• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ya Helinnnnn Helinnnnn
Neyse bir sey demiycem kizlar.

Hicbir sey bilmeden oylesine elestirip bir de duyar kasiliyor ya hic anlami yok buraya gelmenin cidden.
Moral bulmak icin geldigin yerde uzuluorsun.

Hijyen delisi takintili bos isker dusunen birine ceviriliorsun iki cümleyle.
Acaba benm evladim gibi hasta evladiniz olsa mikrop takintisi olmaz miydiniz meraktayim bende yok cok sukur o kadar aciya rağmen.
Sorun bazi seylerden igrenmekte.
Herkesin hassas noktasi var bu dünyada herkesn onceligi baska. Dikkat ettigi sey baska.

Neyse ne diyim
Ya yazicam da nye yazayim ki gerek yok
canim seni üzecek birşey söylediysem özür dilerim öncelikle. Allah kimseyi evladıyla sınamasın. çok zordur eminim. seni bu anlamda da eleştirmedim aslında ama öyle anlaşıldı. yoksa 2 çocuklu titizlik zaten zor ben baharada dedim ya kendini strese sokup mutsuz etme. bazen olmaz. yetişemiyoruz onun için zihinsel olarak da salmak lazım. dilzar da aslında böyle yaklaşmış ama neden yanlis anlasildik ki. bak bende 2 kedi var tüy döküyorlar eminim çoğu kişi bebekle istemez ama ben isterim. çok da mutluyum onlarla. zor mu zor ama olsub. sen de nasıl mutlu olacaksan öyle olacak herkesin yaşadığı öncesi ve simdisi farklı ki. kimi 3 çocuklu kimi çalışan evde kimi dışarıda çalışan. yani uzaklaşma gel böyle 😊

Evt ya ben de gece 1 2 cekirdek kola yedim esime uyup az bir sey ama.
Ben de calisma niyetim vardi da mümkünatı yok bu sene için.
Taktikleri yazin kizlar biz dr atanalim aynen duz kadro olsun yeter ki olsun napalimm modundayim suan
Ben çalışıyorum canım ama her arada derede derse oturunca ne kaş alıyorum ne saç yapıyorum sersefil dolanıyorum yoruluyorum 😳😳😳
Şimdi dizi günüm bugün çay içip dizi izleyeceğim 🥰

Umudum- Umudum- canimmm dünürüm lütfen güzel gelinimi yalnız değil hiç gönderme. kaçırıp götürse Allah korusun. ya millet kafayı yemiş neler var. istemiyorum de kısa ve net. kırıldı mi üzüldü mu onun derdi boşversene . çok çocuk sevmek istiyorsa koruyucu aile olsun. lütfen canim zaten seninle sergilediği davranış bile yeterli sebep. ayıp ya. çok gıcık oldum. birşey olsa söylemezler de şunu verdik söyle yaptık diye. aman nolur gönderme. taşınma konusunda da eğer net ve hayır demeyi bilmezsen yarın sena da öyle olur bunu bi aşama olarak gör kaçma savaş canim. hayır bin kere de milyon kere de hayır. senin çocuğun sen karar vermelisin

nazar değecekse ben degdirmisimdir zaten diyerekten bir itirafla geldimmmm
ben çok şaşkınım da 😳
civan aralıksız 8 saat uyudu gece sonra emdi sallamadım beşiğine koydum kendi kendine uyudu
inanmak çok güç. hayal gibi bir geceydi. eşim yoktu dedim sen horluyorsun kesin ondan uyumuyor ama yok babamlarda eşimle aynı odada uyumuyor civan ve orda da kalkıyor 🤓
Ay maşallah kuzum devamı gelir inşallah bizde yine sapıttığımız bir gece geçirdik iyiydi ama dün zorladı bugün baya uzun uzunyürüdü güncelleme gelmiş, 🥰😂

