tesekkur ederim baharcigim.Selam kizlar yazamadim anca okuyabildim yazdıklarınızı
S Susam_tanesi canim gecmis olsun gecer insa onemli birsey degildr bence
D dilzar Masallah resimlerinizi gordum nice guzel yaslari olsun
@Jadesi yeni evin hayirli olsiun gule gule oturun
eggplantlover canim hoşgeldin. Çınar ın alerjiside umarim çabucak gecer.
Karadeniz demişsen o zamaaaan buraya bekleriz. Güneyde fındık bahçesi ki şimdi yesillendi,kuzeyde Karadenizimiz var. gelin buyurun yaylaları, kuzalan şelalesi, mavi golüyle karadenizin el değmemiş tarafi Giresun. O ogretmen61 sen duyma sakın,Kahveye beklerim o zaman yeşile bakarıkyeşil dedim de Karadeniz geldi aklımabaöbaşka bir yeşili var oraların
Senş tebrik ediyorum azmin sonuvay be ben dernekte tek başıma oturuyum o zaman çay demleyim de benimki de bu sıra bi bana bi babasına gidip gögsüneyavaşça kafayı koyuyor mest oluyoruz ona bile düşün
Eczaneden alinir dimi bu. Ismi neydi ve nasl kullaniyorsn bnuOlur çok şükür bununla geçmiş olsun evet dişi gelmiş olabilir
Bu durumda şarkı etki etmez tabikiZeyay1420 N Nehir8077 ya benimki şöyle oluyor dun hep bu sebepten bagirdim mesela. Yurutecte ya sarkiyor benimde elim dolu oluyor o sira aayyy karyaaa yapmaaa diye bagiriyorum sonra o halen ayni seyi yapiyr mecbur mudahale ediyorum akabinde neden yapiyorsun sarkma diye sesimi yükseltiyorum. Bu sira sarki soylesem durdurabilir miyim kendimi bir deneyeyim:)
Uyudu kuzum ama hep mızır mızır üst dişin biri patladı diğerinin de ucu çıkmış yanlarda zorluyor sanırım vahh yavrum vay diş ağrısı her yaşta çok zor Zeynebimin de ilk dişi düşmek üzere oda onun telaşında diş perisi e liste hazırlıyor diş hediyesi isteyecekmişGünaydın kızlargüzel günler diliyorum
Benim minnoş sabah kalkınca bir kendini sallattırıyor uykumu da almışım kalkacam bacağımda uyku keyfi yapıyorkalkınca da gözlerini açamıyor uykusu varmış
Zeyay1420 inşallah Ayşe 2 saat daha uyumama müsaade etmiştir nesi var acaba bu dişler mahvetti çocukları inşallah diştir de çıkınca biter gider
Hay allah ya bebeleri anlamak mümkün değilAlerjimiz yok ama yemiyor bir şey . Ağzını açmıyor . Açsa diliyle itiyor . İki lokma gitse ağzına benden mutlusu yok .
Bunu netten aldım ben ama eczacı da bu tarz yaralanmalar için kesin krem verir sor istersenEczaneden alinir dimi bu. Ismi neydi ve nasl kullaniyorsn bnu
Tamam cok sagl eşime attm sorracak o bakalm. Hangi siteden aldn peki iyi çıkmazsa aliym bundanBunu netten aldım ben ama eczacı da bu tarz yaralanmalar için kesin krem verir sor istersen
Bu canımTamam cok sagl eşime attm sorracak o bakalm. Hangi siteden aldn peki iyi çıkmazsa aliym bundan
Amin amin çocuklar öyle masum ki ancak bı kadar fark ediyorlar sen iyi yapmışsın canım benim aşı olsanız biraz daha iyi hissedersiniz. Rabbim yardım etsin tüm çalışanlaraOkula geldim sınav görevim var aman bir tedirginim ki sorma ilk kez öğrencilerle bir aradayım yavrularım özlemiş ler gelip konuşmak sarılmak istiyorlar ne illet Bişey miş bu hastalık nasıl uzak kaldık bende çift maske tırım tırım kaçıyorum çocuklara görünmeyeyim diye ama acayip tedirginim Allah derse giren arkadaşlarımın yardımcısı olsun
Zten uzun sure giden brsey heralde aksam gelsn de bulamazsa eczaneden sparisi veririz.Bu canım
İçi az ama çok uzun süre gidiyor canım cildi çok hassas almilanın hemen kızarıp şişiyor bu olursa sorunsuz geçiyor ama şişme büyükse soğuk uygulama yap biraz sonra sür inş daha kullanmaya gerek kalmaz hafif minik şeyler olsun olacaksa da Allah korusunZten uzun sure giden brsey heralde aksam gelsn de bulamazsa eczaneden sparisi veririz.
