2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Günaydın arkadaşlar eşimin atölyede beraber çalıştığı arkadaşının testi pozitif çıkmış akşam haber verdiler pazartesi beraberler iş atölyede ve çay kahve içerken maskesini çıkarıyor muş arkadaş eşim maskeli ve mesafeliymiş ama okula gelme dedi müdürü bakalım eşimde Bi belirti yok

Günaydın, inşallah bir sey yoktur canim. ayni evde bile bulasmiyor, yine de dvitamini takviyesi alin canim. susam da bana tavsiye etmişti sagolsun.

bugüne kadar kendimi hiç bu kadar tükenmiş ve çaresiz hissetmedim. nefes alamıyormuşum gibi geliyor. gece uyku yok gündüz koşturmaca ağlamalar bagirmalar hiçbirşeye yetişememe. zaten ne yapıyorum ki diyorum valla ev anlaminda yaptığım birşey yok ama yaptiklarim bile psikolojik fiziksel beni yoruyor. kapıyı açıp çıkmak istiyorum kimseye birşey demeden hesap vermeden. sorumluluk hissi beni çok yordu. kalbim sıkışıyor resmen. ya uyusunlar bu çocuklar gece uyanıp durmasınlar yeminle kaldıramıyorum bi küçüğü bi büyüğünün gündüz temposunun üstüne gece bende sınır bırakmadı artık.

Denedim kuzum oyun asla kabul etmiyor yiyecek versem eline 5 dk oyalayıp yine gelip diz çöküyor önüme boynumun altını yaşıyor ağlıyor havuç korkutuyor biraz dişler de çıktı ya nasıl veriyorsun miss

Benşmki in radyosu benim yüzüme bakıp alkış yapar durup durup şarkı istiyorum demek bub

Tek taraflı maskenin bile koruyuculuğu baya yüksek korkmayın sadece yemek çay sırasında bişey olmamıştır. Belirti gösterirse tedbir alırsınız. İlla ki yakın olanları filyasyona aldıkları için gelmeyin demişlerdir. İnşallah bişey yoktur.

Ah sorma desene aynı dertten muzdaribiz akşam özellikle deliriyor kendine vurma başladı resmen ellerini sıkıp karnına doğru vuruyor nerden çıkarıyor bunları bilmem yumruk sıkıp hııhhh deyip nefesini tutup yüzü kıpkırmızı oluyor bi sıkıyor ki kendini dili olsa anama sövecek o derece

Yaaa Ah çok zor senin daha zor kuzum benşm demekki dönemsel bir şey hepimizde varsa aksi sıpalar meme ısırma geçen oldu bizimde oynuyorum sandı heyecanla geldi ısırdı bende refleks bağırdım korktu Benşmki ben otururken emiyor sağa yıkıyor kendini sola yıkıyor başını sallıyor oynuyor resmen

Kuzum günde değil o 5 saat uyanıksa dedim yoksa gün içinde haddi hesabı yok meme de durmasını hele diş dönemi daha da artıyor bende inan bırakma rahlesine geldim olduğu kadar dediğim oluyor benşm de çünkü tepemde sürekli koca evde hep ekseninde olmamı istiyor öyle az ki uzak kaldığı reklam mı izleyecek arkasında oturcam yüzüme bakmasa bile

Yok kuzum hep böyle ama diş dönemi ekstra çoğalıyor durum uyku sorununu çözdük buda çözülür bu hallerine şükür diyorum ondan oruç tutamadım sanırım sürekli içince bende su namına bişey kalmadı tansiyon şeker yerlerde 12 18 bize en düşkün olduğu ay demişsin e bu 6 ay demek haydaaaaaaa

Veriyorum canım dişlerinin ne işe yaradığını öğrensin koparıp koparıp tükürüyor çoğu zaman arada da yutuyor. Tüm Salatalık vermiş babası dün ben kabuğunu soyup dilimleyip veriyordum tüm olunca yedi yarısını. Allah yardımcın olsun inşallah havalar güzel olunca bol bol dışarı çıkar bari en azından dışarda unutur belki

Kalppare sağolasın canım anne hayatta ama o da hastahanede virüslü . Baba vefat etti . Kronik hiç bir rahatsızlığı yokmuş bilinen . Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.
Huzursuzluğun aşıdan olduğunu sanmıyorum canım , öncesinde de göZlemlemiştim özellikle . Bir hırçınlık , uyku reddi var . Aşı da ekstra tetiklemiş olabilir tabi .

