2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Jadesi Jadesi palet fırça boya üçlüsü vardı onu seçti. Ya böyle ilgi çekici bişey koyarak strateji hatası yaptım ya da Sanatçı yetişiyor 😁😁 babasının yazılımcı hayali suya düştü 🤣 mouse da koymuştuk halbuki 😅😅
Ama nasıl yakışır nasıl 🥰 teyzrsine bi kıyak geçip bir tablo yapar artık 🤣

ebru_can_ebru ebru_can_ebru Almila nın da doğum günü kutlu olsun. Artist kızımız da saat başı kostüm değiştirmiş 🤩🤩🤣 ne güzel ailenin yanında kutlamışsın. Bizimkiler videoları fotoları attıkça bugünkü diş buğdayında bile akılları kaldı. Doğum gününde kim bilir ne kadar üzülecekler.. o yüzden içimden hiç bişey yapmak gelmiyor ama bir yandan da kızıma kıyamıyorum. 😔

Nice güzel yaşları olsun. Vay bee 1 sene nasıl da geçti gitti..
Yap canım benim kızlar şimdi soruyorlar bizim ilk doğum günümüz nasıldı ne yaptınız diye. Fotoğrafları açıp bakıyorlar falan merak ediyorlar büyüyünce de. Sağlık olsun görüşünce de ailenle de bir pasta keser ufak bir kutlama daha yaparsınız😍

Kızlar beni elektrik çarptı ya 🤦‍♀️ fisi çekerken elim ıslaktı bi yapıştı nasil oldu anlamadım fisten diyorum bakin priz olsa kül olurdum herhalde.daha fişi cekmemle elimi kapti 😬 hani olur ya bi yılan ısırır ayni öyle manevra yapip elime yapıstı cana geldi tovbe bismillah 😬😅 normalde olur arada hani fisin ucunda kalan elektrik bazen çarpar ama bu biraz fazlazydi..elim ıslak diye midir nedir çok korktum.. elif de kafasini yardı..geceyi böyle bitirdik 😑😑😑 simdi yarılmış kafa ile uyutmaya çalışıyorum 😑 kanadı şişti 😔

Kalppare Kalppare Elif de benziyor ama Alinin gozleri tıpkı sen,masallah kuzularıma. Elifime de gecmis olsun, inşallah iyileşir kuzum. 🤲
Tesekkur ederiz teyzesi 🥰🥰🥰 evet bence de Alinin gozleri ben ama iste kaşlar babaya benzeyince herkes tıpki baba diyor 😒😅 ali de cok cekikti degisti bence elif de benzer yani belki yani insAllah yani umarim 🙄🤣🤣
misskokulumm misskokulumm göktuğcuğuma bayıldım harika olmuş konseptleri hakkını da vermiş hem ağız dolusu gülmüş hem el işareti yapmış. Kocaman bir maşallah size nazarlar değmesin 🧿🧿🧿🤩🤩🤩😍😍

Umudum- Umudum- senakuşun gözlerini yerim o gözler boncuk olsun nazar değmesin inşallah o kadar çok maşallah dedim ki anlatamam 🤩😍😍😍🧿🧿🧿🧿 çok masum bembeyaz konspeptlerde bembeyaz çıkmış sena kız 🥰🥰🥰 kulaklar ayrı güzel örtülü ayrı güzel.

