canim seni üzecek birşey söylediysem özür dilerim öncelikle. Allah kimseyi evladıyla sınamasın. çok zordur eminim. seni bu anlamda da eleştirmedim aslında ama öyle anlaşıldı. yoksa 2 çocuklu titizlik zaten zor ben baharada dedim ya kendini strese sokup mutsuz etme. bazen olmaz. yetişemiyoruz onun için zihinsel olarak da salmak lazım. dilzar da aslında böyle yaklaşmış ama neden yanlis anlasildik ki. bak bende 2 kedi var tüy döküyorlar eminim çoğu kişi bebekle istemez ama ben isterim. çok da mutluyum onlarla. zor mu zor ama olsub. sen de nasıl mutlu olacaksan öyle olacak herkesin yaşadığı öncesi ve simdisi farklı ki. kimi 3 çocuklu kimi çalışan evde kimi dışarıda çalışan. yani uzaklaşma gel böyleYaHelinnnnn
Neyse bir sey demiycem kizlar.
Hicbir sey bilmeden oylesine elestirip bir de duyar kasiliyor ya hic anlami yok buraya gelmenin cidden.
Moral bulmak icin geldigin yerde uzuluorsun.
Hijyen delisi takintili bos isker dusunen birine ceviriliorsun iki cümleyle.
Acaba benm evladim gibi hasta evladiniz olsa mikrop takintisi olmaz miydiniz meraktayim bende yok cok sukur o kadar aciya rağmen.
Sorun bazi seylerden igrenmekte.
Herkesin hassas noktasi var bu dünyada herkesn onceligi baska. Dikkat ettigi sey baska.
Neyse ne diyim
Ya yazicam da nye yazayim ki gerek yok