Benimde Sonsuz inan ki çalışmaya alışkınım batıyor ev bana işlevsiz değilim ama öyle hissediyorum 🙄 nasıl gidiyor çalışmalar
Aynn ya çok ağrıma gidiyor benim de hele geçen sene çok bozuktu da piskolojim bu sene daha iyiyim iyi gidiyor ama iki gündür rahatsızım hanımağa hasta demişdim ya o iyileşti şimdi ben hastayım bademcik şişkinliğini bilir misin bilmem ama penisilinlerle kendime gelirdim şuanda da öyle boğazım ağrımıyor burun akıntım da yok ama tüm vücudum öyle kırılıyor korktum ya ateşimde 37,5-8 arası ama şununla doktor bunlarda bir dereceye yakın düşük düşün demişti ama tedirgin oldum yine

Eklentiler

• 95187B8F-B4C7-4F25-823B-496935E7E679.webp
    95187B8F-B4C7-4F25-823B-496935E7E679.webp
    33 KB · Görüntüleme: 26
Aynen jadem canta yoktu ya karar veremedim hangi takimi giydirsem diye e bir de malum üşengeçlik.
Evet yesimim cok yaramaz ya sabah umutun calisma masasina cikip ordran koltuga cikmis kac kez indirdim o ara umuta corap giydirirken koltukta yuruyordu kafa ustu dustu gordum yetişemedim. Yan tarafi sisti kafasinin. Rabbim korudu yine de.
Uzuldum gorduugm halde yetişemedim.
Esime ben de kiziyorum ayne en buyuk hobim su siralar😅
Ay Allahım bizde takım 2 taneydi 2sini de atmıştım benn 😂😂😂
Ayy hiç durmuyor kidüşmesin geçmiş olsun öyle olacak büyüyecek 🥰🥰🥰
Kız eşine hep kızıyon sen ben ne zaman okusam😎

Çok iyi anlıyorum seni canım. Ben de çok bunaldım bugün aslında doğum günü yapacaktık iptal ettik. Doğum günü dediğimde öyle kalabalık falan değil sadece anne babalarımız olacaktı bizimle beraber o kadar. Eşimin hastalığı bizi de korkuttu erteledik. Herşeye korona der olduk. Büyük ihtimal üşütmeymiş negatif çıktı ama bir korku yaşadık. Kendimi geçtim kimsenin vicdan azabını taşıyamam üzerimde.. haftaya yapayım diyorum ramazan falan bi şekilde iftarla yaparız diyorum. Pzts yeni kararlar çıkacak diyorlar. Bayram desen kapatırlar mı diye bekliyoruz. Nasıl bir illetmiş ki bitmek bilmediği gibi daha kötüye gidiyor.. 😞😞😞

Umudum ben bu detaylarla birlikte düşününce bir şekilde arayı soğutman gerektiğini düşündüm. Dedikodu hiç hoş değil bi kere. Ben de senin gibi hayır diyemem ama yeme içme uyku saati daha doğrusu çocuğum konusunda direkt hayır derim. Kendi düşüncelerimi destekleriyle birlikte savunurum. Anlamayacak insanlara da hiç açıklamam ben öyle düşünüyorum ben öyle istiyorum derim. Taşınma düşüncen varsa hayata geçirmen iyi olur. İyi bir ev kısmet olsun inşallah size..
Aslında arayı çok güzel soğutmuştum , kırıldığımda tavrım nettir . Ancak eşinden dolayı yine konuşmak zorunda kaldım.
Kuzum öncelikle ben göndermem tek başına kızımı başka yere çok çok yakın olmadıkça ya da derdini anlatacak durumda olmadıkça çok iyi olabilir ama yapma bence eğer kırmak istemiyorsan her aldığında bende geleyim kahve içeriz bende geleyim sohbet ederiz bende geleyim huysuz bu sıra durmaz şimdi falan de 1 2 3 derken anlar zamanla umarım. Sena seni istememesi normal bakıcı ya anne diyen gitmek istemeyen çocuklar çok fazla. Değişik geliyordur orası kadın farklılık ister sanırım
Kesinlikle haklısın .
Umudum- Umudum- canimmm dünürüm lütfen güzel gelinimi yalnız değil hiç gönderme. kaçırıp götürse Allah korusun. ya millet kafayı yemiş neler var. istemiyorum de kısa ve net. kırıldı mi üzüldü mu onun derdi boşversene . çok çocuk sevmek istiyorsa koruyucu aile olsun. lütfen canim zaten seninle sergilediği davranış bile yeterli sebep. ayıp ya. çok gıcık oldum. birşey olsa söylemezler de şunu verdik söyle yaptık diye. aman nolur gönderme. taşınma konusunda da eğer net ve hayır demeyi bilmezsen yarın sena da öyle olur bunu bi aşama olarak gör kaçma savaş canim. hayır bin kere de milyon kere de hayır. senin çocuğun sen karar vermelisin
Bugun geldi yine aldı götürdü , getirdi ama Sena bana gelmedi . İçeri geldi ağlaması geçene kadar . Üstüne dedim artık gitmesin . Bakalım bir daha götüreyim derse alışmasın diye yineleyeceğim aynısını . Bir kaç kez yaparsam artık anlar herhalde . Asıl üzüldüğüm ve kendime inanılmaz sinirlendiğim noktaya değinmişsin en çok da senayı büyütürken hayır demeyi öğretemeyeceğimden endişe ediyorum .

