2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Valla susamtanem ben de saskinim son sayi 32 idi.. denemek icin acip acip kapadim ama görüntüleme sayısı değişmiyor.demekki görüntüleyen kisi sayısı bu 🙄 biz kac kişiyiz hakikaten ya? Dur yoklama alayim 😁
Sen
Ben
Jade
Miss
Dilzar
Asli
Zeyay
Nzh
Bahar
Helin
Bahark
Umudum
Sonsuz umut
Ebru
Oğretmen61
Minikbebegim
Sevgi
Sonsuz sukurler
Nuriye54
Blup
Egg
Cecen
Cheryy
Toplar 23 🥰 ee kalabalıkmisiz 🥰🧿 9 da ziyaretci var demek 😍
Blup cumadan beri girmediki cheryumda girmedi onları sayma bence görmediler.

Buhar makinasına ilaç yerine serum fizyolojik koyabilirsiniz. Ben umut uyudugunda koyuyordum, uyurken azına takıyordum. İlaç olmadigi içinde 1 saat öyle duruyordu. Uyanınca yumuşamış olduğu için, çekip alıyordum. Umut ventolin çok kullanmıştı. En son doktor sürekli de olmaz serum fizyolojik koy demişti.Ama soğuk buhar olarak serum fizyolojik dolapta saklıyordum.
Saol canım hemen akşam deneyeceğim 💕

Sıra geldi dogum günümüzü anlatmaya 😄 ben ikisine bir yaptım..iyi ki de öyle olmuş kıskanmadılar çok eğlendiler cok şükür guzel geçti 🥰🥰 kızlar videodan ekran yakaladım ama net çıkmamış.diger fotograflar da hep ailecek. Eşim biraz mizırdandi atamıyorum. Çocuklara aynali kartondan tac yaptim.prens ve prensesim benim onlar 👸🤴💖🧿
Ama dedigim gibi fotoğraf icin ayrica bir günü ayırmam gerekiyor 🙃 tekrar çekecegim. Dogum gunu biraz harala gürele oldu diyebilirim ☺bi masAllahimizi alırız 😅🥳🧿
Kızlar nedense bazi fotograflar gitmiyor 🙄 profile koymayi deneyecegim🙋‍♀️
Masallah canim bir omur mutlu olsunlar insallah saglikla buyusunler 💕
Pastalarida kendin yapmissin masallah sana valla ben normal pasta bile yapamam 🤣
Bizimde tablomuz geldi kendini cici diye diye seviyor sıpa 🤣🤣🤣🤣🤣
Oyyy Guzel kiz Asya 💕💕💕
Kızlar beni elektrik çarptı ya 🤦‍♀️ fisi çekerken elim ıslaktı bi yapıştı nasil oldu anlamadım fisten diyorum bakin priz olsa kül olurdum herhalde.daha fişi cekmemle elimi kapti 😬 hani olur ya bi yılan ısırır ayni öyle manevra yapip elime yapıstı cana geldi tovbe bismillah 😬😅 normalde olur arada hani fisin ucunda kalan elektrik bazen çarpar ama bu biraz fazlazydi..elim ıslak diye midir nedir çok korktum.. elif de kafasini yardı..geceyi böyle bitirdik 😑😑😑 simdi yarılmış kafa ile uyutmaya çalışıyorum 😑 kanadı şişti 😔
Cok gecmis olsun cnm
Umudum- Umudum-
Canim sena ya da kocaman Masallah o nasil guzelliktir tuu tuu tuuuu nazae degmesin 😍😗

Allahım 2 bebem de dışarı cıktı nasıl mesudummm🥰
ama yemek yapıyorum 🙈
Ahaha :) bende biraz yanliz kalmak istiyorum ama nerdee tv ye bile bakmıyor benimki poposunun ustunede oturmuyor surekli pesindeyim yada pacamda dolaniyor mustakbel gelinin 😁 ogluslarin nereye gitti bu arada :)

Bizim dogum gunude haftasonuna bakalim artik insallah yetistirebilirim..
Kizlar araba bakiyoruz halen burayada fazla bakamiyorum cok pahali ya bizim ev kredisi zaten fazla bakalim insallah altindan kalkabiliriz bir tane begendik ama alirsam esimin maasindan dogru duzgun birsey kalmiyor nasil idare ederiz bilmiyorum. Dua eder misinz bizim için de hayirlisi neyse o olsun diye. Birde annemin evi e arsasi var arsa bayadir satilik satilmiyor daha dgrusu annem yuksek rakam istiyor . Evide ilana koydu alicilar cikiyor ama bizimki rakami düşmüyor insallah istedigi rakamlara alici cikarsa cok rahatlicaz. Dua eder misiniz bunun icinde😊💕