Saol canım öyle güçsüz ki gözleri yarım bakıyor fişten sanırım çok zorladı yavrumu
İnş geçer o zaman aşının etkisiyle huzursuzluğuoda az zorluk yaşamadı son zamanlarda ne kadarcık ki bünyeleri etkileniyor lar hemen
Güzel dileklerin içinde çok saol umarım hayırlısı ile pozitif sonuç alıp sağlıkla kucaklarına aldılar diye haber vermek nasip olur sizede
Canım evet tek başına çocuk bakmak bu zamanda çok zor heleki tam hareketlendi ler ama kendilerini kontrol edemiyor zarar veriyorlarken sabırlı olmak zorlaşıyor ama o daha çok minik annesi ve bu dünyada ki en tanıdık gelen en güvendiği huzur bulduğu kişi sensin baktın sinirleniyorsun karya ya bağırmadan odağını dağıt yada yüksek sesle şarkı söyle müzik aç eşlik et ona
Amin canım evet aynen öyle Rabbim esirgesin acılarını göstermesin
Alt dişler bellide üstleri bizim kide göstermiyor bakmak isteyince de sımsıkı kapatıyor ne biliyorsa
İnş canım
Oyyy bana bile iyi geldi Ayşe yi hemen iyileştirir. Deniz diş kaşıntısı için beşik kenarı kemirmek iyi geliyor dedi sanırım nasıl canı acıyorsa yavrumun yatağının kenarlarını diliyor hep
tesekkur ederim baharcigim.
Karadeniz demişsen o zamaaaan buraya bekleriz. Güneyde fındık bahçesi ki şimdi yesillendi,kuzeyde Karadenizimiz var. gelin buyurun yaylaları, kuzalan şelalesi, mavi golüyle karadenizin el değmemiş tarafi Giresun. O ogretmen61 sen duyma sakın,Ayder, Uzun Göl güzel de insan faktörü cok girmiş tatil yeri gibi pek sevemedim ben. Giresun daha keşfedilmemiş ,kesfedilmesin de zaten.
ne reklam yaptım heee, sanki memleketim
Insallh ya bu miniklere bsey olmasn hic birine. Illaki dusuyorlar dha da cok dusecekler ama buyk bsey olmaz insallh bndan snralariİçi az ama çok uzun süre gidiyor canım cildi çok hassas almilanın hemen kızarıp şişiyor bu olursa sorunsuz geçiyor ama şişme büyükse soğuk uygulama yap biraz sonra sür inş daha kullanmaya gerek kalmaz hafif minik şeyler olsun olacaksa da Allah korusun
Bence yürüteç artık hayat kurtarmıyor, dahada zorlaştırıyor. He düştü düşecek derken daha çok kontrol etmek zorunda kalınıyor. Bence iyide yapmışsın kaldırmakla. Bak başka çareler bulmuşsun. Ben çok oldu Atalı 1 saat içinde 5 kere düşünce kapıya koymuştum. İyikide koymusum. Bir çok şeyde ben hep aceleci davranıyorum. Mesela beşik arkadaşıma verdim kaç ay oldu. Eşim beşiği verince nasıl olacak, uyabilcekmi diye telaş etmişti. Bir şeylerden vaz geçildiğinde sonrası zor olacak diye düşünülüyor. Ama insan oğlu herşeye alışıyor. Ben başka yere alıştırmadan vaz geçiyorum. Umuttada öyle olmuştu. Şimdi yatakta yatıyor. Tehlike gördüğüm anda, değiştirdim. Çocuklar bilmiyorki çoğu şeyi, biz hangi imkanları sunarsak ona alışıyor. Tuvalet olayında da öyle olmuştu. Ben direk klozete alistiridim umutu. Bez den vaz gectigimde birdaha takmadım. Ne yapması gerektiğinde kararlı oldum. Oda başka cagrenin olmadığını farkketti. Yani neyi doğru yapıyorum, neyi yanlış bilmiyorum ama bizde durumlar bunlar. Bu arada kız gece uyudu geçti inşallah. Bende bir uyumuşum hiç kalkmadan iyi geldi.Ben de diyecektim yürüteç meselesini ama işte bazen hayat kurtarıcı mı oluyor acaba dedim. 2 ayı geçti kaldırdım ben de evde zaten adım atacak yer olmuyor bazen. Emekledikten sonra kaldırdım arkadaş gelip alacak bekliyor öyle. Benimki de sarkmaya başlamıştı zaten baktım cozutacaktı.