belli ki tartışmak istiyorsun, benim hiç öyle bir amacım yok. bastan beri kaydırağı nasil siliyorsun ki diye beni araştıran sensin. (belli ki bunun mümkün olmadığıni düşündüğün için beni yanlislamak için bu kadar irdeledin) sana bir şey dediğim yok, herkes nasil mutluysa oyle yaşasın demişim. seni elestirmemisim, ama yazdıklarını okursan satir aralarında surekli bir yargılama var, ben milletin pisliğini getirmek istemiyorum yazmışsın ben cok istiyorum çünkü milletin pisliğini evime getirmek. 3 cocuk eşim ve ben pislik içinde yaşıyoruz.

korona ile ilgili önlem aldığımı belirttim evet bundan 1.5 sene önce yapmadığım şeyleri almadığım önlemleri simdi alıyorum, bunun kadar normal birsey yok. eskiden maske yoktu, el dezenfektani yoktu, çamaşır sulu sert yüzey spreyi yoktu hayatımda kovit geçince de olmayacak. hangi şeyi eleştirmisim acaba?

herkes pis diye ben de pis olmak ve pisliğe alışmak zorunda değilim derken beni pis olmakla itham ediyorsun. sonra mesajlarımla duyar kasan ben oluyorum. mesajlarinla kendini titizlik abidesi beni de pis olarak gösteren, senin gibi biri nasil kullanır ki o dezenfektani zaten ayakla tekrar basiliyor gibi saçma şüphelerle beni yargılayan sensin.

başından beri burada cok da titiz biri olmadığımı söylüyorum, belli ki bana yakıştiramadin. ama titiz olan, cam silen vs vs arkadaşları da hep taktir ettim. niye eleştireyim ki? temizlik titizlik eleştirilecek bir sey mi? seni niye elestireyim mesela, herseyi yıkıyorsan sadece tebrik ederim. ama sen gelip onu nasil kullanıyorsun, zaten oraya ayaklarını basiyorlar diye yaptıklarımı sacma görecek şekilde soru sorarsan kendimi açıklama gereği hissederim.
Ya okumadim bile hepsini sacmaliyosun gerek yok uzun uzun.
Park nasil dezenfekte edilir bi yontemini mi buldun gibisinden sasirarak sordum ben onu.
Etsen de ise yaramaz cunku.
Coronaa olmasa da etraf sonsuz mikropla.dolu kontrol edemezsin.
Bi de ben hic kullanmam domestos normalde de kullanisli mi acaba gibisinden oylesine dedim. Kimyasali sevmem hiç.

Hic sana cevap vermek istemiyorum.
Herkes aklini kendine veya sorana saklasin. Gereksiz duyar kasmasın alakasiz seyleri yazmasin diye dusunuorum.
O yuzden de okumuyorum.