Allahım 2 bebem de dışarı cıktı nasıl mesudummm🥰
ama yemek yapıyorum 🙈
o da bir nimet oluyor bazen, ayağına dolanan olmadan helinn, gönül isterdi ki kahve keyfi yap ama yemek pişerken yap bir güzellik. Allahim güzellik anlayışımin düştüğü seviyeye bak. 🤔😳😳 olsun olsun kucuk şeylerle mutlu olmak lazım. 😊😊

ah ebru valla nasılım bilmiyorum. kafam bi milyon. aynı anda birşeyleri düşünüp hep unutup tekrar başa sarıyoruz. uykusuz migrenli 2 bebeli günler. masallah ailene nasil sevgi dolu. bitmeyen hediyeler. almila cok sansli. bu arada almilanin basi baglanmadi sanki 🙈 bilmeyenler var da ondan tekrar gündeme getireyim dedim 🥰

ya şekerparem süpersin valla. arel kaçıyor kardeşinden haklısın. yürüsün belki arkadaş beller kendine. birlikte oynarlar da bizde rahat ederiz azicikkk. şimdi iki bebe ayrı ayrı ilgi yetişilmiyor ve arelcim sağolsun tv ye sardı. anlamıyorum öğrendi de herşeyi. kumandayı al netflix e gir çocuk profili sec booba aç kikir kikir gül 😳😁 ama tuvaleti öğrenme 😫 ne edem hi nerelere gidem🙄
Ah kuzum rabbim iyilik sağlık versin inşallah çok iyi anlıyorum seni bende de aynı durumlar iki çocuk hayali bile beni korkutuyor desem 🤭 çok şükür kuzum şanslıyız gerçekten Çarşamba’da dönüyoruz herkes de bir hüzün var şimdiden

Kizlar araba bakiyoruz halen burayada fazla bakamiyorum cok pahali ya bizim ev kredisi zaten fazla bakalim insallah altindan kalkabiliriz bir tane begendik ama alirsam esimin maasindan dogru duzgun birsey kalmiyor nasil idare ederiz bilmiyorum. Dua eder misinz bizim için de hayirlisi neyse o olsun diye. Birde annemin evi e arsasi var arsa bayadir satilik satilmiyor daha dgrusu annem yuksek rakam istiyor . Evide ilana koydu alicilar cikiyor ama bizimki rakami düşmüyor insallah istedigi rakamlara alici cikarsa cok rahatlicaz. Dua eder misiniz bunun icinde😊💕
Tabi canım benim inş hayırlısı olsun hakkınızda

Valla susamtanem ben de saskinim son sayi 32 idi.. denemek icin acip acip kapadim ama görüntüleme sayısı değişmiyor.demekki görüntüleyen kisi sayısı bu 🙄 biz kac kişiyiz hakikaten ya? Dur yoklama alayim 😁
Sen
Ben
Jade
Miss
Dilzar
Asli
Zeyay
Nzh
Bahar
Helin
Bahark
Umudum
Sonsuz umut
Ebru
Oğretmen61
Minikbebegim
Sevgi
Sonsuz sukurler
Nuriye54
Blup
Egg
Cecen
Cheryy
Toplar 23 🥰 ee kalabalıkmisiz 🥰🧿 9 da ziyaretci var demek 😍
grup başkanı seçtim seni. o nasıl yoklama almaktir😁
Ayy kızlar bende sizi merak ediyorum benide merak edenlerde varsa takiplesebiliriz🥰
olur tabi canim 🥰
Ahaha :) bende biraz yanliz kalmak istiyorum ama nerdee tv ye bile bakmıyor benimki poposunun ustunede oturmuyor surekli pesindeyim yada pacamda dolaniyor mustakbel gelinin 😁 ogluslarin nereye gitti bu arada :)
parka gittiler arkalarına bile bakmadan 😂 gelinim de aynı işte. aslında haklılar da ya. aman sağlıklı olsunlar baharım gerisi onemli değil inan. gelinime güzel bir doğumgünü geliyor sanirim. hadi bakalım bekliyoruz fotolari🤩
ahh ahhh bizde de var durumlar. hakkımızda hayırlısı olsun . gönlünüzce olsun canim 🙏
o da bir nimet oluyor bazen, ayağına dolanan olmadan helinn, gönül isterdi ki kahve keyfi yap ama yemek pişerken yap bir güzellik. Allahim güzellik anlayışımin düştüğü seviyeye bak. 🤔😳😳 olsun olsun kucuk şeylerle mutlu olmak lazım. 😊😊
tabi ki yemeği yaptım araya da browni kek yaptım ohh. iyi geldi valla. çocuksuz oluyorum babamlarda ama kendi evimde pek yakalamadim bu firsat oldu benim icin 🥰
Ah kuzum rabbim iyilik sağlık versin inşallah çok iyi anlıyorum seni bende de aynı durumlar iki çocuk hayali bile beni korkutuyor desem 🤭 çok şükür kuzum şanslıyız gerçekten Çarşamba’da dönüyoruz herkes de bir hüzün var şimdiden
ah huzun olmaz mi. ev dolduransiniz siz şimdi orda. siz gidince ev çok boş gelir. sende gelince sudan cıkmış balık gibi olacan az ama girince alışıyorsun misali canim anne kız takilirsiniz❤

Back
X