2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ben de o uyuyunca hemen uyursam şak diye uyanıyor..sessizce odadan çıkabilirsem ne ala..o zaman da derin dalsin diye odaya giremiyorum

Yine ishal gidiyor. Sabah bi yapmıştı sonra bşrvdaha yaptı. Yarın doktora götürmeliyiz sanırım. Gece 3 te uyandıv4 buçuğa kadar oturduk sonra uyudu. Şimdi uyuttum sabah Faslı uykusu. Hepşine sağlık diliyorum. Zeyay1420 ayşeme musmutlu yaşlar diliyorum anneli babalı ablası ve ilerde doğacak içimden öyle geçiyor erkek kardeşi ile

Ayy canım ya ne tatlısın bende hep istiyordum 3.çocuk dondurulmuş bir embriyomuz var ama bende enerji güç kalmadı zeynebe yaptıklarımın 10 da 1 ini yapamıyorum Ayşeye ve vicdanen çok rahatsız oluyorum yetemiyorum yetişemiyorum diye üzülüyorum

@şekerpare5939 Helinnnnn canlar depresyonun kapısını çalmaya giderken beni de çağırırmısınız şu yoğunluktan yorgunluktan vakit bulursam Bi depresyona girip çıkasım var
Kuzum dün hiç giremedim anca yazıyorum Ayşe kuzum grubumuzun minnoş gülen kızı iyi ki ama iyiki doğmuş
Ya yeni güncelleme iz hayırlı olsun güzel yolları olsun üstündeki zıbını çok beğendim nerden acaba bizde alsak

Saol teyzesi teşekkür ederizzıbınımız e bebekten kumaşı falan yumuşacık çok güzel yeni almıştım bende Ogün denemek için giydirmiştim etiketi de üzerinde hatta görüntülerde var o zaman başladı birden yürümeye

Kusur olur mu bebişim kolay mı oruç huysuz haydo bir arada canımıza okudular

inşallah canim. ata nin ishali devam ediyor demişsin arasan mi hastaneleri nöbetçi çocuk doktoru olabiliyor. beklemeseniz sanki daha mi iyi olur
Ben de o uyuyunca hemen uyursam şak diye uyanıyor..sessizce odadan çıkabilirsem ne ala..o zaman da derin dalsin diye odaya giremiyorum
bunu bi biz anlariz analar olarak
kuzum yurumek icin hediyesini beklemiş

Biliyorsun da peşin peşin ben soyliyim diyorsun, bende sana katılıyorum. Reçel neysede çoptende romantizm çıkardın. Atsın yahu hem toplasın hem atsın çöpü. Benim en sevmediğim şey söylene söylene iş yapılması. Valla şekercim seni mutlu etmek ne kadar kolaymış. Eşin cok şanslı.

Evet ya o bakışları insanı delirtiyor be iyiki doğurmuş um diyorum o zaman verilir merak etme sen zamanla her şey dünürüm

Ottan romantizm çıkarmak öyle kuzum ama dediğin gibi çiçek sene de 1 2 yeter özel günde hediye isterim ama onu atlamam
Yaaa bak işte demek enişte bey söylemeden atmış çöpü biz o rahleye gelemedik çöpü biz atıyoruz daha alışamadık
Ağzınızın tadı eksik olmasın şekerparem

Şekerparem in dediğimi uygula muhakkak bak duruya doktorlar çözüm ol adı o olmuştu geçer inşallah sıpam ya

Sağol canım pek yakışmış bak hemen gaza gelmiş koşa koşa cici cici gösteriyor teyzelere

Canım geçmiş olsun kuzuma. Şekerpare in dediği karbonatlı suyu bence dene. Ben günde iki tane bitkisel ishal kesici kullandım. Sonra başka birtane daha ekledi Onuda kullandım doktorun verdiği ama 10 gün sürdü kesilmemiş ti. Karbonatlı suyu denedim o gün kesildi. Zararı yok sonuçta denemende fayda var. İshal berbat birşey Duru yürüyemiyor ayakta duramıyordu halsizlik ten.

Allah önce abinlere nasip etsin ardından size inşallah kısmette varsa çıkar gelir zaten.
Şekerparem in dediğimi uygula muhakkak bak duruya doktorlar çözüm ol adı o olmuştu geçer inşallah sıpam ya
Yaptım bugün kuzum. Azaldı bayağı ama randevu aldım götğreceğiz dr a saol kuzum
Yaptım baharım. Diş mi üşütme mi bilemedim. Yarin dr bakalım ne diyecek

Kızlar benim kız delirdi abartmıyorum memesiz uyumakta istemiyor sallamayı kabul etmiyor alıyorum geliyorum uykusu var ağlıyor meme memem meme sürekli meme istiyor 1.5 saat emdi anca uyudu ben kafayı yiyecem bana akıl verin lütfen. Tek uykuya düşmeyi düşünüyorum zaten çocuk yorulmuyor bide uykusunu gündüz alınca geceye asla istemiyor uyku yine sardık geriye

bunu danışmak lazım neden bu kadar memeye düşkün oldu tekrardan diye

Dişten muhtemelen o kadar memede beklediğine göre . Orda rahatlıyor demek ki yavrum . Dış dünyadan en iyi bildiği yer ana kucağı annesi . Geçici bir dönem olduğunu düşünmek rahatlatır . Öyle düşünelim öyle olsun . Uyku konusu bu ara bir çoğumuzda zıvanadan çıktı herhalde.

Canım biz 3 gündür tek uyku yapıyoruz. 2 gün 2.uykuyu uyumadı pes ettim bugün artık ben bilinçli olarak ilk uykuyu geç uyuttum direkt tek uyku uyusun diye. Denemekte fayda var gerçi şöyle bir durum var ki tek uykuya geçmesi uyumasını kolaylaştırmadı öyle çok uykusu gelmiş gibi değildi sanırım tek uyku yetmeye başladı. Ama bence bu durum bunla alakalı değil biraz diş biraz atak. Atak açıklamasında öfke nöbetleri falan görmüştüm duygularını refüle edemiyorlar memede rahatlıyorlar. Geçici bence ama zor bir durum kesinlikle.. bend e her uykuda istisnasız 1 saat uyutmaya uğraşıyorum yarı memede yarı ayakta yarı odada dolanarak yarı yat kalk yaparak 1 saat geçiriyor. Ben artık etimi sıkıyorum ama bu dönem böyle herhalde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…