Neyse iyi geceler

Yahu eve gelip seviyor zaten yanımda , üstüne giderken götürüyüm de beş dakika değişiklik olsun diye bir de kendi evine götürüyor Sena arkasına ağladığı için .dün yok artık dedim uyku saati diye vermedim suratı düştü hemen .
Düşerse düşsün canım...😒

Umudum unutma sen bir pizza değilsin herkesi mutlu edemezsin 😄

Hep bi bahane bul.. birgun vazgeçecek..
Ben gıcık oldum bu kadınaa.. 😒
Bugünlerde bir tuhafsin derse evet üzerimde ayrılık kaygısı var..senadan ayrilamiyorum de.. ohooo hangi cocuk aglamaz ki gidenin ardindan.. benimkilerde agliyor.. ben oo o hep aglar gidenin arkasindan siz rahatla gidin esen kalin hos kalin deyp kapiyı örtüyorum..cocuklarin dikkatili dağıtıyorum hemen.ayrica dedikodusu varmis

Kapıyı acma.. zile basarsa bassın..uygun değilim de.. kocan evde zaten.. niye geliyor 😒

Ya normalde ben karşı çıkmam da
Sen icim rahat değil diyorsun? Bak incir vermis dememis..

Bak canim.. babamin kuzenleri geldi kardesim bebekti..agzina kokmustur diye doritos yalatmislar.hemen kalkip gittiler.bize de demediler..arkamizi bi döndük çocuk mosmor..
Annemle ne yaptiysak geçmedi..annem aldi yere koydu kizim kardesin öldü dedi. Ben 17 yasindaydim.anne olmez olmez noldu boyle diye feryat ettim. Sonra cocuk birden kustu..yan cevirdim..kustu kustu rahatladı... açıldı.. simdi dusunuyorum muhtemelen anafilaktik sok gibi bisi yasadi.. bogazlari aniden sisti ehrhalde..ne bileyim ne oldu ama ne olduysa o doritostan oldu.annem d3 ben de eminiz.. cunku tam cikarken sürüp, sonra kapıda soylemisler.bebekti daha 6 7 aylik.
Internet annesi degilim bilinçli anneyim ben de..ben boyle bilincli olmasam bu bebek ne hale gelirdi de..kusan bir cocuk bu mide rahatsizligi var..bilincsiz bir anne olsaydim belki midesinde kalıcı hasar kalırdı de. De de de.. bazen insanlara lafı vericen...kalp kırma ama kendini savun..

Seni ayakta alkışlıyorum 🧍‍♀️👏👏👏👏👏👏❤❤❤
Cok cocuk sevmek isterse bir yudum sevgiye muhtac o kadar cok çocuk var ki 😔 koruyucu aile olsun.. evlatlık demiyorum bak..gitsin cocuklarla ilgilensin..onların da cok ihtiyacı var buna🌿🌿🌿

Eşim de öğretmen olduğu için sürekli evdeyiz . Yani çocuğu alırken o da oluyor yanımızda eşim izin vermiyor kısmı da zaten çoktan geçti . Kapıyı bir kaç kez açmadım . Zilimizde çocuk uyuyor basmayın yazıyor . Açmayınca basıyor bu sefer zile . Ki bazen de gerçekten uyuturken filan denk geliyor . Dedikodusu çok fena . Bu sebeple içimde bir değişik hisler var ona karşı . Benimle ilgili de sağda solda tüp bebek yaptırdılar da normal diyorlar herkese demiş . Yani şu yapılır mı hiç . Tüp bebek yaptırmak çok normal ama bunu anormalmiş gibi karşılayan insanlar için bilmesinler daha iyi . Ki öğretmeniz küçük yerde yaşıyoruz . Amaaan her neyse işte ne bilim ben de adet öncesi iyice de alıngan oldum sanırım 😑

Közde patlıcandı . Sena da pek yemeyen bir çocuk olduğu için bu ara çok şükür yiyor diye isteyince verdim . Ama ters tepti . Yararı yokmuş ama tıbben nasıl bir zararı var onu bulamadım ama dokundu çocuğa

Baştan dur ben geliyorum ya da gitmesin diyemedik şimdi de önünü alamıyorum .eşini çok severim onun hatrına kadına ses edemiyorum .

