- 16 Ağustos 2019
- 1.893
- 6.811
- 108
- 42
Amin canım Allah razı olsunÇok güzel yaptığına eminim allah rahmet eylesin
Tşkr ederiz teyzoşu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım Allah razı olsunÇok güzel yaptığına eminim allah rahmet eylesin
Tşkr ederiz teyzoşu
Saol canım hepimiz heyecanla Ayşenin uyanmasını bekliyorduk uyandı birazdan çıkıcaz haftasonu uda bağlayıp kalıcaz biraz inş havalarda güzel olur da. Aynen çok iyi geliyor orda olmak gitme ihtimali bile heyecanlandırdı hepimiziZeyay1420
Nasılsınız zeyaycim. Güzel kizlarin nasillar
Yengen abin biraz toparlayabildi mi.
Cok sevindim annenlere gitmek sana iyi geliyor hepinize moral olacaktir insallah.
Sag salim gidip sag salim donmeyi nasip etsin rabbim inşallah.Saol canım hepimiz heyecanla Ayşenin uyanmasını bekliyorduk uyandı birazdan çıkıcaz haftasonu uda bağlayıp kalıcaz biraz inş havalarda güzel olur da. Aynen çok iyi geliyor orda olmak gitme ihtimali bile heyecanlandırdı hepimizi![]()
Düşünmedim hic nedense heyecanla verdim çilekvermem bir daha dokunmus da anlamamisim zaten. Ya miss recel veriyor musunuz? Kv üzüm reçeli getirdi. Benim de yaptıklarım vardi. Versem mi? Ne kadat verilir?
Goktug pasam agzinin tadini biliyor herseyi sevmez benim paşam![]()
Oo afiyet bal şeker olsun zara mızaBir ara formda konuşmuştuk da kimlerle olduğunu hatırlamıyorum ısırgan otu çok güzel süt yapıyor diye şuan tam mevsimi bizim buralarda biz böyle yapıyoruz içinde pirinç ıstgan otu ve un var üzerine de terayağı döküyoruz yapınca annem atmak istedim
Didem Zara iki küçük tabak yedik uzun zamandır böyle iştahla ağzını açmamıştı![]()
Ya bu benim kaynanam ve kaynatamin mutfagi ama yaaZeyay1420 ben de severim cok. hadi insallah yapar komşu abla da yersiniz. burada yemek kültürü otcul, bir arkadaşım var hic beğenmiyor ama benim sevdiğim şeyler var. biri bu yağlı as, eveet hem de sarımsaklı, bir de sakarcayi severim. o da ot, merevcen diyorlar onu da severim. tavuk mantarı diye bir mantarları var o da güzel, karnım aç galiba herseyi saydım.
![]()
yaa ben kuru burma demedim bir kere. onu sen dedim.Ya bu benim kaynanam ve kaynatamin mutfagi ama yaa
Merulcan
Sakarca
Tavuk mantari
Cileklik corbasini yedim seviyorum ama bi
Ya bi de yahnileri var meshur düğünlerde veriyorlar
Findikli baklava heleki kuru burmasi
Ya ben diyete girince siz uemek konusuyonuz ya kizlaarr bohuuu agliycammm![]()
Hahah dilzar yaayaa ben kuru burma demedim bir kere. onu sen dedim.ben hep ot dedim, onlar kilo yapmaz ki.
![]()
Portakal suyu ile arası nasılSpor da yapiordum eliptik bisiklet vardi. O bozulunca umutu arabasına atip te ozdilekparklara yürüme gotururdum.. dikkatli besleniyordum. Kisa surede verdim vucutta uag kalmadi diye adetim gecikiordu o da saglikli degil sonra aliyorsun. Simdi az az abartmadan gec yemeuerek vrrmek istiyorum insallah.
Bir de yarim saat dans etsek cocuklarla gunde oooo.
Ben de kek yaptim canim ama findikli uzumlu oldu cocukkar da yesin diye bir dahakine seninkini denerim guzel oluuor biliorum onu.
Hatta arttiriyorum revani oluyor ustune muhallebili o da favori bence
Fazla gelmesin diye 2 günde 1 8 damla veriordum ben. Agzini acmior ki elini kolunu ben tutuorum umut da agzini acuir anca oyle verebilioruz ilaci.
Hic bilmiorum canim olcuyu.
Sagol tesekkur ediorum. Aklima getirdigin iyi oldu vereyim simdi
sagolasin canim. cumartesi de doğumgünü ya kalabalık da olacaktık. umarım toparlarızGeçmiş olsun canım ya tam geçiş dönemi hastalıkların evn sevdiği dönem maalesef
sagol şükürüm iburamin veriyorum civana 4 kez arele 2 kez. civan dün gece hic uyumadı desem yeridir ilaca rağmenHelinnnnn
Helincim Cok gecmis olsun kuzulara.
Rabbim sifa versin cocuklarina sana da kolaylik versin canim hastayken daha da zor oluyor.
Simdi nasil oldular canim ilac veriyor musun.
sen sağol canim. çocuklarımız güzel ne gitseler yakışırdı zaten
merkezdeyim ama dondurmaya gideriz, buraya da bir şube açtılar. bize cok yakın. yaz gelse de yesek. kapali pide de eyicedir, tereyağı aka akaHahah dilzar yaa
doğru dedin ya pes bana aklim direk burmaua kaýdiii
allahtan kapali pidesii yaglisi gelmedi aklima derken oyyy
Sen merkezde misin bulancaktaki elMasim dondurmasi da iyiydi baaya
Pek sanmam ama denerim ebrucum oyle de.Portakal suyu ile arası nasılben öyle yutturuyorum
![]()
sagolasin canim. cumartesi de doğumgünü ya kalabalık da olacaktık. umarım toparlarız
sagol şükürüm iburamin veriyorum civana 4 kez arele 2 kez. civan dün gece hic uyumadı desem yeridir ilaca rağmen
sen sağol canim. çocuklarımız güzel ne gitseler yakışırdı zaten![]()
Dilzaarrrrrr yiterrrr kızzz diyetteyizzmerkezdeyim ama dondurmaya gideriz, buraya da bir şube açtılar. bize cok yakın. yaz gelse de yesek. kapali pide de eyicedir, tereyağı aka aka![]()
Aaaa orasi iste benim esimin memleketi piraziz süper yer ya köyleri de mahalle gibi deniz manzaralimerkezdeyim ama dondurmaya gideriz, buraya da bir şube açtılar. bize cok yakın. yaz gelse de yesek. kapali pide de eyicedir, tereyağı aka aka![]()
Ben kendi ayagima sıktım bile misssDilzaarrrrrr yiterrrr kızzz diyetteyizz
Akşam karnabahar yedim yoğurtla sen tereyağı diyon pide diyon oyyy anam oyyy