2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Benimde dilimde cesaretim yok bıraktırma ya,yoksa kaç ay oldu ilk bırakma kararı alalı. En azından yaz gelsin bu seferde yaza erteledim. Ama çok zor sanki tek isim o gibi. Ne iş yapsam meme arası veriyorum sürekli.
Mesela bugün umutu tuvalate götürdüm, oda geldi ben umutu bekliyorum meme diye yırttı. Kız kucağımda orada bile meme emdi. Söylene söylene verdim hiç umru değil. Eşim geldi pes artık bı bura kaldı dedi. Umuta yardım et dedim çıktım. Bu sefer umut elletmiyor kendini anne diye ağlıyor. Vallahi kızdım attım yatağa kızı gittim, 5 dk içinde yırttı ortalığı.

Ben de sıra gelmeden emindim olacağıma da gelince bi panik oldum mis ya aşı olmadan bitmeyecek gibi duruyor da öyle çok şey konuşuluyor ki kafam karışıyo

Neden öyle dedi peki güvenmiyor mu o da? Ben ilkokulda olduğum için çıktı bana ama ilkokulları da kapattılar şimdi 8 ve 12lere girenlere de açmaları lazım sistemden bence.

iyi bi noktaya değinmişsin ev hayatına da alışık değilim alışamıyorum ne kadar zaman geçse de . kendimi işe yaramaz gibi hissettiğim oluyor. insan özgüven problemi yaşayabilirmiş onu anladım bu mesleğe ara verme durumunda . ya da umarim gecicidir bu hissetiklerim.
zamanla... sabir diliyorum. vitamin almaya karar verdim belki biraz enerjimi artirir
hasta olanlar bunalımlar hepsi bizim nice sağlıklı mutlu yılları olsun. elbise de gelmemiş ama sağlık olsun sevdikleriniz yanınızda o daha önemli
hiç sorma ikisi de bağırıyor ağlıyor sürekli be hep bi aksiyon peşindeler. ablam geldi de nasıl gitti bi de o kismini görsen. soruyor sunu yaptin mi bunu yaptin mi yetişemiyorum ki diyorum. noldu peki çamaşırı yıkadı makinede bıraktı. arka odayı süpürdü süpürgeyi koridorda bıraktı civani uyutmak için baya uğraştı ama uyumadı hele yaramazliklarina soylenmekten noldu dedim yarım saatte delirdin durmuyor şunu yapıyor bunu yapıyor diyor e dedim bak bu 24 saat ha. gece de böyle bu benim halim.
ağlamak inan öyle iyi geldi ki hafifledim biraz da olsa. ha hala gerginim çünkü çocuklar hala bağırıp agliyorlar herşeye ve bu durumda sakin kalmak çok zor inan. eski hayat yok evet. jadem inan pandemi olmasaydı şu anda asyayla neler neler yapardınız. biz arelle bi ege tatili yapmıştık 9 aylık falandı. valla çok güzeldi. drama eğitimi alıyorduk eşimle hafta da 1. işe gidiyordum. geziyorduk sürekli. 2 çocukla da yapardım belki ama pandemi hem bizi hem çocukları bitirdi

Neden öyle dedi peki güvenmiyor mu o da? Ben ilkokulda olduğum için çıktı bana ama ilkokulları da kapattılar şimdi 8 ve 12lere girenlere de açmaları lazım sistemden bence.
Sistem zaten tüm sıkıntı . Geçen bir paylaşımda görmüştüm . 18 yaş altı toplu taşıma yasak ama okula gidecekler , ilkokullar kapalı ama aşı önceliği onlarda , lise öğretmenleri aşılanmıyor ama onlar yüz yüze eğitime devam diye . Her şey karmakarışık . Ablam da etkileniyor tabi aşı karşıtlarından . Ben de aynı şekilde acaba mı dediğim zamanlar oluyor . Ya da aşı seçim hakkı var sanırım mesela hangisini tercih edeceksin ? Gündemden de çok uzak kaldım neler konuşuluyor aşı ile ilgili hiç takip edemiyorum .

Ben de sıra gelmeden emindim olacağıma da gelince bi panik oldum mis ya aşı olmadan bitmeyecek gibi duruyor da öyle çok şey konuşuluyor ki kafam karışıyo
Olun bence arkadaşlar. Eğer aşı olunmasaydı bu vaka sayısında durum çok daha beter olurdu. Yaşlıları epey azalttı hastanelerden. Ben oldum iki dozda. Bi sıkıntı yaşamadım. Aşıdan sonra yine olunabiliyor covit ama daha hafif grip seyrinde geçiyor. Covit geçirmeyenlerde bi iki aşıdan sonra yan etki olabiliyor ama bir gün oda en fazla.

