- 2 Mayıs 2017
- 1.428
- 3.183
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa 1 yas asisi vardi dimi kizlar.Bir sorun olmaz canım. Yine de ebeye haber vermekte fayda var.
Ben 20 gün geç vurdurdum. Hasta olduğuna denk gelmişti, hemşiresi iyice iylesmeden getirme demişti.Kızlar bir yaş aşısını 10 gün geç vursam sorun olur mu
Ben gelsem gelsem hoş sohbetine güler yüzüne gelirimm kuzucummmmAlintilarcaaaaa
Çok teşekkür ederim caniiim
Teşekkür ederim susammcok yorucuydu ama
Canım dünürüm teşekkür ederim
Hamarat dünüre düştün jadem şanslısin
Diyet bozduran bı sofra oldu herkes bana seri kızgın
Tabiiiii
Yaa cağnıııımmmmçok kalppp
Geçmiş olsun balım ya şimdi nasılsın biraz geç oldu amainşallah iyisindir
Teşekkür ederim caniim
Ayy kıyamam herkesin canı istedi yaşimdi sen Siverek kuru dolmasını biliyosun bir de daha hakimsin tabi konuya
amaa bir güzel olmuştu
![]()
Ey kuru dolma sen nelere kadirsin Nisan analarini bir araya getiriyosun kopun gelin kizlaaaarrr bebe belik toplaşin gelin size bir kazan dolma sarma yapayımdiyette olanlar iki kez düşünsün bir yaparim var yaaaa offf diyorum (kendimi överken ben) kahve de bonussss
Gel kııızzzz gelll kilo is loading
@Zeyay1420 canım alıntıyı yanlislikla sildim ya teşekkür ederim güzel dileklerin içinHaydo da Esila da ben de öpüyoruz sizi
![]()
Valla canım bizim aşıların kendi yok piyasada bazen 3 ay gelmiyormuş.hala olmadik.haber bekliyoruz.demek bu gecikmeler sorun olmuyor ama yine de ebene haber verKızlar bir yaş aşısını 10 gün geç vursam sorun olur mu
iyi Ya bende bekleyeyim bence arayıp sorayım birde bakalım ne diyeceklerBen 20 gün geç vurdurdum. Hasta olduğuna denk gelmişti, hemşiresi iyice iylesmeden getirme demişti.
saol canımSonsuzUmut geçmiş olsun canim, çabucak sifa bul insallah.
Düzelmedinmi canım neyin var şuan tam olaraksaol canım![]()
Ne diyeti yahu sen öyle sofra kur bize, yemisiz diyeti. Kimsenin diyete ihtiyacı yok guZel sofra, bol çeneye ihtiyacımız varAlintilarcaaaaa
Çok teşekkür ederim caniiim
Teşekkür ederim susammcok yorucuydu ama
Canım dünürüm teşekkür ederim
Hamarat dünüre düştün jadem şanslısin
Diyet bozduran bı sofra oldu herkes bana seri kızgın
Tabiiiii
Yaa cağnıııımmmmçok kalppp
Geçmiş olsun balım ya şimdi nasılsın biraz geç oldu amainşallah iyisindir
Teşekkür ederim caniim
Ayy kıyamam herkesin canı istedi yaşimdi sen Siverek kuru dolmasını biliyosun bir de daha hakimsin tabi konuya
amaa bir güzel olmuştu
![]()
Ey kuru dolma sen nelere kadirsin Nisan analarini bir araya getiriyosun kopun gelin kizlaaaarrr bebe belik toplaşin gelin size bir kazan dolma sarma yapayımdiyette olanlar iki kez düşünsün bir yaparim var yaaaa offf diyorum (kendimi överken ben) kahve de bonussss
Gel kııızzzz gelll kilo is loading
@Zeyay1420 canım alıntıyı yanlislikla sildim ya teşekkür ederim güzel dileklerin içinHaydo da Esila da ben de öpüyoruz sizi
![]()
Ateşim yok artık dünden beri ama burun akıntım var ondan kaynaklı nefes alamıyorum birde her tarafım ağrıyor Zara’dan bulaştı artık eminim o da böyle olmuştu grip oldum sanırımDüzelmedinmi canım neyin var şuan tam olarak![]()
Sadece onlarla tutmuyorum ama bazen en kombosundan vitamin mineral yapacak şeyleri yiyip yatarım. Uykusuzluk benim için açlıktan daha zorlu o yüzden pek sahura da kalkmam yani işe gideceksem ertesi gün. Akşamdan yer yatarım e akşam da daha açıkmamış oluyorum iftar geç saatte olduğu için. Genelde haşlanmış yumurta hurma badem yerim vitamin olsun tok tutsun diye ya da muz. Yulafı yeni keşfettim o yüzden hiç yulaf yemedim sahurda ama yemek mantıklı olurmuş demek istedim. Ben tutacak olsam yerdim kesin.S Susam_tanesi susam canim..okudum ama alintilamamisim herhalde yulaf ile ilgili yorumunu.. simdi hatirladim gecen sene de esime her sahurda biraz da olsa hazir ederdim. Bu sene biraz heyecan yaptım.. zorlanırsam diye korkuyorum açıkçası
Bu de safra gecmisim var. Bi dönem 2 yıl tutamadim.agır istifralarım oluyordu. Sonra gebelikler emzirme donemleri derken yine tutamadigim oldu.ama bu sene tutmalıyım.Allah yardımcımız olsun inşAllah
Bu arada nasıl ya yulafla ve hurma ile mi tutuyorsun sadece..yapma bunu bana....
yanina başka neler önerirsiniz kizlar?pratik tok tutsun süt yapsin ama susatmasın
cok sey istedim
![]()
Beni de uykusuzluk açlıktan daha çok vuruyor susam aynıyız. Kızlar da tutacak bu yıl onlar olmasa kalkmam da bakalım deniycem Göktuğ erken uyanıyor akşam kaçta yatarsa yatsın. Gün içinde 2.uykusunda ben de yatabilirsem çok zorlanmam gibi başarabilirsin tabi. Annem yaptı bişeyler koydu buzluğuma sağolsun. Dediğin gibi annelerimiz nasıl yapardı ki gece kalkıp börek çörek yapardı annem şimdi ben dolaptan çıkarıp ısıtmaya üşeniyorumSadece onlarla tutmuyorum ama bazen en kombosundan vitamin mineral yapacak şeyleri yiyip yatarım. Uykusuzluk benim için açlıktan daha zorlu o yüzden pek sahura da kalkmam yani işe gideceksem ertesi gün. Akşamdan yer yatarım e akşam da daha açıkmamış oluyorum iftar geç saatte olduğu için. Genelde haşlanmış yumurta hurma badem yerim vitamin olsun tok tutsun diye ya da muz. Yulafı yeni keşfettim o yüzden hiç yulaf yemedim sahurda ama yemek mantıklı olurmuş demek istedim. Ben tutacak olsam yerdim kesin.
Annemin hazırladığı sahurlara kalkmak güzeldi eşim de hiç kalkmaz nerde o eski sahurlar diyesim geldioruç tutmayacak olsak bile gece kalkıp yediğimiz çocukluk sahurları
![]()
Nice yaşları olsun çok güzel görünüyorKızlar merhaba nasılsınızannemle babam geldiler yanıma 3 günlüğüne bugun gittiler. Gelmişken duruya doğum günü kutladık erkenden
7 aydır birbirimizi görmüyorduk hem duruya hem de bana öyle iyi geldiler ki
bi kaç resim bırakıyorum
![]()