Kalppare Kalppare pastalar harika ellerine sağlık ne kadar güzel yapmışsın marifetli ol ak başka bişey işte canım 👏🏻👏🏻👏🏻 bebişlerin fotosunu da kaçırmadım ben o kral ile kraliçeyi yerim 😍😍😍🤩🤩🤩🧿🧿🧿 çok güzeller iki kardeş 🥰🥰🥰
Teşekkür ederim canım ben acemiyim ama yine de el emegi olsun istedim 🥰 cocuklari kv bırakip yaptım.ama hızli olucam diye pek özenemedim elim ayagima dolandi 😄 özellikle araba pek komik oldu ama napayım oglum araba istedi 🙄 yapamam dedim.yaparsin yaparsin annecim dedi gazladi 😄
Çok güzel olmuş canim doğum gününüz elif kankamiz dünyalar guzelimiz😍 İstanbul beyefendisi Alimiz😍 nice güzel yaşları olsun kuzularinin♥️♥️♥️
Yaa ne incesin teşekkür ederim aslim 😍😍 galiba sen de pek giremiyorsun hala ben de bakamadim su sira özleştik mi ben ozledim vallahi burayı seni hepinizi 🥰🥰
Doğum günleri kutlu olsun iyi ki doğmuşlar nice güzel yaşları olsun 🥰
Tesekkur ederim Umutcanim 🥰🥰
Yaaa fotoyu gördüm ama nasıl güzel olmuşlar yerim bahtlarını güzel olsun🥰🥰 grubumuzun naiflik prensi sözleri ile beni şoka sokan Ali miz ve çekik uyku bilmez ama bir o kadar bal Kankamız elifimiz iyiki doğmuşlar, 🥰🥰🥰🥰
Oy oy oy agzın bal yesin ne tatlısın 😍😍🤩🤩 tesekkur ederiz ki 🥰🥰🥰😇😇
Çok güzel olmuş bizimde cuma doğum günü ne yapacaksam🥰 pastalar çok güzel olmuş maşallah🧿
Tesekkur ederim jadem biraz acemice ama anne iş oldu 🥰🥰
Valla bi girisitin mi anlamazsin bile jadem..Allah kolaylik versin 🥰🥰 bigun yapar getirirm aa ayipsin 2 adim yol 🥰🥰 ama islak kurabiyeler senden 🥰😁
Bizimde tablomuz geldi kendini cici diye diye seviyor sıpa 🤣🤣🤣🤣🤣
Yaa ama kıyamam ben sana bal kız 🥰🥰🥰 aklinla yaşa uzun saglikla yasa annenle babanla yasa minigim🥰🥰
Kalppare Kalppare eline koluna sağlık ne güzel olmuş pastaların . İyi ki doğmuş kuzuların . 🥰
ebru_can_ebru ebru_can_ebru almila da iyi ki doğmuş . Oh ne güzel dede evinde kutladın sanırım doğum gününü . Aile ile kutlamak isterdim ben de . Kimse gelemiyor biZden. Arkadaşlarla kutlayacağız artık.
Tesekkur ederim begenmene sevindim..yakin olsak da sizlere de yapabilsem ne hos olurdu 🥰🥰
Kalppare Kalppare senin kuzuların da çok şekerler maşallah kutlu olsun doğum günleri nice güzel yılları yaşları olsun 💜💙
Teşekkür ederim cecencim 🥰🥰 sagolasin 🥰
Kalppare Kalppare kızzz o pastalar ne öyle🤤🤤🤤yerim o çekikleri maşşallah ikisi de çok güzeller doğum gününüz tekrar kutlu olsun canım🥰🥰
Keske yakın olsak hepimize yapsam miss canim arkadasim 🥰🥰 ama araba cok komik oldu 😄 niyetim baskaydi 😄 tesekkur ederiz teyzeleri 🥰

Kızlar beni elektrik çarptı ya 🤦‍♀️ fisi çekerken elim ıslaktı bi yapıştı nasil oldu anlamadım fisten diyorum bakin priz olsa kül olurdum herhalde.daha fişi cekmemle elimi kapti 😬 hani olur ya bi yılan ısırır ayni öyle manevra yapip elime yapıstı cana geldi tovbe bismillah 😬😅 normalde olur arada hani fisin ucunda kalan elektrik bazen çarpar ama bu biraz fazlazydi..elim ıslak diye midir nedir çok korktum.. elif de kafasini yardı..geceyi böyle bitirdik 😑😑😑 simdi yarılmış kafa ile uyutmaya çalışıyorum 😑 kanadı şişti 😔
Grupta nazar var kesin 🤭 çok geçmiş olsun canım benim ya

Kalppare Kalppare çok geçmiş olsun sana da Elif’e de . Çok tehlikeli olmaya başladılar . Yüreğim ağzımda hep . Sağlıkla atlataydık şu dönemlerini .
eggplantlover eggplantlover ben de kabul ettim şimdi 😊
Teşekkür ederim canim 🌷 haklısın valla ya aklım çıkıyor ama yine oluyor yine oluyor 😑😔

Kız içeri girince sen aklıma geldin nedense valla güzel yapar dedim içimden demek bir sanatçı ışığı aldımsa senden😍
Hadi sıra sıra sıralansın ben de yaş gününde yapıyım demiştim unuttum.dediğin gibi sadece önüne koyup seçtirme olayını yapayım diyorum zaten daha çok olmadı dişler çıkalı🤣🤣 minik bir sanatçı yetişecek desene susam🎊🎊🎊
Yaaaa kuzummm nasıl güzel olmuş şimdi onu assan durdurmaz cici yapacam diye de🤣🤣
Öyle bir izlenim verdiysem ne mutlu bana gaza gelip yarın makina alırmışım🤣🤣
Yok yok astım uzaktan Ayyy cici diyo sadece🤣🤣🤣

Ooo gece gece neler olmuş yaa. Vukuatsız günümüz geçmez oldu. Geçmiş olsun hem sana hem elif kuzusuna.

