalkıp memeeemm diye bağırıyor bana anne, baba, anneanne, gitti, geldi, dede falan diyor sıpacık

Ooooo hoş geldin Ya nasılsın napıyorsun canım umarım her şey yolundadır

Hoş bulduk canım.
Çok şükür diyelim her şey yolunda Eylül hanım büyüyor bizde onun peşinde koşturuyoruz. Sende iyisin dimi bebiş nasıl? Ateşi var yazmışsın bizim de oldu diş üst dişler çıkarken :/

Ay maşallah ona Ya yerim dillerini bizde de aynı kelimeler var bir de teyze diyor teyzemiz bizimle kaldı alışma sürecinde hemen torpil geçti ona

Çok geçmiş olsun canım hoş şimdiye geçmiştir bile belki ben Jadesi bin tahtını sallıyorum geriden gelme konusunda İşte çaydanlığı alıyor içine oyuncak koyup karıştırıp kapağını kapatiyor bana uzatıyor hüp yapıyorum çay içmiş oluyorum

Kuzum daha geçen hafta ilk dişleri altlar çıktı birden baktım ateşlendi şaşırdım o zaman olmamıştı . Eylülcüğümün de senin de iyi olmanıza çok çok sevindik o kadar şey paylaştık sizleri nasıl unutalım

Canım kehribar kolye kullanıyor musın? Bizde o mu işe yaradı bilmiyorum ama ateş olmadan çıkardı dişlerini. 8 dişimiz var şu an. Salya da çok olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…