Evet sanırım dışarı için gitmek istiyor ama işte kötü hissettim kendimi . Götürdüğünde bir tek telefon gösteriyordur diye şüphe ediyorum . Bir de işte yukarda da dedim dedikodusu fazla .bir de çocuk bu bazen üstü batıyor pat diye geliyor çocuğu almaya üstünü değiştireyim desem de olsun bir şey olmaz deyip götürüyor . Bir kaç kez baktım götürdüğünde evinde misafir de var . Ne işi var benim çocuğumun senin misafirinin yanında . Bir de üstü başı o halde . Tamam çocuk ama kadın dedikodusunu yapar çocuğuna bakamıyor diye .öyle biri 😑çok dertliyim çok . Bunun için ev değiştirmek istiyorum .
Canim selam okudum yazdıklarını.
Bence sen soyle yap geldiğinde acma sonra ara sessizce konus kiz uyuyor de bu ara miz miz bana yapisiyor surekli de. Gelip istediginde de biraz rahatsz huysuz flan de evde kalsn aklm kaliyor yanlis anlama de sonrs sende bir iki git senayla birlikte ve yavas yavas bu bahanelerle vermeyi kes o da anlayacaktır. Birsey dersede sen yanlis anlıyorsuna getir bebek bu ara huysuz babasina bile gitmiyor sizden gelince agladi kac defa yapisip kaliyor bana icim rahat etmiyor de tepki goster gerekirse. Ay birse misafir var yazmissin ustu basi pis olsun onemli degilde virua var senin cocugun ne isi var elin yaninda bosver canim gerekirse alinsin ama yavas yavas boyle yapa yapa alistir kadini sen sadece ara ara oturmaya gidersin yada o gelir daha fazlasina gerek yok annen degil cok yakinin degil. Senanin ona gitmesinede hicc ama hic takilma.

Aynn ya çok ağrıma gidiyor benim de hele geçen sene çok bozuktu da piskolojim bu sene daha iyiyim iyi gidiyor ama iki gündür rahatsızım hanımağa hasta demişdim ya o iyileşti şimdi ben hastayım bademcik şişkinliğini bilir misin bilmem ama penisilinlerle kendime gelirdim şuanda da öyle boğazım ağrımıyor burun akıntım da yok ama tüm vücudum öyle kırılıyor korktum ya ateşimde 37,5-8 arası ama şununla doktor bunlarda bir dereceye yakın düşük düşün demişti ama tedirgin oldum yine
Geçmiş olsun canım 😔 Allahtan ailen yaninda.bol bol dinlenmeye bak 🧡🌿

Zeyay1420 Zeyay1420 canim baş dönmelerinden bahsetmissin..yaa biz anneler olarak cok yoruluyoruz.. hadi bize normal de eşimde kayınailemde ve esimin isyerinde vs vs birden duyduk..ama su an yok cok şükür 🙏

Bilemiyorum.. boyle bi garip geliyor bana 🤷‍♀️
Sizde bir tek sen de mi var? Gecmis olsun canim🌿🙏