Yap canım benim kızlar şimdi soruyorlar bizim ilk doğum günümüz nasıldı ne yaptınız diye. Fotoğrafları açıp bakıyorlar falan merak ediyorlar büyüyünce de. Sağlık olsun görüşünce de ailenle de bir pasta keser ufak bir kutlama daha yaparsınız😍
Gelme ihtimalleri var bakalım. Bir yandan da bebişin doğum günü diye kimseyi gelme mecburiyetinde bırakmayayım diye bişey demiyorum bir yandan da onlar da olsun istiyorum. Benim kardeşim de uzakta yaşıyor ya onlar hep ikimizi de düşünmek zorunda kalıyor. Ben de bunu bildiğimden hiç zorlamıyorum. Hep ben gitmeye çalışıyorum. Ah ah.. gurbet çok zor..

Sanki karanlık 😂🤪 bizim ki doğum günü şerefine 4-5 adım attı bıgün 🤩
☺️ Süpersin hadi azaltırsın inş
Kolay gelsin vanım
Bıgün iyiydi şükür ya alt 2. Dişi çıkmış o zorladı sanırım
Annemlerdeyim ya orada kutladık çarşamba eşimin memleketine uğrayıp kürkçü dükkanına gideceğiz 🤦🏻‍♀️ Çok teşekkür ederim canım benim Ayy kızlar herkes takipleşiyor sanırım merak ettim hepiniizi şimcikkk🐥😁 Yazdım özelden ben💋
Evet kuzum şanşlıyız elhamdulillah Rabbim büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin bütün kuzularımıza hayırlı güzel yaşlar diliyorum 🥰❤️🌸 dış çekim yapamadık almila huysuzlanıp çok ağladı bizde kendimiz yaptık teyzesi ondan kostümü çok oldu 🤩
Ama ebrum hepsi çok yakışmış ne güzel fotolar maşallah 🧿🧿🧿🧿

Teşekkür ederim canım ben acemiyim ama yine de el emegi olsun istedim 🥰 cocuklari kv bırakip yaptım.ama hızli olucam diye pek özenemedim elim ayagima dolandi 😄 özellikle araba pek komik oldu ama napayım oglum araba istedi 🙄 yapamam dedim.yaparsin yaparsin annecim dedi gazladi 😄
Çok güzel olmuş bence. El emeği daha ne olsun. Beni organizasyonun kendisi de çok yoruyor hiç bişey hazırlamasam bile o stres bana yeter.

Bugün kv gil kahvaltıya geldiler. Kahvaltı, diş buğdayı ve akşam yemeği bütün gün hiç oturmadım ipek le onlar ilgilendi ben sadece yemek ve uyku. Akşam mutfağı da eşim topladı. Ama yine de şu an sabaha kadar dinlenebilir miyim diye düşünüyorum. Çook yoruldum 😩😢

Ayy kızlar herkes takipleşiyor sanırım merak ettim hepiniizi şimcikkk🐥😁
Ben de kabul ettimm zaten ismimden belli benim ki tanitmayayim 😅😅
Allah'ım sana geliyoruuuimmmm delirtme beni jadeeee o nasıl oturuş o nasıl kendini sevmek aferin kız gelinciğim önce kendini sev tebrikssss🤣🤣🤣
Jadesi Jadesi palet fırça boya üçlüsü vardı onu seçti. Ya böyle ilgi çekici bişey koyarak strateji hatası yaptım ya da Sanatçı yetişiyor 😁😁 babasının yazılımcı hayali suya düştü 🤣 mouse da koymuştuk halbuki 😅😅
Hahahahshahss🤣🤣 ipeğim yapmış yapacağıni 😇😍😍
Bana da yazın ben de ekleyeyim isteyenleri 🌿
♥️♥️
Baharım napıyorsun nasılsın gelinim nasıl umutcum nasıl? Senin damat bugün epey yürüdü abimler de plates topunu istedi ondan biraz tuttu top gittikçe o da peşinden gitti baya halı boyunca🤣 bir de gülüyor yürüdüğünün de farkında🤭
Maşallah kuzuma❤️🧿
Yaa ne incesin teşekkür ederim aslim 😍😍 galiba sen de pek giremiyorsun hala ben de bakamadim su sira özleştik mi ben ozledim vallahi burayı seni hepinizi 🥰🥰
Girmeye çalışıyorum okumaya çalışıyorum sekerparem ama Haydomun tiki var tel elimdeyse depar atarak geliyor eşşoolusu 🤣🤣 yarım yamalak işte okuyorum yazıyorum falan ama en rahat bu saatler benim için 🙄

