Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bim sana plaket göndersinHe valla bim candır bugün iş bankası yayınları kitapları gelmiş gidemedim sabah işim çoktu hazırlık vs. Yarın Bi dolanırım belki oğlum pek seviyor kitapları çekip çekip ahhh aaaa diye getiriyor oku diye kaldıysa bakalım.
Ütü işi de kızların formaları bizim okul önlükleri bir de benim şallar trikolar falan çoktu artık hiçbiri yok şalları ütü istemeyenlere kullanıyorum yıka yıka. Okula gitmeyince rahatım şükür ne neye uyumlu önemi yok montu çektim mi içime pijamayla çıktığım da çok oluyor hele bim sabahları![]()
Sağol Dünürcan imOhhh aradan çıkmış olurkolay gelsin diycem de bitmiş bile
![]()
Teşekkürler miss teyzeminYaa sabah kızartma yaptım ben de kızlara aklıma sen geldin yağ yanığı da ayrı bir acı olur kiyaramazlar yoruyor lar analarını. Daha büyük şeyler de olabilirmiş Allah korumuş sizleri canım onhnla geçmiş olsun
Aman ın n senin maceralar da kötü olmuş ya aslında öğretmen kapatabilir herkesin sesini ben bakıyorum derslerde açık mikrofon varsa kapatıyorum söz isteyen kendi açıyor. Öğretmen katılımcıları ekranın bir köşesine sabitlese ordan görür kimden ses geldiğini de muhtemelen bilmiyordur. Benim kıza anlattım da anneee yaaa rezil ettin beni diyor bi de cadı
Güzel bence evde olup almamayı başarmak da
Geçmiş olsun canım Göktürk, karizmatik erkek
Benimki düşmez çok huysuz oluyor 2saattam dayanma süresi halensabah 7civarı kalkıyor 11 de yatıyor 1 saat yaklaşık uyuyor sonra bir de 4 de yatıp 1-2 saat arası uyuyor 9-9,5 arası akşam uykusu artık. Uyuyacam diye ağlıyor hiç dayanamıyor ki
Oyyy güzel gelinim geçmiş olsun kuzucumane tatlılar birbirlerini sakinleştiriyorlar demek öperek
![]()
Ayy kim bilir ne pozlar vermiştir sempatik yakışıklımEveeett foto çekimimzi biz de yaptırdık stresini üstümüzden attıkGöktuğ biraz ağlasa da fena değildi işte dikkatini dağıttık 4 elden şebeklik yaptık falan 1 saatte bitti gitti şükür.
Parasını ödedik kadın bir durdu size yılbaşı öncesi ücreti mi verdim ben dedi.yok dedim şubatta aldım rezervasyon. Ama 700 lira olması lazım dedi. Baktık Watsap konuşmalarına 550 lik paket istiyorum yazmışım ben zaten direk. Hımm tamam benim hatam o zman kusura bakmayın sizinki de böyle olsun artık dedi. Eşim arkadan farkını ödeyelim ödeyelim diyor dahadışarda bir sıkıştırdım bunu ben anlaşmışım ona göre gelmişim niye ekstra para ödeyim dedim hee işte öyle dedim ne var kızıyorsun diyor bu adamın bu bilmezlikleri öldürecek beni
![]()
Diyene baaaakk kokoş kokoş giydiriyosun asyami e biz de yanına yakisalim diye tarz giyiyoruz napalimYa şu çocuğu az çirkin giydir yüzüne de karalar falan çal nazara geliyor benim boncuğumgeçmiş olsun
Teşekkürler sekerparemmVahh yavrum vahh noldu böyle yageçmiş olsun kankamıza⚘
![]()
Şimdiden doğum günü kutlu olsun canım ikisinin de Allah hayırlı sağlıklı yaşlar nasip etsin kuzularaAli aşı oldu bugün.. 2 defa git gel yaptık ilaclama varmış..ervanin sabah uykusu mahfoldufahri görümcem geldi.derken erva agladı durdu daha simdi uyudu calpol verdim. Dün doğum günü yaptık
ikisini bir kutladık.ervanın dogumu 6 Nisan
❣onu bi ara detaylı yazarim unutmazsam inşAllah
Çook bitkinim..gözlerimden uyku akıyor..acaba Ali ateşlenir mi diye tedirginim.bi yandan erva da diş çıkaracak galiba.bana dua edin a dostlar ❣
Mesleği ne olur bilmiyorum ama mühendis mimar falan olursa ne güzel olurDişler çıkmadı çıkmadı şimdi arka arkaya yoruyor yavruları
Mühendis mi olacak Asyam kablolar vidalar
Hepsi kemirgen bunların 10 göz olup biran tek bırakmamak lazım
Allah kavuştursun canım
Çok geçmiş olsun Baharım.
Burda olsa olsa sıcak tatili olur.
Bu tur fikri çooook güzel.