Günaydın, inşallah bir sey yoktur canim. ayni evde bile bulasmiyor, yine de dvitamini takviyesi alin canim. susam da bana tavsiye etmişti sagolsun.
Ben bu gün daha iyiyim eşimde hiç belirti yok o daha pimpirikli sürekli kendini dinliyor
Helinimm canım benim ya inan ki hepimiz öyleyiz hangimizin sabrı sınıra gelmiyor eski yaşantımızda özlem duymuyoruz ki inan ki hayatımı korona dan önce ve sonra diye ikiye ayırabiliriz bu illet psikolojimizi bozdu kapana kısılmış gibiyiz ee iki çocuk elbette ki kolay değil benim büyüğü 6.5 yaşında ve bben onu tanıyamıyorum öyle çok değişti ki son bir yılda sebeb ben ona yeterince vakit ayıramıyorum ilgilenemiyorum kendime hiç zaman ayıramıyorum herşey üstüme geliyor hele ki annemin acısı son darbe sürekli bir kor ateş yanıyor içimde ev işlerine yetişemiyorum hep bişeyler yarım eksik kalıyor ama hergece şükrederek koyuyorum başımı yastığa sağlıklıyım bir aradayız diye Rabbim beterinden korusun inş güzel günler gelicek oğulları arkadaş olucak sana
Aynen canım yarında gitmeyecek biraz pimpirikli evde kendini dinliyor sürekli hiç belirti yok bende daha iyiyim şükür
Aşı sıramı gelmedi yüzyüze derse girmeyince bize de gelmez herhalde okullar kapanır ama iki ucu değnek bir tarafım tabi ki yaptır diyor diğer taraftan kronik rahatsızlıkları var tansiyon kalp hasar bırakıyor deniyor korkuyorum çevremizde de iki kişi aşıdan sonra kalp krizi geçirip vefat etti oda tedirgin ediyor
Dün biraz korkmuştum ama bugün daha iyiyim
Canım yçbiraz olsun dinlenmek iyi gelecektir sana iyi ki gelmiş ablan
Ay inşallah eşine geçmemiştir canım ama takipte kalın bence bi kaç gün şöyle ayrı takılın Allah korusun ama önlem almak lazım
Bakalım onda herhangi bir belirti yok o zaten bizden ayrı yaşıyor keyif onda bir elinde telefon bir elinde kumanda netflx gelsin filmler diziler iftardan sonrada balkon sigara çay akşam da salonda yattı tedbir için

Evet ya baya karıştı işler ben olursam biontech olurum yan etkisi varmış ama koruyuculuğu daha yüksekmiş. Aşı karşıtlarını dinleyince mantıklı da gelmiyo diyemem bazı noktalarda

Ya mutasyonu aşı sayesinde yaydılar diyor bi kesim düşününce mantıklı da geliyor bilmiyorum sen hangisini oldun canım

Bende hep oyunla yediriyorum. İlgilenmesi gerekiyor bişeyle yoksa almıyor. Bende çorbalarda pürelerdeyim hala. Ağzına elimle verince daha iyi yine. Ona da belli olmuyor yiyor yiyor. Birden bulanıyor midesi hop kustu

Yaa bak bunları duyunca ben de korkuyorum aşının etkisi var mı ölümlerinde yani gerçekten

Başınız sağ olsun canım

Umudum- canim bu arada basın sağolsun. çok zor heleki 3 yaşındaki bebek için çok üzüldüm. amcamlarin apartmanında 7 aylık bir bebekte pozitif cıkmış
Sağolun kızlar . Artık büyük küçük dinlemiyor . Allah yavrularımızı korusun . Daha konuşamıyorlar bile ki kendilerini anlatsınlar . Nasıl bir illetti ki her şeyimizi etkiledi . Bitse artık eskiye dönsek ne çok özledik her şeyi

Evet ya baya karıştı işler ben olursam biontech olurum yan etkisi varmış ama koruyuculuğu daha yüksekmiş. Aşı karşıtlarını dinleyince mantıklı da gelmiyo diyemem bazı noktalarda
Evet hep acabalar oluyor . Annem sinovac vuruldu . Kalp rahatsızlığı var ayrıca onkoloji hastası . Bu kadar kısa sürede çıkınca insan güvenemiyor. Anneme de randevu ben aldım yaptır diye ama içim içimi yiyor . İlk dozunu oldu , ablam keşke olmasaydı dedikçe kurt düşürüyor içime .
Bende hep oyunla yediriyorum. İlgilenmesi gerekiyor bişeyle yoksa almıyor. Bende çorbalarda pürelerdeyim hala. Ağzına elimle verince daha iyi yine. Ona da belli olmuyor yiyor yiyor. Birden bulanıyor midesi hop kustu
Sena da aynı . Katıdan dolayı da tamamen yemeyi reddetmiş olabilir diye yavaştan alıyorum . Neler veriyorsun bari menümüzü az genişletelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…