2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Evet büyüdükçe aşı yaptırmak zorlaştı. Cokmu huysuz oldu ipek, bakalım bizleri neler bekliyor.
Umut aşı olurken 3 kişi tutuyoruz, umut sen nasıl bir annesin der gibi bakıyor bana. Hatta en son eşime, burun temizleme bende, sevmediği ilacı vermek bende,iğneye doktora aşıya getirmek bende. Nerede kötü şey var benle oluyor. Sen kahraman olarak kalıyorsun, çocuk benden nefret edecek dedim. Ama öyle birşeyki, durumu atlatır atlatmaz gene anneci oluyor. Ama korkmuyor değilim çocuklarım onlara zarar verdiğimi düşünecek diye.

Kıyamam ona ya sen de bişeler sar istersen yemesin ahşapı
Yavrumun baya sıkıntısı var ama ahşap öyle kalkacak cinsten değil 8. Ayda salyası kesilmişti şapır şapır akıyor şimdi Bi de bi huzursuz Bi sinirli sorma güler yüzlü kızım gitti yerine sürekli ehhh ehhh hııı hııı diyen biri geldi

Geçmiş olsun kuzuma, hastalık mslesef huysuzlastiriyor. İylessin geçer o sınırı, tekrar gülücükler saçar.

Haklısın yaa travma yaratacak şeyleri yapmaktan ben de hiç hoşnut değilim. Burnuna sprey sıkmayı bıraktım mesela çok kızıyor ağlıyordu zaten burnuna dokundurmaz oldu. İlaçları da kandırarak veriyorum pek gerek de olmadı çok şükür.

Huysuzluk değil de çok ağladı ne kdar canı yandıysa artık bilmiyorum. Aşı olurken bile bazen ağlamaz yani canı tatlı değildir sadece bacakları tuttuğumuz için sinirlenir ağlar veya da ilaç yakıyorsa azıcık vıyk yapar hemen kucağa alınca susardı ama o bexero 2.dozda eve geldik bir kaç saat sonra bir ağladı bir ağladı sarılıyorum kucaklıyorum olmuyor en son emerken sustu uyudu ağrı kecisi etkisi geldi herhalde ya da meme iyi geldi bilmiyorum. İnşallah sizinkiler öyle olmaz.

Ben ne yapayım kız yaş 40 bı ayağım çukurda. Bebeler yolun başında
Senin de maşallahın var çok beceriklisin üstesinden geliyorsun geç evlenmişsin benim kendi tercihim oldu daha genç anne olmak isterdim ama bir yandan da o günleri de yaşamış olmaktan mutluyum. Amaan bilmiyorum her tercih ayrı bir sonuç doğuruyor. İnsan her şekilde mutlu olmayı bilmeli galiba..

Geçmiş olsun Ayşeciğe gülücükleri tekrar gelsin inşallah. Gördüm fotosunu beşiği kemirirken bile çok tatlı sincap

Buda küçük şeker bir pare öldürüyor beni dişleri gülünce sağ alt ve üst var hala

Bizimki de kafayı çeviriyor direk

Şarkı benim anlık kurtarıcım altını değiştirirken çok kullanıyorum dene muhakkak bu arada nasıl güzel geziyor maşallah

Bak aynılar aşıklar tam gaz aynı olmaya devam ediyor yerim o yare gülen ağzı

Ay helin bende 76 olmuştum aboo ilk defa o rakamları gördüm bünyem şaşırdı çoo güzel vermişsin ohhh
Ben 1 yaş öncesi verilmemesi gereken her şeyi verdim en son balı denedim nedense bi gözüm korkmuştu ondan
Benim şansıma 2. De sevmez beni ağlar ben o riske hiç girmeyim
Issırmam mı Aaa aşk olsun hemen hemen ısırıyorum

Jadesi Asya kuzusu tam bal insan yiyip bitirmek ister ama izin vermiyor diyorsun resmen sabır testine sokuyor sizi
Susam valla en iyi sen anlarsın beni ipek böceğime de ben hastayım hele o gözleri koca koca bu sıra biraz açıldı ya artık çok tepki vermiyor sevmemize ama kendi sevmiyor bizi

Aynen etli butlu bir bebiş değil. Kıtlamalık tam Cherry de iyi. Bebişi olay valla ısır ısır doyamazsın maşallah tabiki söylerim selamını
Ahahha ya o zaman müsadenle bende bi kırtik alırım ay Nisan bebelrinin hepsi olay valla ben kimi tutup ıssırsam doyamam sanırım

Ahh ne güzel nasıl isterim gelmek kanım Karadeniz havası çekiyor çok geçtim giresundan ama hiç bulunmadım
Dediğin gibi ayder uzungöle o kadar çok gittim ki el değmeyen yerleri tercih ederim biz de şark dönüşü Sinop istiyoruz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…