S Sonsuzsukurler canım sanırım bugün çocuklar seni gerdi.. D dilzar kötü bisey dememiş canım. Sadece kendi evindeki yöntemini izah etmiş. Hepimiz bir baska renge sahibiz.. hepimizin yasama sekilleri sartlari baska.. ne güzel demiş S Susam_tanesi onunda ayakkabisini disarida cikarttigi icin elestiriyorlarmis. Ama kimse karisamaz.. o onun evi ve onun yasayıs tarzi.herkesin cevresi baska ve biz bazen bulundugumuź cevreye zzıt dusebiliriz.normal.
Sen zorlu sürecler atlatmışsın..bu senin hayatın..kimse seni yargılamıyor ama en cok sen kendini yargiliyorsun ic dunyanda ama.Ben de mesela senin gibi paketli gıdaları cogu kez kavanozluyorum. Cocugun eline verecegim gidanın paketini siliyorum. Dilzar gibi de Parktan gelince ben de sadece üst bas degistiriyorum. El yuz ayak yikaniyor. Herkesin yasayıs biçimi farkli canım.. fazla deterjan fazla su harcamam demis. E o da onun yasayis bicimi canım. Hem de güzel bir biçim bence.ben de uymaya çalışıyorum ama ne kadar oluyor orasi ayri tabi 🙄☺ Bu duyar kasmak değil ki..nerdeyse hepimzin ustune vazife.. birbirnizi incitmeyin.. ikinizi de cok seviyoruz..
🙏
Aslında araya girmek istemedim ama tutamadım da çenemi🙄

Son düzenleme:
Zeyay1420 Zeyay1420 canim baş dönmelerinden bahsetmissin..yaa biz anneler olarak cok yoruluyoruz.. hadi bize normal de eşimde kayınailemde ve esimin isyerinde vs vs birden duyduk..ama su an yok cok şükür 🙏

Bilemiyorum.. boyle bi garip geliyor bana 🤷‍♀️
Sizde bir tek sen de mi var? Gecmis olsun canim🌿🙏
Şekercim uyu kuzum uyu, gece bekçisi gibisin bebem. Gece kalkıyorum dur bir gireyim kimse olmasa, şekerim kesin ordadır diyorum. Uyutmuyorlarmi seni

S Sonsuzsukurler canim bence yanlis anliyorsun dilzar sana birsey dememiskii kendini anlatmis ustune yanlis anladigin halde kalkip ozur diledi sense okumuyorum diyorsun yazdiklarini gercektende okumuyorsun biraz sakin ol once :) bak bende titizim yaziyorum buraya surekli zaten buraya yazdigimin disinda esimlede konusuyoruz hep böyle olmuyor nereye kadar boyle gidecek cocuguda etkilerim diye korkuyorum ayrica boyle olumsuz dusunceler hep olumsuzlugu çekiyor bunuda biliyorum ama icim icimi kemirecegine kendimi rahatliyorum. Inan herkes bu forumda seni cok seviyor herkesin kendi hayati bak bende herseyi halen yikiyorum ama iste sogan patates vs balkonda alip yikiyorum yada ne bileyimiyl ekmek pasta kurabiye hazir seyler vs aldiklarimizi yiyoruz bir yerden sonrada Allaha emanet artik fakat gördüğüm şeylerde de onceden önlemimi aliyorum ornegin parka goturdugumde siliyorum salincagi ve tutma yerlerini. Biraz buyuk olsa belki agzina sokmayacak elini anlatıcam anlayacak vs ama cok ufak suan tabi onlem alıcaz sen nasil yaptigini merak edip sormussun iste elimizden geldiği kadar herkes bir sekilde dikkat etmeye çalışıyor. Bu vrus hayatimizi kotu etkiledi psikolojimizide bozdu suan virus olmasa parkta kaymasina takilir miydin mesela yada salıncağı eklemesine bn takılmazdım. Ama inaniyorum geçip gidecek bu gunler yakındır kalp kirmaya degmez..

Şekercim uyu kuzum uyu, gece bekçisi gibisin bebem. Gece kalkıyorum dur bir gireyim kimse olmasa, şekerim kesin ordadır diyorum. Uyutmuyorlarmi seni
Ya hic sorma.. uyumustu uyandi..uyuttum bebemi bi bakayim dedim dalmisim buraya.

Kafam biraz sisiyor gündüzleri bu ara 🙄😄 gece bari kafa dagitayim diyorum..

Gunduz uykulari perisan oldu elifin.. geceye de yansiyor bu durum..dis mi geliyor nedir?

Ben de cok yorulunca hayatta uyuyamam 😬 once zihnim dinlenecek mutlaka 🥴🥴
Sen nasılsın 😊😊 iyileştin mi biraz Daha kuzum 😊

Back
X