2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
hepinize çoook teşekkür ederim arkadaşlar, derdimi dert edindiniz. sagolun. bol bol sarıldık koklastik tosbikimle, mıncira mıncira yedim onu. Rabbim saklasın tüm kuzularimizi, her türlü dertten sıkıntıdan.

Şifa olsun inşallah

Yavrum adet oldum zaten tutmak istesem de tutamam. Ya Asya delirdi beni de delirtti bugün beni diş mi anlamıyorum ki her şeye bi sinir bi ağlama ama bağıra bağıra bunaldım öyle çok bunaldım ki eşim oruç diye hep ben baktım yakamdan düşmedi ya nankörlük demeyin ama emmesinden yoruldum inanın 5 saat uyanıksa rahat 3saati belki 3.5 saati memede eşim bile izlerken bunaldı da adam yeter kızım hep meme hep meme dedi adam inanılmaz huysuz bende adet olduğum için çok gerginim bağırıp çağırmak için zor tutuyorum kendimi

Ahh kuzum ya çok saçma olmuş gerçekten ama hastane dedin mi mantık bitiyor sanırım eşin gidip sorsun iyice rahat eder içiniz ama dediğin gibi pozitif olsa hemen ararlardı

Aşıklar başa baş yarıştalar
İnşallah Rabbim dayanma gücü versin aslım

Daha iyiyim bakalım anneysen hastalanmaya bile lüksün yok hele ki iki çocukla Rabbim beterinden korusun.
Alicim güzel yüreklim benim çocukların dünyası nasıl başka bu akşam yemekte ramazan bereketi işte falan diye konuşuyorduk Zeynep te anne yeni bir market mi açılmış diyor nerden nasıl bağlantı kuruyorlar o tertemiz dünyalarında

Aynen sütü etkilerse çocuğa eziyet etmemek lazım ibşallah hiç olmadığı kadar sütün olur
Ben anlayana kadar el koyayım anlayınca ona harcarım aman hep dilimde şekerparem kendime bişey aldığım yok ki hep ona

Ay çok sevindim şükür rabbime

Geçmiş olsun canım üşütmüşte olabilirsin kötüyü çağırma karda gezdin falan ya

Yaaa geçmiş olsun dünürcüm kardan olmuştur bence de sonuç belli oldu mu

Cok guzel gözüküyorsunuz nice yaslari olsun..

Degilsindir canim insallah. Sindi en ufak birseyde i san suphe ediyor

Cok şükür canim.

Saolun kızlar biraz daha iyiyim ama vucudum sızlıyor normalde kısa kol dolaşırım şimdi üstümde hırka var biraz üşüme var gün içinde uykusuzluk açlık ders yorgunluk hepsi bir arada gelince biraz sarstı galiba

Bende kumanda aldım da saati de hem Türkçe hem İngilizce idi ya acaba mı dedimdi . Neyse bununla oyalansın belki bizim kumandayı bırakır dedim ama yok çok oyalamadı .
kızlar birşey soracam. dedemiz şu anda taburcu ediliyor. bizde cuma gidip cumartesi dönelim diyoruz. buranın bir ilçesinde oturuyor kv ler. nasıl seyahat izni alınıyor nasıl gidebiliriz?
Emniyetten alınıyor canım ama iller arası yasak , ilçe için gerek var mı ki izne ?

Hay Allah ya dişten mi yapıyor acaba Zeynep te öyleydi diş çıkacağı zaman inmezdi memeden hem ağrı kesici hem diş kaşıyıcısın onun için adet dönemin olduğu için de gerginsin oda yorar seni

kızlar birşey soracam. dedemiz şu anda taburcu ediliyor. bizde cuma gidip cumartesi dönelim diyoruz. buranın bir ilçesinde oturuyor kv ler. nasıl seyahat izni alınıyor nasıl gidebiliriz?
Geçmiş olsun. Canım. E devletten bir belge çıkartılabiliyordu sanırım canım zorunlu hal vs öyle bir okumuştum. Bir kurcala bakalım. Bir de hastaneden randevu alıp o şekilde seyahat edenler varmış