Kalppare Kalppare gecmis olsun cancagizim, yarin bir topraga ciplak ayakla bas bir. faydası var mi bilmem ama halk efsanesi, zarari yoktur en azindan.

dogum gününü atlatana bir şeyler oluyor yahu, gerçi bana doğum gününden önce olduydu. ayni mesajin içinde kendi tezimi çürüttüm iyi mi?🤭🤭

Pazar günlerini hiç sevmiyorum ekstra yorucu oluyor benim için Ayşe de hasta ancak uyudu oda zorla ayağı da sallayarak ki hiç öyle uyumaz normalde hasta olunca huylarıda değişiyor.Çeşme gibi burnu ve salyaları akıyor 3 ay önce kaldırdığım önlük leri yeniden çıkardım önü sırılsıklam oluyor burnu iki taraftanda akıyor ama genzi hala dolu serum fizyolojik sıktım aspiratörle çektim ama hala dolu ve artık çektirmiyorda ağlamaktan helak oldu yatınca tıkanıyor başla ne yapabilirim ki yarın göstersem mi ki annemin zamanında bronşit çevirmişti Bi anda. Hava kullanmak zorunda kalmıştık öyle olmaz inş😞

🥰🥰 muhteşemsin ne diyim 🥰🥰🥰🥰keske herkes senin gibi kayınvalide olsa 💖🥰💖🥰💖
hepimiz oluruz inanıyorum ben 🥰
Helinnnnn Helinnnnn aslında yazmıştım canım çekim yapacağımızı laf arasında 😁 yaptık bitti iki konsept sadece. Ama pasta patlatmadıgımıza pişman oldum 🤣 oynardı belki pastayla 😊
nasıl kaçırdım ben 🙈 ama tek kelimeyle mukemmelllll❤ bayildim gelinimmm diye demiyorum pambik prenses 🥰
Ah helincim ne kadar sen = ben 🤯🤯 2 erkekle nasıl geçiyor günler anlatsana biraz
aaa bunu uzun uzun yazmam lazım. şimdi birsuru alıntı yaptım. sana tekrar gelicem. kolay değil 2 cümleyle anlatamam ki 😂
Yanağımız hala mor ama idare edin 😁
ya onun bakışı yeter 🤩
Ayy kızlar herkes takipleşiyor sanırım merak ettim hepiniizi şimcikkk🐥😁
ekledim canim. ama biri eklediydi o kim ki o zaman ?
cipcici valla. nasıl sevmesin eserini❤ masallah sana guzellikkk
hahaha ben kumarbaz olur mu futbolcu olur mu diye eklemeler yapmak istedim de veto yemiştim yeğenim kepçe koyuvermişti kaşla göz arasinda kendisi gastanomi mezunu veeee istedigi oldu. sende iyi yapmissin sanatci olsun ipektos. o ışık var sanki ya 😎
Baharım napıyorsun nasılsın gelinim nasıl umutcum nasıl? Senin damat bugün epey yürüdü abimler de plates topunu istedi ondan biraz tuttu top gittikçe o da peşinden gitti baya halı boyunca🤣 bir de gülüyor yürüdüğünün de farkında🤭
yerim seni ya masallah büyüdüler valla miss
Sanki karanlık 😂🤪 bizim ki doğum günü şerefine 4-5 adım attı bıgün 🤩

☺️ Süpersin hadi azaltırsın inş

Kolay gelsin vanım

Bıgün iyiydi şükür ya alt 2. Dişi çıkmış o zorladı sanırım

Annemlerdeyim ya orada kutladık çarşamba eşimin memleketine uğrayıp kürkçü dükkanına gideceğiz 🤦🏻‍♀️ Çok teşekkür ederim canım benim Ayy kızlar herkes takipleşiyor sanırım merak ettim hepiniizi şimcikkk🐥😁
Yazdım özelden ben💋

Evet kuzum şanşlıyız elhamdulillah Rabbim büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin bütün kuzularımıza hayırlı güzel yaşlar diliyorum 🥰❤️🌸 dış çekim yapamadık almila huysuzlanıp çok ağladı bizde kendimiz yaptık teyzesi ondan kostümü çok oldu 🤩
almilam iyi ki doğmuşsun aileni şenlendirmissin 🥰 nice güzel mutlu sağlıklı yılların olsun prenses😘😘😘
ama noluyor yaaa 🙄 her gün birşey. cok geçmiş olsun şekerparem. yeteneğini seveyim ne güzel şeyler yapmışsın . naif alimi de gördüm sana benziyor valla. çocuklarınla mutlu mesut bir ömür dilerim 🙏😘😘😘

Back
X