Bahar başınızdan para çevirin de bir fakire verin kuzum hiç vukuat bitmiyor Allahım korusun
Nasıl zor . Benim transferde değil ama hemen haftasına başlamıştı kanamalar . Hatırlarsınız belki kaç kez hastanede yatmıştım. Kaç tane transfer olmuştı. Benim tutunamayan embriyo kalıntısı kanamaya sebep oluyordu. Rabbim bağışlasın inşallah.
Hergün hem umutla hem kaygıyla uyanıp. Tuvalete gitmeye bile korkmak, sürekli kendini yoklamak . Tüylerim diken diken rabbim evlatla da evlatsızlıkla da sınamasın
İnşallah ablacığının da kucağı tez vakitte dolar
Oy kuzum nasıl güzel yazmışsın
Hayırlı olsun. Boncuk gözle hanımağa.
Hayırlı olsun kuzum.
Ah bahar hep bir aksiyon Allahım korusun
Bir Hamsi de bende
Maaşallah kuzuma
Oy haydomm. Kıyamam ya
Ata da tek uyku uyuyor genelde. Ama sersem oluyor sonra. 2 uyuyunca da 11 den önce uyumuyor. Pertim çıkıyor
Oy çiçeğim kıyamam
Yaaa maaşallah boncuk kuzulara
Oh ne güzel olmuş. Bunu da atlattınız
Çok iyi demiyorlar Hrlinim.
Seviliyorsun dünürüm.
Evet ses kontrolü erkeklerde biraz daha azAhh ahh bi de beni düşünbenim oğlan heyecanlı bi tip..oyle yaramazlık niyetiyle değil ama bağıra bağıra konuşuyor bazen.oglum sakin vs diyoruz ama baskılıyor muyum diye kendimi kötü hissediyorum
![]()
Yaa sabah kızartma yaptım ben de kızlara aklıma sen geldin yağ yanığı da ayrı bir acı olur kiyaramazlar yoruyor lar analarını. Daha büyük şeyler de olabilirmiş Allah korumuş sizleri canım onhnla geçmiş olsun
Aman ın n senin maceralar da kötü olmuş ya aslında öğretmen kapatabilir herkesin sesini ben bakıyorum derslerde açık mikrofon varsa kapatıyorum söz isteyen kendi açıyor. Öğretmen katılımcıları ekranın bir köşesine sabitlese ordan görür kimden ses geldiğini de muhtemelen bilmiyordur. Benim kıza anlattım da anneee yaaa rezil ettin beni diyor bi de cadı
Güzel bence evde olup almamayı başarmak da
Geçmiş olsun canım Göktürk, karizmatik erkek
Benimki düşmez çok huysuz oluyor 2saattam dayanma süresi halensabah 7civarı kalkıyor 11 de yatıyor 1 saat yaklaşık uyuyor sonra bir de 4 de yatıp 1-2 saat arası uyuyor 9-9,5 arası akşam uykusu artık. Uyuyacam diye ağlıyor hiç dayanamıyor ki
Oyyy güzel gelinim geçmiş olsun kuzucumane tatlılar birbirlerini sakinleştiriyorlar demek öperek
![]()
Ali aşı oldu bugün.. 2 defa git gel yaptık ilaclama varmış..ervanin sabah uykusu mahfoldufahri görümcem geldi.derken erva agladı durdu daha simdi uyudu calpol verdim. Dün doğum günü yaptık
Çook bitkinim..gözlerimden uyku akıyor..acaba Ali ateşlenir mi diye tedirginim.bi yandan erva da diş çıkaracak galiba.bana dua edin a dostlar ❣
Daha yeni uyudu ayağımda sallıyorum o kadar ağladı ki bıgün içini çeke çeke perişan olduk bir de kendini yeriye attı kafasını vurdu berbat bir gün geçiriyorum nolur dua edin bize hiç böyle olmamıştık
Ayy geçti mi doğum günü iyi hadi darısı bize olsunAli aşı oldu bugün.. 2 defa git gel yaptık ilaclama varmış..ervanin sabah uykusu mahfoldufahri görümcem geldi.derken erva agladı durdu daha simdi uyudu calpol verdim. Dün doğum günü yaptık
Ay kuzum Allah yardımcın olsunDaha yeni uyudu ayağımda sallıyorum o kadar ağladı ki bıgün içini çeke çeke perişan olduk bir de kendini yeriye attı kafasını vurdu berbat bir gün geçiriyorum nolur dua edin bize hiç böyle olmamıştık
Yeni evle aram iyi dünür alıştım gittiSağol Dünürcan imyeni evinle aran nasıl
Teşekkürler miss teyzemin
Ayy kim bilir ne pozlar vermiştir sempatik yakışıklımbu arada hakkını aramissin konu kapanmış eşin sen olmasan orda fazladan parayı verecek sana yatsın kalksın dua etsin
Diyene baaaakk kokoş kokoş giydiriyosun asyami e biz de yanına yakisalim diye tarz giyiyoruz napalim
Teşekkürler sekerparemm
Şimdiden doğum günü kutlu olsun canım ikisinin de Allah hayırlı sağlıklı yaşlar nasip etsin kuzulara![]()
Masaya ben koydum beni izliyorduAhh kuzummmasada ne işi varmış ya nasıl tırmanmış ahh kuzum kiyamam zıpır kız.. gecmis olsun
![]()
Yok krem hiç donmuyor. Buzdolabında saklıyorum, birşey olduğunda soğuk soğuk sürüyorum.Evet canim bende ki jel.kremj nasil peki? Jel hemen donuyordu.krem oyle mi?
