• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
S
Geçmiş olsun canım sendemi hastalandın. Dikkat et kendine, zencefil bal ye,
en az yarım saat hiç birşey yeme içme. Boğazınin ilk yemede bile rahatladıni hissetceksin. Acil şifalar diliyorum.
saol canım deniyeceğim şimdi 🙏🏻

Umudum- Umudum- senanın peşinden yemek yedircem diye koşardı 😊😊 belki karadeniz havası iyi gelir iştahı açılır diyeceğim ama annesine iyi gelmemiş baksanıza 😐
@minikbebegim9640 da kv çekiştirirdi herhalde 🤪

Uzun zamandır sesleri çıkmayan rose2626 rose2626 @hansela ve kızımın adaşının annesi @Doga Delisi vardı listemizde ama pek girmiyorlar artık. Bebişler boş bırakmıyor sanırım 🤷🏼‍♀️
Merhaba kızlar, umarım iyisiniz. Evet malesef bebeğimden vakit bulamıyorum. Çok yoruluyorum. 😔 sırtımda bir ağrı var anlatamam. Omuriliğim sanki yamuldu. Şu sıralar sürekli kucak istiyor. Gündüz uykumuz azaldı. Kahve keyfi bile yapamıyorum. Bazen 1 kez uyuyor. Bazen hiç. Onunla uğraşıyorum. Arada da fırsat buldukça bakıyorum ama. Sohbetleri kaçırıyorum malesef. Yakında dönerim inşallah 😍

Bensiz nireye 🤣🤣🤣 beni de alın 😅😅😅
Gerci bisi kalmamistir ammaa biz de aslimizin kokoş köpüklü kahvesini iceriz 🥰 Aslihaydo Aslihaydo hazirlan geliyoz😁😄😄 N Nehir8077 takıldım pesinize 😄😄🤣🤣🤣
Benim de aklım kaldı o dolmalarda 😋 beni de alın 😁
Olmaz mı koşuyor 😂😂😂 asla sakin kalamıyor asla 😝 o kadar ay sonra yürüdüm elim değmişken bi tur koşayım diyor
Asya nın psikomotor gelişimi Sena ya benziyor 😁zamanlamalar , süreçler farklı olsa da . ilk komando olmayı tercih ettiler , sonra emekleme derken arkasına yürüdükleri gün koşma 🤣 şimdi komandoluğu unuttu . Haspam sanarsın yürüyerek doğmuş 😁
Tabiki canım sensiz olurmu, kapıdan kovsa bacadan gireriz. Göz hakkı denen birşey var, hakkımızı almaya gidiyoruz ☺️ Umudum- Umudum- sende baya hazırlık yapmıştın, orayada pompa ile salça olmuştum. Masayı inceledim inceledim göremedim, sakladınmı yahu.
Evet masayı fotoğraf sonrası doldurdum 😁o zaman önce bana gelin , sonrasında Aslı’ya hep birlikte geçelim . Aklım dolmalarında kaldı benim de 😋

İşte aynı değiliz kuzum eve gelme anı onlar için tele bakıp kafa dinleme anı 🙄 böyle olunca biz ve çocuklar kalabalık mıyız diye düşünüyor insan
Üzme kendini belleğin bi süre yazar olmadı yine bozulunca bi bakım yaparsın kendine gelir 🥰
Çok güldürdün yaa 🤣 arada bakım lazım bunlara haklısın 🤣🤣
Bu arada senin cimcime de yürümüş😊 ve yürümesini güzel bir afacanlıkla belgelndirmis 😄 hayırlı uğurlu olsun diyelim biz de 🥰🥰 güzel yollarda yürü Asya hanım..ayakların da sende iyilikten ayrılma insAllah 🥰 nar ekşisi dE zor temizlenir 🤦‍♀️. helal olsun enisteye çıt dememiş 😄 hatalarını bilince nasil da sessizlesilrer 😄

benim ki dun çöpü devirdi ve ellerim hamurluydu o sıra ve esim de yoktu 😫 kızdım biraz ıııı dokunma dedim.yüzüme bos baktı 😄 ne diyon sen ya der gibi 😄

Merhaba kızlar, umarım iyisiniz. Evet malesef bebeğimden vakit bulamıyorum. Çok yoruluyorum. 😔 sırtımda bir ağrı var anlatamam. Omuriliğim sanki yamuldu. Şu sıralar sürekli kucak istiyor. Gündüz uykumuz azaldı. Kahve keyfi bile yapamıyorum. Bazen 1 kez uyuyor. Bazen hiç. Onunla uğraşıyorum. Arada da fırsat buldukça bakıyorum ama. Sohbetleri kaçırıyorum malesef. Yakında dönerim inşallah 😍
Hoşgeldin 🥰 bizim de gündüz uykusu aynı..bazen 1 bazen hic 😔 ne oluyor bu bebelere ya 🙄

Asya nın psikomotor gelişimi Sena ya benziyor 😁zamanlamalar , süreçler farklı olsa da . ilk komando olmayı tercih ettiler , sonra emekleme derken arkasına yürüdükleri gün koşma 🤣 şimdi komandoluğu unuttu . Haspam sanarsın yürüyerek doğmuş 😁

Evet masayı fotoğraf sonrası doldurdum 😁o zaman önce bana gelin , sonrasında Aslı’ya hep birlikte geçelim . Aklım dolmalarında kaldı benim de 😋
Geliriz tabi sana da geliriz 🤣 2 adımlık yol canııımmm 😁 sabahtan sana oglene Aslıya aksam üstü de evimize döneriz 2 adım yol nedir yani 😅 🤣🤣

Günaydın güzel anneler iyi pazarlar 🥰🥰
2 gündür aralıksız yağan kar burayı kışın ortasına çevirdi halen de tipi var şuan 😳😳
Tamam kar yağacak demişlerdi de bu kadarını beklemiyorduk🤭

