• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Zeyay1420 Zeyay1420

Nasılsınız zeyaycim. Güzel kizlarin nasillar
Yengen abin biraz toparlayabildi mi.
Cok sevindim annenlere gitmek sana iyi geliyor hepinize moral olacaktir insallah.
Saol canım hepimiz heyecanla Ayşenin uyanmasını bekliyorduk uyandı birazdan çıkıcaz haftasonu uda bağlayıp kalıcaz biraz inş havalarda güzel olur da. Aynen çok iyi geliyor orda olmak gitme ihtimali bile heyecanlandırdı hepimizi💕

nzh99 nzh99

Ata pasamin dogumgunu kutlu olsun yesimim insallah rabbim saglikla huzurla hep birlikte nice yaslar nasip etsin. Iyki doğmuş iyki şenlendirmis hayatinizi sari paşam
Findik agamin bugün dii mi kutlamasi

Saol canım hepimiz heyecanla Ayşenin uyanmasını bekliyorduk uyandı birazdan çıkıcaz haftasonu uda bağlayıp kalıcaz biraz inş havalarda güzel olur da. Aynen çok iyi geliyor orda olmak gitme ihtimali bile heyecanlandırdı hepimizi💕
Sag salim gidip sag salim donmeyi nasip etsin rabbim inşallah.
Ablan da orda miii olacak onun kurallarina ragmen mutlusunuz keske daha cok kalsaniz ordayken burdan bile hissediyorum huzurunuzu.
Sirgani sen de cok seviyorsun demek.
Ben kucukken findik bahcesine etekle girip bacaklarimi cayir cayir yaktigi icin midir bilmem biraz mesafeliydim kendsijne hep😅

Düşünmedim hic nedense heyecanla verdim çilek 🙄 vermem bir daha dokunmus da anlamamisim zaten. Ya miss recel veriyor musunuz? Kv üzüm reçeli getirdi. Benim de yaptıklarım vardi. Versem mi? Ne kadat verilir?

Goktug pasam agzinin tadini biliyor herseyi sevmez benim paşam 🤩🤩🤩
🤣🤣 Valla öyle ilk ek gıda zamanı katıp karıştırıp yediriyordum sonra uyandı artık yemiyor sevmeyince 😁ben reçel pekmez vs vermiyorum canım evde de pek yenmez ben yerdim artık koymuyorum sofraya kahvaltısının sonunda tahin veriyorum biraz ekmeğe bandırıp bir tek
Bir ara formda konuşmuştuk da kimlerle olduğunu hatırlamıyorum ısırgan otu çok güzel süt yapıyor diye şuan tam mevsimi bizim buralarda biz böyle yapıyoruz içinde pirinç ıstgan otu ve un var üzerine de terayağı döküyoruz yapınca annem atmak istedim
Didem Zara iki küçük tabak yedik uzun zamandır böyle iştahla ağzını açmamıştı😀
Oo afiyet bal şeker olsun zara mıza😍😍 ben de severim. Böyle otlu yemekleri bizim burda bilinmez ısırgan yemekleri ama🙄 en fazla ıspanak bir de çiriş otu var onu severim

Zeyay1420 Zeyay1420 ben de severim cok. hadi insallah yapar komşu abla da yersiniz. burada yemek kültürü otcul, bir arkadaşım var hic beğenmiyor ama benim sevdiğim şeyler var. biri bu yağlı as, eveet hem de sarımsaklı, bir de sakarcayi severim. o da ot, merevcen diyorlar onu da severim. tavuk mantarı diye bir mantarları var o da güzel, karnım aç galiba herseyi saydım. 🤣🤣

Zeyay1420 Zeyay1420 ben de severim cok. hadi insallah yapar komşu abla da yersiniz. burada yemek kültürü otcul, bir arkadaşım var hic beğenmiyor ama benim sevdiğim şeyler var. biri bu yağlı as, eveet hem de sarımsaklı, bir de sakarcayi severim. o da ot, merevcen diyorlar onu da severim. tavuk mantarı diye bir mantarları var o da güzel, karnım aç galiba herseyi saydım. 🤣🤣
Ya bu benim kaynanam ve kaynatamin mutfagi ama yaa
Merulcan
Sakarca
Tavuk mantari
Cileklik corbasini yedim seviyorum ama bi
Ya bi de yahnileri var meshur düğünlerde veriyorlar
Findikli baklava heleki kuru burmasi
Ya ben diyete girince siz uemek konusuyonuz ya kizlaarr bohuuu agliycammm😜

Ya bu benim kaynanam ve kaynatamin mutfagi ama yaa
Merulcan
Sakarca
Tavuk mantari
Cileklik corbasini yedim seviyorum ama bi
Ya bi de yahnileri var meshur düğünlerde veriyorlar
Findikli baklava heleki kuru burmasi
Ya ben diyete girince siz uemek konusuyonuz ya kizlaarr bohuuu agliycammm😜
yaa ben kuru burma demedim bir kere. onu sen dedim. 😜😜😜😜ben hep ot dedim, onlar kilo yapmaz ki. 😋😋😋

yaa ben kuru burma demedim bir kere. onu sen dedim. 😜😜😜😜ben hep ot dedim, onlar kilo yapmaz ki. 😋😋😋
Hahah dilzar yaa
doğru dedin ya pes bana aklim direk burmaua kaýdiii
allahtan kapali pidesii yaglisi gelmedi aklima derken oyyy😜
Sen merkezde misin bulancaktaki elMasim dondurmasi da iyiydi baaya

K Kuf kıpırdak Deniz kuzusunun da doğum günü kutlu mutlu olsun nice güzel yaşları olsun annelik babalı ❤️❤️🎊🎊
Takımınız da hayırlı olsun çok yakışmıştır eminim. Ben de yaptırdım ordan Helinnnnn Helinnnnn sağolsun onun tavsiyesiyle aldım ben de😊😊

Spor da yapiordum eliptik bisiklet vardi. O bozulunca umutu arabasına atip te ozdilekparklara yürüme gotururdum.. dikkatli besleniyordum. Kisa surede verdim vucutta uag kalmadi diye adetim gecikiordu o da saglikli degil sonra aliyorsun. Simdi az az abartmadan gec yemeuerek vrrmek istiyorum insallah.
Bir de yarim saat dans etsek cocuklarla gunde oooo.