Sesin çıkmayınca tahmin etmiştim doğum günü yaptığını. Kutlu mutlu olsun sağlıkla mutlulukla büyüsünler ailesine vatanına milletine hayırlı etlat olsunlar inşAli aşı oldu bugün.. 2 defa git gel yaptık ilaclama varmış..ervanin sabah uykusu mahfoldufahri görümcem geldi.derken erva agladı durdu daha simdi uyudu calpol verdim. Dün doğum günü yaptık
Hay Allah ne oldu ki böyle sadece diş mi kulağı falan mı ağrıyor acaba Bi göstersen mi acabaDaha yeni uyudu ayağımda sallıyorum o kadar ağladı ki bıgün içini çeke çeke perişan olduk bir de kendini yeriye attı kafasını vurdu berbat bir gün geçiriyorum nolur dua edin bize hiç böyle olmamıştık
Ayy yavrularım ya ne oldu böyle ne dişlermiş ya kırdı geçirdi kuzuları. Alime de geçmiş olsun şifalı olsun inş aşısıSagol canim.kiza verdim calpol dis icin ama en fazla 4 saat kesti agrisini..mahfetti beni bu gece.demek ki cok agrisi var.
Aliye de surekli ates kontrolu yapiyorum. Yukselmeden vermeyim dedim calpol.yavastan ısinmaya basladı
Dogum günümüze daha var ama alinin 2 marttaydı.ben de orta bi günde kutladımgüzel dileklerin ocin tesekkur ederiz
![]()
Aaa ne güzel Ata kuzusu bir kandil Bebeği demek o zaman onunda hicri doğum günüsü kutlu olsun kandil aydınlığıyla bereketiyle huzurla dolu olsun ömrüKızlar Berat kandiliniz kutlu olsun geçen seneki Berat kandili nde ata kuzumu kucağıma almıştım hamdolsun Allah’ım kimsenin kucağına boş bırakmasın hicri takvime göre bugün Ata’nın doğum günü minik beratımın
Alışamamıştır belki yeni eve daha canım bir de şuan ayrılık kaygısı yaşama dönemindeler hepsi bir dönemden çıkıp öbürüne giriyorlar sonumuz hayrolsunÇok sıkıldı bide baharım eve hala tam alışamadı gibi geliyor belli alanın çok fazla dışına çıkmıyornormalde de çok ister meme ama bu sıra çok fazlalaştı oyalanmıyor dikkatini başka şeye veremiyorum buda beni yoruyor bide bi yere göndermiyor sinirleniyorum 2 dk tıvalate bile gidemedim
Ben yazana kadar gitmişsin doktora iyi de etmişsin canım kabarcıklar inmeden bişey sürme yazacaktım ben de. Pembe deri çıkınca sürülüyor iz kalmasın diye.kantaron yağını sordum da eczaci bu halde sürme sakin dedi. bilmiyorum ki ya, esim de cildiyeye gidelim diyor. cildiyenin alanı mi ki yanik?
normal nemlendirici sürülür mu miss? bilen varsa bir el atın hatunlar.![]()
İnşallah geçer kabarcıklar da sönünce o deriler hissizleşir zaten alırsın yavaş yavaşeveeet sabah sabah doktor ziyaretini yaptık. sizlere de insallah olmaz ya faydalı olur diye paylaşayım. silverdin krem iyilestirirken karartırmis icinde gümüş olduğu için. acilde de onu sürdüler dedim. enfeksiyon kapmasin diye kullanılır ama karartarak iyileştirir dedi.
bu arada benim yanik 2. dereceymis. büyük bir ihtimal iz kalır dedi. iz kalmasın diye bir jel krem, (1 hafta sonra yara kapanınca kullanılacak) nemlendirsin diye bepantol onarıcı krem. bir de solento pigmenta diye güneş kremi verdi. gunes kremi ve bepantolu masaj yaparak kullanacağım. ve en zoru kabukları soyacaksin dedi. onu becerebilir miyim bilmiyorum. böyle işte benden haberler.
Günaydın miss. Evet yaa okuyorum da pek yazamadım dün akşam yemekte birileri vardı akşam bulaşıkları topladım sabah da eşim ipeke bakarken uyudum biraz ipek uyurken de ocağı falan silmemiştim onları yaptım makinayı boşalttım çay koydum falan falan. Şimdi oturdum.S Susam_tanesi kaçak mısın 2 gündür ben mi görmüyorum
Kalppare doğum gününüz kutlu mutlu nice sağlıklı yaşlarınız olsun canım hadi sana da geçmiş olsun
![]()