Bu arada ben de sinirleniyorum arada bağırdığım oluyor ama genelde sakinimdir baktım mızırdıyor bırakırım ne işim varsa hiç olmazsa dışarı çıkarıyorum orda sakşnleşiyor evde mızmız olduğu günler çekilmiyor hiç.
Oh ne güzel bende güzel bir gece geçirdim bende şok. Aman nazar değmesin 28 günü inşallah 3 günde tuketmisizdir.Allahtan her günü öyle değiller hep yermeyim kızımı ya bahar teyzesi dün gece 1 kere uyandıben şok
Vallahi en iyisini yapmışsın Erken başlamakla. Bizede 1 yaş sonrası tek doz dendi diye bekledim. Meğer beksora zaten 3 dozmuş. Bilseydim beksoraya başlardım daha küçükken. Büyüdükçe daha çok hastalanma ihtimali olmaya başladı. Bebekken yatıyordu sadece. Şimdi taşlarda oturma, herşeyi ağıza sokma.Bu menenjit aşılarını erken yaptıran bir ben miyim acaba yaa?? Doktorumuz nasıl derse yaptırdım ben. 5-7 bexero 10 nimenrix daha da var sanırım bitmedi
Sen tabi her türlüsünü bildiğin için daha çok etkilenmişsindir. Ben direkt bu günler geçecek ve özleyeceğiz bir daha bu zamanları geri gelmeyecek diye bakıyorum. Sen biri için geçmiş öbürü için başlamış önünde akan hayat çok çeşitliağlattın beni dünürüm.. arka iki tekerlek coktan çıkmıştı da şükür yetiştik de arka tekerlege muhtaç biri daha geldi hayatımıza.
şaka bir yana buyuk kızım 11 yaşında bir 11 yil daha kalmayacak büyük ihtimal yanımızda diyorum. kalmasın da zaten, kendini geliştireceği mutlu olacağı bir yerde bir üniversitede bir işte olsun insallah. ama bir yandan da burnunun direği sızlıyor insanın.
Ben karadenize hiç gitmedim sayılır. Bir kere erzuruma giderken ordan geçmiştik yol üzeri gördüm çoğu yeri bir tek trabzonda içeri girdiğimiz için hamsiköyü gördüm çook güzeldi. Bi de sinop boyabat a bir köy okulu projesi için gitmiştim orası da harika bir yerditesekkur ederim baharcigim.
Karadeniz demişsen o zamaaaan buraya bekleriz. Güneyde fındık bahçesi ki şimdi yesillendi,kuzeyde Karadenizimiz var. gelin buyurun yaylaları, kuzalan şelalesi, mavi golüyle karadenizin el değmemiş tarafi Giresun. O ogretmen61 sen duyma sakın,Ayder, Uzun Göl güzel de insan faktörü cok girmiş tatil yeri gibi pek sevemedim ben. Giresun daha keşfedilmemiş ,kesfedilmesin de zaten.
ne reklam yaptım heee, sanki memleketim
Haklısın bi de bebekken anlamıyordu vık ediyor bitiyordu şimdi bacaklarını tutarken başlıyor ağlamaya. Biz de atlattık çok şükür diye bakıyorum olaya. bir kaç aşı kaldı ondan sonra 4 yaşa kadar rahat. Yalnız bexero nun 2.dozunu unutmam mümkün değil hiç bir aşı öyle bir ağrı huzursuzluk yapmamıştı ipek eVallahi en iyisini yapmışsın Erken başlamakla. Bizede 1 yaş sonrası tek doz dendi diye bekledim. Meğer beksora zaten 3 dozmuş. Bilseydim beksoraya başlardım daha küçükken. Büyüdükçe daha çok hastalanma ihtimali olmaya başladı. Bebekken yatıyordu sadece. Şimdi taşlarda oturma, herşeyi ağıza sokma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?