Eklentiler

• IMG_20210411_082534.webp
    IMG_20210411_082534.webp
    46,1 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleme:
Komondoluk bitmeyecek sandım ama bitti ya çok tatlıydı ama 😂😂 tipleri de çok benzemiyor mu ya aynılar her şeyi bu kadar benzer mi çocukların 😎😂

Çok güldürdün yaa 🤣 arada bakım lazım bunlara haklısın 🤣🤣
Bu arada senin cimcime de yürümüş😊 ve yürümesini güzel bir afacanlıkla belgelndirmis 😄 hayırlı uğurlu olsun diyelim biz de 🥰🥰 güzel yollarda yürü Asya hanım..ayakların da sende iyilikten ayrılma insAllah 🥰 nar ekşisi dE zor temizlenir 🤦‍♀️. helal olsun enisteye çıt dememiş 😄 hatalarını bilince nasil da sessizlesilrer 😄
benim ki dun çöpü devirdi ve ellerim hamurluydu o sıra ve esim de yoktu 😫 kızdım biraz ıııı dokunma dedim.yüzüme bos baktı 😄 ne diyon sen ya der gibi 😄
Tabi kız araba gibi bunlar km ye bakım lazım triple rot balans ayarı😂😂😂😂
Yürüdü gibi bi cesaretle elini bırakıyor ama işte düştü biraz önce ona bile başladık dakika bir 😝
Nar ekşisini temizlemek zor döktüğü yer daha zordu 😂😂😂 ama işte ben temizlesem çok fena çatardım eşime biliyor sessiz sedasız temizledi mecbur 😝
Yaaa çöp devirmek nedir neler ediyor buçocuklar bize 😳😳 benimkine bişeyi hayır yapma deyince gülerek yapmaya devam ediyor otorite desen yok🙄😂

Alintilarcaaaaa 🤣
Aslihaydo Aslihaydo masanız ve sizler çok güzel olmuş hepsi ellerine sağlık canım gökturk iyi ki doğmuş nice senelere
Çok teşekkür ederim caniiim😍😍
İnşallah canım 🥰

Yaa gördüm hepsini çok güzel olmuş ellerinize sağlık. Göktürkcüğün de doğum günü kutlu olsun 🥳🥳
Teşekkür ederim susamm😇🌼 cok yorucuydu ama😬
O nasıl hazırlık maşşallah size dünürüm 🥰 çok güzel olmuş
Canım dünürüm teşekkür ederim 🧡🧡
Beni şu sofraya ışınlayın 🥰
Hamarat dünüre düştün jadem şanslısin🤪🤣🤣
Işınlanirken banada bir el at. Ne sofra ama dimi, olmayan aklımı aldı🥰
🤣🤣🤣 Diyet bozduran bı sofra oldu herkes bana seri kızgın😬
Aaaa hiç fark etmedim dur hemen bakam😂😂😂yapmaz benşm damadım arkadaşçadır o😎😎
Tabiiiii🤗
Bende öle didim aslan damadım yapmaz didim😂😂😂😂
Yaa cağnıııımmmm💓🧡💓 çok kalppp
Umarım öyledir dün 38,2idi En son soğul algınlığı hapı yuttum şimdi yeniden başladı şuan 37lerde dünden beri vitamin yutup nane limon içiyorum
Geçmiş olsun balım ya şimdi nasılsın biraz geç oldu ama 😓 inşallah iyisindir
Konseptinize,yakışıklı haydomuza ve masadakilere bayıldımm aslıcım iyi ki doğmuş şimdiden çapkın bakışlı Göktürk❤️🥰🥰🥰 Aslihaydo Aslihaydo
Teşekkür ederim caniim🌸🥰🥰
Aaaah o kuru patlıcanı görünce siverek canlandı gözümde nasıl da güzeldir tadı 😢😢😢😢
Ayy kıyamam herkesin canı istedi ya🙊 şimdi sen Siverek kuru dolmasını biliyosun bir de daha hakimsin tabi konuya 😅 amaa bir güzel olmuştu 🤪 🤣🤣
Bensiz nireye 🤣🤣🤣 beni de alın 😅😅😅
Gerci bisi kalmamistir ammaa biz de aslimizin kokoş köpüklü kahvesini iceriz 🥰 Aslihaydo Aslihaydo hazirlan geliyoz😁😄😄 N Nehir8077 takıldım pesinize 😄😄🤣🤣🤣
Ey kuru dolma sen nelere kadirsin Nisan analarini bir araya getiriyosun kopun gelin kizlaaaarrr bebe belik toplaşin gelin size bir kazan dolma sarma yapayım 💃💃💃💃💃 diyette olanlar iki kez düşünsün bir yaparim var yaaaa offf diyorum (kendimi överken ben) kahve de bonussss😎☕

Gel kııızzzz gelll kilo is loading🤣🤣

Zeyay1420 Zeyay1420 canım alıntıyı yanlislikla sildim ya teşekkür ederim güzel dileklerin için ♥️😍🥰 Haydo da Esila da ben de öpüyoruz sizi🧡❤️❤️❤️

Aaa gelmeyen kalmasın hadi hanımlar 🥰🥰🥰 aslı bize kokoş kahve yapacakmış kendi gibi😇😇😇 hazırlan dünürüm
Hemen abiyelerimi giyip fincanlarima simli kurdale bağlayayim 🤣🤣🤣 bekliyorum dünürüm hadii🚀🚀 bu aradaaaa Asya gelincik çiçeğim yürüyormuş maşallah kuzuma ayaciklarini severim onun artık aşıklar icin el ele tutuşup yürüme koşma vaktidir 😍🥰🌸🌸🌸

Back
X