Tüm tüm versem de bölsem de ağzına alınca atıyor geri Sena. Allah korusun ama ben biraz daha cesaretliyim sanırım bu konuda . Öylece veriyorum havuç , salatalık , ekmek . Sena’nın da sağı solu belli olmuyor . Bir bakıyorum çiğneyip yutuyor, bir bakıyorum koparıp diliyle geri itiyor . Bir gün yediği katı gıdayı başka bir gün sanki hiç katı yiyemiyor gibi tükürüyor . Anlam veremedim . Oyunla yiyoruz biraz biraz çok şükür , oyunla yedirmekte de bir mahsur yok Muş şükür ki . Daha çok çorbalardan gidiyorum belki katıdan dolayı reddetmiştir diye . Bakalım katıyu da tamamen yediği bir gün olur herhalde

Biliyorum canım Asya ile Duru meme konusunda aynı. Duru hastalanmisti ya hastanede kan alıyorlar meme, serum takmislardi meme. Çok kusuyordu. Doktor ilk yarım saat meme asla verme dedi. 10dk geçti doktor geldi. Burada 20 çocuk bir bu meme diye bağırıyor, hem bu ses bundan nasıl çıkıyor. Ver memesini kusarsa kusar yapacak birşey yok dedi. Doktor hastane illahlah çekti. En son ben hastalandım hatta tam olarak duzelmedim. İylesmeme izin vermedi. durunun doktoru biliyor durumu. Kesebilirsin bu şekil olmaz dedi. Ama sırf şu Corona davasına oyalaniyorum sabrefiyorum yoksa çoktan bıraktıracak tım. Hos onu nasıl başarıcam Onuda bmiyorum.

Öğretmen arkadaşlardan aşı sırası gelen var mı düşünceleriniz neler merak ediyorum? Bana çıktı bir yandan güvenemiyorum bir yandan olmak gerek diyorum eşime de çıktı o olmayacak okudukça araştırdıkça şüphelerim artıyor napacamı şaşırdım gerçekten ya

Helinnnnn canim sıkıntını yürekten hissettim emin ol ben de bazen o noktaya geliyorum..ama sabret şu zor zamanlar kısa zaman sonra bitecek..civan yavas yavas 2 yaş sıkıntısını atlatmaya başlar... hersey daha güzel olacak..birlikte oynayacaklar ve sen rahatına bakacaksın..kardesimle aramda 11 ay var.annem en rahat siz büyüdünüz der hep. Biz 4 kardesiz.ama en yakin kardesimle hep oynarmisiz.bi tek bebeklik zordu der.sen de rahat edeceksin kisa zaman sonra. Umudunu kaybetme

Zeyay1420 zeyay ayni durumdayiz canim.esimin is arkadasi gecen hafta gidip test yaptirdi negatif cikti.dun annesi rahatsızlanınca bi de bakiyorlar pozitif
Yuregini ferah tut.. kalbiminin atisini bile Rabbim kontrol ediyor..koruyacak olan o. Tedbirli davraniyoruz..gerisini Allaha birakacagiz ❤

canim benim, ne yapıyorsun olur mu? iki küçük bebek, onların yedirmesi, içirmesi, banyosu yeter zaten. bir de üstüne uykusuzluk. daha ne yapacaksın. tüm bu hissettiklerin o kadar normal, o kadar insanî ki, baska türlü olmasi tuhaf olurdu.

geçecek canim, hepsi geçecek. kapıyı çekip gideceksin, cok zor ama geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…