biz saati aldık damadın malum oynak kendi çalıyor kendi oynuyor ama aslında arele aldik sevdi takiliyor baya ✌
Geçmiş olsun. Canım. E devletten bir belge çıkartılabiliyordu sanırım canım zorunlu hal vs öyle bir okumuştum. Bir kurcala bakalım. Bir de hastaneden randevu alıp o şekilde seyahat edenler varmış
umudum demis ya ilçe olunca diye ama sokağa çıkma yasağında dışarıda olmuş olacaz gerekmez mi ? edevlette baktım sebep diyor da aile ziyareti desem zorunlu olmayacak izin vermeyecekler mi ki

Helinnnnn sayfada da bu virüsten konuştuk ettik , az önce de kuzenimin kuzeninden haber aldık , gençti yoğun bakımdaymış 1 haftadır, vefat etmiş
Hollanda’dan İzine gelmişlermiş , 3 yaşında da çocuğu var , Allah rahmet eylesin. Çok üzüldüm . Siz de dedeye gidecekmişsiniz ya Allah korusun dikkat edin , olur ya taşıyıcı olursunuz Allah korusun .
Zeyay1420 sen de dikkat et yine de , gerekirse maske tak evinde de .
D dilzar sonucunuzun güzel gelmesine sevindim . İyi bak herüfe .
S Susam_tanesi siz de iyisinizdir inşallah . Eşin sanırım sonuna gelmiştir aslında. İlk negatif çıkmıştı ya onun üstüne bir zaman geçti sanırım . İnşallah hafif bir şekilde gelmiş gitmiş olsun .

Jadesi ben de daraldım sen anlatırken her seferinde vermemeyi denesen biraz oyalasan falan araları açabilirsin belki. Diş çıkarıyordur muhtemelen ağrısı varsa ondan yapışıyordur. Ben sıkıntılandığı zaman havuç veriyorum soğuk soğuk sakinliyor baya rahatlatıyor. Eline bişeyler vermeyi dene

Helinnnnn damadıma laf yok ,oynasın bakalım .senoş da oynuyor her şeye . Bir de el şıklatıyor (tabi ses çıkmıyor ), bilekten kıvırıyor ki sorma . Tv izlemiyor ama radyo açıyorum müzik dinliyor ordan . Kumandayı bana aç diye getirip daha açmadan bilek kıvırmaya başlar . Büyüdüler bunlar iyice

Son düzenleme:
Kumandaya markette yapıştıydı sıpa eve gelince bir kez bile eline almadı ya
Sokağa çıkma yasağında dışarda olursanız belge lazım canım aile ziyaretinde belge alınır mı geçerli olur mu bilemedim. Eşimin kanaryaları var evde besliyor ama dernekten evcil hayvan baktığına dair belge almış haftasonu istediği gibi çıkıyor arabayla. Onun gibi bir belge lazım sanki

Jadesi meme dışındaki hepsi bende de var . Hastalıktan bir gerginim , bir duygusallık var ki üzerimde . Sena da Asya gibiydi bugun . Her şeye mız mız dı . Hemen sinirleniyor bağırıyor . Düşüyor kalkamayınca bağırıyor . Oyuncağı alacak , çekiyor gelmeyince ağlıyor . Akşama kadar oruç gibi sanki ağzıma lokma atamadım . Dediğin gibi eşim oruç diye ona da bir şey şey diyemiyorum . Ama içten içe düşünsün de az baksın diye de bileniyorum ona karşı . Ama yok . O da açken çok gergin. En son akşam oyuncağının düdüğü düşmüş onu aldım ağzımla kendim çaldım ah çalmaz olsaydım . Bir korksun . Ağlamaya yer arıyordu iyice ağla ağla hakikaten içi çıktı. Bütün yediklerini kustu ağlamaktan . Diş de rahatsız ediyor yine belli . Ya da atak mı bu anlamadım ki . Gündüz uyku da yok .

Oruç açınca da vücut bi üşür gibi olur canım oda etkendir dinlenmeye çaıl mümkün olursa tabi çocuklarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…