Ben de kek yaptim canim ama findikli uzumlu oldu cocukkar da yesin diye bir dahakine seninkini denerim guzel oluuor biliorum onu.
Hatta arttiriyorum revani oluyor ustune muhallebili o da favori bence

Fazla gelmesin diye 2 günde 1 8 damla veriordum ben. Agzini acmior ki elini kolunu ben tutuorum umut da agzini acuir anca oyle verebilioruz ilaci.
Hic bilmiorum canim olcuyu.
Sagol tesekkur ediorum. Aklima getirdigin iyi oldu vereyim simdi
Portakal suyu ile arası nasıl😂 ben öyle yutturuyorum 🤩

Geçmiş olsun canım ya tam geçiş dönemi hastalıkların evn sevdiği dönem maalesef
sagolasin canim. cumartesi de doğumgünü ya kalabalık da olacaktık. umarım toparlarız 🙏
Helinnnnn Helinnnnn
Helincim Cok gecmis olsun kuzulara.
Rabbim sifa versin cocuklarina sana da kolaylik versin canim hastayken daha da zor oluyor.
Simdi nasil oldular canim ilac veriyor musun.
sagol şükürüm iburamin veriyorum civana 4 kez arele 2 kez. civan dün gece hic uyumadı desem yeridir ilaca rağmen 🙄
K Kuf kıpırdak Deniz kuzusunun da doğum günü kutlu mutlu olsun nice güzel yaşları olsun annelik babalı ❤️❤️🎊🎊
Takımınız da hayırlı olsun çok yakışmıştır eminim. Ben de yaptırdım ordan Helinnnnn Helinnnnn sağolsun onun tavsiyesiyle aldım ben de😊😊
sen sağol canim. çocuklarımız güzel ne gitseler yakışırdı zaten😍

Hahah dilzar yaa
doğru dedin ya pes bana aklim direk burmaua kaýdiii
allahtan kapali pidesii yaglisi gelmedi aklima derken oyyy😜
Sen merkezde misin bulancaktaki elMasim dondurmasi da iyiydi baaya
merkezdeyim ama dondurmaya gideriz, buraya da bir şube açtılar. bize cok yakın. yaz gelse de yesek. kapali pide de eyicedir, tereyağı aka aka😋😋

Portakal suyu ile arası nasıl😂 ben öyle yutturuyorum 🤩
Pek sanmam ama denerim ebrucum oyle de.
Almila agzinin tadini biliyor desene masallah
sagolasin canim. cumartesi de doğumgünü ya kalabalık da olacaktık. umarım toparlarız 🙏

sagol şükürüm iburamin veriyorum civana 4 kez arele 2 kez. civan dün gece hic uyumadı desem yeridir ilaca rağmen 🙄

sen sağol canim. çocuklarımız güzel ne gitseler yakışırdı zaten😍

Uyumadi mi ah canim ya tıkanıyor mu yani burnu.
Sogan koyun diyorlar cold mix burnuna siringayla su tazyikli hafif aspiratorle çekmek rhinfat sprey vicks araya calpol sokmak aklima gelenlerin hepsi bunlar helincim.insallah iyilesirler.
Dogumgunu bizim de 10.nisan amaerrteledim.
Kalablaliga girince hava degisimi olunca hasta oluyor sanirim cocuklar her seyi de agizlarina atinca umut ilk krese baslayinca cok asiriydi hastalanmasi.

Insallah cumartesiye toplayacaklar kutlamaya ihlamur var bir de aklima gelen emiyor ama dimi sık sık

merkezdeyim ama dondurmaya gideriz, buraya da bir şube açtılar. bize cok yakın. yaz gelse de yesek. kapali pide de eyicedir, tereyağı aka aka😋😋
Dilzaarrrrrr yiterrrr kızzz diyetteyizz🤤🤤🤤
Akşam karnabahar yedim yoğurtla sen tereyağı diyon pide diyon oyyy anam oyyy

Aaaa orasi iste benim esimin memleketi piraziz süper yer ya köyleri de mahalle gibi deniz manzarali
Umut ve gunesi anca orasi paklar ama kaynanayla oturmak var yazin gidince.

Yumurtalı da cok iyi oluyor ya kenarindan koparıp banican yagina yumurtasinaa.

Bizim oğlan parkı pek sevdi artık tamam park bebesi oldu 🤣🤣 salıncaktan inmiycem diye ağladı muzu görünce indi neyse ki🤪 şimdilik kandırmak kolay tabi. Elinden tutup geziyoruz nasıl mutlu oluyor sıpacık. Yanakları da kızardı bugün güneşti ama esiyordu da. Hava soğuyacak kar gelecekmiş hafta sonuna. Son olur inşallah bu yıl için artık😁

Back
X